Εκρήξεις στον αέρα ταρακουνούν τις ανατολικές ΗΠΑ.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αναστάτωση προκάλεσαν οι μυστηριώδης εκρήξεις που ταρακούνησαν την Virginia Beach την Τρίτη 19.20 το βράδυ που ακούστηκε από εκατοντάδες κατοίκους στην Ανατολική ακτή.

«Τίναξε το σπίτι μου» ανέφερε ένας άντρας.

«Ήταν σχεδόν σαν σεισμός ανάφεραν αρκετοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής. Ήμασταν στην παραλία της Βιρτζίνια και εκεί δεν έχουμε σεισμούς , δήλωσε ο Pam Trotter αλλά αυτό ταρακούνησε το έδαφος και ερχόταν από ψηλά.
Μετά από την λήξη του φαινομένου καλέστηκε ο στρατός, των ΗΠΑ η Γεωλογικής υπηρεσία και το Υπουργείο Ενέργειας για να δώσει απάντησης στο τι μπορεί να ήταν αυτό που ακούστηκε στον αέρα. κόσμο.


Οι αρμόδιοι ανάφεραν ότι ένας μετεωρίτης που έρχεται σε επαφή με την ατμόσφαιρα της Γης μπορεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο Sonic Boom , δήλωσαν επιστήμονες της NASA.


Ο Δρ Zawodny της NASA ανέφερε ότι ένα ηχητικό φράγματα δεν είναι σπάνιο να προκληθεί από ένα μετεωρίτη σε πτώση. Πριν από δύο χρόνια, εκατοντάδες άνθρωποι σε ολόκληρη την περιοχή είχαν ακούσει μια παρόμοια έκρηξη που πιθανότατα προκλήθηκε από ένα μετεωρίτη.


Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μια εποχή του χρόνου που έχουμε αυξημένες πτώσεις μετεώρων ανάφερε ο δρ Zawodny.


«Είμαστε στην ουρά ενός μετεωρικού ντους όπου κορυφώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Θα μπορούσε να συνδέετε με αυτό.
Ένας άλλος κάτοικος ανέφερε ότι ήταν στο μεγάλο σεισμό του 1989 στο Σαν Φρανσίσκο, και ξανά θυμήθηκε τον τρόμο που έζησε εκείνο το βράδυ!


Η αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία από το Εθνικό Σεισμηκο Κέντρο Πληροφόρησης ανάφερε ότι δεν ξέρουν τι είναι είπε ο John Bellini, ένας γεωφυσικός από το Golden, Colo. Έχουμε πάρει πολλές εκθέσεις σαν αυτή από τη βόρεια Καρολίνα και κατά μήκος της νότιας ακτής της Βιρτζίνια, και δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε την αιτία.


Ο Δρ Zawodny της NASA ανάφερε ότι ακόμη και κάτι τόσο μικρό όσο μια μπάλα του γκολφ θα μπορούσε να προκαλέσει μια μεγάλη έκρηξη, αν είχε ταξιδεύει γρήγορα.


Στα τέλη Μαρτίου του 2009, δεκάδες άνθρωποι ανέφεραν φωτεινά ιπτάμενα φώτα στον ουρανό και μια έκρηξη που ταρακούνησε το Norfolk και την Virginia Beach.
http://www.huforc.gr

http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/05/blog-post_8927.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *