Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:10 - 02/09/2011

Η.Π.Α. – Μαριονέτα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας σε παρακμή!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος – Διεθνολόγος

Η Μονοκρατορία των Η.Π.Α. σήμερα ευρίσκεται σε παρακμή.

Οι Η.Π.Α. πολύ σύντομα, κατά τη διαδρομή του χρόνου, διήνυσαν τη περίοδο ακμής, δόξας, ευημερίας, παντοκρατορίας, υπερδύναμης,

και κατέληξαν  σήμερα σε παρακμή, διότι έκαναν το λάθος να συνδέσουν τις τύχες  τους, με τις επιθυμίες, πολιτικές, και  επιδιώξεις,

του Διεθνούς Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής  και πολιτικής διακυβέρνησης  του πλανήτη.

Οι Κοσμοκράτορες χρησιμοποίησαν τους Αμερικανούς πολιτικούς, τους έστυψαν σαν λεμονόκουπες, και τώρα τους πετάνε στα αζήτητα.

Όλες οι ανώτατες κυβερνητικές θέσεις των ΗΠΑ, στον οικονομικό,

Στρατιωτικό, κοινωνικό  και πολιτικό τομέα κατέχονται από  στελέχη της παγκόσμιας….

Σιωνιστικής διακυβέρνησης, η οποία αυτοδιορίστηκε  δικτατορικώς σε υπερκυβέρνηση της Γης.

Ο Εβρα’ι’κής καταγωγής πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας,
Βενιαμίν Ντισραέλι,( όνομα και πράμα), στο βιβλίο του «Coningsby»
του 1850 αναφέρει τα ακόλουθα.
«Εβραίοι παντού! Υπήρξε μήπως ποτέ καμία κίνηση στην Ευρώπη περισσότερο ή λιγότερο σημαντική, που να έγινε χωρίς τη δική μας συμμετοχή;; ο κόσμος διοικείται όχι από αυτά τα πρόσωπα που φαίνονται επί σκηνής, αλλά από εκείνα που βρίσκονται στα παρασκήνια…. Τη τελευταία στιγμή οι μυστικές εταιρίες εξουδετερώνουν όλες τις αποφάσεις των διοικούντων, δημοκρατικά εκλεγμένων πολιτικών ηγετών.
Οι μυστικές εταιρίες, (βλέπε λέσχη Μπίλτερμπεργκ, τριμερής επιτροπή, κ.λ.π.) αποτελούν τις μυστικές κυβερνήσεις. Άνθρωποι της Εβρα’ι’κής φυλής της διασποράς, βρίσκονται επικεφαλής όλων αυτών».
Θέλετε ονόματα;;; παρακαλώ. Rothschild, Rockeffelers, Morgan, Warburg, Soros, Buffet, Kissinger, Mantlin Albright, Bresinsky, Sarkozi, David Cameron, Koen (Ireland), η ηγεσία της Ε.Ε. Ζοζέ (Ιωσήφ) Μπαρόζο, Herman van Rabai (Rabai από το Ραβί βλέπε Ευαγγέλιο- ό λέγεται διδάσκαλε) πρόεδρος της Ε.Ε. , Jeffrey-Ελλάδος, Bloomberg-δήμαρχος της Ν.Υ. όλοι οι Υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών, και Αμύνης των ΗΠΑ, όλοι οι τραπεζίτες και οικονομολόγοι Milton Friedman, (ιδρυτής της Σχολής του Σικάγου), οι μεγαλοτραπεζίτες των ΗΠΑ, Ben Bernanke, Allan Greenspan, (Έχουν πιάσει βλέπετε όλα τα μεγάλα πόστα). Οι νομπελίστες οικονομολόγοι Rubin(πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs) , Josef Stiglitz, Timothy Gaitner (υπουργός οικονομικών ΗΠΑ), οι διοικητές του ΔΝΤ Dominic Strauss Kan, Kristin Lagart, κ.λ.π. Οι πρέσβεις των ΗΠΑ ανά την υφήλιο είναι όλοι τους όργανα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.(Γαλάζια αχτίνα), και εξυπηρετούν εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αλλιώς δεν θα εγένοντο πρέσβεις. Γενικώς δεν γίνεται ποτέ κανείς πρόεδρος ή πρωθυπουργός εάν δεν έχει ρίζες στην ελίτ του διεθνούς Σιωνισμού.(Σε όλα τα κράτη). Δεν γίνεται ποτέ κανείς Αρχηγός πολιτικού κόμματος ή υπουργός, εάν πρώτα δεν προσκυνήσει.
Η οικονομία του πλανήτη, και ο χρυσός όλης της Γης, ευρίσκεται στα χέρια τριών ανδρών, των Rothschild, Rockeffelers, & Morgan, ηγετών της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
Προ του Β! παγκοσμίου πολέμου οι Ιουδαίοι της Ευρώπης βλέποντας το τυφώνα ΝΑΖΙ να έρχεται, μετανάστευσαν ομαδικά στις ΗΠΑ, όπου με τη πάροδο του χρόνου, κατέλαβον όλη την εξουσία, υπουργεία, τράπεζες, οργανισμούς, και ο αθώος Αμερικανικός λαός έμεινε στα σπίτια, στα εργοστάσια, και στο στρατό για να πολεμάει εκτός συνόρων, (έμεινε με τη «μπανάνα» στο χέρι….)

Η Ν.Τ.Π. σε προχωρημένο στάδιο σήμερα εμφανίζεται με νέο όνομα και λέγεται «Γαλάζια ακτίνα» (BLUE BEAM).
Τα σχέδια της «Γαλάζιας αχτίνας» είναι ακόμη άγνωστα, αλλά με όσα συμβαίνουν σήμερα στα Αραβικά κράτη της Ανατολικής Μεσογείου, (και στην Ελλάδα), μπορούμε να τα φαντασθούμε.
Οι προσπάθειες επιβολής της Ν.Τ.Π. και της παγκοσμιοποίησης, υπό την ηγεσία των Σιωνιστικών πλέον ΗΠΑ, αλλά και άλλων νεοφιλελεύθερων καθεστώτων, συνάντησαν την αντίσταση , οργή, θυμό, και αντίδραση των λαών της Γης, αφού η ανθρωπότητα αντελήφθη ότι παγκοσμιοποίηση και Ν.Τ.Π. σημαίνει επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας μιας ομάδας ανθρώπων, υπό την ομπρέλα και τη μπότα, της στρατιωτικής σιωνιστικής ΗΠΑ.
Η Ελίτ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ενισχύθηκε συγκεντρώνοντας στα χέρια της όλο το χρυσό του πλανήτη, ενώ οι ΗΠΑ οικονομικώς κατέρρευσαν. Σημεία της παρακμής των ΗΠΑ έχουμε πολλά, και κάθε μέρα εμφανίζονται περισσότερα , αφού τα γεγονότα τρέχουν.
Αναφέρουμε μερικά συγκεκριμένα γεγονότα που αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές.
Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το νεοφιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα που κυβερνά τις ΗΠΑ (το σύστημα της Σχολής του Σικάγου),
βρίσκεται μπροστά σε μια σοβαρότατη κρίση, αλλά και οι ΗΠΑ σε κρίση οικονομική , πολιτική, κοινωνική, κρίση στρατιωτικής ισχύος, αφού ηττήθησαν στο Βιετ-Νάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, γέμισαν τις ΗΠΑ φέρετρα, και διά βίου τραυματίες, και για να καταβάλλουν σήμερα το Νάρκισο Καντάφι , ζήτησαν τη στρατιωτική συνδρομή των άλλων «αστέρων» της διεθνούς «μαφίας» από το ΝΑΤΟ.
Ο εφιάλτης μιας παγκόσμιας καταστροφής που έρχεται για πρώτη φορά
χωρίς πόλεμο, είναι η μεγαλύτερη ήττα των ΗΠΑ και των άλλων κρατών της Ε.Ε.!!!
Η πανωλεθρία των ΗΠΑ στη κίνηση της S & P να τις υποβαθμίσει, επιβεβαιώνει τη παντοδυναμία των τραπεζιτών και των οίκων αξιολόγησης της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης μέσα στην επικράτεια των ΗΠΑ, σε τέτοιο βαθμό που σήμερα μπορούμε να λέμε ότι τις ΗΠΑ οικονομικά ελέγχουν, οι Federal Reserve Bank, Goldman Sachs, J.P.Morgan, Citigroup, Manhattan Bank, οι οίκοι Standard & Poors, Fitch, Moodys, και άλλα μπουμπούκια της Σχολής του Σικάγου.
Ιδιοκτήτες όλων αυτών είναι οι παγκόσμιοι δικτάτορες, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, πάντως όχι οι ΗΠΑ.
Είναι τόσον ισχυροί που επέβαλλαν στις τοπικές κυβερνήσεις το μύθο ότι η οικονομία σώζεται μόνο αν σωθούν οι τράπεζες.
Έτσι οι κυβερνήσεις και φυσικά οι ΗΠΑ επιβάλλουν πρόσθετους φόρους υπέρ της τραπεζικής σωτηρίας. Έτσι οι λαοί πληρώνουν τις Σιωνιστικές τράπεζες.
Ένας Αμερικανός γερουσιαστής είπε, «Οι λαοί θα εξεγερθούν επειδή οι φόροι που πληρώνουν, κατέληξαν στις τσέπες των Σιωνιστών τραπεζιτών, και αυτό θα το πληρώσουμε με χρεοκοπία».
Πράγμα που έγινε.
Εδώ στη χρεοκοπημένη Ελλάδα , τα δύο πολιτικά κόμματα εξουσίας, έχουν ήδη ενισχύσει τις τράπεζες με το τεράστιο ποσό των 78 δις. Ευρώ, χρήματα του φτωχού Ελληνικού λαού.
Αυτά είδε ο Εμίρης του Κατάρ και έτρεξε να φάει……
Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πώλ Κρούγκμαν λέει, «οι ΗΠΑ δεν αντιμετωπίζουν απλώς μια κρίση χρέους, αλλά μια κρίση δημοκρατίας»
Οι εκλεγμένες κυβερνήσεις συμμορφώνονται αμέσως στις εντολές των κερδοσκόπων και των αγορών, αφού αυτοί είναι η ίδια η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, για ακόμη μεγαλύτερη λιτότητα και συρρίκνωση των δημοσίων δαπανών, ώστε τα χρήματα του κράτους να πηγαίνουν όλο και περισσότερα στις δικές τους τράπεζες.
Αλλά με λιτότητα δεν γίνεται ανάπτυξη, και τα κράτη βυθίζονται όλο και πιο πολύ στην ύφεση και χρεοκοπία.
Οι λαοί των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στο όνομα των δογμάτων της σχολής του Σικάγου, του νεοφιλελευθερισμού, είναι πλέον αιχμάλωτοι των αγορών της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
Στη περίπτωση της Ελλάδος όλα αυτά τα χειροτέρεψε το σπάταλο κράτος, και οι σπάταλοι ανθέλληνες πολιτικοί, προκειμένου να πετύχουν όσο το δυνατόν συντομότερα τη διατεταγμένη υπηρεσία της χρεοκοπίας, ώστε να λάβουν εύσημα από τη παγκόσμια δικτατορία.
Ένα άλλο γεγονός που ενέτεινε τη παρακμή των ΗΠΑ είναι ότι δεν ελέγχουν την έκδοση και κυκλοφορία του νομίσματος.
Η έκδοση, εκτύπωση, και κυκλοφορία του δολαρίου είναι προνόμιο της
Federal Reserve Bank, η οποία είναι στα χέρια ιδιωτών στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
Εν συνεχεία τα δίνουν στη κυβέρνηση των ΗΠΑ με τόκο……….
Έτσι κατάφεραν οι Κοσμοκράτορες να βάλλουν στο χέρι τις ΗΠΑ,
ελέγχοντας την έκδοση και κυκλοφορία του δολαρίου σε βαθμό τέτοιο,
που σήμερα να έχουν δημόσιο χρέος 15 τρις. δολαρίων με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν το χάος της χρεοκοπίας και τη στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων στο λαό τους, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στις ΗΠΑ η FED έχει την εξουσία να τυπώνει χρήματα, έτσι που μπορούμε να λέμε ότι το δολάριο είναι ένα ιδιωτικό νόμισμα , και οι ΗΠΑ δεν έχουν κρατικό νόμισμα. Απόδειξη αυτού είναι ότι το δολάριο έχει τυπωμένα επάνω του τα σύμβολα του διεθνούς Σιωνισμού.
Όπως στην Ελλάδα δεν ελέγχουμε το Ευρώ, το οποίο τυπώνεται στις Βρυξέλες από την Ε.Κ.Τ. έτσι και στις ΗΠΑ το δολάριο τυπώνεται από ιδιωτική τράπεζα, και δεν το ελέγχουν οι ΗΠΑ.
Γιαυτό ΗΠΑ & Ελλάς χρεοκόπησαν.
Ο μεγάλος διεθνής τραπεζίτης Rothschild (Πρόεδρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης), έλεγε,
«Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός κράτους (ΗΠΑ & Ε.Ε.)
και μου είναι αδιάφορο ποιος θα κάνει τους νόμους», όπερ και εγένετο.
Σήμερα όλος ο χρυσός των ΗΠΑ , είναι συγκεντρωμένος στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής διακυβέρνησης και δικτατορίας, και ότι υπόλοιπο ακόμη υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ, είναι νοθευμένο με άλλα ευγενή μέταλλα,
(βλέπε βιβλίο ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ- του βουλευτού Κυριάκου Βελόπουλου), αυτά απεκάλυψε ο πρώην διοικητής του ΔΝΤ
κ. Dominic Strauss Kan, και υπέστη τα όσα μαρτύρια, από τις Αμερικανικές αρχές.
Άλλα σημεία που αποδεικνύουν τη παρακμή των ΗΠΑ είναι.
Όταν μια υποτιθέμενη υπερδύναμη καταδέχεται και καταντάει να πέφτει σε τόσο χαμηλά επίπεδα, ώστε να προβαίνει σε προβοκάτσιες, κατασκοπείες, πυρπόληση δασών, και άλλες φθηνές τρομοκρατικές ενέργειες, ενάντια σε άλλες μικρές φίλες χώρες, ώστε με βία να περάσει τα σχέδιά της, αποδεικνύει έτσι πόσο μικροί άνθρωποι τη κυβερνούν, και ότι δεν έχει ηθικές αρχές και αξίες στο διοικείν, αποδεικνύει έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο ότι βρίσκεται σε κρίση και παρακμή, ηθική, κοινωνική, και οικονομική.
Έφθασαν στο σημείο να παρακολουθούν τα τηλέφωνα ,και να απειλούν τη ζωή του κακομοίρη Καραμανλή, πρώην Πρωθυπουργού μιάς μικρής φίλης χώρας, για τα ενεργειακά τους συμφέροντα. Τόσο φθηνοί και χαμερπείς είναι. Προ ημερών ήλθε εδώ η Υπουργός τους επί των Εξωτερικών, σαν απεσταλμένη και εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής παρέας, και μαφίας, και ζήτησε επιτακτικά από τους εδώ αχυρανθρώπους της Σιωνιστικής παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, τον ορυκτό μας ενεργειακό πλούτο με σχέση 80%-20% λες και τα αποθέματα βρέθηκαν στα χωρικά τους ύδατα, τόσο ηθικά ξεπεσμένοι είναι. Εξετέλεσαν βλέπετε εντολές των μεγάλων αφεντικών.
Μιλάμε για τους εγκληματίες Σιωνιστές πολιτικούς των ΗΠΑ , και όχι για το απλό και αθώο Αμερικανικό λαό, προς τον οποίο τρέφουμε σεβασμό και ευγενή αισθήματα για τη συνεργασία μας.
Είναι και αυτός ο λαός προδομένος από τους αχυράνθρωπους και μαριονέτες πολιτικούς , όπως ο Ελληνικός λαός.
Άλλα γεγονότα που αποδεικνύουν τη παρακμή των ΗΠΑ είναι.
Η ενίσχυση των δυνάμεων Ρωσίας-Κίνας σε όλους τους τομείς οικονομικής και στρατιωτικής ισχύος.
Οι αλλεπάλληλες ήττες των ΗΠΑ σε όλους τους τοπικούς πολέμους που ξεκίνησαν, και η οικονομική τους αφαίμαξη.
Οικονομικά σήμερα οι ΗΠΑ εξαρτώνται από τη Κίνα, αφού η Κίνα έχει αγοράσει Αμερικανικά ομόλογα αξίας 1,5 τρις. Δολάρια.
Χωρίς τη συναίνεση Μόσχας-Πεκίνου, οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να δράσουν μονομερώς με στρατιωτικές επεμβάσεις σε άλλα μικρά και ανεξάρτητα κράτη , όπως έπρατταν στο παρελθόν.
Η Μέση Ανατολή σήμερα φλέγεται, Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη, Συρία,
χωρίς οι ΗΠΑ να τολμήσουν κατευθείαν στρατιωτική εισβολή και επέμβαση, όπως συνήθιζαν στο παρελθόν (Ιράκ-Αφγανιστάν, κ.λ.π.).
Χρησιμοποιούν νέες αναίμακτες μεθόδους για να ανατρέψουν ανεπιθύμητα καθεστώτα, όπως μεθόδους ηλεκτρονικού πολέμου και προπαγάνδας, με τη χρήση αντιφρονούντων και αντικαθεστωτικών, τους οποίους εφοδιάζουν ποικιλοτρόπως, με όπλα, χρήμα, ανώνυμους κομμάντος, και μυστικούς πράκτορες τους οποίους στέλνουν μέσα στην υπό κατάληψη χώρα, και τα κάνουν «γυαλιά-καρφιά», κάνουν τη χώρα «καλοκαιρινή» που λέει ο λαός. Στο πόλεμο της Λιβύης οι ΗΠΑ δεν τόλμησαν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο, αλλά άφησαν τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να «βγάλουν το φίδι από τη τρύπα». Περιορίστηκαν στις αποστολές πρακτόρων της CIA , αλλά και άλλων εθελοντών μισθοφόρων κομμάντος του διεθνούς τυχοδιωκτισμού, για να οδηγούν τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ στους επιθυμητούς στόχους.
Τα πιόνια πολιτικοί των ΗΠΑ, υποβάθμισαν τη πατρίδα τους σε εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Μετά την άλωση των Αραβικών χωρών, σε επίθεση εναντίον του ΙΡΑΝ
οδηγούν τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ , τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Παρά τη «νίκη» των αντικαθεστωτικών στα κράτη της Μέσης Ανατολής, η κυριαρχία των ΗΠΑ στα Αραβικά κράτη βαίνει φθίνουσα.
Ο λαός της Λιβύης και των άλλων κρατών, να γνωρίζει ότι θα του αρπάξουν τα πετρέλαια, και ο πλούτος από τις τσέπες του Νάρκισου Καντάφι, θα πάει στις τσέπες των ηγητόρων της «Γαλάζιας ακτίνας».
Η τραγική αποτυχία των ΗΠΑ-Βρετανίας, στο πόλεμο του Ιράκ-Αφγανιστάν, όπου όπως εξελίσσεται σήμερα η κατάσταση εκεί , έχει σαν αποτέλεσμα οι εισβολείς Αγγλο-Αμερικάνοι, όργανα της διεθνούς
Σιωνιστικής δικτατορίας, να εξαντληθούν διπλωματικά, ηθικά, οικονομικά, και στρατιωτικά.
Με τους αλλεπάλληλους τοπικούς πολέμους, οι Κοσμοκράτορες πέτυχαν να οδηγήσουν τις ΗΠΑ στη χρεοκοπία, και στη παγκόσμια ανυποληψία.
Η αρχή του τέλους για τις ΗΠΑ ξεκίνησε με την εισβολή στο Ιράκ το 2003 και εν συνεχεία στο Αφγανιστάν, όπου έγινε το Βατερλώ τους, και τώρα βάζουν τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να «βγάλουν το φίδι»….
Σήμερα οι ΗΠΑ ευρίσκονται σε απόγνωση, και ο γίγαντας στηρίζεται επάνω σε πήλινα πόδια. Η πρώην υπερδύναμη είναι σε σύγχυση.
Για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη, στηρίχθηκαν επάνω σε άλλα
πιόνια της παγκόσμιας δικτατορίας, τη Γαλλία & Αγγλία.
Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία που δρά από το έδαφος των ΗΠΑ,
για να πετύχει τους σκοπούς και στόχους της, στηρίζεται στο οργανωμένο έγκλημα και στη τρομοκρατία, την οποία οι ίδιοι δημιουργούν. (Βλέπε δίδυμοι πύργοι…….)κ.λ.π.
Χώρες που αντιτίθενται στα σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης, οι πολιτικοί των ΗΠΑ, τις αποκαλούν τρομοκράτες, και άξονα του κακού και του διαβόλου, όπως π.χ. τη Β.Κορέα, το ΙΡΑΝ , κ.λ.π. και σχεδιάζουν θεωρίες συνωμοσίας, και παιχνίδια πολέμου εναντίον τους, αλλά το πάθημα του Αφγανιστάν τους έχει γονατίσει. Ο Αμερικανικός λαός δεν αντέχει άλλα φέρετρα, για την επικράτηση της διεθνούς μαφίας. Πολιτικοί και άλλες προσωπικότητες που αντιτίθενται στα σχέδιά τους, δολοφονούνται.
Δολοφόνησαν το πρόεδρο Κένεντυ , και θα λυπηθούν τους ξένους;;;;
Ο σκοπός των Επικυρίαρχων του πλανήτη, είναι η αρπαγή του πάσης φύσεως ορυκτού πλούτου των αδυνάτων, προς τούτοις χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ σαν αιχμή του δόρατος.
Άρπαξαν από τη Χιλή, στη δεκαετία του Πινοτσέτ, όλο το χαλκό, και όμως σήμερα τα ταμεία τους είναι άδεια και χρεωμένα.
Εγκατέστησαν στρατιωτικές δικτατορίες στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, για να αρπάξουν το πλούτο των λαών της νοτίου Αμερικής, και σήμερα οι ΗΠΑ χρεοκόπησαν. Γιατί;;; που πήγε όλος αυτός ο πλούτος;; Ο Αμερικανικός λαός να ζητήσει απόδοση λογαριασμού!!
Η πραγματική αιτία καταστροφής των Αραβικών κρατών της Μέσης Ανατολής, είναι η ασφάλεια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και η αρπαγή των πετρελαίων και φυσικού αερίου, από τους ντόπιους δικτάτορες, στις τσέπες των παγκόσμιων δικτατόρων, αντιστάσεως μη ούσης από τους εξαθλιωμένους λαούς.
Η ασφάλεια των ΗΠΑ δεν απειλείται από κανένα, και δεν έχουν λόγο να φέρονται εχθρικά προς τους άλλους λαούς της Γης, με τη φτωχή δικαιολογία της τρομοκρατίας.
Οι ΗΠΑ θυσίασαν στους τοπικούς πολέμους κατά τη διαδρομή του χρόνου, χιλιάδες νεκρούς και δια βίου τραυματίες, για την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, χωρίς να κερδίσουν τίποτε, αλλά να οδηγηθούν τελικά στη χρεοκοπία.
Όλα αυτά πρέπει να τα μάθουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι.
Σήμερα όλοι γνωρίζουν ποίο είναι πραγματικά το τρίγωνο του διαβόλου επάνω στο πλανήτη, όπως το απεκάλυψαν οι πρόεδροι της Βενεζουέλας
και του Ιράν, επίσημα στους λόγους τους στη Γ.Σ. του Ο.Η.Ε.
Το τρίγωνο του διαβόλου στο πλανήτη είπαν είναι το τρίγωνο
U.S.A. – N.W.O.- U.K. υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής
Δικτατορίας των μεγαλοτραπεζιτών.
Το έντονο αντι-Αμερικανικό κλίμα που υπάρχει διεθνώς για τους φόνους αθώων αμάχων στους πρόσφατους τοπικούς πολέμους, φουντώνει, αφού οι πόλεμοι αυτοί διεξάγονται με άμεσο ενεργή συμμετοχή των ΗΠΑ.
Στο πόλεμο κατά της λεγομένης διεθνούς τρομοκρατίας οι ΗΠΑ απέτυχαν, αφού η οργάνωση Αλ-Κά’ι’ντα –όπως γράφει ο διεθνής τύπος- είναι δημιούργημα των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, κατεντολή της παγκόσμιας δικτατορίας, για να βγάλουν τις ΗΠΑ έξω από τα σύνορά τους, σε τοπικούς πολέμους.
Υπενθυμίζω τις δηλώσεις του ιδρυτή του CNN, ο οποίος χαρακτήρισε το πόλεμο στο Ιράκ, ως μια από τις πιο βλακώδεις κινήσεις που διέπραξαν ποτέ οι ΗΠΑ.
Σήμερα στις ΗΠΑ, όλα τα ΜΜΕ, ομιλούν ευθέως για ΙRAQGATE.
Στις ΗΠΑ επικρατεί Σόκ και Δέος για το πόλεμο στο Αφγανιστάν.
Οι ΗΠΑ με τη λανθασμένη τακτική και οικονομική πολιτική της Σχολής του Σικάγου, χάσανε τη Λατινική Αμερική, που ήταν ένας από τους πυλώνες στην οικονομία τους.
Τα έξοδα των τοπικών πολέμων στο Ιράκ και Αφγανιστάν, έχουν ανέλθει σε ιλιγγιώδη ποσά. Οι στρατιωτικές δαπάνες ανέρχονται στο 20% του συνόλου των δαπανών των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να αντιμετωπίζουν το φάσμα της χρεοκοπίας.
Για όλους τους πιο πάνω λόγους, παρατηρούμε τις ΗΠΑ να ευρίσκονται σε μεγάλη αδυναμία, και να αντιδρούν σπασμωδικά, αντιδραστικά, και καθόλου ρεαλιστικά σε όλα τα διεθνή μέτωπα.
Οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να χτυπήσουν άλλα αθώα κράτη όπως έπρατταν στο παρελθόν (βλέπε Σερβία), επειδή έτσι το ήθελε η Σιωνιστική μαφία που κυβερνά σήμερα όλο τον κόσμο, αλλά και επειδή ενέκριναν αυτές τις εγκληματικές ενέργειες οι νάνοι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. Το «έγκλημα» της Σερβίας ήταν ότι υπερασπίσθηκε την Εθνική της κυριαρχία, και ήλθαν οι Gangsters , Cowboys, και yankees από την άγρια δύση, και τη βομβάρδισαν γεμίζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα των Βαλκανίων με καρκινογόνο εμπλουτισμένο ουράνιο.
Η παρακμή των ΗΠΑ είναι εμφανής. Η Θεία Δίκη τιμωρεί.
Ξέφυγε ήδη η κατάσταση από τα χέρια τους, και τώρα οι ΗΠΑ χρησιμοποιούνται σαν εκτελεστικά όργανα στις εντολές των Επικυρίαρχων της Γης.
Αυτό το μήνυμα πρέπει να λάβουν οι φοβισμένοι «Έλληνες» πολιτικοί,
ώστε να διεκδικήσουν τα Εθνικά μας δίκαια δυναμικά σε όλα τα διεθνή φόρα, και να σηκώσουν υπερήφανο κεφάλι στη καταρρέουσα Σιωνιστική υπερδύναμη, αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, αλλιώς είναι ανάξιοι για τα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, γίνανε πιόνια στα χέρια των δούλων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, γιαυτό χρεοκόπησε η πατρίδα μας σε όλους τους τομείς.
Δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια, ούτε εθνική πατριωτική συνείδηση, κατάντησαν μαριονέτες των αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.
Η σημερινή Ρωσία είναι έτοιμη να σπεύσει σε πάσης μορφής συνεργασία, αρκεί να το ζητήσουμε. Ας είναι βέβαιοι οι Κοσμοκράτορες ότι θα το ζητήσουμε, μόλις φύγουν από τη μέση τα εδώ πιόνια, μαριονέτες, και όργανά τους.
Η Σιωνιστική τυραννία στην Ελλάδα:
—————————————————-
Η πρεσβεία τους στην Αθήνα, προκαλεί, είναι γιάφκα πρακτόρων και κατασκόπων, τηλεφωνικών υποκλοπών, και άλλων παρανόμων τρομοκρατικών ενεργειών και πράξεων, με έργο την αποσταθεροποίηση της χώρας όπως αποκαλύπτουν τα wikileaks, τα ΜΜΕ, και οι δικαστικές αρχές.
Αντί η πρεσβεία τους να φαντάζει σαν το Κυβερνείο της Ελλάδος, να υποβαθμιστεί σε πρεσβεία Β! κατηγορίας, ώστε να μη προκαλεί φόβο, Σόκ και δέος, στον απλό Έλληνα πολίτη, και το ακίνητο αυτό να εθνικοποιηθεί, αφού εκφράζει ηγεμονικώς τη σχέση Ανάκτορου του Αφέντη προς δούλους, να μετατραπεί σε ιστορικό μουσείο, όπου θα περιγράφει την Αμερικανική τυραννία κατά τη διαδρομή του χρόνου από το Β! παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα.
Δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, ποδοπατούν την Εθνική μας κυριαρχία, ποίοι;;; τα πιόνια, ο θίασος σκιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.!!!
Το μόνο όπλο που έχουμε σήμερα εμείς οι λαοί της Γης για να αμυνθούμε ενάντια στους παγκόσμιους δικτάτορες και τυράννους,
και στα πιόνια αυτών, είναι η γελοιοποίηση αυτών με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.
Να τους γελοιοποιήσουμε αφού στήσανε μια παγκόσμια δικτατορία με θεατρινίστικες μυστικές εταιρείες, σαν τους Μασώνους με τις ποδίτσες στη κοιλιά σαν καμαριέρες πεντάστερων ξενοδοχείων.
Με τους φανταχτερούς ILLUMINATI με τις μαύρες κουκούλες και τα μαύρα ράσα.
Με τη φαιδρή λέσχη BILTERBERG, κάθε φορά που συνεδριάζει «κεκλεισμένων των θυρών» , μαζεύεται όχλος απέξω και τους γιουχάρει, και οι επιπόλαιοι «Έλληνες» πολιτικοί σπεύδουν να γίνουν μέλη της για να γίνουν υπουργοί και υπουργίνες.
Με τα γραφικά τάγματα των Ιπποτών, και τους Να’ι’τες του μεσαίωνα, οπλισμένων με τόξα, ακόντια, και ασπίδες.
Με τη παπική OPUS DEI της καθολικής εκκλησίας η οποία έγινε γιάφκα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Με την οργάνωση των αφελών της οικογένειας BUSH
“SKULL & BONES” και άλλες μασωνικές τεκτονικές μυστικές στοές και οργανώσεις του θιάσου Σκιών.
Με τέτοια θέατρα προσπαθούν να διοικήσουν το πλανήτη, και να εδραιώσουν τη Σιωνιστική Δικτατορία τους επάνω σε σκουπίδια, φέρνοντας φτώχεια, δυστυχία, πολέμους, και χρεοκοπίες στους Λαούς
και στα Έθνη του πλανήτη.

Citypress-gr.blog

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*