Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:30 - 23/03/2023

ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Δόκτορας Ιωάννης Τζιόλης
Επικεφαλής ουρολόγος

Ο διευθυντής του Κέντρου του προστάτη και ογκολογίας, Μέλος του Προεδρείου του Κολεγίου Ουρολογίας, ο καθηγητής και ο χειρουργός της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Εκτελεί τις ακόλουθες εγχειρήσεις: Η ριζική προστατεκτομή, με τη βοήθεια του ρομπότ TURP (διουρηθρική εκτομή του προστάτη αδένα) του προστάτη και η απότομη με λέιζερ του αδενώματος προστάτη.

Η προστατίτιδα φέρνει μαζί της διάφορα πιθανά προβλήματα για τον άνθρωπο, όπως είναι:

● ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

● ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

● ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

 

Κακά νέα είναι ότι στο 96,7% των περιπτώσεων, οι άνδρες που υποφέρουν από προστατίτιδα, αργά ή γρήγορα, αρρωσταίνουν με σεξουαλική ανικανότητα.

Ο καρκίνος του αδένας προστάτη παρουσιάζεται κατά τα τελευταία στάδια της φλεγμονής του αδένας προστάτη ως συνολικό αποτέλεσμα, αφού δεν είχε θεραπευτεί την προστατίτιδα. Οι άνδρες που αγνοούν την προστατίτιδα, στην πραγματικότητα διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή, αν χρειάζεστε την κατάλληλη στύση και την κανονική λίμπιντο, θα πρέπει να θεραπεύσετε την φλεγμονή του προστάτη. Και αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Το πρόβλημα είναι ότι, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό το πρόβλημα, εξακολουθούν να μην πηγαίνουν στο γιατρό. Όλα αυτά γίνεται, επειδή κάποιοι δεν πιστεύουν, ότι η φλεγμονή του αδένας προστάτη είναι επικίνδυνο φαινόμενο, και αναφέρονται σε αυτό το πρόβλημα, σαν να είναι κάτι που πρέπει να ντρέπονται και θέλουν να το κρύψουν. Ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι ασθενείς απλά ξεχνάνε για αυτήν τη ασθένεια χωρίς την κατάλληλη φροντίδα, και όταν έχουν ήδη αποφασίσει να ζητήσουν βοήθεια (αν αυτό συμβαίνει), πολύ συχνά είναι πολύ αργά και ο καρκίνος έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η προστατίτιδα είναι μια θανατηφόρα ασθένεια, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί και να οδηγήσει σε καρκινικό όγκο. Μη αποβλημένη σε θεραπεία και σωστά ελεγχόμενη ασθένεια εξελίσσεται γρήγορα και μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο μόλις μέσα σε 1-2 χρόνια και συχνά οδηγεί στο θάνατο του ασθενούς.

Τώρα οι άνδρες έχουν μια νέα μοναδική ευκαιρία για την πρόληψη και τη θεραπεία της διόγκωσης του προστάτη και της φλεγμονής μια και για πάντα – ακόμη και χωρίς τις τακτικές επισκέψεις στο νοσοκομείο

Το 2016 στην αγορά εμφανίστηκε ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο ανακτά γρήγορα τη λειτουργία του αδένας προστάτη, εξαλείφει τη φλεγμονή και βοηθά στην προστατίτιδα, ακόμη και αν είναι ήδη χρόνια, και επιπλέον ενισχύει την ανδρική δύναμη και τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Αυτό το φυσικό προϊόν ονομάζεται Prostovit . Είναι ένα βολικό και απλό προϊόν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου και αν βρίσκεστε, και είναι πλήρως διαθέσιμο για κάθε άνθρωπο. Το σχέδιο και τις δοκιμές του είχαν διαρκέσει έπι δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκαν από τους γιατρούς των ΗΠΑ.

Φέτος, η Ένωση γιατρών και χειρουργών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την κλινική δοκιμή του προϊόντος νέας γενιάς Prostovit , που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην θεραπεία της προστατίτιδας μέσα από τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Από την υπηρεσία Τύπου του Ινστιτούτου δημοσιεύθηκε την ακόλουθη δήλωση:

1. Prostovit αποδείχθηκε ότι είναι αποτελεσματικό στο 98% των περιπτώσεων. Το ποσοστό μετρήθηκε με τη χρήση της τυποποιημένης μεθόδου (ο αριθμός των ανδρών, που ανακτήθηκαν σε σχέση με το συνολικό αριθμό των ασθενών στην ομάδα από 100 άνδρες, που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία).

2. Στο 96% των περιπτώσεων μετά την παύση της θεραπείας είχε παρατηρηθεί πλήρης απουσία των συμπτωμάτων της ασθένειας (ποσοστό που προκύπτει με βάση την διεξαγόμενη παρατήρηση εντός έξι μηνών).

3.Μετά από μια εβδομάδα χρήσης του σκευάσματος, όλοι οι ασθενείς παρατηρήσαν μια σημαντική αύξηση της λίμπιντο και της ανδρικής δύναμης.

4. Στο 95% των περιπτώσεων παρατηρήθηκε αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής πράξης.

5. Οι παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις δεν παρατηρήθηκαν καθόλου.

6. Prostovit ήταν ένα επαναστατικό προϊόν και θα πρέπει να ήταν αναγνωριστεί ως ένα από τα βασικά εργαλεία της αγώνας με την προστατίτιδα.

Ευστάθιος Αρτάκης
Επικεφαλής ουρολόγος του διάσημου ινστιτούτου

Η εργασιακή εμπειρία — είναι 18 χρόνια. Είναι πολύ γνωστός στον κόσμο ιατρικής, γιατί είναι ο καλύτερος χειρουργός στις εγχειρήσεις των οργάνων του ουροποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστα επεμβατικών.

Μέλος του Συλλόγου ουρολογίας, της Ένωσης ουρολογικής ογκολογίας και της Αμερικανικής Ένωσης ουρολόγων (AAU).

 

Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη χώρα μας δεν είχε αποτελεσματικές, αλλά πάνω από όλα τις διαθέσιμες λύσεις για τη θεραπεία της προστατίτιδας, και αυτό έχει οδηγήσει σε συνέπειες που είναι απλά τρομακτικά. Αυτή η ασθένεια έχει εξελιχθεί σε 45% του ενήλικου πληθυσμού, και ακόμα χειρότερα σε 25% των νεαρών ανδρών. Prostovit είναι μια επανάσταση στη θεραπεία της προστατίτιδας, η πραγματική πανάκεια. Η αποδοτικότητα των σταγόνων έχει δοκιμαστεί στην πρακτική, όσο στις ΗΠΑ τόσο και στην Ευρώπη. Η μοναδική σύνθεση τους και η ανακάλυψη των ζωντανών κυττάρων από τους επιστήμονες, έκαναν το Prostovit να είναι απαραίτητο στον αγώνα κατά της προστατίτιδας.

 

Το προϊόν έχει δοκιμαστεί, και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Περίπου στο 98% όλων των ασθενών ήταν θεραπευτεί, και η ασθένεια δεν επέστρεψε. Και τα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί πλήρως, όπως και η φλεγμονή του αδένας προστάτη. Σε περιπτώσεις υποτροπής, μετά από περαιτέρω χρήση του Prostovit, τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν για πάντα.

Εξάλλου χάρη στο σύμπλεγμα των ισχυρών φυσικών συστατικών Prostovit ενισχύει την ανδρική δύναμη και παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Prostovit αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος, δεδομένου ότι λύνει το πρόβλημα σε όλα τα στάδια. Έχει ένα πρωτοφανές θεραπευτικό αποτέλεσμα για όλο το ανδρικό ουροποιητικό σύστημα. Με απλά λόγια, μετά από μια θεραπευτική αγωγή αυτού του φυσικού σκευάσματος, το ανδρικό σώμα αρχίζει να λειτουργεί ακριβώς ιδιά όπως και στον 25-χρονο νεαρό. Γι’ αυτό το λόγο εγω συνιστώ απολυτά αυτό σε όλους τους άνδρες. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει προστατίτιδα μια αγωγή με αυτό το προϊόν, είναι μια εξαιρετική πρόληψη και βοήθεια στην ανδρική δύναμη .

Επιπλέον, το προϊόν έχει περάσει όλους τους ελέγχους για να αποκτήσει τα πιο σημαντικά πιστοποιητικά. Οι κλινικές δοκιμές έχουν πλήρως επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Αγαπητοί άνδρες, μην αγνοήστε την υγεία σας. Μην κρίνετε τον εαυτό σας για την ανικανότητα και μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Αυτή τη στιγμή το ορθογώνιο Prostovit, μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*