Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:36 - 17/05/2023

Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα θα σας διηγηθώ πώς κατάφερα να επαναφέρω την όραση μου. Τα αρχικά δεδομένα ήταν τα εξής: αριστερό μάτι -5, δεξί-4. Τώρα έχω 100% όραση, ο δρόμος όμως για αυτή την μακρύς και δύσκολος. Αυτή η ιστορία θα σας βοηθήσει να συντομεύσετε το μονοπάτι αυτό και να αποκτήσετε αετίσια όραση αετού μέσα σε 1 μήνα.

Η όραση μου άρχισε να χειροτερεύει όταν ήμουν παιδί. Πέρασα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου στραγγίζοντας, ζητώντας συγγνώμη όταν χαιρετούσα κατά λάθος ξένο κόσμο στον δρόμο και νιώθοντας συνεχείς ενοχλήσεις λόγω της καταραμένης τύφλωσής μου.

Άρχισα να φοράω φακούς στην ηλικία των 22 ετών. Το ποσό των χρημάτων που ξόδεψα σε φακούς μιας ημέρας θα ήταν αρκετό για ένα καινούργιο υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Στα 30 μου όμως δυστυχώς δεν είχα ούτε αυτοκίνητο ούτε κανονική όραση. Οι συνεχείς σκέψεις μου για αυτό το ζήτημα με αναγκάσαν να στραφώ σε ακραία μέτρα. Αποφάσισα την διόρθωση της όρασης με χειρουργική επέμβαση.

Πώς γίνεται η χειρουργική επέμβαση

Πριν από την επέμβαση, μου απαγορεύτηκε να φοράω φακούς για έναν ολόκληρο μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου κατάφερα να στουκάρω σε πολλές κολόνες και να πάρω λάθος λεωφορείο καμιά δεκαριά φορές. Στη συνέχεια, πέρασα από δύο διαβουλεύσεις, σε μία από τις οποίες ελέγχθηκε η όρασή μου με όλα τα δυνατά μέσα και στην επόμενη αποφασίστηκε η μέθοδος διόρθωσης της όρασης.

Τελικά διαλέξαμε μία από τις πιο προηγμένες μεθόδους διόρθωσης της όρασης, δεν θυμάμαι τώρα πως λεγόταν, αλλά σίγουρα ενέπνεε σιγουριά.

Μια μέρα πριν από την επέμβαση, μου είπαν να αγοράσω τρεις τύπους οφθαλμικών σταγόνων, να πάρουν ρούχα να αλλάξω και γυαλιά ηλίου. Και επίσης να πάρω κάποιον να με συνοδεύει, κάτι το οποίο εγώ φυσικά δεν έπραξα.

Έφτασα στην κλινική στις 9 π.μ. Φόρεσα ειδική ποδιά, έβαλα σκούφο, καλύμματα παπουτσιών και έβαλα αναισθητικό στα μάτια μου. Μετά από 20 λεπτά με έφεραν στο χειρουργείο, με ανέβασαν στου χειρουργικό τραπέζι και μου είπαν να κοιτάζω την πράσινη κουκκίδα. Άρχισαν να κόβουν κάτι στο μάτι και ξαφνικά άρχισα να τα βλέπω όλα θολά , ύστερα την ίδια μοίρα περίμενε και το άλλο μάτι.

Μετά την επέμβαση, η θόλωση πέρασε σιγά-σιγά. Ο γιατρός με εξέτασε και έβαλε σταγόνες στα μάτια μου. Δεν ένιωθα κάποιο πόνο, μόνο που έτρεχαν τα δάκρυα ποτάμι, και να τα σκουπίσω μπορούσα μόνο από το πηγούνι μου. Ο γιατρός με άφησε να πάω σπίτι, κάτι το οποίο μου πήρε μερικές ώρες αντί για τα συνηθισμένα 30 λεπτά, κυριολεκτικά δεν έβλεπα μπροστά μου.

Όταν έφτασα στο σπίτι, καθόμουν νηστικός μέχρι το απόγευμα και σκούπιζα τα δάκρυα που δεν σταματούσαν να ρέουν. Σταδιακά άρχισα να βλέπω, μέχρι το βράδυ μπορούσα να δω ακόμη και την ώρα στο ρολόι, αλλά προφανώς η αναισθησία σταμάτησε να λειτουργεί και οι άρχισαν τρομεροί πόνοι. Ο πόνος αντανακλούσε στο σαγόνι, το κεφάλι μου πονούσε μέρα, νύχτα ασταμάτητα.

Δεν κράτησε πολύ αυτό

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο πόνος έφυγε, η όρασή μου έγινε πολύ καλή. Δεν μπορώ να πω ότι όλα έγιναν εξαιρετικά καθαρά, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από ό, τι πριν από την επέμβαση. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά τα μάτια μου κουραζόντουσαν πολύ προς το τέλος της ημέρας, και όλα τα έβλεπα θολά. Έστω και έτσι, σκέφτηκα τότε, αλλά μετά από 5 μήνες η όρασή μου άρχισε να χειροτερεύει αισθητά. Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω και πάλι έτσι:

Έτρεξα πάλι στο φαρμακείο, αγόρασα φακούς για να μην χάνω τον προσανατολισμό μου. Είναι αλήθεια ότι φορώντας τα δεν είδα καμία βελτίωση. Βρισκόμουν σε πανικό και ήμουν σε κατάθλιψη για δύο ημέρες.

Ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα που ένιωθα ναυτία, αποφάσισα να μην αφήσω την κατάσταση στην τύχη της και μπήκα σε διάφορα φόρουμ. Ένιωσα και κάποια ανακούφιση βρίσκοντας κάποιος ομοιοπαθείς. Αποδείχθηκε ότι δεν ήμουν ο μόνος που σταμάτησε να βλέπει μετά από εγχείρηση. Καθόμουν μπροστά στον υπολογιστή και διάβαζα τις ιστορίες διαφόρων ανθρώπων για δύο ημέρες, προσπαθώντας να βρω κάτι να πιαστώ.

Διαθέσιμα αποτελεσματικά μέσα

Τότε άρχισα να μελετώ διάφορα άρθρα, που ανέφεραν ότι η απώλεια όρασης μετά τη χειρουργική επέμβαση είναι φυσιολογική, επειδή η βασική αιτία της απώλειας όρασης παραμένει ανέγγιχτη. Άρχισα να σκάβω περαιτέρω και ανακάλυψα ότι το όλο θέμα αφορά τις βιταμίνες και τις ουσίες, λόγω της έλλειψης των οποίων η όραση αρχίζει να πέφτει. Παρακάτω υπήρχε μια λίστα με τα καλύτερα φάρμακα και σύμφωνα με την περιγραφή και τις κριτικές μου τράβηξε το ενδιαφέρον το Ocuvit . Έκανα μια παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα, λίγες μέρες αργότερα το courier μου έφερε το πακέτο.

 

Αφού μελετήσαμε τις οδηγίες, αφού διάβασα τη σύνθεση, η οποία αποδείχθηκε 100% φυσική, άρχισα να παίρνω το Ocuvit . Την τρίτη ημέρα, χοροπήδαγα από χαρά, η όρασή μου έγινε αισθητά καλύτερη Κάθε τρεις-τέσσερις παρατηρούσα βελτίωση.

Μετά από τρεις εβδομάδες μπορούσα χωρίς πρόβλημα να διακρίνω τα γράμματα στις επιγραφές στο δρόμο, έβλεπα πουλιά στον ουρανό και καταβρόχθιζα βιβλία τη νύχτα. Τα μάτια μου δεν κουραζόντουσαν δεν υπήρχε θολούρα. Ήμουν τρελή από χαρά, δεν μπορείτε καν να φανταστείτε τι ευτυχία είναι να βλέπεις χωρίς φακούς

Μετά τον κύκλο θεραπείας, πήγα στην κλινική για να εξετάσω την όρασή. Έμεινα κατάπληκτος που ήμουν σε θέση να διακρίνω την κατώτατη γραμμή των γραμμάτων σαν να μου τα έφεραν στη μύτη μου. Ο γιατρός εξέδωσε ετυμηγορία: 100% όραση, δεν υπάρχουν προβλήματα με τα μάτια.

Σύνοψη

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που πέρασα τον κύκλο θεραπείας Ocuvit , και την όρασή μου θα την ζήλευε ακόμα και ένας ελεύθερος σκοπευτής στα ελίτ. Γιατί αποφάσισα να γράψω αυτήν την ιστορία; Το θέμα είναι ότι αποφάσισα κάποια στιγμή να περάσω ακόμα έναν κύκλο θεραπείας, καλού-κακού, πήγα σε ένα φαρμακείο, μετά σε ένα άλλο, και σε τρίτο και πουθενά το σκεύασμα! Αυτό μου προκάλεσε έντονα συναισθήματα. Θέλω όλοι όσοι έχουν πρόβλημα με την όραση τους να μπορούν να κάνουν θεραπεία. Θα αφήσω εδώ ένα λίνκ για την επίσημη ιστοσελίδα, ώστε να μην πέσετε σε fake.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤHΝ ΕΠΙΣΗΜH ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*