Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:34 - 12/05/2023

Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο καρκίνος του ορθού σκοτώνει περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο. Προάγγελος μιας τρομερής ασθένειας γίνονται συχνά … οι «μπανάλ» αιμορροΐδες! Προσβάλλουν το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού και σχεδόν όλοι τη θεωρούν όχι πολύ ευχάριστη, αλλά όχι πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Όπως δείχνει η πρακτική, δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει. Οι αιμορροΐδες μπορεί να είναι αιτία ή προάγγελος καρκίνου του ορθού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να το αντιμετωπίζετε έγκαιρα για να μην πεθάνετε από απροσεξία και ασέβεια προς τον οργανισμό σας.

 

 

Γιατί οι αιμορροΐδες έχει γονατίσει την γενιά μας; Όλα είναι πολύ απλά – έχουμε γίνει τεμπέληδες. Οι κάτοικοι των πόλεων ακολουθούν έναν καθιστικό τρόπο ζωής, κάνοντας κατάχρηση αλκοόλ, πρόχειρου φαγητού και χαμηλής πρόσληψης υγρών. Ως αποτέλεσμα, ο γαστρεντερικός σωλήνας δεν καταφέρνει να τα βγάλει εις πέρας, οι μύες και οι φλεβικές βαλβίδες εξασθενούν, τα κόπρανα γίνονται ακανόνιστα, εμφανίζεται δυσκοιλιότητα, που συνδεύεται από ορθικές ρωγμές. Το τεταμένο έντερο προεξέχει με διογκωμένες φλέβες και αιμορροΐδες. Αποτέλεσμα: πόνος, κνησμός, κάψιμο στην περιοχή του πρωκτού, αίσθηση ξένου σώματος στον πρωκτό. Ο κόμβος μπορεί να είναι μονός, μπορεί να είναι αρκετοί, εξελκώνονται, μπορεί να ξεκινήσει αιμορραγία.

Σήμερα, περισσότερα από 510 χιλιάδες νέα κρούσματα καρκίνου του παχέος εντέρου καταγράφονται στον κόσμο κάθε χρόνο. Οι λόγοι που το προκαλούν ονομάζονται επίσημα:

 • Αιμορροΐδες
 • Διαταραχές πρόσληψης τροφής
 • Έκθεση σε ογκογόνους παράγοντες (εργασία με αμίαντο, έκθεση κ.λπ.)
 • Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

 

Τις περισσότερες φορές, ο καρκίνος του ορθού αναπτύσσεται για 2 χρόνια χωρίς να εμφανίζονται σοβαρά συμπτώματα. Με τη ροή του αίματος και της λέμφου, τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται σε όλο το σώμα, σχηματίζοντας μεταστάσεις – εστίες νέων όγκων. Στον καρκίνο του ορθού, παρατηρούνται μεταστάσεις στο λεμφαδένες, συκώτι, πνεύμονες.

Λόγω της φύσης της ανάπτυξης αυτής της ασθένειας, ο καρκίνος του ορθού ανακαλύπτεται τυχαία. Πριν ο ασθενής έρθει στον πρωκτολόγο, μπορεί να νιώσει τις παρακάτω ενοχλήσεις:

 • Διαταραχές των κοπράνων λόγω διαταραχής της εντερικής περισταλτικής
 • Πόνος και ενόχληση στον πρωκτό ή στο ορθό
 • Απόκριση από τον πρωκτό, φαγούρα σε αυτήν την περιοχή
 • Πόνος κατά τις κενώσεις του εντέρου κ.λπ.

 

Δεδομένου ότι αυτά τα συμπτώματα συνοδεύουν τις αιμορροΐδες και ορισμένες άλλες ασθένειες του ορθού, το πρόβλημα παραμένει στο ράφι, δεν γίνεται η διάγνωση και δεν πραγματοποιείται θεραπεία. Όλοι πιστεύουν ότι «θα φύγει από μόνο του», αλλά στο μεταξύ ο όγκος αναπτύσσεται και το ρολόι χτυπά.

Εάν τα συμπτώματα είναι αρκετά έντονα, ο ασθενής έχει φτάσει στον γιατρό, έχει γίνει η διάγνωση (καρκίνος του ορθού), τότε πιθανότατα θα του συνταγογραφηθεί επέμβαση αφαίρεσης του όγκου. Εάν ο όγκος εντοπιστεί έτσι ώστε να σωθεί το μεγαλύτερο μέρος του εντέρου και του πρωκτού, τότε ο ασθενής, μετά από μια πορεία χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας για την εδραίωση των αποτελεσμάτων της επέμβασης, μπορεί να επιστρέψει στην κανονική ζωή. Εάν η κατάσταση είναι κρίσιμη, αφαιρείται σχεδόν ολόκληρο το έντερο και ο πρωκτός, τότε το υπόλοιπο έντερο αφαιρείται στο δέρμα της κοιλιάς, σχηματίζοντας μια κολοστομία – ένα άνοιγμα που θα αντικαταστήσει τον πρωκτό στις λειτουργίες του. Αυτό επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής και την ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς..

 

Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί στους ασθενείς τους για να προστατευτούν από τον καρκίνο του ορθού; Αντιμετωπίστε τις αιμορροΐδες εγκαίρως, καθώς και πραγματοποιήστε την πρόληψή της, μην ξεκινήσετε την ασθένεια και προσέχετε την υγεία σας. Επιπλέον, σήμερα υπάρχουν αποτελεσματικές και ασφαλείς μέθοδοι και μέσα για αυτό. Πρόκειται για διάφορα υπόθετα, αλοιφές, σπρέι με βάση φυσικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις, που σας επιτρέπουν να θεραπεύσετε την ασθένεια στο σπίτι. Κορυφαίοι πρωκτολόγοι, καθώς και οι ίδιοι οι ασθενείς, επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της Κρέμας «Gelarex», ως μέσο θεραπείας και πρόληψης των αιμορροΐδων σε όλα τα στάδια της εξέλιξης της νόσου. Τα φυσικά συστατικά της κρέμας παρουσιάζονται σε υψηλή συγκέντρωση, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία θεραπείας. Οι αιμορροΐδες, οι ρωγμές και οι φλεγμονές εξαφανίζονται γρήγορα, χωρίς να αφήνουν καμία πιθανότητα για τη νόσο. Αυτό το εργαλείο είναι απλό και εύκολο στη χρήση, προσιτό και δεν απαιτεί ιατρική συνταγή..

«… Πριν την κρέμα, προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα με τις αιμορροΐδες για 7 χρόνια. Ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο του ορθού, έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε. Σχεδόν συμμερίστηκα με την ίδια μοίρα. Τοποθετήθηκαν δακτύλιοι από λάτεξ, κάτι έκαιγαν, αλλά η ασθένεια επέστρεψε με νέους κόμπους. Είχαμε κουραστεί όσο δεν πάει από γιατρούς, κλινικές, υπόθετα και χάπια, διαδικασίες και εξετάσεις, όλα κάθονταν στο συκώτι! Τελικά βρήκα μόνος μου πληροφορίες για την κρέμα στο Διαδίκτυο και τη χρησιμοποιούσα για τρεις μήνες, η γυναίκα μου με στήριζε στον ψυχολογικό τομέα. Τώρα σκέφτομαι τα χρόνια που έχασα τζάμπα και βερεσέ, έπρεπε να λύσω μόνος μου το πρόβλημα και να μην πάω με το ρεύμα. Τώρα δεν φοβάμαι ότι θα βρω όγκο στο έντερό μου μια μέρα, η οικογένεια δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια για μένα … » Βασίλης Πετρόπουλος, Αθήνα, 42 ετών.

 

Τι το τόσο καλό έχει αυτή η Κρέαμ «Gelarex», gιατί δρα τόσο γρήγορα και από τι αποτελείται; Τα κύρια συστατικά της κρέμας είναι τα εξής: εκχύλισμα καστανιάς, gikgo biloba, αψιθιά, εκχυλίσματα σημύδας, χαμομηλιού και τσουκνίδας. Το καθένα φέρνει τις δικές του ευεργετικές ιδιότητες στην κρέμα.

Αυτά και άλλα συστατικά στη σύνθεση της κρέμας «Gelarex» βοηθούν στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων γρήγορα και με μέγιστη άνεση. Η κρέμα δεν είναι λιπαρή, δεν αφήνει σημάδια στα λευκά είδη και στο κρεβάτι, απορροφάται γρήγορα και δίνει λειτουργικό αποτέλεσμα, η ασθένεια δεν θα επιστρέψει. Μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα εδώ, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αρκεί να συμπληρώσετε μια αίτηση και, υπό την επίβλεψη ενός συμβούλου, να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Οι κριτικές γιατρών και ασθενών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της κρέμας «Gelarex», ο ιστότοπος του κατασκευαστή έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και η ήδη προσιτή τιμή μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερη κατά την περίοδο της προσφοράς.

Η θεραπεία των αιμορροΐδων είναι μια υπεύθυνη προσέγγιση για την υγεία σας, είναι ένα βήμα προς μια δραστήρια, υψηλής ποιότητας ζωή και μακροζωία. Η ώρα που ξεκίνησε η θεραπεία των αιμορροΐδων είναι ένα σταθερό «όχι» στον καρκίνο του εντέρου και ελπίδα για ένα ευτυχισμένο μέλλον.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ GELAREX

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ξεχαστε τα φαρμακα , δεν ειναι αξιοπιστα πλεον παρτε το χαμπαρι

  για τις αιμοροιδες υπαρχουν δυο λυσεις και σας γραφει καποιος που ειχε προβλημα και δεν εχει εδω και 20 ετη :

  1) μη καθεστε για κακακια πρην κατεβουν κατω και ασκησουν φυσιολογικη πιεση αλλιως επιδεινωνετε το προβλημα
  2) και αποτελεσματικοτερο να πλενεστε στην περιοχη με πιεσμενο νερο αντι για χαρτι, στην αμερικη το λενε μπιντε ( μαλον ανατολιτικη λεξη
  δεν εχει σημασια γιατι & το τηλ του ντουζ κανει)που πεταει νερο στην περιοχη

 2. Φάτε φρούτα, πιείτε 6 ως 8 ποτήρια νερό την ημέρα και σηκωθείτε από τον καναπέ……. και λιγότερο άγχος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*