08:24 - 26/04/2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO..Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ.(Video)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το αντικείμενο που βλέπεται στην φωτογραφία καταγράφηκε από τον Lasco C2 στις 24 Απριλίου 2012 και ώρα 08:12. Το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο φυσικά εστιάζει τον Ήλιο και παρακολουθεί της ηλιακές εκλάμψεις. Ωστόσο κατά διαστήματα ίσως και σε καθημερινή βάση παρατηρούνται περίεργοι σχηματισμοί που δεν μπορούν να συγκαλυφθούν από τις συνηθισμένες δικαιολογίες της NASA και των σκεπτικιστών. Βλέποντας το συγκεκριμένο σχήμα μπορώ να πω, με βεβαιότητα πως δεν είναι ούτε κάποιος κομήτης που έχει στόχο τον Ήλιο, ούτε κάποια διάθλαση του φωτός μπροστά στο τηλεσκόπιο. Το αντικείμενο αυτό είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε είναι..

κατασκευασμένο από νοήμοντα όντα και πιθανόν να είναι μη επανδρωμένο.
Το ερώτημα  αν είναι δικό μας η όχι το αφήνω στην κρίση σας.. Εγώ απλά αναρωτιέμαι μήπως συμβαίνει κάτι στον Ήλιο, κάτι που γνωρίζει και η ίδια η NASA και έχει προειδοποιήσει κατά διαστήματα μέσω του δικού της επιστήμονα Michio Kaku, σχετικά με τις ηλιακές εκλάμψεις που πρόκειται να ξεσπάσουν τέλη του 2012.Η φωτογραφία βρίσκεται στον κάτω σύνδεσμο:  Επιλέξτε Lasco C2 και τοποθετείστε στην εύρεση 20120424 και ανάλυση 1024.  Είναι η 34η εικόνα από τις 105 που υπάρχουν στο αρχείο. Σας προτείνω να δείτε βήμα βήμα τις εικόνες και θα εκπλαγείτε με τους περίεργους σχηματισμούς που εμφανίζονται γύρω απ’τον Ήλιο.  Φυσικά αν πιστεύετε πως  είστε πίθηκοι ή πως δεν υπάρχουν UFO κακώς διαβάσατε αυτό το άρθρο.

worldjudge2012
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*