ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ στο ΝΕΦΕΛΩΜΑ του NORTH AMERICA

Το νεφέλωμα North America βρίσκεται βαθιά στο διάστημα, είναι πανέμορφο αλλά, φαίνεται ότι είναι και γεμάτο μυστικά. Βρίσκεται 1600 έτη φωτός μακριά, στον αστερισμό του Κύκνου. Η πηγή ενέργειάς του αποτελεί ήδη ένα μυστήριο ενώ, κανείς ως τώρα δεν έχει εντοπίσει την ομάδα των μεγάλων άστρων που πιστεύεται ότι θα κυριαρχήσει το νεφέλωμα.
Με μία πολύ προσεκτική παρατήρηση στο νεφέλωμα που ονομάστηκε North America επειδή…

μοιάζει με την βόρεια Αμερική, θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξη κάποιων περίεργων ή απλά αξιοπρόσεχτων «αντικειμένων». Αντικείμενα που μοιάζουν τεχνητά καθώς δεν ταιριάζουν με την δημιουργικότητα της φύσης.


Με βάση την ανθρώπινη λογική θα μπορούσε να είναι εξωγήινα διαστημόπλοια, βάσεις, διαστημικοί σταθμοί, ή ακόμα και διαστημικά συντρίμια κάποιου άγνωστου παρελθόντος.

Προσέξετε τις προεξέχοντες αιχμηρές άκρες. Σίγουρα δεν αποτελούν στοιχεία οποιουδήποτε είδους της ουράνιας φύσης.


Σύμφωνα με τον Δρ Michio Kaku μπορούμε να κατατάξουμε τους πολιτισμούς από την ενεργειακή τους κατανάλωση, εφαρμόζοντας τις ακόλουθες αρχές:

1) Nόμοι της θερμοδυναμικής. Ακόμα και ένας προηγμένος πολιτισμός δεσμεύεται από τους νόμους της θερμοδυναμικής, ειδικά το δεύτερο νόμο, και ως εκ τούτου μπορεί να κατατάσσεται από την ενέργεια που έχουν στη διάθεσή του.

2) Nόμοι της σταθερής ύλης. Η βαρυονική ύλη (π.χ. με βάση τα πρωτόνια και τα νετρόνια) τείνει να συγκεντρωθεί σε τρεις μεγάλες ομάδες: πλανήτες, αστέρια  και  γαλαξίες. (Αυτό είναι σαφώς καθορισμένο από το προϊόν της αστρικής και  γαλαξιακής εξέλιξης, η θερμοπυρηνική σύντηξη, κλπ.) Έτσι, η ενέργεια τους θα βασίζεται σε τρεις διαφορετικούς τύπους, και αυτό δημιουργεί ανώτατα όρια στο ποσοστό της κατανάλωσης ενέργειας.

3) Νόμοι της πλανητικής εξέλιξης. Κάθε προηγμένος πολιτισμός πρέπει να αναπτυχθεί στην κατανάλωση ενέργειας ταχύτερα από τη συχνότητα των  απειλητικών για τη ζωή καταστροφές (π.χ. επιπτώσεις μετεωριτών, εποχές παγετώνων, σουπερνόβα, κλπ.). Εάν μεγαλώνουν πιο αργά, είναι καταδικασμένες σε εξαφάνιση. Αυτό τοποθετεί μαθηματικά χαμηλότερα ορία όσον αφορά το ρυθμό ανάπτυξης αυτών των πολιτισμών.

Ένας τύπος πολιτισμού ΙΙ ή ΙΙΙ θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει μια σειρά από τεχνητά αντικείμενα, όπως για μια σειρά διαφορετικούς λόγους, για τους οποίους δεν έχουμε ιδέα.


Υπάρχουν πολλά παρόμοια αντικείμενα στο νεφέλωμα. Είναι, άραγε, τροχιακοί  διαστημικοί σταθμοί,  συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας, πολλαπλές προωθητικές  δεξαμενές αποθήκευσης ή απλά εξωγήινη συντρίμμια;

Αν θέλετε να ερευνήσετε περαιτέρω, το μόνο που χρειάζεστε είναι το Google Earth. Όλα αυτά τα αντικείμενα έχουν ανακαλυφθεί στο νεφέλωμα North America Nebula.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *