ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ…ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ!!!


Η Υπερ Οντότητα Πληροφορίας και οι υπηρέτες αυτής ILLUMINATI Μασόνοι κτλ. έκτος όλων των άλλων, δημιούργησαν  και την ΜΌΔΑ.

Το πεδίο και την τάση δηλαδή, μέσα απο το οποίο, μπορούν να ελέγχουν να καθοδηγούν τον άνθρωπο εκεί ακριβώς οπού αυτοί θέλουν.

Στόχος δεν έιναι τα χρήματα, η Υπερ Οντότητα δεν νοιάζεται ούτε τρέφετε απο αυτά, στόχος της Υπερ Οντότητας είναι το πνεύμα του ανθρώπου, και μέσα από την τάση της Μόδας πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον σκοπό της. Ενώ παράλληλα τρέφει και τους υπηρέτες αστής 

(ILLUMINATI – ΜΑΣΟΝΟΥΣ- ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ) με την τροφή τους 
(ΤΟ ΧΡΗΜΑ& ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ)….

Η ΜΌΔΑ δημιουργεί την τάση, την τάση της ανανέωσης της αλλαγής, έτσι ανα τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνετε, αλλάζει, προωθήτε από τα κουτιά  από τα μέσα και από όλες τις πηγές πληροφορίας της Υπέρ Οντότητας. Έτσι ενώ στην ουσία τίποτα σημαντικό δεν αλλάζει  και δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει και τίποτα δεν αποτελεί θέμα ανάγκης του ανθρώπου,εκείνοι  περνάνε μέσο της Μόδας ότι πρέπει να αλλάξει και ότι μόνο αν ακολουθήσεις την μόδα θα είσαι αποδεκτός και IN! αλλιώς θα είσαι OUT!  

Για παράδειγμα μία κοπέλα στην κοινωνία μας βλέπει την φίλη της η κάποια άλλη κοπέλα της παρέας της με ένα τσαντάκι ακριβής μάρκας,και ενώ η ίδια μπορεί να έχει 10.000 παρόμοια τσαντάκια,  μόλις την βλέπει, αμέσως δημιουργείτε μέσα της το συναίσθημα,και η λαχτάρα απόκτησης της συγκεκριμένης ύλης, και αυτό συμβαίνει όχι λόγο πραγματικής ανάγκης, αλλά  λόγο της πλύσης και της υποσυνείδητης καθοδήγησης που γίνετε από την Υπέρ Οντότητα πληροφορίας και των μέσων αυτής.  
Η μόδα λοιπόν είναι ψευδαίσθηση και  η ψευδή ικανοποίηση του ατόμου που την ακολουθεί πιστά ότι έχει αξία και μετράει στην κοινωνία, γιατί την ακολουθεί. 

Η αξία όμως δεν είναι αυτά τα οποία φοράει, δεν είναι το περιτύλιγμα , καμία αξία δεν έχει το περιτύλιγμα, σημασία δεν έχει τι φοράει ο άνθρωπος απέξω σημασία έχει μονό τι φοράει ο άνθρωπος από μέσα. 


Μέ την ΜΟΔΑ λοιπόν καθώς και με όλα τα άλλα σχέδια των ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ – ILLUMINATI είμαστε όλοι παγιδευμένοι μέσα σε έναν λάβυρινθο μέσα σε μία μια κοινωνία και σε έναν πολιτισμό της ΧΈΣΤΡΑΣ δηλαδή, οπού στην Αμερική η κυρία …αγχώνετε για το τι χρώμα και τι μάρκα τσαντάκι θα αγοράσει, ενω την ίδια στιγμή και κάθε 5 δευτερόλεπτα ένα μωρό σε μία άλλη Ήπειρο χάνει την ζωή του. 
Ψυχή έχει και η κυρία, ψυχή έχει και το μωρό. 


ΑΥΤΟ ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΆΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΆΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΈΣ  ΤΗΣ ΥΠΆΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΆΞΗ . 

ΔΕΝ ΑΡΚΕΊ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ
 ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΗΣ ΧΈΣΤΡΑ
ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΟΝΤΌΤΗΤΑΣ, ΠΡΈΠΕΙ  ΑΥΤΉ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΊ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝ  ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΆΞΟΥΜΕ ΩΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, 
ΑΝ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΎΜΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΗΣ / ΤΟΥΣ ΠΕΔΊΟ, 
ΤΌΤΕ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΑΛΛΑΓΉ ΚΑΙ Ο ΝΈΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ.
ΜΕ ΠΡΆΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ 


ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑ – ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ – ΈΝΩΣΗ 
ΕΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *