ΜΑΣ ΠΗΡΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.

cage

Μας πήρε 400 χρόνια να ξεσηκωθούμε και να απελευθερωθούμε από την τούρκικη σκλαβιά και ακόμα σήμερα 200 χρόνια μετά, δεν έχουμε απαλλαγεί από τους νεοκοτζαμπάσηδες και τον ραγιαδισμό.

Φαίνεται πως εμείς οι Έλληνες, παρότι είμαστε ευφυείς και παρότι
μας αρέσει η ατομική ελευθερία, εντούτοις έχουμε και κάποια σοβαρά ελαττώματα. Προσαρμοζόμαστε σχετικά εύκολα σε όλες τις συνθήκες, όσο άσχημες κι αν είναι αυτές και ταυτόχρονα ο εγωϊσμός και ο ατομικισμός μας, μας οδηγούν στο να ψάχνουμε να βρούμε την ατομική διάσωση και το ατομικό βόλεμα και όχι την διάσωση όλων μαζί. Λες και μπορεί ο καθένας να διασωθεί όταν οι γύρω του είναι κατεστραμμένοι.

Μας πήρε λοιπόν 400 χρόνια να απελευθερωθούμε από την τούρκικη σκλαβιά και τώρα, 200 χρόνια μετά, συνειδητοποιούμε ότι ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε ραγιάδες. Μόνο που οι τότε Έλληνες κοτζαμπάσηδες που μεσολαβούσαν μεταξύ της τούρκικης αρχής και του ραγιά, έγιναν μετά πολιτικοί νεοκοτζαμπάσηδες, που εξακολουθούν να μεσολαβούν μεταξύ ενός αυτονομημένου από την κοινωνία κράτους – παράρτημα ξένων συμφερόντων, που δημιούργησαν οι ίδιοι και του Έλληνα νεοραγιά.

Μας πήρε λοιπόν 200 χρόνια να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ουσία ποτέ δεν ζήσαμε ελεύθεροι. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από τους νεοκοτζαμπάσηδες και τον νεοραγιαδισμό. Να ζήσουμε επιτέλους πραγματικά ελεύθεροι.

hassapis-peter


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

triklopodia.gr

Loading...

14 thoughts on “ΜΑΣ ΠΗΡΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.

  • Ανώνυμος says:

   Αυτό που παράγραψε εκείνα που δίδαξε ο Χριστός κ διδάσκει στους πιστούς τα αντίθετα από όσα είπε, είναι η εκκλησιά… Εκείνοι που πιστεύουν τα αντίθετα χαρακτηριστικά τα οποία τους είπε η εκκλησιά, έχουν μέσα τους τον «χαρακτήρα» του Αντί-χριστου (Ιησού= δοξάζουν των θεό τους Γιαχβέ), εκεί θα τον βρουν εκείνον που εκμεταλλεύεται το όνομα του πραγματικού, κ όχι εκεί που τους δείχνει η εκκλησία παριστάνοντας ότι τους προστατεύει κ από πάνω… Έτσι η δύναμη των πιστών δεν πάει σε αυτά που δίδαξε ο πραγματικός Χριστός, ο οποίος δεν ήθελε θρησκείες, εκκλησίες, εμπόριο, κ σκλάβους, γι’ αυτό τον βγάλανε από την μέση εκείνοι που των σταύρωσαν κ αλλάξαν αυτά που δίδαξε με αυτά που τους βολευθεί, δίνοντας έτσι δύναμη στον δικό τους κρυφό θεό παγιδεύοντας της ψυχές των πιστών, κ μας παίρνει η μπάλα όλους μαζί για αυτά που περνάμε σε αύτη την εικονική πραγματικότητα που ζούμε σκλαβωμένοι…
   Αυτά που δίδαξε ο Χριστός ήταν εκείνα που δίδασκαν πριν εκείνον οι Αρχαίοι Έλληνες στην Ανθρωπότητα που τότε ζούσε Ελεύθερα ενωμένοι κ φρόντιζαν τον πλανήτη αυτόν…

  • Ανώνυμος says:

   Αν θέλεις, ερεύνησε το χαρακτήρα του πραγματικού Χριστού μέσα σου…

   Αν ήσουν ο Χρίστος…
   Θα ήθελες τον κόσμο σκλαβωμένο?
   Θα ήθελες να πιστεύουν απλά στο όνομα σου κ όχι αυτά που δίδαξες?
   Θα ήθελες να σε εκμεταλλεύονται μέσα από όποια θρησκεία παρουσιάζοντας στον κόσμο κάτι άλλο από αυτό που είσαι?
   Θα ήθελες τους ανθρώπους να μην ερευνούν την αλήθεια λες κ φοβάσαι κάτι?

   Είναι πολλά που θα μπορούσες κ εσύ να σκεφτείς…
   Αν σε όλα τα παραπάνω η απάντηση σου είναι όχι, τότε σταμάτα να δίνεις δύναμη στον Αντίχριστο που σου φύτεψαν μέσο της θρησκείας… Σταμάτα να πιστεύεις όσους είναι καλοί κ παριστάνουν ότι σου συμπαραστέκονται, δες της πράξεις, την ουσία… Ο Πραγματικός Χριστός είναι το αντίθετο από αυτό που σου μάθαινε, είναι κάτι φωτεινό μέσα μας, κάποιοι σε έκαναν να μην το ακούς, κ φύτεψαν μαγικά μέσα σου κάτι που σε παραπλανά, σε σκλαβώνει, σε φοβίζει κ συνχρόνος σου παγιδεύει την ψυχή… Μάθε να μην παραπλανιέσαι, κ με τον καιρό δεν θα μπορεί να σε ξεγελάει ο χαρακτήρας του Αντίχριστου, αλλά θα αντιλαμβάνεσαι κ την ελευθεριά που δίδασκαν πάρα πολύ αρχαιά κ οι Έλληνες στους Ανθρώπους, αυτό δεν είναι τυχαίο, οι εχθροί του Χριστού, είναι εχθροί των Ελλήνων…

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

  ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

  Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

  Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

  Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

  Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

  Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

  Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

  Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

  Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

  Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

  Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

  Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

  Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

  Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

  Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

  Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

  Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

  Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

  Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

  Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

  Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

  Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

  Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

  Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

  Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

 2. Ανώνυμος says:

  Ο Αδ. Κοραής πάντως επέμενε να μην γίνει η Επανάσταση το 1821… αλλά μετά από 30 χρόνια, και πρώτα μέσω του διαφωτισμού να μάθαιναν οι μάζες των ραγιάδων γιατί θα έπρεπε να επαναστατήσουν.

  Οπωσδήποτε ούτε και από την άποψη του Κοραή, θα ήταν σίγουρο ότι θα καταλάβαιναν οι διαχρονικοί ραγιάδες της χώρας των Ελλήνων, τον λόγο και την αιτία μιας εθνικής επαναστάσεως… τι είναι το πολίτευμα και τι η ελευθερία, ώστε να τα εκτιμήσουν. Εξ άλλου 200 σχεδόν χρόνια μετά από την Επανάσταση του 1821, οι διαχρονικοί ραγιάδες… δεν έχουν την εξ’ ιδίων έφεση να μάθουν τι είναι το πολίτευμα και τι είναι η ελευθερία. Το αποτέλεσμα αυτής της καταστάσεως είναι μια πνευματική αφασία σε τέτοιο βαθμό όπου μπερδεύουν το σημερινό πολίτευμα με την δημοκρατία του Περικλέους, αλλά και στις εθνικές εορτές εν μέσω κατοχής, να μην εύχονται καλή λευτεριά, αλλά να εύχονται χρόνια πολλά! Μιας και για τον μέσο κάτοικο της χώρας των Ελλήνων η πρώτη αρχή της ελευθερίας αρχίζει από την στοματική και καταλήγει στην πρωκτική κοιλότητα.

  Βεβαίως τότε έγινε ότι έγινε… και όταν τα θεμέλια ενός νέου κτιρίου μπούνε στραβά, τότε στραβά θα μπούνε και τα κάδρα. Βρισκόμαστε προ ραγδαίων γεγονότων, που ούτε η φαντασία μας μπορεί να αγγίξει… το κτίριο του 1821 θα κατεδαφιστεί, ήδη κατεδαφίζεται από αυτές τις δυνάμεις που άφησαν πριν από 200 χρόνια να κτιστεί έστω και στραβά…. το μνημόνιο ο όρος περί «μειωμένης εθνικής κυριαρχίας» δεν είναι τυχαίος… οι δυο πλευρές του Αιγαίου θα ενωθούν, στην τελική το Πελασγικό Άργος θα ηγηθεί των Αργείων.

  Αυτά.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ, ΕΙΠΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗ.
  ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
  ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΛΙΜΠΕΡΑΛΙΣΜΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ.
  ΤΟ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ;;;;;;

 4. Ανώνυμος says:

  Πριν την αφύπνιση για την ελευθέρωση της ψυχής σου, θα περάσεις κάποια στάδια…
  Το να φτάσεις από την σκλαβιά της εικονική πραγματικότητας, στην ελευθέρωση της αφύπνισης, δεν γίνετε ούτε σαν να πατάς ένα κουμπί, ούτε είναι ένα ήσυχο πέρασμα από μια μεριά στην άλλη, ούτε είναι κάποιο όμορφο παραμυθάκι… Πρόκριτε για μια τεράστια αλλαγή από αντιλήψεις μέχρι την αλλαγή προσωπικότητας, κ κρατάει ανάλογος ποσό γρηγορά θα αφυπνιστείς, αν αφυπνιστείς, είπαμε δεν είναι παραμυθάκι… Να μην κοιτάς την πάρτι σου, αλλά το σωστό για το γενικό σύνολο της ανθρωπότητας… Να μην βλέπεις τα πράγματα με χρηματικές αξίες, αλλά την μελλοντική ουσία… Να ερευνάς αντικειμενικά πολυδιάστατα, κ όχι αυτά που σου μάθανε μονοδιάστατα…
  Δεν είναι δυνατόν να αφυπνιστείς αν πιστεύεις ότι είμαστε μονοί μας στο σύμπαν… Δεν είναι δυνατόν να αφυπνιστείς αν πιστεύεις ότι δεν υπήρχε ζωή κ προτού ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος… Απλά να θάμασε να μην επηρεάζεσαι από εκείνους που σου δείχνουν ότι είναι καλοί κ άγιοι, αλλά να αναλύεις μέσα σου καλά ότι συμβαίνει, από της πράξεις, χωρίς να επηρεάζεσαι από λόγια… Ο οδηγός σου πρέπει να είναι η αλήθεια…
  Θα περάσεις από στάδια που μπορεί να σε φοβίσουν, να σε πληγώσουν, να σε θυμόσουν… Το κεφάλι σου θα πονάει κ η ψύχη σου θα κλαίει, η εικονικές συνήθειες θα αλλάξουν κ θα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την πραγματικότητα, κ όχι αυτό που σε έχουν κάνει να νομίζεις ότι είναι το σωστό…
  Θα νιώθεις 2 χαρακτήρες μέσα σου να παλεύουν να σε πείσουν για το ποιον θα ακούς στην κάθε απόφαση, για το ποίος σου λέει την αλήθεια, θα είναι λες κ παλεύει μέσα σου Ο Χρίστος με τον Αντίχριστο, ο Άνθρωπος με το ερπετό, το σωστό με το λάθος, η αλήθεια με το ψέμα, θα είσαι στην φάση της διπλής προσωπικότητας…
  Όταν Αφυπνιστείς, με τον καιρό ο χαρακτήρας σου λίγο η πολύ θα αλλάζει προς της Ανθρώπινες αντιλήψεις… Ανάλογος σε πιο στάδιο αφύπνισης θα είσαι, τόσο δύσκολα δεν θα ξεγελιέσαι, σαν να έχεις ασπίδα κ δεν θα μπορεί να μπει μέσα σου το ψέμα να σε διχάζει…

  • ΚΟΡΑΗΣ 2015 says:

   ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΙΑ λέγεται αδελφέ και αφορά μια σειρά βιολογικών διεργασιών, οι οποίες αφορούν έναν μηχανισμό εκκρίσεων ουσιών στα θηλαστικά και οι οποίες δημιουργούν μία ανάγκη παραμονής στην παρούσα κατάσταση (παρόν), όσο θλιβερή και αν είναι αυτή, γιατί αν στο παρόν υπάρχουμε άρα όλα είναι καλά και εμείς μέσα σε αυτή την κατάσταση είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!
   Η οποιαδήποτε αλλαγή (ακόμη και η θετική, αλλά δεν το γνωρίζουμε από πριν ότι θα είναι έτσι), ενέχει το ρίσκο να διαταράξει την υπάρχουσα ισοροπία (δεδομένη ύπαρξη) και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά και σιγουριά μας!
   Κάνουμε λοιπόν τα αδύνατα δυνατά ώστε να διατηρούμε την υπάρχουσα κατάσταση, όσο και αν αυτή δεν μας ικανοποιεί! Εκεί βασίζεται και το «σύνδρομο της Στοκχόλμης»!
   Οι εξουσίες λοιπόν που πάντα κατείχαν την γνώση (κλεμένη, δήθεν χαμένη και εξελιγμένη αρχαία ελληνική γραμματεία, με εμάς την πλέμπα πλήρως αποκλεισμένους από αυτή), γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι αρκεί να θεωρήσει το ποίμνιο (δίποδα πρωτεύοντα θηλαστικά) ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τόσο τον ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ, όσο και τον ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ και αυτόματα, λόγω της ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΙΑΣ, τα ίδια τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ, ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ, θα την υποστηρίζουν μέχρι θανάτου, ώστε να μην χαλάσει η… «σούπα» της ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ τους!
   Είναι ικανά δε, μέσα στην άγνοιά τους, να επιτεθούν και να εξοντώσουν τόσο τον ΑΦΥΠΝΗΣΤΗ, όσο και τον ΛΥΤΡΩΤΉ τους!!!
   Μόνο με αργή, σταθερή και επίμονη προσπάθεια ΑΦΥΠΝΗΣΗ της ΨΥΧΗΣ και του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ μιας ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΜΑΖΑΣ της ανθρωπότητας, θα ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!
   Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ προς τους ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΙΡΙΔΕΣ, είναι η αφύπνηση της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ της ανθρωπότητας! Μεχρί τότε μην κουνιέστε ρούπι και μην προσπαθήσετε να υποκινήσετε τα πλήθη των αιγοπροβάτων και των χοιρινών που ζείτε ανάμεσά τους και τα οποία δεν ξέρουν καν να περπατούν στον δρόμο, πόσο μάλλον να γνωρίζουν τι διεκδικούν, γιατί θα τους καταστήσετε κομματια κρέας προοριζόμενα για την… ΚΙΜΑΔΟΜΗΧΑΝΗ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Όπως γραφει το άρθρο:
  «…Φαίνεται πως εμείς οι Έλληνες, παρότι είμαστε ευφυείς και…εντούτοις έχουμε και κάποια σοβαρά ελαττώματα…»

  Το ευφυές πτηνόν από τη μύτη πιάνεται.
  Ένα από τα ελαττώματα λόγω της ανεπτυγμενης ευφυΐας, είναι ότι δεν βλέπει ή παραβλέπει ή δεν δίνει την απαιτούμενη δέουσα προσοχή στα φανταμενταλς(fundamentals) στα θεμελιώδη στα βασικά δηλαδή, όπως ορθά λένε οι πέραν του ατλαντικου. Ένας παίκτης του nba, πρωτα γνωρίζει άριστα τα fundamentals του μπάσκετ και μετά παίζει στο nba

  • Αλκίνοος says:

   Ανεπτυγμένη ευφυϊα χωρίς γνώση, είναι σαν έναν υπολογιστή με πανίσχυρο επεξεργαστή χωρίς δεδομένα! Τι μπορεί να κάνει και που είναι χρήσιμος;
   Σαν λαός είμαστε προικισμένοι γονιδιακά με την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να αναπτύξουμε την ευφυία μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε αποκλεισμένοι εδώ και αιώνες από τη γνώση, από τα δεδομένα!
   Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ΜΑΘΟΥΜΕ τις ιστορικές αλήθειες, να τις επεξεργαστούμε, έτσι να αποκτήσουμε κρίση και έπειτα, αξιολογώντας τα γεγονότα να αποφασίσουμε τις δράσεις μας σαν λαός!
   Πρώτα σκληρή πνευματική δουλειά με ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ για να του επιτρέψουμε να αλλάξει και μετά οι όποιες δράσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *