Αποστολή CNN στην Ουγκάντα για μυστηριώδη ασθένεια που κάνει τα παιδιά «ζόμπι»

Μια μυστηριώδη ασθένεια που μετατρέπει τα παιδιά σε «ζόμπι» ερευνούν στην Αφρική οι επιστήμονες. Το CNN έστειλε ανταποκριτή στη Ουγκάντα για να δει από κοντά την κατάσταση και τα συμπτώματα των παιδιών.

Η Linda είναι μόλις τριών ετών και άριχσε να….
κουνιέται όπως τα υπόλοιπα παιδιά που εμφάνισαν συμπτώματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα παιδιά που νοσούν φαίρονται εξαιρετικά βίαια ενώ έχουν την τάση να φεύγουν από το σπίτι και να περιφέρονται χωρίς να ξέρουν που πηγαίνουν.


Πάνω από 3.000 παιδιά νοσούν και συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στην Ουγκάντα προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς που δεν μπορούν να εντοπίσουν τι προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά. Επιπλέον πολλά παιδιά έχουν τραυματιστεί ή έχουν χάσει τη ζωή τους αφού περπατάνε με σχεδόν κλειστά μάτια σαν να κοιμούνται με αποτέλεσμα να πέφτουν.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ονόμασε την ασθένεια nodding disease και οι γιατροί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ελέγχουν εν μέρει τα συμπτώματα με φάρμακα επιληψίας.

 defencenet.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε…

Πατέρας Ελπίδιος Μετά τον Ιούνιο θα ζήσουμε πολλά-Ο πάτερ μας έβαλε ψήλους στα αυτιά….Η έρευνα για τα ζόμπι ξεκίνησε!!. Βίντεο
Mysterious «Zombie» Illness Strikes Uganda (Turns Children Into Violent «Zombies»)

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *