Γιατί ο θάνατος του ανθρώπου που δεν ήταν πίσω από 9.11 ανακοινώθηκε την 1η Μαΐου -Βίντεο

Γιατί ο θάνατος του ανθρώπου που δεν ήταν πίσω από 9.11 ανακοινώθηκε την 1η Μαΐου.
Μετά την αναγγελία του θανάτου του Μπιν Λάντεν, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Λευκό Οίκο φωνάζοντας «ΗΠΑ! ΗΠΑ! «.
Είναι στιγμές που μια γραμμή χαράσσεται μεταξύ των κριτικών σκεπτόμενων ατόμων και σε εκείνους που παίρνουν το χάπι από τα μέσα ενημέρωσης και εξαθλίωσης. Μεταξύ εκείνων που καταλαβαίνουν την πολυπλοκότητα της κατάστασης και σε εκείνους που μάλλον δεν θα ξέρουν; ανάμεσα σε εκείνους που κατανοούν τους ουσιαστικούς λόγους της ελίτ και αυτών που πηγαίνουν έξω φωνάζοντας «ΗΠΑ! ΗΠΑ! «.

Το βράδυ της 1 Μαΐου 2011, η δήλωση του Μπάρακ Ομπάμα ήταν ένας θρίαμβος γιορτής. Ισχυρίστηκε ότι, με το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, Η «δικαιοσύνη επιδόθηκε». Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , έκανα ανακοίνωση που ήταν εξίσου πανηγυρική: «Είναι μια μεγάλη μέρα για την Αμερική και τον κόσμο » … «Το μεγαλύτερο κομμάτι των ειδήσεων από το 9 / 11» … « όλοι θυμόμαστε που ακριβώς ήμασταν όταν είχαμε ακούσει αυτό το κομμάτι των ειδήσεων «… Ολόκληρο γεγονός »ήταν τεχνητά διογκωμένο και υπερβολικό για να δοξαστεί.

Γιατί ο θάνατος ενός ανθρώπου προκαλεί αυτή την ευτυχία και την γιορτή; Από πότε έχουμε ανατεθεί σε μια τέτοια βάρβαρη κατάσταση; Επειδή διαπράττονται 9 / 11; Είπε, επίσης, να προκαλέσει την WTC 7 ; Ανάθεμά σε Osama και την ομάδα σας από τους μηχανικούς!Θα απαλλάξω απο το σύνολο της «9 / 11 που ήταν μια εσωτερική εργασία» και από ότι ξέρω οι περισσότεροι από τους αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας λίγο πολύ τα ξέρετε . Γιατί λοιπόν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν ο Μπεν Λάντεν είναι νεκρός ή δεν είναι; Είναι αυτός πραγματικά νεκρός; Μήπως πέθανε πριν από δύο χρόνια; Ποιος ξέρει πραγματικά; Ζούμε στην εποχή της τεχνητής, πλήρως σταδιακής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που δημιουργούν τα γεγονότα; Γιατί ο θάνατος του Μπιν Λάντεν ανακοίνωθηκε το βράδυ της πρώτης Μαΐου; Ήταν η απαιτούμενη θυσία.

Beltane

Ένα άτομο καίγεται κατά τη διάρκεια του Beltane Φεστιβάλ 2004

1η Μαΐου ή Πρωτομαγιά, θεωρήθηκε από πολλούς πολιτισμούς να είναι σημαντική για διακοπές – ειδικά σε κύκλους απόκρυφους κύκλους λόγω ουράνιας ευθυγραμμίσεις. Σε γνώση Illuminati, θεωρείται ως η δεύτερη πιο σημαντική μέρα του χρόνου. Στην πραγματικότητα, το Τάγμα του βαυαρικού Illuminati ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1776.

Στην Ευρώπη, καλείται το φεστιβάλ Beltane, μια αρχαία ιρλανδική γιορτή της σεξουαλικότητας, της γονιμότητας … και θυσίες αίματος.

«Υποθετικά, θυσίες ζώων γίνονται σε κάθε Beltane για να εξασφαλιστεί η γονιμότητα των καλλιεργειών τους, ωστόσο, κάθε πέντε χρόνια, η Highland Κέλτες θα θυσίαζαν τους ανθρώπους από τους αριθμούς που απαρτίζονται οι καταδικασμένοι εγκληματίες και οι αιχμάλωτοι πολέμου. Θα πρέπει να θυσιάζονται από τους Δρυίδες, αν και ο τρόπος του θανάτου τους ποικίλλει. Πολλοί ήταν με δήθεν βολή με τα τόξα, και περιγραφές από τελετές Gaulish Celt από αυτούς που κάηκαν ζωντανοί

Γιατί ο θάνατος του ανθρώπου που δεν ήταν πίσω από 9.11 ανακοινώθηκε την 1η Μαΐου
Με VC | 2η Μαΐου, 2011 | Κατηγορία: Τελευταία Νέα, επαγρύπνηση Εκθέσεις | 166 σχόλια

Στη Μέση Ανατολή στις λαϊκές παραδόσεις, ο Βάαλ σκοτώθηκε και κατέβηκε στον υπόκοσμο, οπότε και είχε επιστρέψει στη ζωή από τις δυνάμεις της αδελφής-ερωμένη του, Ανατ. Βάαλ, επομένως συνδέεται με τους εποχικούς κύκλους και τον ερχομό της άνοιξης και των καλλιεργειών. Αυτό αποτυπώνεται και στο Beltane φεστιβάλ, που κορυφώθηκε με το συμβολικό γάμο του Χειμερινού Θεού και την Άνοιξη Θεά (ή ο βασιλιάς και η βασίλισσα Χειμώνας Μαΐου). Βασίλισσα Μαΐου, στο φεστιβάλ, ήταν ένας αριθμός μητέρα γη. Η λέξη Βάαλ σημαίνει άρχοντας ή ο σύζυγος. Στο ζευγάρωμα του βασιλιά και της βασίλισσας Χειμώνας Μαΐου, γη και ουρανό ενώθηκαν, και τη γονιμότητα και τη ζωή ήταν συμβολικά αναζωπυρώσει σε ζώα, τους ανθρώπους και τη φύση. «

«Μέσω της κατ ‘αναλογία και με την πεποίθηση ότι μπορεί κανείς να ελέγχει ή να ενισχύει τις εξουσίες της φύσης από την πρακτική της μαγείας, ιδιαίτερα συμπαθητική μαγεία, η σεξουαλικότητα μπορεί να χαρακτηρίζουν μέρος της λατρείας του Ba als ʿ και ʿ Ashtarts. Post-Exilic νύξεις για τη λατρεία του Ba ʿ al Pe’or δείχνουν ότι τα όργια επικρατούσαν. Από τις κορυφές των λόφων και των βουνών άκμασε η λατρεία της δωρητές της αύξησης, και «κάτω από κάθε πράσινο δέντρο» ασκήθηκε την ακολασία που πραγματοποιήθηκε για την εξασφάλιση της αφθονία των καλλιεργειών. Θυσίες ανθρώπων, με το κάψιμο του θυμιάματος, βίαιων και εκστατικών ασκήσεων, τελετουργικές πράξεις υπόκλιση και φιλιά, η προετοιμασία των ιερών κέικ , εμφανίζονται μεταξύ των αδικημάτων που καταγγέλλει η μετά-Exilic προφήτες; και δείχνουν ότι η λατρεία του Ba ʿ al (και ʿ Ashtart) περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά της λατρείας που επαναλαμβάνονται σε διάφορα μέρη του Σημιτικού (και μη-σημιτική) κόσμο, αν και συνδέονται με άλλα ονόματα. «

– W. Smith Robertson και George F. Moore, Βάαλ

Οι Αρχαίες πεποιθήσεις και τα τελετουργικά είναι ένα περίπλοκο μέρος των πρακτικών Illuminati αυτής της απόκρυφης σήμερα. Όπως ο συμβολισμό τους και ο τρόπο λειτουργίας, έχει εγχυθεί αργά στην κοινωνία, ένα παρελθόν με μυστικές τελετουργίες τους πραγματοποιούνται σε μαζική κλίμακα, όπου ο γενικός πληθυσμός γίνεται ανίδεος μάρτυρας και συμμετέχοντας στον εορτασμών των απόκρυφων τους.

– Στο συμπέρασμα
Οι Μουτζαχεντίν είχαν προσληφθεί και διαμορφώθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 από τον Zbigniew Brzezinski, που ήταν σύμβουλος στης Ηνωμένες Πολιτείες εθνικής ασφαλείας του Τζίμι Κάρτερ (Ο Μπρεζίνσκι είναι σήμερα ο κύριος πολιτικός σύμβουλος του Ομπάμα). Η στρατιωτική ομάδα εκπαιδεύθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να αποκρούσει τις ρωσικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν. Ο Μπιν Λάντεν έχει εκπαιδευτεί από τη CIA για την καταπολέμηση των κομμουνιστών και
οι Ταλιμπάν είναι ένα υποπροϊόν της εν λόγω κινήματος από την USA

Από την πτώση της ΕΣΣΔ, ο Μπιν Λάντεν με τους Ταλιμπάν του υπηρετούσε μια νέα ατζέντα: την βασική εισβολή των μεσαίων ανατολικών χώρων με πρόσχημα του «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Το 2001, περίπου 15 λεπτά μετά το δεύτερο αεροπλάνο χτύπησε το WTC, η εικόνα του Μπιν Λάντεν είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση. Έχει γίνει η ιδανική Patsy και ο ιδανικός εχθρός της κυβέρνησης Μπους. ό αποδιοπομπαίος τράγος επέτρεψε την αδιαφιλονίκητη εισβολή στο Αφγανιστάν, του Ιράκ, ακόμα και την ψήφιση του εκτροπής που ονομάζεται Patriot Act.

Το 2011, η χρησιμότητά του Μπιν Λάντεν έτρεξε στην ατζέντα και η κυβέρνηση Ομπάμα χρειάζεται να την εκμεταλλευτεί και να την ωθήσει για τις δημοσκόπησης της μέχρι τις επόμενες εκλογές. Ως εκ τούτου, την 1η Μαΐου 2011, ο θάνατος του Μπιν Λάντεν είχε ανακοινωθεί με θρίαμβο και αγαλλίαση. Μέσα από το CNN, NBC, CBS, ABC και του δικτύου FOX, εκατομμύρια θεατές πανηγύρισαν στο θάνατο του ανθρώπου στο ίδιο θέμα αρχαίους πολιτισμούς χάρηκαν με την προσφορά της ανθρώπινης θυσίες για να Βάαλ. Σε μια πίσω από την κουρτίνα μάτια και πολιτικοποιημένη «Illuminati-«έκδοση του Beltraine Φεστιβάλ, οι μάζες γιορτάζουν τη θυσία και το τελετουργικό ενός άνδρα , χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, σε μία από τις σημαντικότερη εορτή των Illuminati .

Beltrane φεστιβάλ φωτιάς, 1 Μαΐου
Ζήτω ο Οσάμα είναι νεκρός! 1 Μάη.

http://katohika.gr/2011/05/03/911-1/

Σχετικό άρθρο εδώ και εδώ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *