01:27 - 07/01/2021

Τι σύμπτωση! Θα σας μπολιάζουν και θα κάνουν εκατομμύρια

Τι σύμπτωση! Θα σας μπολιάζουν και θα κάνουν εκατομμύρια

Το Business Insider αποκάλυψε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla πούλησε πάνω από το 62% των μετοχών του στην εταιρεία την ίδια ημέρα που η εταιρεία εμβολίων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της μελέτης εμβολίων COVID-19. Με την πρώτη ματιά, μια τουλάχιστον εντυπωσιακή κίνηση.

Ειδικά επειδή πρόκειται για το ποσό 5,6 εκατομμυρίων ευρώ. Το Business Insider εφυσηχάζει τη δική του ιστορία σχεδόν αμέσως. Η πώληση των μετοχών του Bourla ήταν μέρος ενός προκαθορισμένου σχεδίου που εγκρίθηκε στις 19 Αυγούστου, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο αμερικανικό χρηματιστήριο SEC.
Ο Bourla πούλησε το μερίδιό του για 41,94 $ ανά μετοχή, ενώ η υψηλότερη αξία τις τελευταίες εβδομάδες ήταν 41,99 €. Ωστόσο, είναι απίθανο ότι ο Μπούρλα θα μπορούσε ήδη να προβλέψει στα μέσα Αυγούστου ότι θα έκανε επίσης μια ανακοίνωση την ημέρα της ανακοίνωσής του για πώληση που θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε τώρα για περίπου για το επόμενο έτος.

Όλα φαίνονται σαν μια σύμπτωση.

Ή έτη, εφόσον δεν είναι γνωστό άν ο αόρατος εχθρός εμφανίστηκε για να φύγει ή για να μεταλλάσετε κάθε λίγους μήνες ώστε οι μετοχές να παίρνουν τα ύψη.

Όποιοι έχουν μυαλό ας σκεφτούν τι ακριβώς συμβαίνει με την ανθρωπότητα τις καραντίνες, τις μεταλλάξεις και κύκλους νέων, τους εμβολιασμούς και την μεγαλύτερη δικτατορία που ακόμη κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι τον έχει καταπιεί…

Με ένα 400ρι τους βολεύεις όλους, μούγγα όλοι οι κοπρίτες.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. γιωργος τιμπολης 01/07/2021 @ 1:30 ΠΜ

    και συ θα παρεις μετοχες οταν αυτοι πουλανε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh