Η τροχιά του ELENIN μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2011 – Final Flight

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πολλά ακούγονται για το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου… Κάποιοι συνδέουν την «εξαφάνιση» του Πρωθυπουργού «μας» και την κίνηση του Ομπάμα να βρίσκεται στις 27 του Σεπτέμβρη, μαζί με πολλούς επιστήμονες της ΝΑΣΑ στη βάση του Denver,  που βρίσκεται κάτω από το περιβόητο αεροδρόμιο… αλλά και την αναχώρηση του Βενιζέλου…… με τον κομήτη ELENIN και σταματούν εκεί…Άλλοι ετοιμάζονται…

να πάρουν τα βουνά…


Ωστόσο ίσως να χρειάζεται και περισσότερη ψυχραιμία…


Αν ο κομήτης αυτός είναι πράγματι τόσο επικίνδυνος, ή σηματοδοτεί την έναρξη κοσμογονικών γεγονότων που θα συμβάλλουν στην πρόκληση καταστροφών,  τότε υποθέτω πως η 16η-19η Οκτώβρη είναι πιο «κρίσιμη» από το Σαββατοκύριακο ετούτο, εκτός πια κι αν θέλουμε να πάρουμε καθαρό βουνίσιο αέρα ή να προετοιμαστούμε…

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ολόκληρη την πορεία του ELENIN μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, όπως και τις ευθυγραμμίσεις που θα συμβούν σε ημερομηνίες όπως η 28η Οκτωβρίου, η 11η Νοεμβρίου κτλ. που ήδη συζητιούνται σε διάφορες ομάδες.

Ως προς τον κίνδυνο έντονης σεισμικότητας πολύ πιο σημαντική φαίνεται να είναι η ευθυγράμμιση του Δία με τη Γη στα τέλη του Οκτώβρη παρά ο ELENIN.

όπως και να έχει
ότι κι αν αποφασίσετε για το Σαββατοκύριακο αυτό
σας εύχομαι να είστε καλά
με αφοβία και δύναμη ψυχής

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *