Μηνύματα Ολύμπιων Διός.Γη σε τροχιά θανάτου.

Η Γαία είναι ένας πλανήτης εθελοντικής ενσαρκώσεις και δοκιμασίας ηρωικών ψυχών, οι οποίες προσπαθούν να καθορίσουν το ουράνιο πεπρωμένο τους, να βελτιώσουν το επίπεδο φωτός στο οποίο βρίσκονται για να ανέλθουν στην επόμενη βαθμίδα των φωτεινών όντων.

 Οι αποστάτες, με της μεθοδεύσεις τους και το συνεχή τρόμο που ασκούν στην ανθρωπότητα, μετέτρεψαν τη Γαία σε χώρο δοκιμασίας και οδύνης των ψυχών.

Οι δοκιμασίες τον ψυχών θα συνεχιστούν, γιατί η πεπερασμένη νόηση των ανθρώπων δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν το μέγεθος της μόλυνσης που έχουν προκαλέσει οι αποστάτες στον πλανητικό οργανισμό, όπως δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν τον κίνδυνο α φανισμού που διατρέχει η ζωή στη Γαία.

Ο υλιστικός φανατισμός στον οποίο περιέπεσε η ανθρωπότητα και η θεοποίηση των υλικών απολαύσεων απόφραξε όλους τους διαύλους επικοινωνίας με τους ουρανούς και γι’ αυτό δυσκολεύονται οι άνθρωποι να γίνουν πνευματικά όντα, να θυμηθούν το παρελθόν τους, τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και την μυστηριακή παρουσία τους στη Γαία ως μη χρονικών όντων.

Αν καταφέρουν να θυμηθούν τα στάδια τον προηγουμένων ενσαρκώσεων τους, τη συμπαντική καταγωγή τους και τις αστρικές τους πατρίδες, τότε θα οδηγηθούν σε μια νέα ψυχοπνευματική ανέλιξη που θα τους ανεβάσει στα ανώτερα επίπεδα της γήινης ύπαρξής τους.>>


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστορική Διαδρομή της Ανθρωπότητας

<<Οι συνειδητοποιημένοι, οι αφυπνισμένοι και οι πνευματικοί άνθρωποι της γαίας, που ασχολούνται με το ουράνιο παρελθόν και το ουράνιο μέλλον του πλανήτη αποτελούν τους προάγγελους της νέας εποχής που μόλις τώρα ανατέλλει.

 Για χιλιάδες η ανθρωπότητα υποχρεώθηκε από τους γήινους αποστάτες να ζει μέσα στην ιστορική αμνησία και την ιστορική άγνοια της κοσμικής διαδρομής της.

Της απαγόρευσαν να αναζητά το ιστορικό της παρελθόν, για να την ελέγχουν ευκολότερα οι αποστάτες, οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν τη Γαία στο πνευματικό σκοτάδι και στον αφανισμό της ζωής.

 Αυτές οι μεθοδεύσεις των αποστατών είχαν ως αποτέλεσμα να ξεχάσουν τέλειος οι άνθρωποι της Γαίας την ουράνια καταγωγή τους, να μην θυμούνται την ουράνια πατρίδα τους, και να αγνοούν την δική μας ύπαρξη και παρουσία στο ηλιακό Σας σύστημα.

Αυτές οι μεθοδεύσεις των αποστατών είχαν ως αποτέλεσμα να ξεχάσουν τέλειος οι άνθρωποι της Γαίας την ουράνια καταγωγή τους, να μην θυμούνται την ουράνια πατρίδα τους, και να αγνοούν την δική μας ύπαρξη και παρουσία στο ηλιακό Σας σύστημα.

Σας φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι η Γαία παλαιοτέρα είχε έναν υπέρλαμπρο πολιτισμό, τον οποίον έγινε μέλος της γαλαξιακής κοινωνίας, και πώς αργότερα τέθηκε σε απομόνωση λόγω της αρνητικής συμπεριφοράς της ανθρωπότητας όταν κυριάρχησαν οι αποστάτες.

Σας φαίνεται αδιανόητη αυτή η πραγματικότητα, γιατί δεν θέλετε να την θυμάστε, αν και υπάρχουν ιστορικές καταγραφές. Η ιστορική σας παρουσία στη Γαία και η εξελικτική σας πορεία είναι τελείως άγνωστα στη ανθρωπότητα, και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σας διδάσκουν στα σχολεία σας .

Για να αφυπνίσουμε της ξεχασμένες μνήμες των Ελλάνιων και να τους βοηθήσουμε να θυμηθούν το ουράνιο παρελθών τους έχουμε εφαρμόσει το σχέδιο <<ΕΩΘΙΝΟΣ >> με το οποίο οι Ελλάνιοι θα είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή να εκτελέσουν την αποστολή που θα τους αναθέσουμε.

 Στην παρούσα φάση επιταχύνουμε την ταχύτητα ροής των γεγονότων σύνδεσης του πλανήτη σας με την ουράνια κοινωνία, ώστε να αντιληφθούν οι Ελλάνιοι ότι τα περιθώρια επεμβάσεις μας στενεύουν.

Η έξοδος της Γαίας από την ουράνια απομόνωση και η επιστροφή της στην ουράνια κοινωνία πρέπει να συντελεστή ομαλά με την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία, πνευματική και συνειδησιακή αφύπνιση των ανθρώπων ώστε να μην εκδηλωθεί ανεξέλεγκτος πανικός, που θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις κυρίως στην ψυχική ισορροπία των μη μυημένων>>.

                                                                            Πλανητική αφύπνιση

<< Όσο περσότερο ανεβαίνει το πνευματικό επίπεδο τον ανθρώπων τόσο ευκολότερη είναι η σύνδεση της Γαίας με την μεγάλη αστρική συμμαχία.

Όταν ανοίξουν οι πύλες τον ουρανών, θα εκπλαγείτε με όλων αυτόν τον κόσμο που σας περιβάλλει και σας έχει συμπαρασταθεί επί χιλιάδες χρόνια.

 Πρέπει να συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι σήμερα βρισκόσαστε πολύ κοντά –περισσότερο από κάθε άλλη φορά-στη περίπτωση συμπαντικής επαφής και πρέπει να βοηθήσετε στην πραγματοποίηση της>>.

<< Αν δεν επιτευχθεί ΤΩΡΑ η αφύπνιση της ανθρωπότητας και αν δεν ετοιμαστεί για την σύνδεση της με την ουράνια κοινωνία, ίσως χαθεί οριστικά η ευκαιρία που της δίνεται, και τότε η Γαία θα οπισθοδρομήσει και πάλι θα συνεχίσει την πλανητική της απομόνωση και την πορεία της προς την παρακμή.

Θα στερηθεί του πλεονεκτήματος της συνδιαλλαγής με τους απώτατους προγόνους της, που προέρχονται από τους αστερισμούς της `Ανωτέτας τάξης Συμμάχων` και θα βυθιστεί και πάλι στη γαλαξιακή ανυπαρξία>>.

 <<Στον κώδικα γενετικής υπάρχουν καταχωρημένα γεγονότα τρόμου και δοκιμασιών από την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης καθώς και όλων τον κοσμικών καταστροφικών γεγονότων που συγκλόνισαν την Γαία.

Μεταφέρουν στις κυτταρικές τους μνήμες όλη την ιστορία της ουράνιας και γήινης διαδρομής τους, καθώς και όλα τα ελαττώματα που απόκτησαν από την περίοδο της μεγάλης αποστασίας, που είναι ο κυριότερος λόγος εκδίωξης τους από την ουράνια κοινωνία.

 Να εύχεστε να μην αφυπνιστούν οι μνήμες αυτές ούτε να δοκιμάσετε εμπειρίες, γιατί θα παραφωνήσετε.>>

<< Οι αποστάτες, με της κυβερνητικές υπηρεσίες του πλανήτη, εξακολουθούν να επιβάλλουν τον σκοταδισμό, ώστε να αποκλείσουν κάθε μελλοντική επαφή μαζί μας.

Όσο όμως οι άνθρωποι θα αφήνουν ανενόχλητους αποστάτες να υλοποιούν τα καταστροφικά τους σχέδια, που οδηγούν τον πλανήτη στον αφανισμό, τόσο η θρασύτητα και ο παραλογισμός τους θα μεγαλώνει >>.

                                                                  Ηγέτες – Επιστήμονες

«Το Σύμπαν είναι γεμάτο από αναρίθμητους οργανωμένος πολιτισμούς, οι οποίοι στο παρελθόν οργάνωσαν και το δικό σας πολιτισμό σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα, αλλά είναι πολύ ανώτεροι από το δικό σας.

 Η επιμονή των επιστημόνων της Γαίας να σας πείσουν ότι είναι αδύνατα τα αστρικά ταξίδια λόγω των μεγάλων αποστάσεων και των μικρών ταχυτήτων των γήινων μέσων αποτελεί προσπάθεια εξαπάτησης για να σταματήσετε τις έρευνες γύρω από το ουράνιο παρελθόν σας και τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Αυτά που σας παρουσιάζουν ως εμπόδιο των διαστρικών ταξιδιών, πολλές ουράνιες κοινωνίες τα έχουν επιλύσει πριν πολλές χιλιάδες χρόνια.

 Το ότι αντιδρούν σε κάθε αναφορά των ανθρώπων για τους εξωγήινους πολιτισμούς και τις ουράνιες κοινωνίες, το κάνουν γιατί φοβούνται μήπως αφυπνιστεί η ανθρωπότητα και αποκτήσει παγκόσμια συνείδηση για το ουράνιο πεπρωμένο της, και απολέσουν αυτοί την εξουσία.

Οι θρησκείες των αποστατών σας εξαπατούν με αιώνιους παραδείσους και αιώνιες κολάσεις, πολεμούν κάθε αναφορά στην έννοια της μετενσάρκωσης και της αιωνιότητας της ζωής, και εξυμνούν το θάνατο για να μπορούν να σας ελέγχουν καλύτερα.

 Βρίσκεστε στην απόλυτη άγνοια για το πως βρεθήκατε στη Γαία, με το τι συμβαίνει στους ουρανούς και στο απόλυτο μηδέν, για τα μυστικά του σύμπαντος, τις προηγμένες τεχνολογίες των ουράνιων και την ανώτερη ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των άλλων πλανητών.

 Η γήινοι αποστάτες δεν επιθυμούν την ουράνια σύνδεση της Γαίας με την ουράνια συμμαχία και γι’ αυτό δημιουργούν συνεχώς εμπόδια και καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί αυτή η σύνδεση. Έτσι πέτυχαν την απόλυτη πλανητική απομόνωση της Γαίας, η οποία τείνει να γίνει μόνιμη κατάσταση, καθώς επέβαλαν την πνευματική οπισθοδρόμηση των ανθρώπων, την ιστορική αμνησία και τα συμπτώματα βίας και καταστροφής που παρουσιάζουν.

 Βιώνετε την κατάρα της αποστασίας, του πολέμου, της βίας, της φτώχειας, της άγνοιας και του θανάτου, γεγονότα που σας οδήγησαν σε ακραία σημεία παρακμής και αρνητικής εξέλιξης.

 Σας δίνεται η δυνατότητα να γίνεται ισότιμα μέλη με τις άλλες ουράνιες κοινωνίες, αρκεί να αποτινάξετε τους κάθε είδους πνευματικούς περιορισμούς».

                                                                               Σύνδεση Γαίας με την Ουράνια Κοινωνία

«Επειδή η ανθρωπότητα καθοδηγείται από τις θρησκείες και διοικείται από τις πολιτικές ηγεσίες των αποστατών με τη βία, το ψέμα, την απάτη, το φόβο και το θάνατο, γι’ αυτό δυσκολεύεται να δεχτεί τη νέα πραγματικότητα της ύπαρξης εξωγήινων κοινωνιών, τη σύνδεσή της με τις ουράνιες κοινωνίες, και την αποκατάσταση σχέσεων καλής γειτονίας με τους κατοίκους των πλησιέστερων πλανητών προς τη Γαία που κατοικούνται.

Σε σας επαφίεται να επισπεύσετε ή όχι τη διαδικασία σύνδεσης σας με την ουράνια κοινωνία, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις της ειρηνικής συνύπαρξής σας με αυτή.

 Η Γαία είναι βυθισμένη σε νέφη πυκνής αρνητικότητας, που πηγάζουν από την ασέβεια των ανθρώπων προς τη φύση και τις απάνθρωπες μεταξύ τους σχέσεις.

 Τα νέφη αυτά είναι η κυριότερη αιτία για την οποία σας έχουν θέσει εκτός της γαλαξιακής κοινωνίας και τα οποία σήμερα συμβάλλουν πάρα πολύ στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη σας.

 Η αρνητικότητα που εκπέμπουν οι άνθρωποι της Γαίας είναι η πιο ρυπογόνος ουσία, πολύ πιο επικίνδυνη και από τους βιομηχανικούς ρύπους, που γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι όταν εμποτίζονται από την αρνητικότητα των ανθρώπων.

 Ο πλανήτης σας οδηγείτε αμετάκλητα στη δοκιμασία της οικολογικής καταστροφής από τη δική σας αδιαφορία και αφροσύνη.

 Ο κίνδυνος αυτός επιβάλλει την αναγκαστική επέμβασή μας και την επίσπευση της κοσμικής σύνδεσής σας με την ουράνια κοινωνία, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στις τραγικές καταστάσεις που θα βιώσετε, αλλά και να αποκαταστήσουμε την οικολογική συνέχεια της Γαίας.

 Πρέπει όμως και η ανθρωπότητα να βοηθήσει τον εαυτό της με την πνευματική της απελευθέρωση από όλα τα εμπόδια που την κρατούν στο σκοτάδι, για να είναι ευχερέστερη η παροχή βοήθειας από μας και η εκ νέου απρόσκοπτη είσοδός τους στην ουράνια κοινωνία, από την οποία είχαν εκδιωχθεί στο απώτερο παρελθόν».

                                                                     Αστρικές Κοινωνίες

 «Οι αστρικές κοινωνίες που αποίκησαν τη Γαία παρακολουθούν την εξέλιξή σας χιλιάδες χρόνια και σε τακτά χρονικά διαστήματα επεμβαίνουν για την ομαλή πορεία της ανθρωπότητας.

 Όταν φθάσατε σε ικανοποιητικά επίπεδα εξελίξεις, έπαψαν να επεμβαίνουν και σας άφησαν να εξελιχθεί και μόνοι σας, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να ενδιαφέρονται και να σας παρακολουθούν, από φόβο μήπως προκαλέσετε ανεξέλεκτες καταστάσεις στον πλανήτη σας λόγω της αρνητικότητάς σας.

Η υπεύθυνη αστρική διοίκηση της Γαίας βρίσκεται στον αστερισμό του Σειρίου, η υπεύθυνη διαγαλαξιακή εξουσία στον αστερισμό της Λύρας και η κοσμική υπερκυβέρνηση στο Γαλαξία της Ανδρομέδας.

 Όλες αυτές οι αστρικές κοινωνίες έχουν την ευθύνη της εξέλιξής σας και της διάσωσής σας αν παραστεί ανάγκη, και είναι ασυγκρίτως πνευματικότερες από τις κοινωνίες της Γαίας.

 Και οι τρεις αυτές αρχές διεξάγουν τις αστρικές, κυβερνητικές και πολιτικές τους λειτουργίες, μέσω των προηγμένων συμπαντικών τεχνολογιών της διάστατικότητας.

 Οι ηγέτες των αστρικών κοινωνιών είναι ιδιαίτερα προηγμένα όντα, τους οποίους ο ανθρώπινος θαυμασμός ονόμασε θεούς στο παρελθόν και τους λάτρεψαν για θεούς.

 Έχουν τη δύναμη και την εξουσία να ρυθμίζουν το πότε πρέπει να αποκαλύψουν στους κατοίκους της Γαίας τα μυστικά της συμπαντικής πραγματικότητας.

 Δεν είναι μόνο η Γαία που βρίσκεται σε αυτήν την απομόνωση. Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που έχουν διαπράξει σφάλματα οι υπεύθυνες ηγεσίες και οι επιστήμονές τους.

 Το ερώτημα πολλών ανθρώπων της Γαίας, » γιατί η προηγμένοι συμπαντικοί πολιτισμοί δεν εμφανίζονται επίσημα;», είναι ένα αφελές ερώτημα.

 Αν εμφανιστούμε θα κλονιστούν όλες οι κοινωνικές, θρησκευτικές και διοικητικές δομές της Γαίας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

 Κάνουμε διακριτικά αισθητή την παρουσία μας σε όσους πρέπει, σε όσους γνωρίζουν και όσους είναι έτοιμοι να τη δεχτούν.

 Υποβοηθούμε τη νοητική αναβάθμιση και την τεχνολογική σας εξέλιξη, ώστε να αφυπνιστείτε και να ανέλθετε στα ανώτερα επίπεδα πνευματικής συνειδητότητας.

 Αν συνεχίσετε τη σημερινή σας πορεία, της βίας, της κακίας, των συγκρούσεων και του αίματος, θα παραμείνετε σε αστρική απομόνωση.

 Η Γαία θα παρακμάσει και θα αγνοηθεί τελειώσει η ύπαρξή της μέχρι την τελική αναμέτρηση μεταξύ των υιών του φωτός και των υιών του σκότους.

 Παρά τις αντιδράσεις των αποστατών, το ανθρώπινο πεπρωμένο έχει δρομολογηθεί έτσι ώστε να ενταχθεί ο πλανήτης σας σύντομα στην ουράνια κοινωνία στην οποία ανήκει.

 Κάθε αργοπορία θα είναι σε βάρος σας.

 Η Γαία καταστρέφεται και η σωτηρία της είναι επιβεβλημένη και αποκλειστικά έργο δικό σας, και εμείς θα έρθουμε αρωγοί στις δικές σας προσπάθειες».

                                                                                        Οι Εκλεκτοί

«Οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ και οι αποστάτες γνωρίζουν την παρουσία μας στο ηλιακό σας σύστημα, όπως γνωρίζουν και τους σκοπούς μας, που είναι η σωτηρία του πλανήτη, ο οποίος οδηγείτε σε τραγικές κοσμικές διαδικασίες στο πολύ εγγύς μέλλον.

 Αντί να λάβουν μέτρα προστασίας της ανθρωπότητας και να βοηθήσουν στην προσπάθεια σωτηρίας της, αυτοί ετοιμάζονται να φύγουν, κατασκευάζοντας τέσσερα σκάφη διαφυγής τεραστίων διαστάσεων, στην Νεβάδα, στο Νέο Μεξικό, στη βόρεια Καρολίνα και στο ακρωτήριο Κανάβεραλ των ΗΠΑ:

 – Στο ένα από αυτά θα επιβαίνουν διάφορες διοικητικές προσωπικότητες των αποστατών της Γαίας.

– – Στο δεύτερο, που χρηματοδοτείται από τους θρησκευτικούς ηγέτες, θα επιβαίνουν τα ιερατεία όλων των θρησκειών.

– – Στο τρίτο θα επιβαίνουν νεαρά υγιή ζευγάρια αναπαραγωγής για τη διάσωση του ανθρώπινου είδους, καθώς και γενετικό υλικό της χλωρίδας και πανίδας.

– – Στο τέταρτο θα επιβαίνουν πολύ πλούσιοι άνθρωποι, οι οποίοι και χρηματοδοτούν την κατασκευή του σκάφους με το ποσό των δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων έκαστος, με γήινες κοστολογήσεις.

 Όλα μαζί θα απογειωθούν στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 με προορισμό τη Σελήνη και τον Άρη. Τους στήσαμε να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να παραμείνουν στη Γαία για να βοηθήσουν στην προσπάθεια διάσωσης της ανθρωπότητας.

 Τους καταστήσαμε σαφές ότι δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη Γαία λόγω των κοσμικών συνθηκών, όπως και τους προειδοποιήσαμε επίσης ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να προσεγγίσουν ούτε στη Σελήνη, ούτε στον Άρη, αλλά θα τους εκδιώξουμε πέραν του ηλιακού σας συστήματος, όπου είναι βέβαιο ότι θα βρουν τραγικό θάνατο.

 Οι προετοιμασίες των αποστατών των Ηνωμένων Πολιτειών, για την απόκρουση μας με το σχέδιο ΝΕΒΑΔΟΝ που αναπτύχθηκε στη Νεβάδα, δεν μπορούν να ανακόψουν την επέμβασή μας.

 Μπορούμε να εξουδετερώσουμε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα των αποστατών της Γαίας σε ελάχιστο χρόνο, βραχυκυκλώνοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του πλανήτη σας».
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΘΎΜΩΝ Ηραίος

http://clubs.pathfinder.gr/OLYMPIA/1223286 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *