Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, 3/6/2012.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 στους Δελφούς, ένας μάρτυρας φωτογράφησε ένα παράξενο αντικείμενο να διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα τον ορίζοντα πάνω από τις στήλες του ναού. Όπως ανέφερε ο ίδιος σε κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία »το περίεργο αντικείμενο ασφαλώς αεροπλάνο δεν είναι ούτε σημάδι του φακού και για πουλί δεν το νομίζω».

Η ανάλυση της φωτογραφίας, από την ομάδα μας (UFOs & ALIENS TRUTH Greek community), δεν έδειξε γραφιστική παρέμβαση και απέκλισε επίσης την περίπτωση να πρόκειται για αεροπλάνο, πουλί ή έντομο!

Οι εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. στους Δελφούς δεν είναι άγνωστο φαινόμενο σε κατοίκους και τουρίστες, αφού η περιοχή θεωρείται μία από τις τρείς βασικές αερογραμμές συχνής διέλευσης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων της χώρας μας.

ufotruth

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *