Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:54 - 05/05/2023

ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2. ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γεια σε όλους!

Το όνομά μου είναι ο Αλέξανδρος. Ο διαβήτης τύπου 2 (σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2) μου τον βρήκαν όταν ήμουν 43. Στο 45, κατάφερα να θεραπευτώ και τώρα θέλω να πω σε όλους το πώς είναι δυνατόν να κάνετε το ίδιο στο σπίτι χωρίς την επίβλεψη των γιατρών

Πώς ξεκίνησαν όλα

Μετά από 40 χρόνια, άρχισα να παχαίνω γρήγορα. Η μεσήλικες δεν είναι πολύ δραστήριοι, οπότε δεν μου ήρθε καν στο μυαλό η σκέψη πως υπάρχει σχέση ανάμεσα στην παχυσαρκία και κάποια ασθένεια.

Προβλήματα με τον ύπνο, συχνή και χωρίς λόγο δίψα, την ξηροστομία την απέδιδα στο περιττό βάρος που είχα. Όταν σε όλα αυτά προστέθηκε η όραση που είχε χειροτερέψει, άρχισα να χάνω το κουράγιο. Ήμουν ακόμα πολύ νέος!

Θέμα τύχης

Ο χρόνος περνούσε, το βάρος συνέχισε να αυξάνεται και εγώ παρέμενα σε άγνοια σχετικά με την ασθένειά μου. Όλα άλλαξαν κατά τύχη. Στη νέα μου δουλειά έπρεπε να περάσω μια ιατρική εξέταση, οπού μου ανακάλυψαν ότι η παχυσαρκία προκλήθηκε από διαβήτη.

Με έστειλαν σε έναν ενδοκρινολόγο, διατροφολόγο και οφθαλμολόγο. Κάθε γιατρός έδωσε τις συστάσεις του, που φαίνονταν σαν τιμωρία: μια χούφτα χάπια, αυστηρή δίαιτα, συνεχής παρακολούθηση του σακχάρου και του βάρους …

Προσπάθησα να ακολουθήσω κατά γράμμα όλες τις συστάσεις των γιατρών. Έπαιρνα φάρμακα, μείωσα στο ελάχιστο δυνατό την ανθυγιεινή διατροφή, προσπάθησα να κάνω σπορ.

Οι αναγκαστικές αλλαγές στον ρυθμό της ζωής θα έπρεπε να με ενθάρρυναν, γιατί ποτέ μου δεν είχα ασχοληθεί με σπορ. Για δίαιτα, ούτε λόγος. Αλλά δεν ένιωθα καλύτερα. Ένιωσα σαν σκλάβος της νόσου και τα έκανα όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή φοβόμουν πολύ τις επιπτώσεις του διαβήτη.

Στους εφιάλτες μου έβλεπα πώς μου ακρωτηρίασαν τα πόδια μου, πώς έγινα εξαρτημένος από την ινσουλίνη και έπρεπε να κάνω ενέσεις στον εαυτό μου, κάτι που φοβάμαι μέχρι θανάτου. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι αν δεν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο κατά του διαβήτη, θα με νικήσει. Όλο αυτό μου αναπτέρωσε το ηθικό.

Κάποιος θυμός με έκανε να χάνω κιλά, να αρνηθώ τα γλυκά και αντί για το συνηθισμένο νόστιμο φαγητό να τρώω συνέχεια χόρτα και δημητριακά. Το σάκχαρο επέστρεψε στα φυσιολογικά επίπεδα, ήμουν σίγουρος ότι η νίκη ήταν κοντά!

Απογοήτευση

Έξι μήνες αργότερα, πήγα πάλι στον γιατρό για να “για να πάρω την ελευθέρα μου”. Αλλά αντί για λόγια εμψύχωσης “τώρα είστε υγιής, μπορείτε να συνεχίσετε τη φυσιολογική σας ζωή”, μου είπαν χωρίς πολλά πολλά: “Το σάκχαρο είναι εντός των φυσιολογικών ορίων, οι συστάσεις θα παραμείνουν οι ίδιες, αλλά θα αλλάξουμε το φάρμακο. “

Όλα μέσα μου κατέρρευσαν. Πρώτον, δεν προβλεπόταν χαλάρωση της δίαιτας. Δεύτερον, το ένα τρίτο του μισθού μου πήγαινε σε χάπια. Και τώρα ο γιατρός μου συνταγογράφησε πιο ακριβά φάρμακα και υπαινίχθηκε διακριτικά: αν θέλεις να ζήσεις – θα τα παίρνεις.

Ένα κύμα απελπισίας πέρασε πάνω μου. Στα σχέδιά μου δεν υπήρχε καθόλου η προοπτική να δουλεύω το υπόλοιπο της ζωής μου για να μπορώ να αγοράζω χάπια, περιορίζοντας τον εαυτό μου όσον αφορά το νόστιμο φαγητό χωρίς να έχω καθόλου ευχαρίστηση της ζωής. Για αυτό, μετά από μια σύντομη μελαγχολία, αποφάσισα να παραβλέψω όλες τις συστάσεις του γιατρού και να ξεσαλώσω.

Εντυπώσεις και θεραπεία από το Θιβέτ

Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να πάω ένα ταξίδι. Μάζεψα όλες μου τις οικονομίες και πήγα στο Θιβέτ. Εκτός από τις γενικές αξέχαστες εντυπώσεις από το ταξίδι, έκανα πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μεταξύ των οποίων ήταν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Ένας από αυτούς αποδείχθηκε ένας φοβερός τύπος, ο οποίος μπόρεσε πριν μερικά χρόνια να απαλλαγεί από τον διαβήτη χωρίς κλινικές και περιορισμούς. Ο Ντέμης είχε από μικρός διαβήτη, ενώ στα 35 έλαβε μέρος σε μια κλινική δοκιμή ενός νέου φαρμάκου που το έφτιαχναν 10 χρόνια με σκοπό να μειώσουν το σάκχαρο στο αίμα.

Το φάρμακο επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά του σε όλες τις δοκιμές και κυκλοφόρησε με την εμπορική ονομασία Cannabis Oil . Ο νέος μου φίλος επέμεινε να κάνω θεραπευτική αγωγή με αυτό. Τα λόγια του ήταν τόσο πειστικά που αποφάσισα να το κάνω.

Το προϊόν είναι εντελώς φυσικό, πιστοποιημένο, δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες, οπότε δεν υπήρχε λόγος να φοβάμαι κάτι.

Η θεραπεία

Είχα εμπειρία από φάρμακα, οπότε δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες. Καθαρά για χάρη του πειράματος, δεν περιόριζα σκόπιμα τον εαυτό μου στο φαγητό, δεν περίμενα κανένα θαύμα. Ωστόσο, αυτό έγινε.

Μετά τις πρώτες εβδομάδες λήψης, εξαλείφτηκαν όλα τα συμπτώματα του διαβήτη. Συνέχισα να πίνω πολύ νερό, αλλά δεν υπήρχε αίσθηση Σαχάρας στο στόμα μου. Η ζάλη και οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν, άρχισα να κοιμάμαι αρκετά και γενικά ένιωθα πολύ πιο φρέσκος.

Άρχισα ακόμη και να χάνω βάρος. Ήταν ένα καλό και κακό νέο ταυτόχρονα, γιατί μια απότομη μείωση του βάρους θα μπορούσε να υποδηλώνει επιδείνωση της νόσου. Οι φόβοι με ώθησαν προς άλλη μια επίσκεψη στον γιατρό.

Όταν πέρασα για άλλη μια φορά όλες τις εξετάσεις, ο γιατρός είπε το τυπικό: “Είσαι γερός σαν ταύρος. Τι σας πονάει;” Στην αρχή τα ‘χασα. Του είπα ότι μου διέγνωσαν διαβήτη τύπου 2, ακολούθησα τις συστάσεις του γιατρού χωρίς αποτέλεσμα. Πήγα διακοπές, επέστρεψα υγιής.

“Στην πρακτική μου, αυτή είναι μια σπάνια αλλά όχι μια μεμονωμένη περίπτωση. Μερικές φορές ο διαβήτης θεραπεύεται εντελώς. Το πιο σημαντικό είναι να μην παραμελείτε τον εαυτό σας”. Ορκίστηκα να προσέχω την διατροφή μου και αστειεύτηκα πως μακάρι να μην ξανασυναντηθούμε.

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε. Που και που μετράω το σάκχαρο με άδειο στομάχι, μετά από φαγητό ή κάποιο τραπέζι. Τα χρόνια αυτά, μόνο δύο φορές είδα 6,9 και 7,2 στο γλυκόμετρο. Έτσι μπορώ να πω με σιγουριά ότι νίκησα τον διαβήτη. Και όλα αυτά χάρη στον Ντέμη και το Cannabis Oil .

Πού μπορεί να πάρει κανείς το Cannabis Oil

Μερικές φορές έτυχε να αγοράσω μια απομίμηση στο φαρμακείο, οπότε δεν συνιστώ σε κανέναν να παίρνει το Cannabis Oil εκεί. Είναι καλύτερο να το κάνετε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Εκεί σίγουρα πουλάνε το αυθεντικό Cannabis Oil. Ειδικά, μέχρι τις 05.02.23 θα υπάρχει προσφορά, Το Cannabis Oil θα είναι διαθέσιμο με έκπτωση 50% .

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*