Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:11 - 27/05/2023

Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα και προστατίτιδα σε 30 ημέρες! !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το 2023 έφερε έναν αριθμό ρεκόρ αντρών που έπασχαν από ανικανότητα. Τρομερά στοιχεία και μια νέα προσέγγιση σε αυτό το πρόβλημα!

Στο Διεθνές Συνέδριο Ουρολογίας ο σύλλογος σεξολόγων παρουσίασε μια έκθεση με τρομακτικά στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των ανδρών που πάσχουν από ουρολογικές παθήσεις.

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στο συνέδριο ήταν η βελτίωση της διάγνωσης, ο έλεγχος νέων μεθόδων και η αναποτελεσματικότητα των μεθόδων που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια για την καταπολέμηση ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος στους άνδρες.

Συμπερασματικά, οι επιστήμονες παρουσίασαν τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας των τελευταίων ετών:

 1. Ο αριθμός των ανδρών που πάσχουν από ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος αυξήθηκε κατά 60,5%.
 2. Οι περιπτώσεις ανδρικής ανικανότητας αυξήθηκαν κατά 57%.
 3. Η συχνότητα εμφάνισης κακοήθων νεοπλασμάτων αυξήθηκε κατά 180,7%.

Γιατί το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας είναι επίκαιρο για την Ευρώπη;

Οι Ευρωπαίοι άνδρες δεν απευθύνονται έγκαιρα σε ειδικούς, αγνοώντας τα πρώτα σημάδια εξασθενημένης ισχύος και προστατίτιδας. Αλλά η ασθένεια αναπτύσσεται σε μερικά στάδια.

Στάδια ανάπτυξης της ανικανότητας και οι συνέπειές της

Στάδιο 1. Η ισχύος εξαφανίζεται περιοδικά – για παράδειγμα, μετά την κατανάλωση αλκοόλ ή χωρίς προφανή λόγο. Μερικές φορές η «επιθυμία για σεξ» εξαφανίζεται. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οφείλεται στη σκληρή δουλειά, στο άγχος κ.λπ. Αυτό όμως είναι το πρώτο μήνυμα για την επιδείνωση της κατάστασης.

Στάδιο 2. Όλο και περισσότερο, η ισχύς εξαφανίζεται. Και ακόμα κι αν είναι, δεν είναι πια τόσο δυνατή όσο πριν. Το πέος μαλακώνει κατά τη σεξουαλική επαφή ή όταν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Συνήθως σε αυτό το στάδιο, ένας άνδρας γνωρίζει το πρόβλημα, αλλά περιορίζεται στη λήψη μέσων για την ενίσχυση της ισχύος.

Στάδιο 3. Η ισχύος εμφανίζεται περιστασιακά. Η λίμπιντο πέφτει κατακόρυφα. Ο άντρας γίνεται βιαστικός, δεν έχει πια τη δύναμη και την επιθυμία να κάνει κάτι. Ένα ζευγάρι έχει προβλήματα: καβγάδες, ένας σύντροφος βρίσκει εραστή, η κατάσταση μπορεί να καταλήξει σε διαζύγιο.

Στάδιο 4. Πλήρης ανικανότητα. Τα προϊόντα που αυξάνουν την ισχύ είναι αναποτελεσματικά. Οι περισσότεροι άντρες που φτάνουν σε αυτό το στάδιο παραμένουν μόνοι τους επειδή λίγες γυναίκες συμφωνούν να παραμείνουν σε σχέση με έναν ανίκανο άντρα και όσες το κάνουν υποφέρουν. Υπάρχει κατάθλιψη και διάφορες σωματικές παθήσεις. Η κύρια λειτουργία του ανθρώπινου σώματος είναι η αναπαραγωγική. Μόλις την χάσει, το άτομο αρχίζει να γερνάει γρήγορα.

Σύμφωνα με τις έρευνες μετά από 40 χρόνια το 39% του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας πάσχει από τη μία ή την άλλη διαταραχή ισχύος και μετά τα 50, το 69% των ανδρών περνάνε στην κατηγορία τους.

Φαινομενικά ασήμαντες εκδηλώσεις των πρώτων σταδίων στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγούν σε θανατηφόρες συνέπειες:

Ανικανότητα

Καρκίνος του προστάτη. Η πιο κοινή αιτία θνησιμότητας μεταξύ (έως και 78%) ανδρών που πάσχουν από ανικανότητα.

BPH

Πέτρες στα νεφρά. Η νεφρική νόσος αναπτύσσεται λόγω της μειωμένης παροχής αίματος στα πυελικά όργανα.

«Η ακανόνιστη σεξουαλική ζωή μειώνει το προσδόκιμο ζωής και οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.

Η προστατίτιδα εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε άνδρα που πάσχει από ανικανότητα και δεν έχει τακτική σεξουαλική ζωή».

Κέτελιν Λαουρεντσίου, καθηγητής ουρολογίας

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: ΣΩΤΗΡΙΑ Ή ΒΛΑΒΗ;

Φοβούμενοι να μην χάσουν εντελώς την ισχύ τους, οι άντρες προσπαθούν να βρουν μια λύση μόλις παρουσιαστεί ένα πρόβλημα. Αλλά μέχρι πρόσφατα, δεν ήταν δυνατό να αποκατασταθεί πλήρως η ισχύς, επειδή τα υπάρχοντα μέσα δεν λειτουργούσαν σωστά. Παράλληλα, η συχνή κατανάλωση αυτών των μέσων αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 10 φορές!

Το συνέδριο συζήτησε τον αρνητικό αντίκτυπο των συνθετικών μέσων μιας χρήσης στην ανδρική ισχύ.

Συζήτηση των επιπλοκών που προκαλούνται από συνθετικά διεγερτικά ισχύος

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η τεράστια ποσότητα παραποιημένων προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά. Τα ψεύτικα διεγερτικά ισχύος αποτελούν το 34-73%.

Ο δεύτερος κίνδυνος είναι ότι η χρήση διεγερτικών είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα συνθετικά διεγερτικά συχνά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των ανδρών, εκτός από τη ισχύ, επηρεάζουν το συκώτι, τα νεφρά και την καρδιά. Αφού άρχισαν να πωλούνται ελεύθερα, τα περιστατικά εμφράγματος του μυοκαρδίου αυξήθηκαν δραματικά!

Σήμερα, ένας τεράστιος αριθμός ανδρών σε όλο τον κόσμο είναι εθισμένοι στα διεγερτικά, χάνοντας την υγεία τους στον αγώνα για ευχαρίστηση.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με την προστατίτιδα στο σπίτι; Κάθε άντρας πρέπει να το ξέρει αυτό.

Εκτός από τον καθορισμό της έκτασης του προβλήματος και την παρουσίαση των φρικιαστικών στατιστικών, παρουσιάστηκε μια λύση σε αυτά τα προβλήματα. Η Ευρωπαϊκός Σύλλογος Σεξολόγων δημοσίευσε μια έκθεση δοκιμών για ένα προϊόν για την αποκατάσταση της ισχύος και την καταπολέμηση της προστατίτιδας, καθώς και την πρόληψη ασθενειών του ανδρικού ουρογεννητικού συστήματος.

Αυτό είναι το διάσημο Uromexil Forte με βελτιωμένη φόρμουλα, το οποίο έχει δοκιμαστεί εκτενώς το 2020.

Κέβιν Μανόλε, ειδικός στη βοτανοθεραπεία, ειδικός στη σεξολογία

«Ήταν η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο απαραίτητη ανακάλυψη»

Η φόρμουλα αυτού του προϊόντος αναπτύχθηκε πριν από δεκαετίες για να αποκαταστήσει την ισχύ των αστροναυτών μετά από μεγάλες περιόδους παραμονής στο διάστημα. Οι επιστήμονες έχουν βελτιώσει τη φόρμουλα, το προϊόν έχει υποβληθεί σε μια σειρά δοκιμών για μεγάλο χρονικό διάστημα και, μετά από εξαιρετικά αποτελέσματα, τέθηκε σε πώληση.

Uromexil Forte ένα φάρμακο για την υγεία των ανδρών, βοηθά στην αποκατάσταση, σταθεροποίηση και ενίσχυση των στύσεων χωρίς τη χρήση διεγερτικών.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Uromexil Forte είναι ότι βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισχύος.

Μια έρευνα σε χρήστες του Uromexil Forte έδειξε ότι το 70% των ατόμων παρουσίασαν αύξηση στο μήκος και το πλάτος του πέους .

Το Uromexil Forte διεγείρει τη σεξουαλική λειτουργία και βοηθά στην επίλυση των ακόλουθων ανδρικών προβλημάτων:

 • Αύξηση της λίμπιντο;
 • Ενισχύση της αντίληψης των αισθήσεων κατά τη σεξουαλική επαφή, ο οργασμός, κατά κανόνα, γίνεται πιο έντονος και διαρκεί περισσότερο;
 • Αυξήση τη σεξουαλική όρεξη και της ανδρικής ισχύς;
 • Μείωση του διαστήματος μεταξύ των στύσεων, άυξηση του όγκου και της ποιότητας του σπέρματος;
 • Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και των επινεφριδίων;
 • Ήπια αντιφλεγμονώδη δράση στον προστάτη αδένα.

Μετά από εσωτερικές μελέτες, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χρήση του προϊόντος μπορεί να οδηγήσει στην αποκατάσταση της υγείας των ανδρών, στην αυξημένη ισχύ, στη διεύρυνση του πέους και στη σεξουαλική δραστηριότητα.

 

Το κόστος κατασκευής είναι αρκετά υψηλό. ΑΛΛΑ! Αυτή τη στιγμή, έχουμε καταφέρει να διαπραγματευτούμε με το Ερευνητικό Ινστιτούτο για να αποζημιώσουμε τον αγοραστή για τουλάχιστον τη μισή τιμή. Ευτυχώς, οι ειδικοί κατανοούν ότι μια τέτοια θεραπεία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο τον πληθυσμό και όχι μόνο σε άτομα. Αντίθετα, υποσχεθήκαμε να μην πουλήσουμε τη φόρμουλα του προϊόντος εκτός Ευρώπης.

Έτσι, έχει αναπτυχθεί και έχει ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εκπτώσεων!

Όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν Uromexil Forte σε νέα μειωμένη τιμή – 39  !

Η προσφορά διαρκεί μέχρι να τελειώσει το Uromexil Forte. Αλλά το προϊόν θα τελειώσει σε περίπου 3-4 εβδομάδες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαφήμιση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Οι ίδιοι οι άνδρες συνιστούν αυτό το προϊόν σε φίλους και συγγενείς τους. Ήταν έκπληξη ακόμη και για εμάς που μάθαμε ότι το Uromexil Forte θα εξαντληθεί τόσο γρήγορα. Τελευταία ημέρα εκπτώσεων για το Uromexil Forte – 26.04.2023 συμπεριλαμβανομένης.

Παραγγείλετε με έκπτωση!

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Η στειρωση του ελληνικου πληθισμου ειναι με σχεδιο δεκαετιων, αν κανουν τεχνιτη γονιμοποιηση αποδεχοντε το τεχνολογικο θηριο και συνεπως το σατανα οτι αυτος κανονιζει και οχι ο θεος οι αρχαγγελοι και οι αγιοι

  γκε γκε;

  δες γυρω σου ποσοι γνωστοι σου εχουν κανει τεχνιτη γονιμοποιηση , ασε οσους δε ξερεις και βγαλε συμβερασμα αν λεω μπαρουφες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*