Μια τεράστια «Καταβόθρα» τρύπα άνοιξε στη Σουηδία

Στις φωτογραφίες βλέπετε μια τεράστια «Καταβόθρα» τρύπα που άνοιξε στη Σουηδία
Είναι περίπου 200 πόδια ορθάνοιχτα και ονομάζεται «Fabiangropen» (Fabian λάκκο) βρίσκεται στην περιοχή Malmberget στο Gällivare, 75 χιλιόμετρα από την Kiruna, Σουηδία.Το βάθος της είναι…

περίπου 150 μέτρα όσο και το άνοιγμά της 150 μέτρα.

Αυτό είναι φυσικά πολύ κακές ειδήσεις για τους ανθρώπους που ζουν κοντά σε αυτή τη γιγαντιαία Καταβόθρα και πολλοί φοβούνται, αλλά είναι και ενοχλημένοι λόγω των δυνατών θορύβων.

Σύμφωνα με τους ντόπιους μερικές φορές ο τρόμος εδώ γύρω μπορεί να διαρκέσει έως και 45 λεπτά! «Φοβάμαι, και δεν θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι, όταν αυτό συμβεί. Είναι τόσο δυνατοί οι θόρυβοι και όλο και πιο δυνατοί. Είναι σαν να έχεις ένα αεροπλάνο και να πετάς χαμηλά πάνω από το σπίτι. Είναι ακριβώς όπως την αρχή της έκρηξης του ηφαιστείου », είπε ο Berit Hannu που ζει πολύ κοντά στο λάκκο.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ο γίγαντας Καταβόθρα επεκτείνεται διαρκώς και το μέλλον παραμένει αβέβαιο.
Εμείς ελπίζουμε απλά να είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα σταματήσει

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *