01:22 - 07/01/2021

ΨΥΧΑΚΙΑΣ: Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΨΥΧΑΚΙΑΣ: Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε την Τετάρτη ότι το κλείδωμα στα σπίτια, στην Αγγλία σε ορισμένα μέρη μπορεί να διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Λίγες ώρες νωρίτερα, δήλωσε ότι τα εθνικά μέτρα θα επανεξεταστούν στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Michael Gove, δεξί χέρι του πρωθυπουργού Τζόνσον για θέματα Υπουργικού Συμβουλίου, είχε ήδη προειδοποιήσει ότι η χαλάρωση των μέτρων δεν θα ήταν δυνατή μέχρι τον Μάρτιο.

Θα ξανα βγάλει κανείς το κεφάλι έξω απ’ το σπίτι του; Και είναι εποχιακή γρίπη, φαντάσου να ήταν τίποτε άλλο…

Πόρνη Βαβυλώνα κάτι ψυχάκηδες που βγάζεις!!!

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΣΤΑΥΡΟΣ 01/07/2021 @ 6:34 ΠΜ

    γιατί ο δικός μας εγκλεισμός πόσο νομίζεις θα κρατήσει?μην κοιτάς που δεν το λένε άμεσα αλλά το πάνε βδομάδα βδομάδα?όσο τους αφήνουμε τόσο θα μας @@@@..

  2. Δημήτρης 01/07/2021 @ 11:54 ΠΜ

    Αυτός δεν ήταν που στην αρχή στο πρώτο ‘κύμα’δεν ήθελε να πάρει μέτρα?Τι τούς κάνουν τελικά, μάγια?

  3. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh