ΜΕΣΗ ΓΗ part 38

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιοι έκαναν αναφορές πιστεύοντας ότι η μέση γη είναι υπαρκτή. Μέχρι στιγμής έχω αποδείξει ότι η θεωρεία της Μέσης Γης μέσω των άρθρων μου είναι υπαρκτή. Το τι δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο είναι γιατί υπάρχουν συμφέροντα, τεράστια συμφέροντα από πολλές πλευρές αλλά και από τα κράτη τα οποία έχουν τα ηνία του πλανήτη μας!!!

Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται “Αιπόλειο του Πανός”, δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός. Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστικα. Για τους Ναζί η σβάστικα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι Άρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό “οι δυνάμεις του άξονα”.
Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα – επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο ’Mων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδελφότητος των Βρίηλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Άρειας υπόγειας ανώτερης φυλής. Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού. Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.
“Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Άρη της Αφροδίτης και του Ερμή…”
ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ αστρονόμος 1692
“Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη.”
ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΙΜΣ πρώην λοχαγός πεζικού Μάιος 1818 – Οχάιο, ΗΠΑ
“Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου.”
ΓΟΥΗΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ 1908
“Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας.”
Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783), πίστευε ότι στο κέντρο της γης, υπήρχε ένας μικρός ήλιος, που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.
Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του “Η Επερχόμενη φυλή” λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βρίλ-για. Οι Βρίλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της “δύναμης Βρίλ”, που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού. Η δύναμη Βρίλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργείται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Σίμς, Μέσμερ κλπ)
Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 πχ και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει “<ι> ξένοι αρχαίοι…
Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι τα Ιμαλάια και αφάνισε οριστικά όλες τις υπόγειες και σκοτεινές φυλές… να τι λέει η ιστορία:
« Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια πετρώδη χώρα ( Άορνος Λας = βράχος που δεν πετούν από πάνω της ούτε τα όρνεα λόγο του ηλεκτρομαγνητισμού – στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης ) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορετικές γλώσσες!!!! Ήταν ανθρωποφάγοι, Κυνοκέφαλοι ( άνθρωποι με κεφάλι σκύλου ), Γότθοι, Μαγγόθοι, Δραραίοι, Μαρμύθες, Δράκιοι, Ντεριανοί, Ιπτάμενοι, Ερπόμενοι, Γίγαντες, Νάνοι, Αβυσσαλέοι, Άγριοι, Σκοτεινοί, Πύρινοι, και οι Άνθρωποι με τα Μακριά Μαλλιά και με τα Αέναα πρόσωπα!!!
Υπήρχαν και άλλοι πολλοί που δεν ήταν σε φυλές όπως:
Τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, Κένταυροι που πέθαιναν στο φως της μέρας(;) μονοπόδαροι με ούρα, άνθρωποι με έξη χέρια, όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν τα καβούρια……
Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα Τάρταρα!!!! Τους έκλεισε στα Τάρταρα κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φως, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη όπου αποτελούσαν τα σύνορα του φωτεινού κόσμου και της χώρας του αιώνιου σκοταδιού!!!! Για όλα αυτά υπήρχε μια και μόνο κοινοί είσοδος όπου οδηγούσε στα τάρταρα!!! Ο Αλέξανδρος τους καταδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπολοίπους τους έκλεισε εντός της εισόδου…. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με σιακύνθη ή ασίκητο που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά άλλα ούτε και η φωτιά το λιώνει!! Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη ( Μέση Γη ) τους μιαρούς όλων των φυλών….. ». ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ « ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ».
Το παραπάνω κείμενο είναι ένα απόσπασμα από το έργο « Βιος Αλεξάνδρου » και μαρτυρά επακριβώς τι είναι η Μέση Γη ( τα τάρταρα ) και ποιοι είναι κλεισμένοι εκεί μέσα. Για κυνοκέφαλους και άλλες φυλές κάνουν λόγο ο Ησίοδος ο Ηρόδοτος καθώς και σωρεία Ινδικών, Κινεζικών, Νεπαλικών και Αιγυπτιακών κειμένων. Είναι τόσο ξεκάθαρο που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί από κανέναν.
Παρ’ όλο ότι δεν μπορούν να παρερμηνευτούν από κανέναν και τόσοι Ιστοριογράφοι άλλα και λόγιοι από την Ελλάδα και όλες τις άλλες χώρες που προανέφερα δίνουν τόσα στοιχεία που δεν χωράει αμφιβολία ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, σήμερα έχει δημιουργηθεί μια εστία φαντασίας γύρω από το όλο ζήτημα κάνοντας τους ανθρώπους να το θεωρούν θέμα ανύπαρκτο και φαντασιώδες…..
Αυτό το μικρό άρθρο για την Μέση γη ήταν μια ενημέρωση προς εσάς δίνοντας σας στοιχεία ποιοι ήξεραν για το τεράστιο αυτό θέμα με αποδείξεις!! 
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *