Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

13:01 - 19/04/2023

Eίναι εύκολο να κόψετε το κάπνισμα σε μια μέρα παρότι καπνίζατε όλη τη συνειδητή σας ζωή!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν άφηνα το τσιγάρο από τα χέρια μου. Χαράμισα τριάντα πέντε δύστυχα χρόνια απορροφώντας την νικοτίνη και στα 44α γενέθλιά μου το έκοψα. Φυσικά όχι ως δια μαγείας, αλλά πάλι γρήγορα και αβίαστα. Άρα η μέθοδος ταιριάζει ακόμα και στους πιο τεμπέληδες

Άρχισα το κάπνισμα από βλακεία

Έκανα το πρώτο μου τσιγάρο σε ηλικία 14 ετών. Όπως όλοι οι καπνιστές, δεν μπορούσα να φανταστώ το τέλμα στο οποίο θα περιέλθω

Αρχικά ήταν κάτι παιδαριώδες, έπειτα μου έδειξαν πώς να κάνω τζούρα και μετά αναγκάστηκα να υποστώ όλες τις συνέπειες που προκαλεί το σύνδρομο αποχής όταν ταξίδεψα με την οικογένειά μου στην Ταϊλάνδη

Ούτε η κατσάδα της μητέρας μου λόγω των πακέτων τσιγάρων που βρήκε ούτε η σκόπιμη προβολή βίντεο με σπαρακτικές εικόνες φριχτού θανάτου καπνιστών ούτε τα βλέμματα που είχαν ηθοπλαστικό χαρακτήρα των περαστικών που έπιασαν έναν έφηβο με ένα τσιγάρο στο στόμα πίσω από μια γωνιά ενός σχολείου δεν με απωθούσαν από αυτή την άσχημη συνήθεια.

Μετά το σχολείο απέκτησα περισσότερη ελευθερία. Στο πανεπιστήμιο ήδη κάπνιζα ως εργαζόμενη σε μια σοβαρή επιχείρηση ή ανθρακωρύχος. Έτσι έφτασα σε δύο πακέτα την ημέρα και την συνείδησή μου στα τάρταρα

Βρωμούσα τσιγαρίλα όλη την ημέρα. Ο καπνός απορροφάται στα μαλλιά, τα ρούχα, που κανένα Chanel δεν σε σώζει. Βρωμούσε ακόμα και το σφουγγαράκι πούδρας, τι να λέμε τώρα!

Τα κατανοούσα όλα αυτά, αλλά ήμουν τελείως ανήμπορη ενάντια σε ένα τέρας που πάντα του έλλειπε μια δόση νικοτίνης. Όταν είχα καλή διάθεση έπρεπε να καπνίσω, όταν είχα κακή διάθεση ακόμα περισσότερο!

Τα τσιγάρα ήταν για μένα σωτηρία και καταστροφή μαζί. Το δέρμα μου χειροτέρευε, η εφηβική ακμή μετατράπηκε σε ώριμη, οι ρυτίδες κοντά στα μάτια μου εμφανίστηκαν 5 χρόνια νωρίτερα από ότι στην μητέρα μου που δεν κάπνιζε

Τα δόντια ήταν κίτρινα και σε δύο περιπτώσεις τα αγόρια αρνήθηκαν να με φιλήσουν εξαιτίας της κακής αναπνοής. Έτσι απέκτησα συμπλέγματα, αλλά ούτε αυτά μπόρεσαν να με βάλουν στο σωστό δρόμο.

Ήμουν λίγο πάνω από τα 30 όταν συνειδητοποίησα το μέγεθος του προβλήματος. Η συνεχής βρώμα, ο φόβος του ότι το πακέτο θα τελειώσει σύντομα και η ακατάσχετη νευρικότητα όταν δεν μπορούσα να καπνίσω με είχαν κυριεύσει σε τέτοιο βαθμό που για πρώτη φορά στην ζωή μου αποφάσισα συνειδητά να κόψω το κάπνισμα.

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της θέλησης για να ξεπεράσει τον εθισμό. Οι δύο μήνες αποχής από τη νικοτίνη το μόνο αποτέλεσμα που είχαν ήταν οι συχνές επισκέψεις στον ψυχολόγο τον οποίο στο τέλος διαολόστειλα.

Η κάθε μια από τις μέρες αυτών των δύο μηνών έμοιαζε με μια δοκιμαστική περίοδος στην κόλαση, η οποία δεν τελείωνε με τίποτα. Έτρωγα τα πάντα που έβλεπαν τα μάτια μου, προσπαθώντας να καταπραΰνω την νευρική ένταση. Τα νούμερα στην ζυγαριά μεγάλωνα ανάλογα με το μίσος προς τον εαυτό μου.

Τα εκνεύριζαν τα πάντα! Η καινούργια κόμμωση της συνάδελφού μου, η έντονη ανάσα ενός λογιστή, ένας απαίσιος άνθρωπος στο μετρό. Γενικά, όλα φαίνονταν απαίσια. Αλλά πάνω απ’ ’όλα απεχθανόμουνα τον εαυτό μου.

Ξεσπάσματα και απέχθεια προς τον εαυτό μου.

Δεν προβλεπόταν καμιά γιορτή, έτσι μια μέρα απλά αγόρασα ένα πακέτο επειδή δεν μπορούσα να συνεχίζω να ζώ έτσι.

Το πρώτο τσιγάρο ήταν το πιο αηδιαστικό, αλλά το ρούφαγα με τέτοια δύναμη και ευχαρίστηση με την οποία μόνο ένα μωρό ενός έτους θα μπορούσε να πιπιλίζει την ουρά της γάτας.

Απεχθανόμουνα, μισούσα και λυπόμουνα παράλληλα τον εαυτό μου. Ο εθισμός της νικοτίνης με σκλάβωσε και με έκανε όμηρό του. Τα τσιγάρα μου βοήθησαν να τρώω λιγότερο, να νιώθω πιο άνετα σε κάποια εταιρεία άλλου. Αλλά μόλις βρισκόμουν ανάμεσα στους μη καπνιστές, ξαφνικά ντρεπόμουνα και έλεγα πως καπνίζω επειδή δεν έχω τι να κάνω.

Φυσικά και προσπάθησα πολλές φορές να κόψω το τσιγάρο, αγόραζα όλων των ειδών φάρμακα, αγιουρβεδικά και άλλα σαμανικά χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα εκτός από ένα άδειο πορτοφόλι, χαμένες ελπίδες και μια μικρή μαύρη χαρά: Θα καπνίσω λίγο ακόμα και θα το κόψω.

Ένας νέος υπάλληλος έκοψε την συνήθεια να πηγαίνουν όλοι για κάπνισμα

Είχα απαλλαγεί σχεδόν τελείως από την επιθυμία να κόψω το τσιγάρο, όταν εμφανίστηκε ένας συνάδελφος που διατυμπάνιζε σε όλο τον κόσμο για τον προσωπικό του τρόπο να κόψει κανείς το κάπνισμα στο άψε-σβήσε.

Βασικά, αγνοούσα όλες τις συνομιλίες μαζί του, διότι όσα ήξερα εγώ η ίδια για τον εθισμό στην νικοτίνη δεν ήξερε ούτε ο ίδιος ο Άλλεν Καρρ. Τι νέο θα μπορούσε να μου πει αυτός ο θρασύς νέος με την ενοχλητική ενέργειά του;

Όπως αποδείχθηκε τυχαία αργότερα, είχε τι να πει σε μια κυρία που είχε δει τα πάντα. Σχετικά με την ύπαρξη ενός σπρέι διακοπής καπνίσματος που διεγείρει τους νευροδιαβιβαστές και μπλοκάρει τελείως την επιθυμία για κάπνισμα, για παράδειγμα.

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες μπορώ να πω ότι ο Στέφανος πέτυχε τον σκοπό του και με έκανε να τον ακούσω και μου μίλησε για το

Πρόκειται για ένα δημιούργημα Βέλγων επιστημόνων που έχουν αφιερώσει 10 χρόνια δουλείας για την κατασκευή σπρέι που αντικαθιστά την νικοτίνη. Σε αντίθεση με τα φαρμακευτικά προϊόντα, η σύνθεσή του δεν περιέχει νικοτίνη, αλλά Centella asiatica, τζίνσενγκ και κιχώριο που στο σύνολό τους σας κάνουν να μην θέλετε να καπνίζετε καθόλου.

Με απλά λόγια, αυτό συμβαίνει, τις επιστημονικές πληροφορίες μπορεί να τις διαβάσει κανείς στο σάιτ του κατασκευαστή. Στην πράξη, όμως, όλα έγιναν σαν σε παραμύθι

Πώς τελικά έκοψα το τσιγάρο

Άρχισα να παίρνω το NicoZero, χωρίς να ελπίζω σε κάποιο αποτέλεσμα. Μετά ακόμα χειρότερα. Ήμουν σίγουρος ότι αν σταματήσω το κάπνισμα, σύντομα θα ξαναρχίσω. Ούτε η ίδια κατάλαβα πως στο δύο πακέτα την ημέρα κατέληξα να καπνίζω ένα σε μια εβδομάδα.

Θυμάμαι ξεκάθαρα τη στιγμή που σκέφτηκα: γιατί καπνίζω τώρα αφού δεν θέλω καθόλου; Με κάθε τζούρα καταλάβαινα πως ο καπνός είναι κάτι το απαίσιο, η γεύση είναι αηδιαστική και δεν θέλω να καπνίζω!

Μου έμενε ένα πακέτο που είχα ξεκινήσει, το είχα μαζί μου άλλους δύο μήνες, καλού κακού. Αλλά τελικά δεν το χρειάστηκα. Αρχικά με τραβούσε το τσιγάρο από συνήθεια. Το έβγαζα, το έστριβα στα χέρια μου και το έβαζα πίσω στην τσάντα μου.

Άρχισα να αισθάνομαι ευχάριστες μυρωδιές γύρω μου, οι πνεύμονές μου γέμιζαν με οξυγόνο και το κεφάλι μου φάνηκε να έχει καθαριστεί. Υπάρχουν πολλά ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αντί να ρουφάτε την νικοτίνη.

Τα ήξερα όλα αυτά πριν, αλλά πάντα τρόμαζα στην σκέψη ότι δεν θα έπρεπε να καπνίσω και να αναγκαστώ να αντικαταστήσω αυτήν την απέραντη επιθυμία με κάτι άλλο. Ποιος θα πίστευε ότι κάποιο NicoZero θα μπορούσε να αλλάξει τόσο πολύ την κοσμοθεωρία μου!

Πού μπορείτε να αποκτήσετε το NicoZero

Δεν καπνίζω εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια από τη στιγμή που συνειδητοποίησα τον εθισμό μου. Μέσα σε αυτό το διάστημα απέκτησα μια φρεσκάδα, ομόρφυνα, άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, απέκτησα απεριόριστη ενέργεια και, το σημαντικότερο, άρχισα να κοιμάμαι τόσο όσο χρειάζεται!

Το να είσαι μη καπνιστής είναι μια πραγματική ευτυχία που μπορεί να εκτιμηθεί μόνο μετά από την απάρνηση των τσιγάρων μια για πάντα. Αν θέλετε και εσείς, αλλά ίσως να φοβάστε όπως και εγώ πριν, οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε το NicoZero Θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο, σας υπόσχομαι

PS Μέχρι 17.03.2023 στο σάιτ του κατασκευαστή μπορείτε να παραγγείλετε το NicoZero με έκπτωση 50%.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ NICOZERO ΜΕ ΈΚΠΤΩΣΗ 50%

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !

Σας Ενδιαφερουν:

7 μη εμφανή σημάδια της παρουσίας παρασίτων στο σώμα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
2023 GC-01 Μετρητής Γκάιγκερ Ανιχνευτής πυρηνικής ακτινοβολίας, Προσωπικό δοσίμετρο Ακτίνων Χ Γ-ακτί...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ζήστε την εμπειρία ACCELER8 Restore για τον εαυτό σας
STRANGER-VOICE
Eργαλείο ανίχνευσης κρυφής κάμερας, το χρειαζομαστε ολοι πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζουμε !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Καλυτερη κρεμα επιδιορθωσης δερματος-προσωπου στον κοσμο !!!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτίστε τις περιπέτειές σας με τον πανίσχυρο επαναφορτιζόμενο φακό LED 15.000.000 LM
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Καμία γλώσσα δεν είναι πλέον "ξένη" χάρη σε αυτή την έξυπνη ιαπωνική καινοτομία
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ: Το φάντασμα περιπλανιέται στην Ευρώπη ή πώς μας σκοτώνει αυτό που κρύβεται
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι καποια ατομα ειναι πολυ πιο δημοφιλεις με το αντιθετο φυλλο;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αποκαλύπτοντας ασυναγώνιστες εκπτώσεις: σε πρωτοφανείς τιμές!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 62 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑ 3 ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΩΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΧΑΙΝΩΜΑΙ.

  2. Γιατί να το κόψουμε; ; τώρα έρχεται ο Μαρμπουργκ!!!!!

  3. το αγόρασα πριν 15 μέρες περίπου, είχα το πακέτο και το έβλεπα, σήμερα 11/4 το ξεκίνησα για πρώτη φορά, έχει γεύση σαν μέντα, σαν πρώτη διαπίστωση είναι ότι δεν με πιάνει εκείνη η τρελλή αγωνία να βγω έξω να καπνίσω πάσει θυσία, αν και ήμουν σε καφετέρια (όπου έβγαινα ανά τέταρτο) βγήκα να καπνίσω μετά από 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου, χωρίς όμως να έχω εκείνη την επιτακτική ανάγκη του να βγω έξω αμέσως για να καπνίσω, περισσότερη λειτούργησε η συνήθεια και όχι η φωνή- διαταγή να βγω να καπνίσω

  4. Το ξεκίνησα Μ.Δευτέρα, κατάλαβα ότι έκανα λάθος χρήση, 2-3 ψεκασμούς πριν από κάθε τσιγάρο,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, θέλει τους ψεκασμούς σε ανύποπτο χρόνο για να μη έχεις επιθυμία για τσιγάρο, έτσι λειτουργεί, 2-3 ψεκασμούς και για μια ώρα περίπου δεν σκέφτεσαι καθόλου το τσιγάρο, παρατήρησα ότι μετά από μια ώρα και 15 λεπτά είχα επιθυμία να καπνίσω, έκανα ψεκασμούς αλλά εκείνη τη στιγμή η επιθυμία νικούσε και κάπνιζα.Άρα θέλει ανά ώρα ψεκασμουσΠΡΙΝ ξυπνήσει η επιθυμία για τσιγάρο. 2πακετα την ημέρα τωρα 1

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*