Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:03 - 01/06/2023

Τωρα λιγοτερος πονος σε Οστεοπόρωση ,αρθρίτιδα , παρελκομενες ασθενειες …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Πίνακας περιεχομένων

Ο πόνος στις αρθρώσεις  επηρεάζει την ποιότητα ζωής σας; Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε  για ένα σπρέι για πόνους στις αρθρώσεις, Οστεοπόρωση και Artmetism – Hondrox Spray.

Αυτό το σπρέι θεωρείται το νούμερο 1 στην ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή των αρθρώσεων σε πολλά φόρουμ.

Hondrox Spray σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και τώρα  ας δούμε αν όντως λειτουργεί και τι πιστεύουν για αυτό όσοι το αγόρασαν.

Οστεοπόρωση και αρθρίτιδα: Δύο κοινές αλλά διαφορετικές καταστάσεις

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την οστεοπόρωση με ορισμένους τύπους αρθρίτιδας. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο συζητά τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ αυτών των όρων.

Οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα οστά γίνονται λιγότερο πυκνά και πιο πιθανό να σπάσουν. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότεροι από 53 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν ήδη από οστεοπόρωση ή διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να έχουν χαμηλή οστική μάζα. Στην οστεοπόρωση, εμφανίζεται απώλεια οστού, καθιστώντας τα οστά λιγότερο πυκνά και πιο πιθανό να σπάσουν. Μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ύψους, έντονο πόνο στην πλάτη και αλλαγή στη στάση του σώματος. Η οστεοπόρωση μπορεί να βλάψει την ικανότητα βάδισης και να προκαλέσει παρατεταμένη ή μόνιμη αναπηρία.

Οι παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη οστεοπόρωσης περιλαμβάνουν:

 • Λεπτότητα ή μικρό πλαίσιο.
 • Οικογενειακό ιστορικό της νόσου.
 • Μετά την εμμηνόπαυση, ιδιαίτερα την πρώιμη εμμηνόπαυση.
 • Μη φυσιολογική αμηνόρροια (αμηνόρροια).
 • Μακροχρόνια χρήση ορισμένων φαρμάκων, όπως φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του λύκου, του άσθματος, της ανεπάρκειας του θυρεοειδούς και των επιληπτικών κρίσεων.
 • Χαμηλή πρόσληψη ασβεστίου.
 • Έλλειψη φυσικής δραστηριότητας.
 • Κάπνισμα.
 • Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η οστεοπόρωση είναι γνωστή ως σιωπηλή ασθένεια επειδή μπορεί να εξελιχθεί απαρατήρητη για χρόνια χωρίς συμπτώματα μέχρι να εμφανιστεί ένα κάταγμα. Η διάγνωση της οστεοπόρωσης γίνεται χρησιμοποιώντας το τεστ οστικής πυκνότητας, το οποίο είναι ένας ασφαλής και ανώδυνος τρόπος ανίχνευσης χαμηλής οστικής πυκνότητας.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει εγκρίνει αρκετά φάρμακα για την πρόληψη και τη θεραπεία της οστεοπόρωσης. Επιπλέον, μια διατροφή πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνη D, η τακτική άσκηση με βάρος και ένας υγιεινός τρόπος ζωής μπορούν να αποτρέψουν ή να ανακουφίσουν τις επιπτώσεις της νόσου.

Αρθρίτιδα

Η αρθρίτιδα είναι ένας γενικός όρος για καταστάσεις που επηρεάζουν τις αρθρώσεις και τους περιβάλλοντες ιστούς. Οι αρθρώσεις είναι σημεία στο σώμα όπου συναντώνται τα οστά, όπως τα γόνατα, οι καρποί, τα δάχτυλα των χεριών, τα δάχτυλα των ποδιών και οι γοφοί. Οι δύο συνήθεις τύποι αρθρίτιδας είναι η οστεοαρθρίτιδα και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

 • Η οστεοαρθρίτιδα  (ΟΑ) είναι μια επώδυνη, εκφυλιστική ασθένεια των αρθρώσεων που συχνά επηρεάζει τους γοφούς, τα γόνατα, τον αυχένα, τη μέση ή τις μικρές αρθρώσεις στα χέρια. Η οστεοαρθρίτιδα αναπτύσσεται συνήθως σε αρθρώσεις που τραυματίζονται από επαναλαμβανόμενη κατάχρηση ενώ εκτελείτε μια συγκεκριμένη εργασία, παίζετε το αγαπημένο σας άθλημα ή είστε υπέρβαροι. Άλλωστε, αυτή η βλάβη ή η επαναλαμβανόμενη πρόσκρουση προκαλεί την αραίωση ή τη φθορά του χόνδρου που μαλακώνει τα άκρα των οστών στην άρθρωση. Ως αποτέλεσμα, τα οστά τρίβονται μεταξύ τους, προκαλώντας την αίσθηση τριβής. Η ευλυγισία των αρθρώσεων μειώνεται, αναπτύσσονται οστικά άκανθα και οι αρθρώσεις πρήζονται. Συνήθως, το πρώτο σύμπτωμα της οστεοαρθρίτιδας είναι ο πόνος που επιδεινώνεται με την άσκηση ή την ακίνητη στάση.
 • Η ρευματοειδής αρθρίτιδα  (ΡΑ) είναι μια αυτοάνοση φλεγμονώδης νόσος που συνήθως προσβάλλει διάφορες αρθρώσεις των δακτύλων, των αντίχειρων, των καρπών, των αγκώνων, των ώμων, των γονάτων, των ποδιών και των αστραγάλων. Μια αυτοάνοση ασθένεια είναι αυτή κατά την οποία το σώμα απελευθερώνει ένζυμα που επιτίθενται στον δικό του υγιή ιστό. Στη ΡΑ, αυτά τα ένζυμα καταστρέφουν την επένδυση των αρθρώσεων. Αυτό προκαλεί πόνο, οίδημα, δυσκαμψία, δυσπλασίες και περιορισμό της κίνησης και της λειτουργίας. Τα άτομα με ΡΑ μπορεί επίσης να έχουν συστηματικά συμπτώματα όπως κόπωση, πυρετό, απώλεια βάρους, φλεγμονή των ματιών, αναιμία, εξογκώματα κάτω από το δέρμα (εξογκώματα κάτω από το δέρμα) ή πλευρίτιδα (πνευμονία).

Αν και η οστεοπόρωση και η οστεοαρθρίτιδα είναι πολύ διαφορετικές παθήσεις με ελάχιστη σχέση μεταξύ τους, η ομοιότητα των ονομάτων τους προκαλεί μεγάλη σύγχυση. Αυτές οι καταστάσεις εξελίσσονται διαφορετικά, έχουν διαφορετικά συμπτώματα, διαγιγνώσκονται διαφορετικά και αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Η οστεοπόρωση και η αρθρίτιδα μοιράζονται πολλές στρατηγικές αντιμετώπισης. Για μία ή και για τις δύο αυτές καταστάσεις, πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από προγράμματα άσκησης που μπορεί να περιλαμβάνουν φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση. Συνολικά, οι ασκήσεις που δίνουν έμφαση στις διατάσεις, την ενδυνάμωση, τη στάση και το εύρος κίνησης είναι κατάλληλες. Παραδείγματα περιλαμβάνουν ελαφριά αερόμπικ, κολύμπι, τάι τσι και γιόγκα χαμηλής πίεσης. Ωστόσο, τα άτομα με οστεοπόρωση πρέπει να είναι προσεκτικά ώστε να αποφεύγουν δραστηριότητες που περιλαμβάνουν σκύψιμο προς τα εμπρός στη μέση, στρίψιμο της σπονδυλικής στήλης ή άρση βαρέων φορτίων. Τα άτομα με αρθρίτιδα πρέπει να αντισταθμίσουν την περιορισμένη κίνηση στις προσβεβλημένες αρθρώσεις. Πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας για να προσδιορίσετε εάν μια συγκεκριμένη άσκηση ή πρόγραμμα άσκησης είναι ασφαλές για τη συγκεκριμένη ιατρική σας κατάσταση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι με αρθρίτιδα χρησιμοποιούν στρατηγικές αντιμετώπισης του πόνου εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό δεν ισχύει πάντα για άτομα με οστεοπόρωση. Συνήθως, τα άτομα με οστεοπόρωση χρειάζονται ανακούφιση από τον πόνο καθώς αναρρώνουν από ένα κάταγμα. Σε περιπτώσεις σοβαρής οστεοπόρωσης με πολλαπλά κατάγματα της σπονδυλικής στήλης, ο έλεγχος του πόνου μπορεί επίσης να γίνει μέρος της καθημερινότητας. Ανεξάρτητα από την αιτία, οι στρατηγικές για τη διαχείριση του πόνου είναι παρόμοιες σε άτομα με οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα και ΡΑ.

Hondrox, μια επαναστατική ανακάλυψη!

Hondrox Spray είναι ένα νέο  φυτικο προιον  με βάση τη μέθοδο  που αναπτύχθηκε στην Ευρώπη από ειδικούς στον τομέα της  ορθοπεδικής  και  ρευματολογίας  για να φέρει ανακούφιση σε όλους εκείνους που πάσχουν από αναπηρία στο κοινό επίπεδο.

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από παθολογίες που σχετίζονται με την κινητικότητα των οστών (ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί όσο αυξάνεται η μέση ηλικία των ανθρώπων), σε σύγκριση με ένα μικρό 3% των ενδιαφερόμενων που αντιμετωπίζουν επαρκώς με τέτοιου είδους προβλήματα. .

Ο τελευταίος αριθμός θα προέκυπτε όχι μόνο από κάποια ελευθερία στη διαγνωστική φάση, αλλά από την πραγματική έλλειψη γενικών πληροφοριών. Στην πραγματικότητα, αν είναι αλήθεια ότι οι εκφυλιστικές ασθένειες που σχετίζονται με τη φθορά των οστών και των χόνδρων επιδεινώνονται με την ηλικία, από την άλλη πλευρά, σίγουρα δεν αποτελούν προϋπόθεση για να γίνουν αποδεκτές παθητικά και χωρίς έκκληση: τα μπροστινά βήματα που κάνει η  σύγχρονη ιατρική  Προσφέρονται για να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας με έναν απροσδόκητα απλό τρόπο και τώρα μπορείτε ακόμη και να ανακουφίσετε τον χρόνιο πόνο με ένα απλό σπρέι.

Το σπρέι Hondrox είναι το αποτέλεσμα μιας  διαφορετικής  επιστημονικής προσέγγισης  από ό,τι στο παρελθόν, όχι μόνο λειτουργεί ως  αναλγητικό και αντισηπτικό  , αλλά η καινοτόμος πατενταρισμένη σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να ανανεώνει τις εσωτερικές ίνες για μακροχρόνια ανακούφιση.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Hondrox;

Το Hondrox μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές παθολογίες  και φλεγμονές, μειώνοντας τον πόνο στο ελάχιστο.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι αυτού του τύπου, είτε είναι μόνιμοι είτε παροδικοί, αλλά το πλεονέκτημα αυτού του επιστημονικού ευρήματος έγκειται στην ικανότητα παροχής  ειδικής και γενικευμένης ανακούφισης  ανεξάρτητα από τον προσδιορισμό της προέλευσης, μείωση του πόνου, ανακούφιση από το πρήξιμο και καταπολέμηση της εξασθενημένης βάδισης και αρθρώσεων. ακαμψία σε κάθε αιώνα.

Είτε πρόκειται για μεταβολική διαταραχή ή τραυματικό τραύμα, για χρόνια ασθένεια, όχι για κατάσταση υπέρβαρου ή για πρόβλημα φόρτου εργασίας ή παροδικής φλεγμονής, το Hondrox είναι η απάντηση.

Τους τελευταίους μήνες, το εν λόγω προϊόν υποβλήθηκε σε προσεκτικές  κλινικές δοκιμές  , χορηγήθηκε και τελικά εγκρίθηκε για τις πιο συχνές παθολογίες του οστεοτενοντιακού συστήματος, όπως:

 • αρθρίτιδα
 • αρθροπάθεια
 • ρευματικές παθήσεις
 • κήλη
 • πόνος στη μέση
 • αίσθημα αδυναμίας και βάρους στα πόδια
 • μούδιασμα και σκλήρυνση των μυών στα άκρα
 • συγκεντρωμένη ένταση στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης
 • Ισχιαλγία
 • επιπτώσεις από τη λανθασμένη στάση του σώματος
 • αναρρίπτω
 • θέλγω
 • Borsyt
 • βραχώδης
 • να περάσω
 • σχηματισμοί γαλακτικού οξέος
 • τραύματα και τραυματισμούς

 

Τρόπος δράσης και σύνθεση:

Πολύ περισσότερο από μια κανονική αλοιφή, το  Hondrox Spray  είναι σε θέση να υποστηρίξει τη λειτουργία των οστών και των μυών μέσω της στοχευμένης παροχής θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στο σκελετικό σύστημα.

Η μεγάλη καινοτομία, που βρίσκεται πίσω από το  σπρέι Hondrox,   είναι το διπλό ενεργό συστατικό του που μπορεί να συνδεθεί για να  ανακουφίσει τα συμπτώματα  του πόνου στην  καταπολέμηση της φλεγμονής  με την αποκατάσταση των ιστών των αρθρώσεων. Επιπλέον, μελέτες από ομάδες ειδικών αποκάλυψαν μια ολόκληρη σειρά από δευτερεύοντα οφέλη από τη συνεχή εφαρμογή του σπρέι με την πάροδο του χρόνου, όπως η αύξηση της ελαστικότητας των ιστών, η ενίσχυση των εντοπισμένων αιμοφόρων αγγείων, η επιτάχυνση της επιδερμικής ανανέωσης, η ενδυνάμωση των οστών των αρθρώσεων και τελικά η πρόληψη της ανάπτυξης χρόνιων παθήσεων.

Τα  αξιοσημείωτα αποτελέσματα που βρέθηκαν από τις δοκιμές Hondrox Spray  οφείλονται στον συνδυασμό  φυτικών συστατικών  (που προκύπτουν από ελεγχόμενη και εξειδικευμένη αλυσίδα εφοδιασμού) που είναι ήδη γνωστά στην ανατολίτικη λαϊκή ιατρική για την ευεργετική, καταπραϋντική, αλλά ταυτόχρονα διεγερτική τους ικανότητα. Η συνταγή αναπτύχθηκε μετά από χρόνια μελέτης και έρευνας, τελικά τελειοποιήθηκε και μόλις πρόσφατα κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πριν διατεθεί στην αγορά.

Ανάμεσα στα κύρια συστατικά του Hondrox Spray μπορούμε να βρούμε:

 • γλυκοζαμίνη  , μια θρεπτική ουσία που είναι γνωστό ότι ενισχύει τις αρθρώσεις -ιδιαίτερα την περιοχή του χόνδρου- και είναι υπεύθυνη για να παίζει βασικό ρόλο στην υποστήριξη του οργανισμού σε περίπτωση οξειδωτικού στρες που προκύπτει από έντονη σωματική και πνευματική δραστηριότητα.
 • Η χονδροϊτίνη  (ομάδες A, B, C, D και E), με τη σειρά της, στοχεύει στην εκπλήρωση μιας φυσιολογικής λειτουργίας που αποσκοπεί στην υποστήριξη του χόνδρου, του τένοντα και του οστικού ιστού, δίνοντάς τους υψηλό βαθμό αντίστασης και αποτρέποντας την υποβάθμισή τους.
 • αρπαγόφυτο  (ή στην καθομιλουμένη αποκαλούμενο   νύχι του διαβόλου), το οποίο, χάρη στις αναλγητικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες, είναι χρήσιμο στη θεραπεία διαφόρων φλεγμονωδών καταστάσεων, όπως ρευματικές παθήσεις και πόνοι στις αρθρώσεις διαφόρων φύσεων και θέσης.
 • άρνικα  , ένα αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται συνήθως ως απάντηση σε τραυματικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων και των ρευματικών ασθενειών.
 • πανθενόλη που  υποστηρίζει την κυτταρική διαδικασία διεγείροντας νέα υγιή κύτταρα.
 • αλλαντοΐνη  , η παρουσία της οποίας στο ανθρώπινο σώμα εκτελεί την αντιοξειδωτική λειτουργία του σώματος δημιουργώντας ειδικές προστατευτικές μεμβράνες.
 • Οι βιταμίνες Ε και Β3  θρέφουν τον συνδετικό ιστό.
 • φυτικά αιθέρια έλαια που  χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση του αισθήματος του πόνου και της κούρασης, που συχνά εντοπίζεται τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια.

Επιπλέον, η  100% φυσική  δομή του σπρέι  Hondrox   είναι κατάλληλη για συνεχή χρήση χωρίς αντενδείξεις. Τέλος, το προϊόν δεν λερώνει, δεν είναι λιπαρό, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει  γρήγορη απορρόφηση και το απλοποιημένο απλικατέρ  επιτρέπει την  εφαρμογή  προς τα έξω για να παρέχει  αντοχή στα  απόβλητα.

Τιμή και πού να αγοράσετε το Hondrox Spray

Περιττό να πούμε ότι το ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων μηνών υπόσχεται ήδη μεγάλη επιτυχία, κατανοητή και εν όψει της αρχικής προσφοράς για λόγους ευκολίας … χάρη στην  προώθηση του 50% της κανονικής τιμής.

Το Hondrox δεν είναι διαθέσιμο σε φαρμακεία και παραφαρμακοποιούς ή σε καταστήματα βοτάνων, πόσο μάλλον στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αντίθετα, για να αγοράσετε το  Hondrox Spray  πρέπει να μεταβείτε  στην επίσημη ιστοσελίδα  , να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και να περιμένετε 2-3 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή. Η τελευταία, ωστόσο, είναι δωρεάν και εγγυημένη με δυνατότητα αντικαταβολής, η οποία αποδεικνύεται διαφανής, ασφαλής και κυρίως εύχρηστη.

Γνώμες και κριτικές για το Hondrox – Τι λένε οι πελάτες:

Προς υποστήριξη των όσων έχουν περιγραφεί μέχρι τώρα, υπάρχουν κριτικές πελατών,  δεκάδες και δεκάδες απόψεις που εκφράστηκαν όταν αντιμετώπισαν τη χρήση του σπρέι Hondrox  . Λοιπόν, με  μέση βαθμολογία αποδοχής 95%  , σχεδόν όλοι οι καταναλωτές λένε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την εμπειρία τους στο ψεκασμό. Εδώ είναι μερικές πρωτότυπες κριτικές.

«Ως αθλητής,  έμαθα για το Hondrox  χάρη στον προσωπικό μου προπονητή μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Στο τέλος της επέμβασης και μετά από μήνες και μήνες αποκατάστασης, συνέχισα το σπρέι για να επιταχύνω την ανάρρωση μου και πρέπει να πω ότι τα αποτελέσματα είναι καλά, τόσο που άρχισα να το χρησιμοποιώ ακόμα και σε υγιή άτομα για την πρόληψη κακών παθήσεων! “

« Χάρη στο Hondrox Spray, οι αρθρώσεις είναι πιο σφριγηλές, πιο  δυνατές και χωρίς ίχνος πόνου.
Τώρα δεν λέω ότι είναι η αξία του, αλλά δεν βλάπτει, και σίγουρα το γεγονός ότι είναι απολύτως φυσικό το κάνει συνεπές με την εκτέλεση μιας ανταγωνιστικής δραστηριότητας υψηλού επιπέδου όπως η δική μου».

«Με την εμφάνιση της οστεοαρθρίτιδας στα χέρια μου που διαγνώστηκε πριν από μερικά χρόνια, σκέφτηκα ότι θα έχανα την κινητικότητα των άνω άκρων μου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το να προσπαθήσω να κρυφτώ στην αρχή ήταν εντελώς άχρηστο γιατί ένα προς ένα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν ήταν για μένα: άλλα σε μουδιάζουν, άλλα σε προκαλούν ναυτία, άλλα είναι σαν να μην τα παίρνεις καν…  Αποφάσισα να εμπιστευτώ το Hondrox Spray  . Μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να είμαι αυτάρκης και η κινητικότητα παραμένει σταθερή στο 70%…. Ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Hondrox Spray

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Vasilis Alexiou 01/19/2023 @ 3:49 ΜΜ

  Φίλε μου stranger είσαι 100% σίγουρος για αυτό το προϊόν; Αν μου πεις εσύ ότι είσαι 100% σίγουρος θα το πάρω

  • Κατοχικά Νέα 01/19/2023 @ 5:31 ΜΜ

   Για τα προιοντα που ειμαι σιγουρος μιλαω με αρθρα δικα μου η βιντεο, τα συγκεκριμενα προιοντα ειναι διαφημιση απο εταιρια αφφιλιατε , δεν μπορω να γνωριζω ολα τα προιοντα που μπορουν να διαφημιστουν στο κατοχικα νεα μεσω της γκοογλε η μεσω αφφιλιατε , αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να ειναι αχρηστα απλα δεν εχω προσωπικη αποψη ! Σιγουρα δεν θα υπηρχαν εδω μεσα προιοντα που μπορουν να κανουν κακο , για το ποσο κανουν την δουλεια που λενε μπορουν να μας το πουν ανθρωποι που εχουν δοκιμασει! Αληθινοι ανθρωποι ομως και οχι τρολ για να κανουν κακο !

 2. Νικόλα μου εγώ σ’ ευγνωμονώ γιατί από σένα έμαθα το Auricum. Μετά από 32 χρόνια με “λύκο”,επιτέλους υπάρχει κάτι που απαλύνει τον πόνο (πολλές φορές τον διώχνει τελείως). Αγκαλίτσα κοιμόμαστε. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς λοιπόν αφού βοηθήθηκα πραγματικά από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ψάξιμο.

 3. Katerina Marinou 04/03/2023 @ 5:33 ΜΜ

  Πολύ χρήσιμο το άρθρο σας και ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Εγώ με τον άνδρα μου είχαμε τεράστιο πρόβλημα στην μέση μας για αυτό το λόγο επιλέξαμε ένα στρώμα της Media Strom https://www.mediastrom.com/strwmata/ το οποίο αγκαλιάζει τέλεια το σώμα μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*