in

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δυστυχώς συνΈλληνες, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε, ζούμε τον 3ο έτος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, ή της Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Έτσι λοιπόν, αυτά που ζουν οι Έλληνες τα τελευταία 2 χρόνια μόνο από προφητείες και χωρία της Αποκάλυψης, μπορούν να ερμηνευτούν.
Τα παγκόσμια λαμόγια, ήδη από καιρό ετοίμαζαν το πουλαίν τους ΓΑΠ γι αυτό το σκοπό και έτσι τον ώθησαν στην εξουσία τον 5 Οκτωβρίου 2009, με εκείνο το απατηλό» Λεφτά υπάρχουν!» που θα μείνει στην ιστορία.
Το σχέδιό τους ήταν….

απλό. Να καταλάβει την εξουσία με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο και να αρχίσει από την Ελλάδα την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Προκαλώ όλους τους αναγνώστες να ψάξουν στο ιντερνετ και να διαπιστώσουν με τα δικά τους μάτια τι μας ετοιμάζουν…. τα παγκόσμια λαμόγια.

Από εδώ αρχίζουν όλα: 6-18 Δεκεμβρίου 2009. Γίνεται η σύνοδος Κορυφής της Κοπεγχάγης για το κλίμα.
Αυτό ήταν το πρόσχημα, αλλά σε νυχτερινές μυστικές διασκέψεις, τα λαμόγια της παγκοσμιοποίησης ξεκίνησαν και τυπικά την Παγκόσμια Κυβέρνηση!!!
Ανάμεσά τους και ο τότε δικός πρωθυπουργός ΓΑΠ, και θυμούμαστε καλά, 
πολλές φορές μίλησε για μια παγκόσμια οικονομία και παγκόσμια κυβέρνηση!
Ψάξτε στο youtube και θα βρείτε πολλά βιντεάκια που ο ΓΑΠ μιλάει και υπερασπίζεται μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ακόμη υπάρχουν και βίντεο που ο πρόεδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Herman Van Rampoy, μιλάει και αυτός για μια παγκόσμια Κυβέρνηση. Σε κάποιο βίντεο, ο Herman Van Rampoy, δηλώνει πως ήδη βρισκόμαστε στο 2ο έτος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Ανάμεσά τους, βέβαια είναι η Μέρκελ, Ζαρκοζί, Μπαρόζο, Ρεν, Ομπάμα, και όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες G20.
Άτυπο υπουργό εξωτερικών υποθέσεων της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, διόρισαν
τον δικό μας τον ΓΑΠ, για την προσφορά του στην παγκόσμια Κυβέρνηση, που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, που θα χρησιμεύσει ως κερκόπορτα της Ευρώπης, να μπεί στην μία χώρα μετά την άλλη! Αναλογιστείτε, τι γίνεται σήμερα Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία κλπ.

Στόχος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, είναι καθυποτάξει οικονομικά όλους τους λαούς του κόσμου, αρχίζοντας το έργο τους από την Ευρώπη και ειδικά από την Ελλάδα, που την θεωρούσαν ως σκληρό καρύδι και γιαυτό την θα την χρησιμοποιούσαν ως πιλότο και για τα άλλα κράτη.

Βέβαια, όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, είναι παρακλάδια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και ο καθένας βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή να εγκατασταθεί πλήρως η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Αν δούμε τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, με αυτό το πρίσμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που μας δείχνει τα δόντια με τη σκληρή στάση του ΔΝΤ και την απάνθρωπη συμπεριφορά κυρίως των Γερμανών, τότε… όλα εξηγούνται που βαδίζουμε!

Αγαπητοί συμπατριώτες Έλληνες. Το κείμενο αυτό, δεν έχει κανένα άλλο σκοπό από το να ανοίξει τα μάτια μας και να δούμε το πρόβλημα και ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.
Συνεπώς, το μόνο που μας παίρνει να κάνουμε, είναι να πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια και με λιονταρίσια ελληνική καρδιά, όλα αυτά που θέλουν να μας επιβάλουν με το ζόρι.
Προσοχή στην ψήφο μας! Αυτή τη φορά, ίσως είναι η τελευταία φορά που θα ψηφίσουμε ως ελεύθεροι Έλληνες. Πρέπει όλοι μας να πάμε να ψηφίσουμε και βεβαίως να ψηφίσουμε, μικρά και άγνωστα κόμματα εκτός βουλής.
Ψηφίστε όποιον εσείς νομίζετε, αρκεί να εξαφανίσουμε τους νυν προδότες της Βουλής και όλα τα κόμματα που με πράξεις και παραλήψεις, με υπολογισμούς και δόλιες συμπεριφορές, μας έφεραν σε αυτήν την καταστροφή!
Έλληνες ψηλά το κεφάλι και πολεμείστε τον εχθρό που δεν είναι άλλος από τα λαμόγια της Παγκοσμιοποίησης, της Νέας Εποχής και τα τσιράκια τους σε ΜΜΕ,
πολιτιστικά δρώμενα κλπ.
Και για επίλογο θα παραθέσω τους στίχους του φιλέλληνα γάλλου ποιητή Φρειδερίκου Μιστράλ (1830-1914): «Κι αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, θεία είν’ η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.»

Ο Θεός της Ελλάδος να βάλει το χέρι του!

ΥΓ. Κοινοποιείστε αυτό το κείμενο άμεσα, σε όλη τη λίστα σας και σε όλα τα μπλόκ!
Νυν υπέρ πάντων ο αγών της σωτηρίας της Ελλάδος!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δείτε τι παρατήρησε ο αναγνώστης

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!