13:04 - 11/10/2010

Ετοιμάζουν απεργίες οι δάσκαλοι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Συνεδριάζουν τη Δευτέρα (11/10), οι εκπρόσωποι των Διδασκαλικών Συλλόγων της χώρας, με θέμα την κατάσταση που διαμορφώνεται στην εκπαίδευση αλλά και γενικότερα στην κοινωνία, με κύριο ζήτημα το μισθολογικό.
Οπως είπε στην εισήγηση του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δ. Μπράτης, οι εκπαιδευτικοί στην χώρα μας είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι με μισθούς απο 1000-1400 ευρώ. “Πέρυσι περικόπηκαν 100 ευρώ μηνιαίως όσα ήταν και αυτά που κέρδισαν, μετά την πολυήμερη απεργία του 2006”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ.

Ο πρόεδρος μάλιστα πρότεινε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για τις 25 Οκτωβρίου, με κυρίαρχο αίτημα αξιοπρεπείς αποδοχές στον δάσκαλο.

“Η κυβέρνηση”, είπε, “πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο δεν θα επιτρέψουν καμιά περικοπή στις αποδοχές τους, αλλά θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν ένα πραγματικό ενιαίο μισθολόγιο που θα ξεκινά με 1400 ευρώ καθαρά στο νεοδιόριστο εκπαιδευτικό”.

Οριστική απόφαση όμως αναμένεται να ληφθεί στο τέλος της συνεδρίασης αργά το βράδυ.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*