Απύθμενο θράσος – Έρχεται νέο χαράτσι (για την …πράσινη ενέργεια)

Απύθμενο θράσος έχουν τελικά τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη ΔΕΗ. Δεν έχουν ακόμη προλάβει να ανακοινώσουν τις αυξήσεις 10%-15% στα τιμολόγια του ρεύματος από την 1η του χρόνου, έρχεται νέο χαράτσι.
Και δεν πρόκειται για το ρεύμα αλλά….

για την αύξηση του τέλους υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. η χρέωση για τους οικιακούς καταναλωτές θα διαμορφωθεί, από 1ης Ιανουαρίου, στα 5,99 ευρώ ανά μεγαβατώρα, από 1,95 ευρώ που ισχύει τώρα, δηλαδή αύξηση 210% και χαράτσι 4 ευρώ για κάθε οικογένεια. Το τέλος ΑΠΕ είναι μία από τις πηγές χρηματοδότησης της παραγωγής «πράσινης» ενέργειας (από αιολικά, φωτοβολταϊκά κλπ.).

Αναλυτικά, ανά κατηγορία καταναλωτών, το τέλος ΑΠΕ διαμορφώνεται ως εξής: υψηλή τάση 2,96 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 1,04 ευρώ), αγροτική χρήση στη μέση τάση 2,29 ευρώ (από 0,74 ευρώ), λοιπές χρήσεις στη μέση τάση 5,35 ευρώ (από 1,69 ευρώ), αγροτική χρήση χαμηλή τάση 2,96 ευρώ (από 0,9 ευρώ), οικιακή χρήση χαμηλή τάση 5,99 ευρώ (από 1,95 ευρώ) και λοιπές χρήσεις.


Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο κ. Παπακωνσταντίνου θα έχει το θράσος να ανακοινώσει αυξήσεις πάνω από 10% για να καλύψει τις τρύπες της ΔΕΗ.
Στην ουσία θα κάνουν το ρεύμα είδος πολυτελείας και θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στις λάμπες με το πετρέλαιο.

antinews

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *