Το τσιπάκι έρχεται για το καλό σου… Και επειδή η «υγεία ΜΟΥ» πάνω απ΄όλα, θα κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο

paintΤο τσιπάκι έρχεται για το καλό σου… Και επειδή η «υγεία ΜΟΥ» πάνω απ΄όλα, θα κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

 

Στην αρχή πήγαν να μας το περάσουν εκ του πλαγίου… Ευτυχώς βρεθήκαμε αρκετοί και αντιδράσαμε…

Πριν λίγους μήνες έγινε η δεύτερη προσπάθεια και αφορούν τους κλέφτες και τους απατεώνες που ληστεύουν το κράτος και έτσι μόνο μπορούμε να βρουν τα κλεμμένα. Αντιδράσαμε για δεύτερη φορά. Αν πετύχαμε δεν ξέρουμε…

Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης απόπειρας τους υπήρξε ένα κενό 4-5 ετών…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τώρα πριν καν στεγνώσει το μελάνι της δεύτερης φοράς και προλάβουμε να δούμε τα αποτελέσματα, έρχεται από την πίσω πόρτα το τσιπάκι… για το «καλό» μας, όπως πάντα…

Και εκεί που δεν θα μπορείς ΠΟΤΕ να πεις ΟΧΙ ή ακόμα καλύτερα ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, είναι φυσικά η ίδια σου η υγεία… Και για το λόγο αυτό το τσιπάκι θα περάσει για λόγους υγείας και θα περάσει φυσικά εκεί που πονάς περισσότερο, στα παιδιά και ηλικιωμένους…

Οι απαράδεκτοι και απάνθρωποι τύποι βρήκαν τον τρόπο. Ένα τσιπάκι, τύπου δερματοστιξίας (τατουάζ), με υποδόρια μόνο τη μπαταρία και εφοδιασμένο με bluetooth, θα διαβάζει και θα μπορεί να αποστέλλει live τα ιατρικά δεδομένο στον γιατρό σας, ο οποίος μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος θα ενημερώνεται απευθείας για τυχόν προβλήματα που εκδηλώνονται εκείνη τη στιγμή!

Ωραία θα ήταν το παραμυθάκι, αν δεν είχε δράκο. Γιατί αυτός που «ανακάλυψε» αυτού τους είδους την τεχνολογία στις δηλώσεις παρουσίασης του νέου αυτού συστήματος, έδωσε και το παρασύνθημα:

CEO της Tech Tats, Ben Lamm, οραματίζεται αυτά τα biowearables (σ.σ. τα τατού που είπαμε παραπάνω) που θα χρησιμοποιούνται για τις φυσικές εξετάσεις,ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν στην τραπεζική αγορά, ώστε να σταματήσουν οι άνθρωποι να είναι ιδιαίτερα «ευάλωτοι»  από τα μετρητά ή την κάρτα που έχουν μαζί τους. Έτσι, με τα biowearables αντί της κάρτας ή των μετρητών τα πάντα θα μπορούν να γίνουν απλά ένα άγγιγμα του χεριού

Πλησιάζει η ώρα που θα φανεί πόσοι τελικά μπορούμε να αρνηθούμε τα πάντα…

https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

 

Loading...

9 thoughts on “Το τσιπάκι έρχεται για το καλό σου… Και επειδή η «υγεία ΜΟΥ» πάνω απ΄όλα, θα κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο

 1. Ανώνυμος says:

  Τα κείμενα των αποστόλων, η των Ευαγγελιστών κ.λ.π. της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ουδέποτε αποτελούσαν ξεκομμένες ιστορίες, οι παραδόσεις από την ανθρωπότητα, αλλά αποτελούν συνέχεια αυτής. Άγνωστο είναι, γιατί πολλοί έχουν μπερδέψει διαφορετικές έννοιες και νοήματα, προσπαθώντας να τα κάνουν μια σούπα που δεν τρώγεται, αλλά και δεν βγαίνει στην τελική σούπα, αλλά πολτός.

  Το χάραγμα (αυτό που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη) είναι το €, και πρόκειται για ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα (που δημιουργεί) πολίτευμα, που μέσω κάποιων αρχαίων ιερατείων με σημερινή μάσκα, προετοιμάζεται σε μια συμμαχία – συνασπισμό, λίγο πριν τον «νέο» Τρωικό πόλεμο. Το «Θηρίο» (αυτό που αναφέρεται στην Αποκάλυψη) είναι απλά η αρχέτυπη σκιώδεις αναφορά στον Ατρείδη Αγαμέμνονα ως Θηρίο Ταύρο (Σταυρό, Μινώταυρο, η Μαύρο Ήλιο) και τίποτα άλλο.

  Το σφράγισμα δεν είναι το χάραγμα, μια τυπική εννοιολογική έρευνα σε ένα καλό λεξικό δίνει λύσης. Το χάραγμα € είναι η αρχή, το σφράγισμα – κλείδωμα, είναι το τέλος του σημερινού πολιτεύματος και η αρχή ενός άλλου. Η νέα «κάρτα του πολίτη» αποτελεί την είσοδο στο νέο πολίτευμα, που πραγματικά με την χριστιανική έννοια είναι σατανιστικό. Η λέξη σφράγισμα δεν αναφέρεται στην Αποκάλυψη, και αποτελεί νεότερη εμβόλιμη σηματοδότηση με θεολογικές προεκτάσεις, προσπαθώντας να ακριβολογίσει για την ολοκλήρωση – κλείδωμα του πολιτικοοικονομικού συστήματος επιβολής του πολιτεύματος του Μαύρου Ήλιου, προς τον ζωοδότη Ήλιο, που επί των ημερών μας φέρεται με το όνομα Ιησούς Χριστός. Στο παρελθών και επί των αρχαίων μυστηρίων, αυτός ο ζωοδότης Ήλιος είχε άλλα ονόματα.

  Ο αντίχριστος αναφέρεται από τον Απόστολο Παύλο, και όχι από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη. Οι αναφορές του Παύλου έχουν σχέσει με τα Ιεροσόλυμα, αλλά τοποθετούνται σε μια μελλοντική εποχή λίγο πριν τον νεότερο Ατλαντικό πόλεμο, που εμείς δεν θα ζούμε για να τον δούμε. Ο δε «υιός της απώλειας»… είναι Άτλαντας στην καταγωγή.

  Δεν πρόκειται να προλάβει το κρατίδιο με το όνομα Ελλάς, και το πολιτικοοικονομικό σύστημα του «Θηρίου» να παραδώσει την «κάρτα του πολίτη», ούτε βεβαίως κανένα τσιπάκι…. το γιατί αναφέρεται στην Ομήρου Ιλιάς. Αν νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε ξεκομμένοι – κολασμένοι από το παρελθών, απλά είναι γελασμένοι. Η απώλεια μνήμης ως ιατρικός όρος, δεν σημαίνει αποκοπή από το παρελθών, και ως γνωστόν «λαοί που δεν θυμούνται την ιστορία τους, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν.

  Αυτά.

  • Ανώνυμος says:

   ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ – ΑΥΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ –
   ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΟΥΡΙΣΟΥΝ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΛΕΟΝ….

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Gt says:

   Εντάξει η πολύ ζέστη πειράζει τι να πω μετα απο αυτά που διάβασα ,ανθρωπε ου δεν είσαι εκτός γης μάλλον ζεις στο δικο σου υπερ- συμπαν

 2. Ανώνυμος says:

  Η Παλαιά Διαθήκη (Συμφωνία) αποτελεί την μυθολογία των Ιουδαίων, απλά αυτή η μυθολογία έχει περάσει στους κολασμένους – αποκομμένους του γαλαξία Άδη, η Σιών… ως ιερό θρησκευτικό κείμενο. Βεβαίως και είναι υποχρέωση κάθε θρησκευόμενου που πιστεύει στην Π. Διαθήκη να σκοτώνει τους Έλληνες και αυτό είναι κάτι που αναγράφεται μέσα σε κείμενα της Π. Διαθήκης, και αυτή η υποχρέωση είναι ως εκδίκηση προς την κόλαση (αποκοπή) αυτών μέσα στον γαλαξία – Άδη.

  Σίγουρα η Π. Διαθήκη είναι ένα φτωχό μυθολογικό κείμενο προς μελέτη, δεν φτουράει… εκτός αν σου αρέσει η ιουδαϊκή μυθολογία και την αναγάγεις σε κάτι το ιερό!

  Η δε Καινή (Νέα) Διαθήκη (Συμφωνία) αφορά προτροπές βίου προς ένα νέο γαλαξία, Άδη, η Σιών… αυτή η προτροπή προς την νέα «Σιών», ήρθε αναγκαστικά ως πρόταση, μιας και το βιολογικό πείραμα με γαλαξιακές προεκτάσεις με το όνομα Έλλην απέτυχε να επιβληθεί στον γαλαξία. Έτσι δεν υπήρχε άλλη διέξοδος να αποφύγουμε τον περιοδικό κύκλο και την αέναη θυσία… παρά μόνο η φυγή από αυτόν τον Άδη.

  Η σύμπλευση μεταξύ Παλαιάς και Καινής Διαθήκης φέρει τον όρο ιουδαιοχριστιανισμός… το δε όνομα Έλληνας αλλά ιουδαιοχριστιανός στο θρήσκευμα… αποτελεί μάλλον μοναδικό παράδοξο, μιας και ο γνήσιος Έλληνας ιουδαιοχριστιανός πρέπει να δολοφονήσει τον εαυτό του, σύμφωνα με τις νουθεσίες της Π. Διαθήκης, που κακώς έχουν περάσει στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

  Όσοι νιώθεται αυτό το παράδοξο… δηλαδή Ελληνικής καταγωγής αλλά ιουδαιοχριστιανοί… μην διστάσετε στιγμή, να ακολουθήσετε τις ιουδαϊκές μυθολογικές νουθεσίες της Π. Διαθήκης… κάντε πράξει τα ιερά σας κείμενα… μπορείτε να αυτοκτονήσετε!

  Αυτά.

 3. Ανώνυμος says:

  Δεν νομιζω οτι, υπαρχει συμπλευση μεταξυ Παλαιας και Καινης Διαθηκης.
  Η μια ειναι, η φονικη διαδρομη ενος αδυναμου εθνους μεσα σε εναν αβεβαιο-ιστορικα – χρονο, και η δευτερη ειναι μια ωδη στην αγαπη και στη ζωη..!Ταυτιζεται απολυτα με τις προτροπες και τις διδαχες των Ελληνων!
  Οχι οτι δεν υπαρχουν εμβολιμα στοιχεια αποπροσανατολισμου…..αλλα αν διαβασεις με την καρδια και οχι με τον νου ,μπορεις να διακρινεις τα φωτεινα απο τα σκοτεινα……

  Αθηνα

 4. Ανώνυμος says:

  Οι αποκομμενοι-κολασμενοι του γαλαξια Αδη ειμαστε ολοι εμεις που κατοικουμε στον πλανητη ?
  Οι Ελληνες που το πετυχαν αυτο που βρισκονται τωρα?
  Αν εμεις δεν ειμαστε Ελληνες τοτε γιατι ντε και καλα θελουν να μας αφανισουν?
  Αν δεν υπαρχει ελπιδα τοτε γιατι προσπαθεις? και αν υπαρχει ,γιατι μας απελπιζεις?

 5. ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ says:

  ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ;;;
  ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;;;; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΙΟΥΔΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ, ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.

  ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ.
  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ…. ΕΛΛΗΝΟ-ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *