08:58 - 06/06/2011

ΑΝΑΡΧΙΑ – ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Επειδή τελευταία βλέπουμε γεγονότα παγκοσμίως που δεν έχουν ξαναγίνει, και επειδή όλα εις βάθος κρύβουν μια ιδέα, την παγκόσμια διακυβέρνηση, που τοσο πολύ εξυμνούν τα τάγματα των χειραγωγών του πλανήτη, θέλω να εκφράσω την αποψή μου για αυτά τα γεγονότα, χωρις να θέλω να επηρεάσω την αποψη κανενός…Μονο να δείξω μια άλλη οπτική γωνία…:


Θα ξεκινήσω με δύο κάρτες απο το γνωστό πλέον παιχνίδι illuminati card game, το οποίο πολλές φορές μας έχει επιβεβαιώση την ταυτισή του με τα γεγονότα που συνεβησαν στον πλανήτη, γεγονοτα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της «ελιτ»..!
Έχουμε λοιπόν :

Στην κάρτα αυτή βλέπουμε ειρηνιστές, οί ανθρώπους που διαδηλώνουν ειρηνικά ή με στόχο την ειρήνη να χτυπούν έναν αστυνόμο..
Το κειμενάκι απο κάτω σε μετάφραση λέει: Διαλύουμε τα κινηματα βίας και εξέγερσης, και ελέγχουμε κινήματα που επιζητούν την ειρήνη…
Αν σκεφτείτε ότι το κινημα των αγανακτισμένων ξεκίνησε απο το ισχυρό όπλο χειραγώγησης μαζικών συνειδήσεων το FACEBOOK και αφορά όλα τα κράτη σε όλο τον κόσμο, αν σκεφτείτε ότι είναι ένα ειρηνικό κινημα που επιζητά ειρήνη και ελευθερία σε όλο τον κόσμο, ένα και μονο συμπέρασμα βγαίνει.. όλο αυτό παραχωρει έδαφος για να προωθηθει η παγκοσμια διακυβερνηση!
Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι στο 10 πρωτοκολλο απο το βιβλίο «Τα πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών» λέει περιληπτικά ότι: ο κοσμος θα κουραστεί απο την αδυναμία των πολιτικών συστημάτων σε κάθε χώρα, και θα αγανακτίσει, και θα εξεγερθεί στο όνομα της ειρηνης…τοτε θα ειναι η ευκαιρία να επιβληθεί μια σωτηρία…η Παγκόσμια διακυβέρνηση!!!

Η επόμενη κάρτα: 
Η κάρτα αυτή δίνει ένα όργανο τάξης και ασφαλειας(αστυνομία) και έναν αναρχικό…διαφαίνεται καθαρά ότι βαδιζουν πάνω σε μια σκακιέρα και κάποιος τους κινεί..!
Αν σκεφτούμε ότι η αναρχία πρεσβέυει την ελευθερία, την αγανακτηση απο τα πολιτικά συστηματα και την σαπια Δημοκρατία, την ισοτητα και την καταργηση συνορων και είναι κατά του εθνικισμού και πατριωτισμού, μπορούμε να καταλάβουμε ότι συμβαδίζει με την ιδέα της Παγκοσμιας Διακυβέρνησης.. Η αναρχια φτιάχτηκε για να προωθησει το σχέδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης, καθώς είναι μια προσωποποίηση της κουρασης και της αγανακτησης των λαών απο τα επιτηδες αδυναμα συστηματα…
Και οι δύο αυτές κάρτες ταυτιζονται με αυτο που συμβαίνει τελευταί και με το αναρχικο – ειρηνιστικό κινημα των αγανακτισμένων…
Το Είπε και ο Παπανδρέου αλλωστε…ότι το κινημα αυτό επιζητά μια πιο δημοκρατικη διακυβερνηση σε παγκοσμιο επιπεδο…!!!
Τι άλλο θελουμε για να καταλαβουμε  ότι θελουν να μας επιβαλλουν την παγκοσμια διακυβερνηση??

http://truth-revelation.blogspot.com/2011/06/blog-post_6589.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*