Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:10 - 02/01/2022

Αυτό το κρυμμένο ιαπωνικό μυστικό καταπολεμά το άγχος & την πίεση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένας από τους κορυφαίους συντάκτες μας ήταν τέλεια. Μέχρι που δεν ήταν. Ο Dennis, αλλάξαμε το όνομά του για λόγους ιδιωτικότητας, είναι ένας σπουδαίος συνάδελφος και φίλος μας – όμορφος, επιτυχημένος στη δουλειά του και σε μακρόχρονη σχέση. Κάποιος που θα έλεγε κανείς ότι τα έχει όλα.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Georgetown με Master’s στη λογοτεχνία και ανέβηκε γρήγορα από συγγραφέας σε συντάκτης. Ο Dennis αποτελούσε έμπνευση. Εκτός από ένα τρομερό πρόβλημα.

Μια περίοδο, ο Dennis άρχισε να απομακρύνεται από το γραφείο και την ομάδα μας. Υπέφερε από έντονο άγχος και πίεση, και τα σημάδια φαίνονταν – άρχισε να έχει γκρι μαλλιά, να αναπτύσσει ακμή και να έχει πόνο στην πλάτη. Ήταν πετυχημένος, αλλά οι παρενέργειες των πολλών ωρών στη δουλειά άρχισαν να φαίνονται.

Τώρα, ο Dennis είναι κοντινός μου φίλος, έτσι κρατήσαμε επαφή. Ήξερε το πρόβλημα ήταν ο τρόπος ζωής του. Άλλαξε καριέρα και πήγε σε μια πιο χαλαρή θέση σε έναν τοπικό εκδοτικό οίκο, άρχισε να κάνει γιόγκα, να τρώει υγιεινά. Αλλά τα προβλήματά του δεν τελείωσαν.

Ο Dennis πέρασε δύο μήνες προσπαθώντας να γυρίσει στον παλιό του εαυτό, αλλά ήταν όλα τα ίδια – γκρι μαλλιά, ακμή, και πόνος στην πλάτη.

Αλλά τον ενδιέφερε πάντα η παραδοσιακή ιατρική. Και αποφάσισε να τη δοκιμάσει πηγαίνοντας στην Ιαπωνία και μιλώντας με διάφορους γιατρούς.

Μερικοί γιατροί δοκίμασαν να κάνουν τεστ, C-Scans και βιοψίες, αλλά κανείς δεν μπορούσε να εντοπίσει γιατί είχε αυτά τα συμπτώματα ο Dennis.

Τίποτα δεν λειτουργούσε. Μέχρι που ένα πρωί, μιλώντας με έναν αγρότη στη λαϊκή αγορά, εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την υγεία του.

“Πρέπει να πας σε αυτό το κρυμμένο Ryokan (πνευματικό ησυχαστήριο) όπου πολλοί διάσημοι Ιάπωνες πάνε για να βρουν θεραπείες για τα προβλήματά τους.” Είπε ο αγρότης.

Και έτσι έκανε ο Dennis – πήγε σε αυτό το κρυμμένο πνευματικό ησυχαστήριο για μια εβδομάδα.

Για μια εβδομάδα, ο Dennis διδάχτηκε από τους ντόπιους μοναχούς – καθάρισε τους κοινόχρηστους χώρους με τους μοναχούς, μάζεψε φυσικό φαγητό, έκανε γιόγκα και άρχισε να νιώθει καλύτερα.

Γύρω στην 5η μέρα στο ησυχαστήριο, ένας ιατρός παρατήρησε ότι ο Dennis είχε έντονο πόνο στην πλάτη ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι του. Κοίταξε τον Dennis που πονούσε, παρατήρησε τις κινήσεις του σώματός του, το γκριζάρισμα στα μαλλιά του και την ακμή στο πρόσωπό του.

Ο ιατρός είπε στον Dennis ότι το σώμα του έμοιαζε να έχει υπερβολικές τοξίνες. Φαινόταν, είπε, ότι ο Dennis είχε έναν πολύ αγχωτικό τρόπο ζωής και είχε ξεχάεσι να φροντίσει το σώμα του για πολύ καιρό. Υπήρχε μία φυσική θεραπεία, είπε, που πρέπει να δοκιμάσει ο Dennis.

“Τα πόδια είναι γεμάτα με τις πιο ευαίσθητες καταλήξεις νεύρων και κέντρα σωματικής ενέργειας. Όλα τα συστήματα του σώματος ρέουν από τα πόδια. Αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που φροντίσατε σωστά τα πόδια σας;”

Η ερώτηση προβλημάτισε τον Dennis. Ήξερε ότι ο γιατρός είχε δίκιο – ακόμα κι αν ο Dennis προσπαθούσε να φάει σωστά, να κάνει γιόγκα ή τρέξιμο – δεν θα σκεφτόταν ποτέ να φροντίσει το μέρος του σώματός του που είναι ανάμεσα στα πιο σημαντικά στη διατήρηση μιας υγιούς ροής αίματος στο σώμα.

Ο ιατρός έδωσε στον Dennis ειδικά επιθέματα ποδιών που είπε ότι ήταν φτιαγμένα από διάφορα βότανα – μία θεραπεία ενός αιώνα που οι Ιάπωνες χρησιμοποιούσαν για να σταθεροποιήσει τη ροή του αίματος στα πόδια και να βοηθήσει στη μείωση των τοξινών που συσσωρεύονται εκεί. Άλλωστε, είπε, στα ποδια βρίσκεται το πρώτο τσάκρα – είναι η σύνδεσή σου με τη Γη, και αν δεν το φροντίσεις, θα χάσεις αυτή τη σύνδεση.

Τα επιθέματα είχαν ένα ωραίο άρωμα λεβάντας και έπρεπε να φορεθούν το βράδυ. Το επόμενο βράδυ, ο Dennis έβαλε τα επιθέματα στα πόδια του, όπως του είπε ο γιατρός. Ένιωσε μια ωραία ζεστασιά και άνεση, που τον βοήθσε να πέσει για ύπνο πιο γρήγορα.

Το επόμενο πρωί, καθώς ο Dennis ξύπνησε και έβγαλε τα επιθέματα, ήταν βαμμένα μαύρα. Πλούσιο, σκούρο μαύρο. Φάνηκε περίεργο αυτό στον Dennis γιατί είχε πλύνει τα πόδια του το προηγούμενο βράδυ, έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι βρόμικα. Ο Dennis πήγε στον γιατρό και τον ρώτησε.

“Σύμφωνα με τις αρχαίες ιαπωνικές ιατρικές γνώσεις, το ανρθώπινο σώμα έχει πάνω από 360 σημεία βελονισμού. Πάνω από 60 σημεία βελονισμού βρίσκονται στις πατούσες. Τα πόδια μας είναι οι αντανακλαστικές ζώνες των εσωτερικών μςα οργάνων.” άρχισε να εξηγεί ο γιατρός.

Συνέχισε, “αυτά τα επιθέματα διεγείρουν τα 60 σημεία βελονισμού στα πόδια σου και βοηθούν να αποτοξινωθεί το σώμα. Το μείγμα βοτάνων τραβάει τις τοξίνες από τα πόδια με έναν ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο. Οι τοξίνες που έφυγαν από το σώμα σου είναι αυτές που έβαψαν μαύρα τα επιθεματα”

Ο Dennis δεν μπορούσε να το πιστέψει – και είχε δίκιο. Δεν είχε ακούσει ποτέ στη ζωή του τίποτα παρόμοιο. Αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει τα επιθέματα και συνέχισε να τα χρησιμοποιεί για άλλη μία εβδομάδα. Κάθε βράδυ θα έβαζε καθαρά άσπρα επιθέματα στα πόδια του, και το πρωί θα ξυπνούσε με μαύρα επιθέματα.

Ωστόσο, με κάθε βράδυ να περνάει, τα επιθέματα φαινόταν να είναι όλο και λιγότερο μαύρα. Την 6η μέρα, παρατήρησε ότι το πρόσωπό του είχε γίνει πιο φωτεινό και είχε αποκτήσει υγιή υφή. Το γκριζάρισμα των μαλλιών του είχε σταματήσει. Επίσης, ακόμα και το να σηκωθεί από το κρεβάτι ήταν πιο εύκολο – ο πόνος στην πλάτη είχε υποχωρήσει.

Ο Dennis βρήκε μία λύση ενός αιώνα που κατάφερε επιτέλους να λύσει τα προβλήματά του.

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, ο Dennis σχεδόν έκλαψε. Ο πόνος στην πλάτη και η ακμή είχαν υποχωρήσει τόσο πολύ που σχεδόν ξέχασε ότι κάτι πήγαινε στραβά. Ήθελε να αγοράσει περισσότερα επιθέματα για να πάρει σπίτι, αλλά του είπα ότι ήταν μια τοπική θεραπεία που δεν θα δινόταν στο ευρύ κοινό. Αλλά ο Dennis ήξερε τώρα πώς να διορθώσει τα προβλήματά του, και ορκίστηκε να φτιάξει τα επιθέματα και ακόμα και να τα βελτιώσει!

Ο Dennis γνώρισε έναν ιάπωνα αγρότη που προέρχεται από οικογένεια γιατρών.

Μόλις έφυγε από το ησυχαστήριο, ο Dennis επέστρεψε στην ίδια πόλη όπου είχε γνωρίσει τον αγρότη στη λαϊκή αγορά και του είπε την ιστορία με τα επιθέματα και πώς βοήθησαν να λυθούν τα προβλήματα του Dennis. Ο αγρότης κούνησε το κεφάλι του και είπε ότι ένας φίλος του έκανε κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε περιγράψει ο Dennis.

Μετά σύστησε τον Dennis στον Kai Akira, έναν παιδικό του φίλο.

Ο Kai Akira ήταν ένας ηλικιωμένος Ιάπωνας γιατρός. Είχε σοφία που είχε αποκτήσει από τις προηγούμενες γενιές, υπομονή και αγάπη. Ήξερε ότι για να θεραπευτεί το σώμα, πρέπει να φροντίστε κανείς και το νου και την ψυχή του.

Ο Kai περνούσε το χρόνο του μαζεύοντας προσεκτικά βότανα στο δάσος και αναμιγνύοντάς τα όπως έκαναν ο παππούς και ο πατέρας του πριν από αυτόν. Καθώς ο Dennis και ο ντόπιος αγρότης επισκέφτηκαν τον Kai Akira, υπήρχε ένα ήρεμο θρόισμα στα φύλλα του δάσους κοντά στο σπίτι του, μία λιμνούλα με ψαράκια και γαλήνη και ησυχία. Εδώ, ο γέρος άντρας Kai Akira εξήγησε στον Dennis την ιδέα της ‘θεραπείας’.

Η ‘θεραπεία’ είναι μία διαδικασία, ένα είδος διαλογισμού. Τα βότανα αναμιγνύονται σε μία σκόνη, η σκόνη προστίθεται σε επιδέσμου για τα πόδια. Αυτός ο επίδεσμος μεταά τελειοποιείται σε επίθεμα από τα παιδιά του – το επίθεμα ονομάζεται Nuubu. Μία απλή, φυσική λύση για να μειωθούν τα αποτελέσματα του άγχους και της τοξικότητας που σχετίζοντια με τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.

Και έτσι, ο Dennis δοκίμσε το Nuubu επίθεμα, και ανακάλυψε ότι λειτουργούσε ακόμα καλύτερα από αυτό που είχε δοκιμάσει στο ησυχαστήριο. Μαζί με τα παιδιά του Kai, o Dennis έκανε δεκάδες πρωτότυπα και δοκίμασε κάθε έκδοση. Έδωσαν δείγματα σε νέους και μεγαλύτερους ενήλικες που υπέφεραν από άγχος και είχαν ορατά συμπτώματα μιας αγχωτικής ζωής στο σώμα τους.

Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι δεν βοηθήθηκαν μόνο άνθρωποι με πόνο στην πλάτη, αλλά και υγιείς άνθρωποι χωρίς πόνους δήλωσαν ενίσχυση στη ζωντάνια, την ενέργεια και την ευεξία τους.

Τουλάχιστον, ο Dennis αποφάσισε να φέρει τη μυστική παραδοσιακή ιαπωνική φυτική θεραπεία στις ΗΠΑ, βασίζοντας την αρχική παραγωγή στον Kai Akira, και αποκαλώντας τα επιθέματα ‘Nuubu‘ για να δείξει σεβασμό στον Ιάπωνα γιατρό.

Το Nuubu εξαπλώνεται σαν τη φωτιά!

Ο Dennis έδωσε εκατοντάδες δείγματα του Nuubu σε όλους όσους ήξερε. Μόνο από στόμα σε στόμα, και άνθρωποι που υπέφεραν και άνθρωποι που λάτρευαν τη νέα ενέργεια που ένιωθαν επέστρεφαν ξανά και ξανά στον Dennis για να πάρουν περισσότερα επιθέματα ποδιών.

Nuubu είναι τώρα διαθέσιμο για όλους! Ο Dennis δημιούργησε μία εταιρία για να πουλήσει το αυθεντικό, ισχυρό, τελειοποιημένο NUUBU ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Αποφάσισε να τα πουλήσει απευθείας στο κοινό σε λογική τιμή. Αυτό για να έχει τον έλεγχο της ποιότητας. Η διαδικασία παραγωγής πρέπει να είναι ακριβής. Τα βότανα πρέπει να συλλέγονται και να αποξηραίνονται στην επαρχία της Ιαπωνίας. Η διαδικασία συσκευασίας πρέπει να είναι ακριβής, βότανο προς βότανο, όπως τα συσκεύαζε ο Kai Akira. Ο Dennis ήξερε οτί μπορεί να υπάρξουν απομιμήσεις, αλλά καμία άλλη εταιρία δεν είχε το πραγματικό μυστικό των ακριβών βοτάνων που χρειάζονται για το επίθεμα. Η πρώτη κυκλοφορία του NUUBU έκανε θραύση. Επαναπαραγγελίες και νέες παραγγελίες έρχονταν συνέχεια. Σύντομα, η ζήτηση για το Nuubu ξεπερνούσε την ικανότητα των ανθρώπων που μάζευαν τα βότανα να μαζεύουν αρκετά!

Το Nuubu θα λειτουργήσει άμεσα. Ήρθε η ώρα να απαλλαχτείτε από το άγχος!

Μάθετε πώς λειτουργούν και πάρτε το Nuubu κι εσείς!

Το Nuubu στοχεύει στην αφαίρεση των τοξινών από το σώμα χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ρεφλεξολογίας που πατάει στα σημεία βελονισμού στις πατούσες. Αυτά τα επιθέματα ποδιών προσφέρουν έναν βολικό και υγιή τρόπο να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες, βοηθώντας σας να ζήσετε μία πιο δυνατή και χαρούμενη ζωή. Τα επιθέματα αποτοξίνωσης περιέχουν επίσης οξικό οξύ και αρνητικά ιόντα που είναι οφέλιμα για το σώμα σας.

Επιπλέον, τα επιθέματα ποδιών βοηθούν επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τα συμπτώματα της κακής κυκλοφορίας του αίματος περιλαμβάνουν κρύα χέρια και πόδια, μυϊκές κράμπες, κόπωση, βαριά πόδια ή πόνο στα πόδια. Αν έχετε κάποιο από αυτά, το Nuubu θα τα ανακουφίσει.

Όταν αίμα κυκλοφορεί από τα πόδια, το επίθεμα χρησιμοποιεί αυτά τα σημεία για να αφαιρέσει τις τοξίνες. Καθώς οι τοξίνες απομακρύνονται, καταλήγουν στα χαμηλότερα άκρα όπως τα πόδια. Η βαρύτητα βοηθάει επίσης να καταλήξουν τα βαριά μέταλλα και οι τοξίνες στα πόδια μας – το μέρος όπου βάζετε το Nuubu για να εξάγετε τις τοξίνες από το σώμα σας*

Τί να περιμένετε

Όταν ξυπνάτε, μπορεί να βρείτε τα επιθέματα κίτρινα, καφέ ή μαύρα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των επιθεμάτων που τραβούν τις τοξίνες μέσα στη νύχτα. Τα πρώτα βράδια που θα χρησιμοποιήσετε το Nuubu, να περιμένετε να δείτε τα επιθέματα μαύρα. Καθώς θα τα χρησιμοποιείτε συνεχόμενα, θα αρχίσουν να έχουν πιο ανοιχτό χρώμα – αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το σώμα σας έχει λιγότερες τοξίνες.

1. Η κλασική ιατρική θεραπεύει τα συμπτώματα, το Nuubu φτάνει στη ρίζα του προβλήματος – τις τοξίνες – και τις καταπολεμά.

Το Nuubu αναπτύσσεται με βάση ασιατικές ιατρικές γνώσεις αιώνων. Καταπολεμά την πραγματική, κρυμμένη αιτία πίσω από όλα τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίζει το σώμα σας αφαιρώντας τις τοξίνες – τη ρίζα πολλών πόνων & προβλημάτων – από το σώμα σας.

2. Το Nuubu είναι φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Το Nuubu είναι φτιαγμένο από βότανα που βρίσκονται στα δάση της Ιαπωνίας! Είναι απόλυτα φυσικό. Τα βότανα είναι ασιατικής καταγωγής, δοκιμασμένα και αληθινά έχοντας περάσει από γενιά σε γεινά μέσα στους αιώνες. Δεν προκαλείται καμία μόλυνση κατά τη δημιουργία των Nuubu επιθεμάτων – είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

3. Βοηθάει με την ανακούφιση της πίεσης

Ένα από τα κύρια οφέλη του Nuubu είναι η ανακούφιση από την πίεση. Τα επιθέματα ανακουφίζουν τις πατούσες το βράδυ, αφαιρώντας το άγχος και την κόπωση που συσσωρεύονται μέσα στη μέρα από το σώμα.

4. Μειώνει το άγχος

Το Nuubu υπόσχεται επίσης να διώξει το άγχος σας όσο κοιμάστε. Μετά από μερικές ημέρες χρήσης, πρέπει να νιώθετε καλύτερα και καθαρότητα στο μυαλό και το σώμα σας από τη στιγμή που θα ξυπνάτε.

5. Καλύτερος ύπνος

Είτε έχετε προβλήματα με τον ύπνο ή όχι, το Nuubu μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο σας. Η άνεση που παρέχει το Nuubu στις πατούσες πρέπει να κάνει το βράδυ σας πιο όμορφο και να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου ώστε να ξυπνάτε ξεκούραστοι και ενεργητικοί.

6. Αντιγηραντικά αποτελέσματα

Το Nuubu είναι αντιγηραντικό – βελτιώνει το δέρμα σας και τα όργανά σας! Η αφαίρεση των τοξινών βοηθά να καθαρίσουν οι πόροι, ώστε να μπορείτε να δείτε μία μείωση στην ακμή και άλλα δερματικά προβλήματα. Περιμένετε να δείτε το δέρμα σας να λάμπει και να δείχνει νέο μετά τη χρήση του Nuubu!

Πώς χρησιμοποιείται το Nuubu;

Διατηρήστε τα στο κομοδίνο σας, ώστε να μη χρειάζεται να περπατάτε πολύ αφού τα εφαρμόσετε. Αφαιρέστε τη συσκευασία και τοποθετήστε το επίθεμα στο κέντρο της πατούσας σας και εφαρμόστε την ταινία πάνω από το επίθεμα για να μείνει στη θέση του. Και αυτό ήταν όλο! Μπορείτε να κοιμηθείτε, και να διατηρήσετε το Nuubu όλο το βράδυ – μόνο αφαιρέστε το το πρωί. Μόλις το βγάλετε, θα δείτε τα αποτελέσματα από το χρώμα του επιθέματος. Κάθε επίθεμα είναι για μία χρήση, γι’ αυτό εφαρμόστε καινούργια κάθε βράδυ.

Δεν έχετε πειστεί ακόμα;

Το Nuubu θα σας δώσει την ανακούφιση από το άγχος που σας λείπει. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, θα νιώθετε πιο υγιείς και γενικά πιο χαρούμενοι. Θα αναρωτιούνται όλοι ποιο είναι το μυστικό σας!

Για περιορισμένο χρόνο, τα Επιθέματα Αποτοξίνωσης Ποδιών Nuubu είναι διαθέσιμα με ένα Έκπτωση μείων 70%.

Θα έχουν τόσο υπέροχη αίσθηση που θα αναρωτιέστε γιατί δεν θα πήρατε νωρίτερα!

Αφαιρώντας τις τοξίνες από το σώμα σας μπορείτε:

➢ να μειώσετε τον πόνο της πλάτης,

➢ να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου,

➢ να ανακουφίσετε το άγχος και την πίεση,

➢ να καθαρίσετε τους πόρους και να καταπολεμήσετε την ακμή,

➢ να αναζωογονήσετε το σώμα σας με νέα ενέργεια.

Πάρτε ΕΚΠΤΩΣΗ 70% από το Nuubu σήμερα! Πάρτε το αυθεντικό Nuubu μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα ➢

 

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ορκίζονται ότι τα επιθέματα αποτοξίνωσης κάνουν θαύματα!
*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. O DENNIS ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΜΥΣΤΙΚΆ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*