Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τη Ρωσία ότι θα στείλει αεροσκάφη ραντάρ

αεροπλανο ρανταρ

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τη Ρωσία ότι θα στείλει αεροσκάφη ραντάρ

Το ΝΑΤΟ θα στείλει αναγνωριστικά αεροσκάφη AWACS στην Τουρκία. Αυτό επιβεβαίωσε το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας σήμερα Δευτέρα. Τα AWACS αεροσκάφη είναι εν μέρει μια προειδοποίηση για την Ρωσία που βρίσκεται σε σύγκρουση με την Τουρκία και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο τους. Τα αεροσκάφη με AWACS μπορούν να παρακολουθούν την εναέρια κυκλοφορία σε μια μεγάλη περιοχή, στη Συρία, όπου η Ρωσία βομβαρδίζει.

Η σχέση μεταξύ της Μόσχας και της Άγκυρας είναι τεταμένη από το Νοέμβριο όταν τα δύο τουρκικά F-16 κατέρριψαν ένα ρωσικό Su-24. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αποφασίσει να τοποθετήσει τους S-400, το πιο σύγχρονο σύστημα αεράμυνας από τη Ρωσία, για την άμυνα της Συρίας. Αυτό το πυραυλικό σύστημα είναι ικανό να ρίξει μέσα σε μια ακτίνα 400 χιλιομέτρων, από τη νότια Τουρκία μέχρι και το Ιράκ, κάθε αεροσκάφος.

Ο Πούτιν προειδοποιεί την Τουρκία (και το ΝΑΤΟ), ότι θα πληρώσει ένα υψηλό τίμημα, αν και πάλι ρίξει ένα ρωσικό μαχητικό. Με τα AWACS μπορούν οι Αμερικάνοι να παρακολουθούν συνεχώς όλα τα ρωσικά αεροσκάφη στον εναέριο χώρο της Συρίας, τους S-400 και το Ρωσικό πολεμικό πλοίο Moskva στα ανοικτά των ακτών της Συρίας.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

One thought on “Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τη Ρωσία ότι θα στείλει αεροσκάφη ραντάρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *