ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ…ΓΙΟΓΚΑ

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η πανθρησκεία και η παγκοσμιοποίηση με την στήριξη της δυτικής παπικής εκκλησιάς σε όλο της το μεγαλείο.

Με τη πρωτοβουλία του Marc Andrus, παπικού επισκόπου του Σαν Φραντζίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, και την συμβολή των «μεγάλων» δασκάλων της γιόγκα, Pujya Swami, Chidanand Saraswati και Sadhvi Bhagawati Saraswati, από το Άσραμ Parmarth Niketan, οργανώθηκε μέσα στον καθεδρικό παπικό ναό της πόλης σεμινάριο Γιόγκα και επιδειχτήκαν κλασικές ασκήσεις αυτής της παραθρησκείας που τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας!

Μάλιστα ο παπικός επίσκοπος έβγαλε και λόγο τονίζοντας την μεγάλη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας καθώς η κίνηση αυτή, όπως ισχυρίστηκε, θα διαδώσει την… αγάπη και την ειρήνη μεταξύ των θρησκειών! Μάλιστα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[sc:stranger]

Λέτε να δούμε τέτοια… «αγαπητικά» φαινόμενα και στον τόπο μας ; Να θυμηθούμε ότι πριν από λίγο καιρό Ιεράρχης Ορθόδοξος ελληνικής μητρόπολης τύπωσε και μοίρασε το… Κοράνι στην εκκλησία του λέγοντας πως είναι… ιερό βιβλίο.

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Διαβαθμισμένα αρχεία και μυστικά προγράμματα - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Shadow Programs: AAWSAP, AATIP και το αόρατο στρώμα των Special Access Programs

Ζυρίχη και κλειστό forum για εύπορες οικογένειες - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Safe Haven Forum: Το κλειστό τραπέζι όπου οι υπερ-πλούσιοι σχεδιάζουν δεύτερες χώρες, έξοδο κινδύνου και προστασία περιουσίας

Βρετανικός βασιλικός θεσμός και συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνηΔΙΕΘΝΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ο βασιλιάς Κάρολος καλεί Nvidia, OpenAI, Anthropic και DeepMind: Ποιος θα γράψει τους κανόνες της AI;

5 απαντήσεις στο “ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ…ΓΙΟΓΚΑ”

  1. Δεν δικαιουμαστε να μαθουμε ποιος παπας εκανε αυτα τα αισχη; Ή μηπως δεν ευσταθουν;

  2. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ.Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ.
    ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ.ΟΛΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  3. Κάνω και εγώ γιόγκα (κυρίως διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοής και γυμναστικές ασκήσεις) και πιστεύω στον Θεό και στον Ιησού Χριστό. Που είναι το πρόβλημα? Εχω διαβάσει την Καινή Διαθήκη από την αρχή μέχρι το τέλος, και έχω επίσης διαβάσει την Φιλοκαλία από την αρχή μέχρι το τέλος, 5 τόμοι.
    Δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις σε Ινδούς Θεούςγια να κάνεις γιόγκα, μπορεί να πιστεύεις στον Ιησού Χριστό. Το ότι κάνανε αυτοί γιόγκα σε χριστανικό καθολικό ναό, δεν ήταν τόσο πρέπον, σε αυτό συμφωνώ.

  4. Μονο κολλημενοι τραγοπαπες οπισθοδρομικοι που ζουν ακομα στο μεσαιωνα εναντιωνονται στη γιογκα. Ποιοι νομίζετε οτι είσται ρε η ιερα εξεταση του 2015;;; Και ο Χριστός ένας γιογκι ήταν, απο τους μεγαλυτερους κιολας. Ξυπνάτε ζώα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *