Νέα τάξη πραγμάτων: Θέλει μια παγκόσμια αποστατική Εκκλησία που να υπηρετεί τον Σατανά.

Οι υποχθόνιες κινήσεις των συνωμοτών της παγκόσμιας κυβέρνησης
Μία σατανική ομάδα ανθρώπων ήθελε πάντα να κυριαρχήσει ολόκληρο τον κόσμο. Ενώ στο παρελθόν δεν κατάφεραν να το επιτύχουν, πλέον προσπαθούν συνεχώς να διαβάλλουν και να παραπλανήσουν τις μάζες ύπουλα, υπόγεια και υποχθόνια ώστε να αποδεχθούν τις ιδέες περί παγκόσμιας κυβέρνησης.
Αυτή η βαθμιαία διεργασία, σε συνδυασμό με…

Αυτή η βαθμιαία διεργασία, σε συνδυασμό με… τους περισπασμούς (όπως η μαζική φθηνή διασκέδαση και ο αθλητικός φανατισμός) χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά ώστε λίγοι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά συμβαίνει.
Οι πανίσχυροι συνωμότες παγκοσμιοποιητές περιλαμβάνουν κυρίως τους διεθνείς τραπεζίτες και τους Ιlluminati, η οποία είναι μία πανίσχυρη και πάμπλουτη οργάνωση, η οποία ελέγχει τα κυριότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το εργατικό δυναμικό, το εκπαιδευτικό σύστημα, τις εταιρίες, τις τράπεζες, τις παροχές ενέργειας και τις κυβερνήσεις.
Οι Illuminati ελέγχονται από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, όπως οι οικογένειες Ροθτσιλντ και Ροκφέλερ, και κινούν τα νήματα διεθνών οργανισμών όπως τα Ηνωμένα Έθνη.
Οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα, τους πάντες ελέγχοντας το χρήμα, την οικονομία, την πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και διαφθείροντας τις συνειδήσεις και τα πιστεύω.
Όσον αφορά την πίστη, υπάρχει μία σύνδεση των Ιησουιτών με το Βατικανό, η οποία σχεδιάζει την ένωση πολλών θρησκειών για την δημιουργία μίας αποστατικής παγκόσμιας εκκλησίας η οποία θα υπηρετεί το σατανά. Τα κινήματα της Νέας Εποχής είναι επίσης μέρος του σχεδίου.
Για την ανάκτηση του πλήρους ελέγχου του παγκόσμιου χρήματος, θα πρέπει να υφίσταται πλήρης οικονομικός έλεγχος όλων, ειδικότερα αυτών που έχουν χρέη. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει η παγκόσμια τραπεζική συνωμοσία. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν χρέη απέναντί τους, και αυτό το χρέος ολοένα και αυξάνεται, έτσι σχεδόν όλοι έχουμε μεγάλα χρέη καθώς το φαινόμενο της προσωπικής υπερχρέωσης αυξάνεται και αυτό δραματικά. Η σπάταλη κατανάλωση, ο ανεύθυνος δανεισμός και το χρέος ενθαρρύνονται συνεχώς. Συνεπώς, τα άτομα και οι κυβερνήσεις τίθενται συνεχώς υπό την χειραγώγηση και τον έλεγχο των τραπεζών.Οι κυβερνήσεις όλων των χωρών εξαναγκάζονται να πουλούν περιουσιακά στοιχεία, να χάνουν την εθνική τους κυριαρχία, και να θέτουν τους πολίτες στην φτώχεια για την αποπληρωμή των χρεών υπό την αρπαγή και ληστεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
– Οι παγκόσμιοι συνωμότες ιδιωτικοποιούν, πωλούν και ελέγχουν τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία και δωροδοκούν τις κυβερνήσεις για πολιτικά ανταλλάγματα.
Η μεγαλύτερη ίσως συνωμοσία είναι η απομάκρυνσή μας από την αλήθεια, ώστε να απωλέσουμε τα χρήματα και την ιδιοκτησία μας από τους πανίσχυρους παγκοσμιοποιητές, ώστε οι τελευταίοι να κερδίζουν ολοένα περισσότερα χρήματα και έλεγχο. Αντί να χρησιμοποιούμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ή των χρημάτων μας για την εκμάθηση και εξάπλωση της αλήθειας, έχουμε εξαπατηθεί στο να προσπαθούμε να κερδίζουμε περισσότερα χρήματα από αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε, ώστε τελικώς να τα παραδίδουμε στους ισχυρούς. Ένα κύριο μέτρο ελέγχου είναι η εξαπάτηση της πλειονότητας των ανθρώπων στο ότι ο σκοπός της ζωής είναι να επενδύεται ο χρόνος μας για να κερδίζουμε χρήματα, και στο τέλος να ξοδεύουμε αυτά σε άχρηστα καταναλωτικά αγαθά.
Οι συνωμότες ψεύδονται λέγοντας ότι το να κερδίζεις πολλά χρήματα είναι εύκολο και επικερδές: οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις πτωχεύουν. Η κατάλληλα αμειβόμενη εργασία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να ανευρεθεί και τα επίπεδα ανεργίας παγκοσμίως εκτοξεύονται.
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν τεράστια υπερκέρδη από τις πτωχεύσεις και την ανεργία των ανθρώπων.
Οι τράπεζες και οι τεράστιες πολυεθνικές τείνουν προς συγχωνεύσεις και ο τελικός τους σκοπός είναι η συγχώνευση με την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα διασφαλίσει ότι οι μικρές επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να επιβιώσουν. Πιθάνως, μόνο οι πολυεθνικές εταιρίες θα μπορούν να πραγματοποιούν πωλήσεις, υπό τον έλεγχο της παγκόσμιας κυβέρνησης. Έτσι, όλοι σχεδόν θα είναι αναγκασμένοι να εξαρτώνται από το μονοπώλιο της παγκόσμιας κυβέρνησης και το οποίο θα ελέγχει τους πάντες.
Είναι γεγονός ότι αντί να διευκολύνεται η παραγωγή προϊόντων σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τις εγχώριες μικρές επιχειρήσεις, οι κυβερνήσεις εισάγουν πανομοιότυπα προϊόντα με αυτά που παράγονται τοπικά από τις πολυεθνικές. Η εισαγωγή ξένων προϊόντων από πολυεθνικές καταστρέφει τους τοπικούς παραγωγούς και ενισχύει τους παγκοσμιοποιητές.
Ο ανταγωνισμός και το ελεύθερο εμπόριο έχει μετατραπεί σε πλεονέκτημα για τους πλούσιους και τους ισχυρούς. Τα οφέλη του καπιταλισμού είναι ψεύτικα: ούτε πραγματικός ανταγωνισμός υπάρχει, ούτε η ζωή μας είναι πιό ευτυχισμένη με την αφθονία αγαθών και υπηρεσιών αλλά ούτε και οι τιμές πέφτουν.
Στην πραγματικότητα, συμβαίνει το αντίθετο: ισχυρές διεφθαρμένες επιχειρήσεις που προσφέρουν αφθονία προϊόντων λαμβάνουν τεράστια πλεονεκτήματα στην παγκόσμια αγορά και καταστρέφουν τους τίμιους καινοτόμους και τις ποιοτικές μικρότερες επιχειρήσεις.
Η παγκόσμια κοινωνική πραγματικότητα είναι τραγική: το το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού ζεί υπό συνθήκες πείνας και το 95% των μικρών επιχειρήσεων εμφανίζουν ζημίες. Στις πλούσιες χώρες η πραγματική ανεργία φτάνει ή και ξεπερνά το 20% με περίπου 16 άτομα αναλογία για κάθε κενή θέση εργασίας. Η κατανομή του πλούτου είναι απόλυτα διεφθαρμένη, καθώς οι πιό σκληρά εργαζόμενοι, τίμιο έξυπνοι και καινοτόμοι Χριστιανοί μπορεί να είναι φτωχοί ενώ οι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι να είναι πλούσιοι.
Οι διεφθαρμένοι παγκόσμιοι συνωμότες είναι πανίσχυροι ενώ ολοένα και περισσότερο οι πληθυσμοί εξωθούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση:
Ο Διεθνής Οργανισμός Εργανισμός εξέδωσε πριν από χρόνια μία έκθεση που ανέφερε ότι το επίπεδο της παγκόσμιας ανεργίας βρισκόταν στις αρχές του 1994 στο 30% που είναι κρίση χειρότερη από το 1930. Στις ημέρες μας, περισσότερο από 20% είναι η καταγεγγραμένη ανεργία στην Ελλάδα και την Ισπανία. Σύμφωνα με υπολογισμούς της UNESCO περίπου 500.000 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα κόστη που σχετίζονται με την αποπληρωμή χρεών. Περίπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού ζει υπό συνθήκες πείνας ενώ αντίθετα η κυριαρχία των 200 ισχυρότερων πολυεθνικών συνεχίζεται: στην δεκαετία 1982-92 τα συνδυασμένα κέρδη τους διπλασιάστηκαν.
Είναι τραγικό ότι ενώ οι μεγαλοτραπεζίτες και οι συνωμότες πλουτίζουν συνεχώς τα άτομα που διαβιούσαν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας – δηλαδή εξαθλίωσης – αυξήθηκαν κατά περίπου 100 εκατομμύρια άτομα μόνο στην εξαετία 1987-1993.
Ας αντισταθούμε λοιπόν στη παγκόσμια λαίλαπα που έρχεται και ας προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε επιτέλους την παραπληροφόρηση και την ψεύτικη και την πλαστή ευτυχία που μας υπόσχονται…

pentapostagma.gr
http://hellenicrevenge.blogspot.com
http://okloios.blogspot.com/2012/04/blog-post_7828.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *