Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:35 - 02/03/2022

Το Πεντάγωνο φέρεται να ελέγχει εργαστήρια βιοόπλων σε περίπου 25 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Πεντάγωνο διευθύνει εργαστήρια βιολογικών όπλων σε 25 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας… και όμως ακόμη δεν υπάρχει παγκόσμια κατακραυγή κατά των ΗΠΑ για τη χρηματοδότηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας λόγω του Covid.

Σε μια κατά ευθεία παραβίαση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κάνει συνήθεια να κατασκευάζει θανατηφόρους ιούς, βακτήρια και τοξίνες σε εργαστήρια βιοόπλων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Και αποδεικνύεται ότι μερικά από αυτά βρίσκονται στην Ουκρανία.

Το Πεντάγωνο φέρεται να ελέγχει εργαστήρια βιοόπλων σε περίπου 25 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας. Τα άλλα βρίσκονται στη Γεωργία (την χώρα), Ιράκ, Ιορδανία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Λάος, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Κένυα, Ουγκάντα, Τανζανία, Καμερούν, Σενεγάλη, Γουινέα, Σιέρα Λεόνε, Λιβερία , Νότια Αφρική και Ακτή Ελεφαντοστού.

Όλα αυτά τα βιο-εργαστήρια των ΗΠΑ υπάρχουν λόγω ενός στρατιωτικού προγράμματος 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας (DTRA ή Defense Threat Reduction Agency). Το ίδιο το πρόγραμμα ονομάζεται Συνεταιριστικό Βιολογικό Πρόγραμμα Δέσμευσης (CBEP ή Cooperative Biological Engagement Program).

Στην πρώην Σοβιετική Ουκρανία, το Πεντάγωνο σοκαριστικά χρηματοδοτεί 11 βιοεργαστήρια μέσω της Υπηρεσίας Μείωσης Απειλών (DTRA) του Υπουργείου Άμυνας (DoD). Σε αντίθεση με αυτό που υπονοεί το όνομά του, η DTRA δεν μειώνει τις απειλές. Αντίθετα, δημιουργεί περισσότερες χρηματοδοτώντας νέα βιοεργαστήρια.

«Η Ουκρανία δεν έχει κανέναν έλεγχο στα στρατιωτικά βιοεργαστήρια στην δική της επικράτεια», αναφέρει το ιστολόγιο Εξερευνώντας την Πραγματική Ιστορία (Exploring Real History).

«Σύμφωνα με τη συμφωνία του 2005 μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας, η ουκρανική κυβέρνηση απαγορεύεται να δημοσιοποιεί ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των ΗΠΑ ενώ η Ουκρανία είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) επικίνδυνα παθογόνα για βιολογική έρευνα».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Πεντάγωνο είχε επίσης πρόσβαση σε ορισμένα κρατικά μυστικά που κατείχε η Ουκρανία.

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Ουκρανία έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια για τη δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε συνεργασία με τον Καναδά, την Σουηδία και την Ουκρανία, καθιέρωσαν ένα πρωτόκολλο για την ανάπτυξη όπλων μαζικής καταστροφής σε ένα μέρος που ονομάζεται Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Ουκρανία (STCU ή Science and Technology Center in Ukraine).

Το STCU είναι ένας διεθνής οργανισμός που χρηματοδοτείται κυρίως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και του έχει αναγνωριστεί διπλωματικό καθεστώς. Υποστηρίζει επίσημα τα έργα επιστημόνων που συμμετείχαν στο παρελθόν στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων της Σοβιετικής Ένωσης.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το STCU έχει επενδύσει περισσότερα από 285 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για περίπου 1.850 έργα επιστημόνων που είχαν προηγουμένως συμμετοχή στη δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής.

Σε ένα άλλο ελεγχόμενο και λειτουργούμενο εργαστήριο του Πενταγώνου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, περίπου 20 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν μετά από έκθεση σε όπλο ιού που μοιάζει με γρίπη, ενώ άλλοι 200 ​​νοσηλεύτηκαν.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο του 2016 και η ουκρανική κυβέρνηση δεν ανέφερε καθόλου τους νεκρούς στρατιώτες. Μόλις δύο μήνες αργότερα, άλλοι 364 άνθρωποι πέθαναν σε ολόκληρη την Ουκρανία από τη γρίπη των χοίρων Α, γνωστή και ως H1N1, το ίδιο στέλεχος που όλοι μας είπαν ότι προκάλεσε παγκόσμια πανδημία το 2009.

Μια ομάδα πληροφοριών που ονομάζεται DPR ανέφερε ότι το βιοεργαστήριο που ανήκει στις ΗΠΑ στο Χάρκοβο είναι το μέρος από όπου διέρρευσε ο θανατηφόρος ιός, πράγμα που σημαίνει ότι το Πεντάγωνο ήταν άμεσα υπεύθυνο για αυτό.

Σε μια άλλη περίπτωση στη Νοτιοανατολική Ουκρανία, μια πολύ ύποπτη μόλυνση από ηπατίτιδα Α εξαπλώθηκε γρήγορα. Αποδεικνύεται ότι πολλά βιοεργαστήρια του Πενταγώνου βρίσκονται επίσης σε αυτήν την περιοχή.

Ένα ξέσπασμα ηπατίτιδας Α που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 είχε ως αποτέλεσμα 37 άτομα να νοσηλευτούν. Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε στη συνέχεια έρευνα για «λοίμωξη από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας και άλλες ανίατες ασθένειες».

Στην ίδια πόλη περίπου ένα χρόνο αργότερα, 100 άνθρωποι μολύνθηκαν μυστηριωδώς από χολέρα. Τόσο η επιδημία χολέρας όσο και η ηπατίτιδα Α ενοχοποιήθηκαν στο μολυσμένο πόσιμο νερό, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι η πραγματική αιτία ήταν τα βιοεργαστήρια που διοικούνται από το Πεντάγωνο σε όλη την περιοχή.

Τα αμερικανικά χρήματα ρέουν συνεχώς σε άλλες χώρες όπως η Ουκρανία όπου παράγονται όπλα μαζικής καταστροφής σε βιοεργαστήρια

Αυτές είναι μόνο δύο περιπτώσεις μεταξύ πολλών εστιών ασθενειών που έχουν εμφανιστεί σε ολόκληρη την Ουκρανία όλα αυτά τα χρόνια και σχεδόν όλες συνδέονται με βιοεργαστήρια που διευθύνονται από το Πεντάγωνο.

Ορισμένα από αυτά τα κρούσματα εξαπλώθηκαν επίσης στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού το 2014 που αφορούσε ένα νέο εξαιρετικά λοιμογόνο στέλεχος χολέρας που ονομάζεται Vibrio cholera, το οποίο είναι γενετικά παρόμοιο με ένα στέλεχος που αναφέρθηκε στην Ουκρανία.

Μια γενετική μελέτη του Ρωσικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Kατά της Πλάκας του 2014 (Russian Research Anti-Plaque Institute) επιβεβαίωσε ότι το στέλεχος της χολέρας στη Ρωσία που προκάλεσε τον όλεθρο ήταν ουσιαστικά το ίδιο με αυτό που εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη γειτονική Ουκρανία.

«Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Νότου (South Research Institute), ένας από τους εργολάβους των ΗΠΑ που εργάζεται στα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία, έχει έργα για τη χολέρα, καθώς και για τη γρίπη και τον Ζίκα – όλα τα παθογόνα στρατιωτικής σημασίας για το Πεντάγωνο», αναφέρει περαιτέρω το Exploring Real History.

Το 2008 και το 2012, η ​​Black & Veatch Special Project Corp. ανέλαβε συμβάσεις DTRA αξίας 198,7 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή και λειτουργία πολλών βιο-εργαστηρίων στην Ουκρανία, καθώς και στη Γερμανία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καμερούν, την Ταϊλάνδη, την Αιθιοπία, το Βιετνάμ και την Αρμενία.

Ένα άλλο πρόγραμμα στην Γεωργία και την Ουκρανία περιελάμβανε τη μεταφορά 18,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε ομοσπονδιακά χρήματα που ρέουν σε μια αμερικανική εταιρεία που ονομάζεται Metabiota (Μεταμπιότα). H Metabiota είχε στο παρελθόν συμβόλαιο για να εργαστεί για την DTRA πριν και κατά την διάρκεια της κρίσης του Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Έλαβε επίσης 3,1 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για εργασία στην Σιέρα Λεόνε.

«Το Ινστιτούτο Ερευνών του Νότου είναι κύριος υπεργολάβος στο πλαίσιο του προγράμματος DTRA στην Ουκρανία από το 2008», αναφέρουν αναφορές.

«Η εταιρεία ήταν επίσης κορυφαίος ανάδοχος του Πενταγώνου στο παρελθόν στο πλαίσιο του Προγράμματος Βιολογικών Όπλων των ΗΠΑ για έρευνα και ανάπτυξη βιοπαραγόντων με 16 συμβάσεις μεταξύ 1951 και 1962».

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των παγκόσμιων πλοκαμιών του Πενταγώνου, που λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία για την κατάσταση Ουκρανίας-Ρωσίας από αυτή που λένε τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες ΜΜΕ, το ΝΑΤΟ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα πίσω από αυτό το απαίσιο παγκόσμιο πρόγραμμα βιοόπλων.

Άρθρο του: Ethan Huff, Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022

Πηγές για αυτό το άρθρο: NaturalNews.com

Μετάφραση: Ξένια ΙωαννίδουΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. κωστας παπαδόπουλος 03/02/2022 @ 6:46 ΜΜ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*