ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ… ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ»!

«Νέες εικόνες από το εσωτερικό του άξονα, της «Μεγάλης Πυραμίδας», δείχνουν στοιχεία ηλεκτρικών ακροδεκτών, καλώδια, μέχρι και διαγράμματα συνδεσμολογίας!
Η ανακάλυψη των ηλεκτρικών επαφών και καλωδίων, στο εσωτερικό της «Μεγάλης Πυραμίδας», μαζί με τα σημάδια που δείχνουν πώς…

να συνδέονταν, δεν «χωράνε» πουθενά στη συμβατική Αιγυπτιολογίας, αλλά επιβεβαιώνουν τη θεωρία, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο , Giza Power Plant: Τεχνολογίες της Αρχαίας Αιγύπτου, το 1998.


Μόνο αυτή η θεωρία έχει γίνει κάνει τέτοιες προβλέψεις, και κάθε εξερευνητής ρομπότ, που στέλνεται μέχρι τους άξονες, βρίσκει όλο και περισσότερα στοιχεία, για να αποδείξει ότι η θεωρία είναι σωστή.
http://www.liako.gr/anexigito/unknown-eagypt/939-great-pyramid.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *