World Conservation Bank: Η μεγάλη, κακιά υπερ-Τράπεζα-Βίντεο

Η ‘Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας’ – ‘World Conservation Bank’- δημιουργήθηκε το 1987 στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ερημότοπων (4th World Wilderness Congress). Η τράπεζα είναι μια δημιουργία του Edmund de Rothschild (πέθανε το 2009), της πανίσχυρης, εβραιογερμανικης καταγωγης, οικογένειας των Rothschilds, προκειμένου να μεταφέρει το χρέος των χωρών του τρίτου κόσμου στην εν λόγω τράπεζα με αντάλλαγμα τη γη τους.

Αυτό θα δημιουργήσει μια
Παγκόσμια Τράπεζα που θα ελέγχεται από τον Οίκο των Ρότσιλντ.
Ο George Washington Hunt από το Κολοράντο των ΗΠΑ, λογιστής και σύμβουλος επενδύσεων, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την μυστική Υπερ-τράπεζα, που ίδρυσε ο Edmond de Rothschild, γνωστή ως World Conservation Bank. To blog του είναι το:

καθώς και το: http://www.thebigbadbank.com/
Δείτε δύο αποσπάσματα από παλαιότερη συνέντευξή του :
Ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη μπορείτε να την δείτε στο:

Και ένα νεότερο:Το παρακάτω άρθρο είναι σχετική αναφορά από το βιβλίο «Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας» (1996) του Dwight Kinman – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Η Παγκόσμια Υπερτράπεζα έχει ήδη δημιουργηθεί. Υπάρχει πλήρη τεκμηρίωση για τον τρόπο και το χρόνο ίδρυσής της. Έχουμε τα ονόματα μερικών από τους εξέχοντες διεθνείς τραπεζίτες και τους περιβαλλοντολόγους ηγέτες που ήταν εκεί. Έχουμε ακόμα μερικά από τα σχέδια που κατέστρωσαν (με τις φωνές τους μαγνητοφωνημένες). Στην εναρκτήρια τελετή ίδρυσής τους ήταν εκεί ο Ντέηβιντ Ρόκεφελερ, ο ιθύνων νους της καθώς και ο Βαρώνος Έντμουντ Ντ. Ρότσιλντ από το Λονδίνο (ο άνθρωπος που καθορίζει την ισοτιμία του χρυσού).
Ο George Hunt από το Μπόουλντερ του Κολοράντο είναι ένας καλός προσωπικός μου φίλος.Είναι ένας σαλπιγκτής του Θεού. Έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί συζητώντας τον Λόγο του Θεού και το σχέδιο του Τάγματος για την εγκαθίδρυση μιάς Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Επί δεκαεννιά χρόνια, ο Τζωρτζ ήταν καθηγητής Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Η εκπληκτική του ιστορία είναι η ακόλουθη:
Μου αφηγήθηκε την περιπετειώδη ιστορία της προσωπικής του αναζήτησης του Θεού, κατά την διάρκεια της οποίας είχε προσχωρήσει σε κάποιο από τα Ινδουιστικά Ασράμ (εκείνους που ακολουθούν την Ινδουιστική θρησκεία στην περιοχή του Κολοράντο – τη θρησκεία της Νέας Εποχής). Ενεπλάκει βαθειά στη Νεοεποχική αυτή θρησκεία, αλλά η ψυχή του παρέμενε άδεια και συνέχισε να ψάχνει την Αλήθεια. Ύστερα από μία ειλικρινή προσευχή προς τον Θεό να του δείξει ποιος είναι ο σωστός δρόμος, ο Χαντ έγινε συνειδητοποιημένος χριστιανός.
Λίγο καιρό αργότερα, συνέβη ένα τραγικό γεγονός. Ο γιος του σκοτώθηκε στη Νέα Ζηλανδία. Στη συνέχεια, έχοντας ζωηρό ενδιαφέρον για το περιβάλλον τράβηξε την προσοχή του μια ανακοίνωση για το “Τέταρτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ερημότοπων -1987” (“Fourth World Wilderness Congress”). Το Συνέδριο αυτό θα συγκαλούνταν στο Πάρκο Έστες, στο Κολοράντο. Όμως, τα έξοδα συμμετοχής ήταν πέρα από τις οικονομικές του δυνατότητες. Φαίνεται όμως ότι ο Θεός τον ήθελε εκεί.
Μια μέρα τηλεφώνησε σε ένα επαγγελματικό του φίλο, ο οποίος προς έκπληξή του, του είπε: “Τζωρτζ, με επέλεξαν ως συνδιοργανωτή του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ερημότοπων, αλλά είμαι τρομερά γριπωμένος. Θα ήθελες να με αντικαταστήσεις” Έτσι ο Τζωρτζ, ο πρώην νεοεποχίτης, και τώρα νεόφυτος Χριστιανός, κατέληξε στο προεδρείο, ως συνδιοργανωτής αυτής της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν και ανώτατοι διεθνείς τραπεζίτες. Σε εκείνη τη συνάντηση, κατέληξε να κάθεται μαζί με τους πιο πανίσχυρους διεθνείς τραπεζίτες του κόσμου.
Ο Τζωρτζ μου διηγήθηκε ότι του είχαν δώσει μια κάρτα υψηλής προτεραιότητας και ελεύθερη πρόσβαση στην αίθουσα Τύπου οποτεδήποτε ήθελε. Μπορούσε να συναντήσει τους πιο εξέχοντες συνέδρους ανωτάτου επιπέδου. Οι Απεσταλμένοι του θείου Φωτός (μια από τις πιο γνωστές Νεοεποχίτικες ομάδες) ήταν και αυτοί ανάμεσα στους συνδιοργανωτές του εν λόγω Συνεδρίου. Όμως ενώ και αυτοί οι “απεσταλμένοι” μιλούσαν για τον “Ιησού’ αυτός ήταν πολύ διαφορετικός “Ιησούς’ από εκείνον που είχε γνωρίσει ο Τζωρτζ.
Η εναρκτήρια δεξίωση δόθηκε στο κέντρο του Ντένβερ, παρουσία του δημάρχου της πόλης. Ο Ντέηβιντ Ρόκεφελερ, ο διάσημος και πανίσχυρος ιδιοκτήτης της Τράπεζας Chase Manhattan ήταν επίσης εκεί παρόν. Η αυτοκρατορία του ξεπερνά κάθε φαντασία. Προεδρεύει στον ισχυρότερο και με τη μεγαλύτερη επιρροή ελιτίστικο οργανισμό που ωθεί ολόκληρη την ανθρωπότητα προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη – το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR). Με τον Ντέηβιντ Ρόκεφελερ, συνδέονται άμεσα τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης καθώς και τα μέλη της πανίσχυρης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ της Ευρώπης.
Στο Συνέδριο αυτό συμμετείχαν επίσης:
  • Η Παγκόσμια Τράπεζα
  • Ο ΟΗΕ
  • Ο (τότε) Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζέημς Μπέηκερ ΙΙΙ, που έκανε και την βασική εισήγηση.
  • Ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, που είχε επιλεγεί για να παρουσιάσει όλα τα σχέδιά τους, αυτά που αποκαλούν “Κοινή Υπόθεση” (Τα ίδια ακριβώς σχέδια παρουσιάστηκαν ένα μήνα αργότερα στον ΟΗΕ, όπου εγκρίθηκαν και έγιναν αποδεκτά).
  • Ο William Ruckleshouse, διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος.
  • Ο Έντμουντ Ντ. Ρότσιλντ, ο άνθρωπος που καθορίζει την παγκόσμια ισοτιμία χρυσού.
Πενήντα δύο κράτη από όλο τον κόσμο εκπροσωπήθηκαν στο Συνέδριο. Το Τέταρτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ερημότοπων (Άγονων Εκτάσεων) δεν καλύφθηκε από τα ΜΜΕ επειδή τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν τα κείμενα του συνεδρίου. Το σχέδιο που κατέστρωσαν αφορούσε την ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας Προστασίας (World Conservation Bank). Ο Ντέηβιντ Ρόκεφελερ υποστήριξε ότι αυτή η Κεντρική, Παγκόσμια Υπερτράπεζα θα ήταν ο οικονομικός “Σωτήρας” του κόσμου.
Το σχέδιο που κατέστρωσαν προέβλεπε την “παραγραφή των χρεών” πολλών δις δολαρίων που τους οφείλουν χώρες του Τρίτου Κόσμου, όπως η Βραζιλία και το Μεξικό. Σε αντάλλαγμα, αυτές οι χώρες θα έπρεπε να υπογράψουν συμβόλαια υποθήκευσης εκατομμυρίων στρεμμάτων άγονων και έρημων εκτάσεων στους παγκοσμιοποιητές τραπεζίτες. Αυτοί, με την σειρά τους ίδρυσαν ένα δόλιο οργανισμό, την Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας, για να διαφυλάξουν τους τίτλους αυτών των πολύτιμων εδαφών.
Αυτός ο ωμός εκβιασμός, ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία, αποσκοπεί στην υποθήκευση για πάντα του ένα τρίτου της επιφάνειας της γης – μια και τα έθνη που χρωστούν είναι αδύνατο να ξοφλήσουν τα τεράστια χρέη τους- προς όφελος της κυρίαρχης ελίτ των διεθνών τραπεζιτών. Η πρόφαση που προβάλλουν οι υψηλά ιστάμενοι διεθνείς τραπεζίτες είναι ότι θέλουν απλά να «προστατεύσουν τους φυσικούς πόρους». Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να ονομαστεί πιο σωστά “Η Μεγάλη Παγκόσμια Αρπαγή Γης”.
Η Επερχόμενη Οικονομική Κρίση
Όπως προαναφέραμε, σχεδιάζουν ακόμα την κατάρρευση του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος. Να το πανούργο τους σχέδιο! Κατά την επερχόμενη οικονομική κρίση, ο αγρότης εκεί κάτω στην Αιόβα θα χρεοκοπήσει. Ο μικρός επιχειρηματίας στο Όρεγκον ήδη πέφτει έξω. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Τέξας είναι προβληματικές. Οι τραπεζίτες θα πουν: “Αυτή η σούπερ, σούπερ Παγκόσμια Υπερτράπεζα έχει ήδη συγκροτηθεί. Είχαμε προβλέψει την κρίση. Έχει απεριόριστα κεφάλαια – τρισεκατομμύρια $. Θα σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεσθε με 3% επιτόκιο, και με περίοδο χάριτος 5 χρόνια”.
Τι θα συμβεί; Όλα τα κράτη, οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που έχουν προβλήματα, θα ανακουφιστούν- και θα σπεύσουν να δανειστούν. Λίγο αργότερα, στην κατάλληλη στιγμή, οι διεθνείς τραπεζίτες θα ενεργοποιήσουν εκείνες τις υποθήκες και φυσικά θα είναι αδύνατο των αδυνάτων να μπορέσουν να πληρωθούν τα ανοίγματα αυτά. Τότε η θανάσιμη παγίδα θα κλείσει οριστικά και το υπέρ-καρτέλ θα ελέγχει ουσιαστικά τον πλούτο όλου του κόσμου.
Ο Τζωρτζ Χαντ έθεσε τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο για να πάρουμε εμείς αυτές τις πληροφορίες που είναι εδώ γραμμένες. Συχνά παρακολουθείται. Την στιγμή μάλιστα που ο γενναίος αυτός χριστιανός έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις – σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό του Τέξας – μια φωνή ακούστηκε το τηλέφωνο του διευθυντή του ραδιοσταθμού: “Μην ξαναφέρεις αυτόν τον άνθρωπο, γιατί θα τα βρεις σκούρα”. Ο διευθυντής του σταθμού όμως τον ξαναπαρουσίασε στο ραδιόφωνο και την επόμενη εβδομάδα. Την τρίτη εβδομάδα, ο ραδιοσταθμός αυτός αγοράσθηκε με χρήματα των Ρόκεφελερ και άρχισε να παίζει σκληρή Μεξικάνικη Ροκ μουσική.
Διαβάστε τα ίδια τα λεγόμενα του Έντμοντ Ντ. Ρότσιλντ, (φωτο), καθώς έθετε σε κίνηση όλα τούτα τα δόλια σχέδια. Να θυμάστε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που ελέγχει όλο σχεδόν το πετρέλαιο της Ανατολής και του οποίου η οικονομική αυτοκρατορία είναι τόσο μυθώδης που είναι δύσκολο να τη συλλάβει η φαντασία. Τα παρακάτω αποτελούν μια σύνοψη των όσων δήλωσε (Έχουμε τα λόγια του καταγραμμένα σε μαγνητοταινία):
«Αναγνωρίζοντας την ανάγκη Προστασίας του φυσικού πλούτου της γης και την αξία της περιβαλλοντικής μας κληρονομιάς μέσα στα πλαίσια του Τέταρτου Παγκόσμιου Συνεδρίου για τους Ερημότοπους, ζητούμε από τον Πρωθυπουργό της Νορβηγίας να γίνει ο οργανωτής αυτής της Διεθνούς Τράπεζας Προστασίας».
Το Παγκόσμιο Συνέδριο για τους Ερημότοπους δρομολόγησε την εγκαθίδρυση ενός Ενιαίου Παγκόσμιου Οικονομικού Συστήματος, όπου ο ΟΗΕ Θα είναι η Νομοθετική Συνέλευση, η Βασιλική Τράπεζα του Καναδά θα είναι ο τραπεζίτης (ένα είδος τράπεζας Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων όλου του κόσμου). Οι παγκόσμιοι οικονομικοί δικτάτορες αποφασίστηκε να επιλεγούν από τα στελέχη της παγκόσμιας ελίτ του Λονδίνου. Ο Michael Sweetman επιλέχθηκε να γίνει ο πρώτος διευθυντής αυτής της παγκόσμιας τράπεζας.
Η Υπόθεση Γαία
Η ανάλυση του Τζωρτζ Χαντ γι’ αυτό το Συνέδριο είναι η εξής:
«Η Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας θα προωθηθεί ως βοήθεια προς τη Μητέρα Γη. (Σας φαίνεται παράδοξο αυτό; – Γαία = Μητέρα Γη). Οι Νεοεποχίτες και πολλοί περιβαλλοντολόγοι πιστεύουν ότι η γη είναι μια ζωντανή οντότητα που αναπνέει. Στην πραγματικότητα η θεώρηση αυτή αναβιώνει τις δοξασίες της αρχαίας Βαβυλωνιακής θρησκείας. Μέσω της οικολογικής κίνησης προσπαθούν να σπρώξουν δολίως τους σύγχρονους ανθρώπους στην αποδοχή και την λατρεία των αρχαίων ειδωλολατρικών θεοτήτων της Μητέρας Γης. Εδώ συμμετέχει και η Θρησκεία της Νέας Εποχής. Όταν το επερχόμενο οικονομικό κραχ θα γίνει πραγματικότητα, είτε λοιπόν, θα εξαρτάσθε από την Παγκόσμια Τράπεζα Προστασίας, για να σας παράσχει τα μέσα επιβίωσης στη ζωή, είτε θα εμπιστευθείτε την τύχη σας τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό. Η επιλογή αυτή θα είναι καθαρά προσωπική σας απόφαση. Ένα μεγάλο ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Είναι ένα πνευματικό δίλημμα που θα αντιμετωπίσουν όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη, στο άμεσο μέλλον.»
(Σχ. ΚΟ: Το ‘Club 1.001’, ένα κλειστό ελιτίστικο κλαμπ, με εξέχοντα μέλη τους David Rockefeller, Edmund de Rothschild, και Maurice Strong, James Baker III, οι οποίοι είχαν ήδη ετοιμάσει μία ατζέντα περιβαλλοντικής καταστροφολογίας κατά τη δεκαετία του 1980, – η οποία μπήκε στο παγκόσμιο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόλις το 2006 με την ταινία του «An Inconvenient Truth» του Αλ Γκορ -, χρηματοδότησε την ίδρυση του World Wide Fund for Nature (WWF) το οποίο υποστηρίζει τυφλά τις θεωρίες του Γκορ (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ). Στις πρώτες ακόμη συνεδριάσεις του ‘Club 1.001’, ο Strong εισήγαγε τον Edmund Rothschild ως ιδρυτή του προγράμματος “conservation banking” και της ‘World Conservation Bank’).

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *