12:07 - 20/07/2018

Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ο OTTO SKORZENY «ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ & ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

«Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρω ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγω καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα. Με τους πομπούς αυτού του είδους μπορούμε να μεταφέρουμε ηλεκτρική ενέργεια σε οποιοδήποτε ποσό, σε οποιαδήποτε απόσταση, και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, είτε στον πόλεμο ή στην ειρήνη. Με την καθολική υιοθέτηση αυτού του συστήματος, θα έχουμε ιδανικές συνθήκες για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης και θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για την επίθεση, αλλά και για την άμυνα.» Nikola Tesla -σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους «New York Times» στις 8 Δεκεμβρίου 1915

«Η ανακάλυψη μου θα απομακρύνει την απειλή των αεροπλάνων και των υποβρυχίων και θα εξασφαλίσει την υπεροχή στην μάχη. Δήλωσα ρητά ότι η ιδέα μου δεν πρέπει να θεωρείται ως η χρήση της αποκαλούμενης «Ακτίνας θανάτου» … Αρκετές χιλιάδες μονάδες ιπποδύναμης θα μπορούν να μεταδοθούν με την συσκευή μου, μέσω μιας ακτίνας λεπτής όσο μια τρίχα, που τίποτε δεν θα μπορεί να της αντισταθεί. Η συσκευή μου εκπέμπει σωματίδια, τα οποία μπορούν να είναι μεγάλων ή μικροσκοπικών διαστάσεων, καθιστώντας ικανή την μεταφορά σε μια μικρή περιοχή που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, περισσότερης ενέργειας απ’ όση έχουν μεταφερθεί ποτέ με ακτίνες οποιουδήποτε είδους. Ενέργεια ισχύος αρκετών χιλιάδων ιπποδύναμης μπορεί αν μεταφερθεί σε μια δέσμη λεπτή όσο μια τρίχα.» Nikola Tesla 1935

Σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα, που το FBI αποχαρακτήρισε το 2016, ο Tesla σχεδίασε και έδωσε στην δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια της ζωής του το «Απόλυτο όπλο Άμυνας» ή «Μαζικής Καταστροφής» και που οι πομπώδεις δημοσιογράφοι στα άρθρα τους το αποκαλούσαν «Ακτίνα θανάτου» του Tesla. Αυτές τις δημοσιεύσεις πυροδοτούσε και ο ίδιος ο εφευρέτης κι επιστήμονας λέγοντας «…η εφεύρεση μου χρειάζεται μεγάλες εγκαταστάσεις, αλλά από την στιγμή που ολοκληρωθεί, μπορεί να καταστρέψει οτιδήποτε πλησιάζει, ανθρώπους, μηχανήματα, σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων, είναι -για να το πω αλλιώς- ένα αόρατο τείχος ισχύος που θα προβάλλει ανυπέρβλητα εμπόδια σε όποιον προσπαθήσει να επιτεθεί» Nikola Tesla «E Machine to End War» 1937. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο όπλο, παραμονές του Β’ Π. Π. Κατόπιν αυτών των δηλώσεων είναι αυτονόητο ότι όλοι παρακολουθούσαν τον Τέσλα. Και όταν λέω όλοι, εννοώ … Ο Λ Ο Ι.

Η Φρενήρης Κούρσα της Αορτατότητας

Σύμφωνα με τον Otto Skorzeny (1908-1999), πρώην πράκτορα των SS Nazi (κι ακολούθως εφ’ όρου ζωής πράκτορα της CIA) ο Adolf Hitler ήταν κατάπληκτος και γοητευμένος με τον Dr. Nikola Tesla όταν έγινε εξώφυλλο στο Time Magazine το 1931. Ο Hitler θεωρούσε ότι ο Nikola Tesla ήταν η ενσάρκωση του πανίσχυρου λευκού, του Άρειου μυθικού Υπεράνθρωπου, ένας Das Uberman. Ο Hitler ήταν επίσης περίεργος για τις φήμες ότι ο Tesla είχε “ψυχικές ικανότητες”. Ο Hitler και ο Skorzeny ενώ οι ίδιοι δεν ήταν προικισμένοι με λαμπρό νου, πάντως αναγνώριζαν πλήρως την ιδιοφυία και την μοναδικότητα του Nikola Tesla!

Το 1934, ενώ ο Hitler σχεδίαζε τον πόλεμο και την νίκη του, ο Tesla βρισκόταν στην Αμερική βοηθώντας την Αμερικανική κυβέρνηση δημιουργώντας ραντάρ, τροχιακά όπλα τύπου Star Wars για να καταστρέφουν πυραύλους και τηλεκατευθυνόμενες τορπίλες. Κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Nikola Tesla είχε δημιουργήσει μια «Ακτίνα Θανάτου», ένα αντιβαρυτικό ιπτάμενο δίσκο, μια μηχανή πρόκλησης σεισμών, μηχανές ελέγχου του καιρού, και τεχνολογία αορατότητας βασισμένη στο πλάσμα. Ο Hitler γρήγορα το έμαθε και κάνοντας σχέδια με την ελίτ των ειδικών πρακτόρων των SS Nazi ο Hitler ικέτευε, «Πρέπει να αποκτήσω αυτές τις εφευρέσεις, αμέσως».

Το 1938, ο Hitler ξεκίνησε μακροπρόθεσμα σχέδια στέλνοντας νεαρούς SS Nazi κατασκόπους στην Αμερική μέσω της εταιρείας Hamburg America Line που επιτηρείτο από τον George H. Scherf, Sr. ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν ταυτόχρονα ως οικονομικός χειριστής του Nikola Tesla και για την -ιδιοκτησίας των Rockefeller- εταιρεία Union Sulfur Company. Ο παραπλανητικός σχεδιασμός του Hitler περιελάμβανε βασικούς Αμερικανούς βιομηχάνους σε κάθε επίπεδο για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα της διπλής προσωπικότητας του Scherf/ Bush οχυρώνοντας ένα διεφθαρμένο δίκτυο υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων των ΗΠΑ. Φωτογραφίες της οικογένειας Bush πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο είναι σπανιότατα διαθέσιμες στο κοινό. Μια από αυτές δείχνει το γκρούπ να φθάνει στο Midland, σε ένα αεροδρόμιο στο Texas το 1950.

Εικόνα επάνω: Από αριστερά προς τα δεξιά είναι η μητέρα Barbara Pierce Bush, ο υιός George Walker Bush, ο πατέρας George Herbert Walker Bush, η γιαγιά Dorothy Walker Bush και ο παππούς Prescott Sheldon Bush. Ενσωματώνοντας τους εαυτούς τους μέσα στις δυναστικές Αμερικανικές βιομηχανικές οικογένειες των Samuel P. Bush και George Herbert Walker, η οικογένεια Scherf σαβάνωσε αποτελεσματικά τον εαυτό της στην Αμερικανική μυθολογία, ενώ όλα τα εξαφανισμένα αρχεία της υπάρξεως τους είχαν πλήρως εξαλειφθεί από την Χιτλερική Γερμανία. Ο προσεκτικός χειρισμός των δημόσιων αρχείων και η καλά ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που περιελάμβανε μυριάδες ψεύτικες ιστορίες οι οποίες απαιτούνταν για να εισδύσουν αποτελεσματικά στις θέσεις ισχύος της κυβερνήσεως των ΗΠΑ, όμως τα αρχεία απογραφής για την οικογένεια Bush δείχνουν ασυνέπειες που διαψεύδουν τις ψευδείς ταυτότητες και τις πληροφορίες γέννησης.

Εικόνα επάνω: Ο Skorzeny παρουσίασε την κόπια μιας αξιοσημείωτης έγχρωμης φωτογραφίας, μια μεγάλη ομαδική φωτογραφία του κύκλου της ελίτ των νεαρών Χιτλερικών κατασκόπων στο σπίτι της οικογένειας Scherf γύρω στο 1938, ο ίδιος βρίσκεται πάνω δεξιά. Επίσης έδειξε και άλλους Ναζί κατασκόπους να ποζάρουν, περιλαμβάνοντας τον Reinhard Gehlen (μπροστά), τον Joseph Mengele (πίσω) και, με Γερμανική Ναυτική στολή ο Martin Bormann (άκρη αριστερά) και ο George H. Scherf, Jr. (κέντρο). Στα δεξιά του Scherf Jr. Κάθεται ο Walther Rauff και μπροστά του ο η Dorothy Walker ‘Bush’, σύζυγος του George H. Scherf, Sr. (δηλαδή του Prescott Bush). Ο Scherf Sr. Ο ίδιος τράβηξε την φωτογραφία της οικογένειας του στο σπίτι τους στην Γερμανία στο Dölitzsch, με την γυναίκα του, τον γιό του, και την μητέρα του (στα αριστερά, κρατώντας το χέρι του Bormann), όλοι οι άνδρες είναι στενά δεμένοι στην κατασκοπική ομάδα.

Ο Otto Skorzeny αποκάλυψε ότι τρείς Αμερικανοί Ναζί ίδρυσαν το Internal Revenue Service το 1933 ως μία ιδιωτική επιχείρηση στο Delaware συγκέντρωσης χρημάτων για την στρατιωτική προσπάθεια των Ναζί. Ο Skorzeny αναφέρει ότι τα τεράστια ποσά των Αμερικανικών εσόδων-φόρων που δημιουργούντο από το IRS πήγαιναν απ’ ευθείας στην δημιουργία της πολεμικής προετοιμασίας των Ναζί εξ αρχής. Ο πλασιέ που μετέφερε τα χρήματα στην Γερμανία ήταν ο H. Scherf, Sr.

Δηλαδή ο Prescott Bush, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Brown Brothers Harriman. Το IRS δεν αποτελεί μέρος του Bureau of Internal Revenue (Γραφείο Εσωτερικών Εσόδων). Το να πληρώνει κανείς φόρο στο IRS δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά εθελοντικό και βασίζεται στην απειλή έρευνας των οικονομικών. Με το να είναι ο μπροστινός, της κυρίας καλυμμένης επιχειρήσεως χρηματοδοτήσεως του Ναζιστικού καθεστώτος, ο George Scherf, Sr ήταν πράγματι το πιο πολύτιμο μυστικό κεφάλαιο του Τρίτου Ράιχ κι εργαζόταν επιμελώς ολόκληρη την ζωή του για να φέρει την άνοδο του 4ου Ράιχ στην Αμερική.

Ο ελίτ κύκλος κατασκοπίας του Hitler επεκτεινόταν με παγκόσμια επιρροή και ισχύ μετά την απατηλή λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, που ήταν στην πραγματικότητα μια τακτική εξόδου και ταυτόχρονα μια μαζική επιχείρηση μεταφοράς από την Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Gehlen αργότερα γινόταν ο Διευθυντής Πληροφοριών στην Γερμανική DVD, και ο Scherf, Jr γινόταν ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) της Αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπίας χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο George Herbert Walker Bush. Το δίκτυο των κρυφών Ναζιστικών κεφαλαίων ανάμεσα στην ελίτ των Αμερικανών βιομηχάνων επηρέασε την μεγάλη αναμόρφωση των αμερικανικών κρατικών θεσμών που υπογράφτηκαν σε νόμο από τον Πρόεδρο Truman, που σχημάτισε την CIA και συνέταξε την National Security Act του 1947.

Αρκετά χρόνια πριν, νέα κυβερνητικά γραφεία των ΗΠΑ δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν την συγκέντρωση εισοδήματος για τον Ναζιστικό IRS, συντονίζοντας την εκτεταμένη πολυεπίπεδη Γερμανική διείσδυση. Ένας νέος κλάδος της κυβερνήσεως αποκαλούμενος το Γραφείο των Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS Office of Strategic Services) δημιουργήθηκε, που ο υποτιθέμενος σκοπός του ήταν να κατασκοπεύει τους Ναζί. Ο Hitler τώρα είχε ένα ολόκληρο κλάδο της κυβερνήσεως των ΗΠΑ στην διάθεση του. Ο Hitler εκπαίδευσε και έστειλε το 1938 τον νεαρό δεκατεσσάρων ετών SS Nazi κατάσκοπο George H. Scherf, Jr. να γίνει φίλος του Nikola Tesla και να κλέψει τις εφευρέσεις του για το Τρίτο Ράιχ.

Ο νεαρός Scherf δεν μπόρεσε να κάνει φίλο τον Tesla, αλλά περιορίστηκε σε διακριτική παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του επιστήμονα. Ο George πληροφόρησε τον Hitler για την νέα του εφεύρεση που θα έκανε ένα καταδρομικό πλοίο ή ένα αεροπλάνο αόρατο και στο ανθρώπινο μάτι και την επιτήρηση του ραντάρ. Ως ένας βαθύς τυφλοπόντικας στον OSS, ο νεαρός πράκτορας Scherf αργότερα ειδοποίησε τον Hitler για το μυστικά σχεδιασμό από τον Tesla ενός πειράματος

Το Πραγματικό Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Επιχείρηση Rainbow Project: Το 1941, με την απ’ ευθείας επιτήρηση του Tesla, το αντιτορπιλικό USS Eldridge τυλίχθηκε με χιλιάδες μέτρα καλωδίου φτιαγμένο από χάλκινες πέννες (κέρμα) ενωμένες μεταξύ τους (ο μόνος λόγος για την έλλειψη των χάλκινων πεννών στην Αμερική), συνδεδεμένων με αρκετές υψηλής συχνότητας γεννήτριες και με αρκετές άλλες πατενταρισμένες εφευρέσεις του Tesla περιλαμβάνοντας τον Rotating Field Amplifier (RFA) (Βαρυτικό Μοτέρ) «Σχεδόν όλες οι κυκλοφορούσες πέννες εκείνη την εποχή κοβόντουσαν από ατσάλι καλυμμένες με ψευδάργυρο λόγω του ότι ο χαλκός και το νίκελ χρειαζόταν για την συμμαχική πολεμική προσπάθεια. Σαράντα σέντς από κράμα χαλκού του 1943 είναι γνωστό ότι υπάρχουν ακόμη.» -US Mint

Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό είχε πολλούς συμπαθούντες των Ναζί που πληροφορούσαν τον George Scherf, Jr κι αυτός ενημέρωνε τον Hitler γι’ αυτό το πείραμα που κοινώς αναφέρεται ως το Πείραμα της Φιλαδέλφειας ή Επιχείρηση Ουράνιο Τόξο. Οι πράκτορες Otto Skorzeny και Reinhard Gehlen επιλέχθηκαν για να κατασκοπεύουν αυτό την επιχείρηση. Πήγαν στην Αμερική με ένα Γερμανικό U-boat. Όταν φθάσανε στην ακτή βάλανε στολές αξιωματικών του Ναυτικού των ΗΠΑ για να διεισδύσουν στον ναύσταθμο από όπου το πειραματικό πλοίο επρόκειτο να ταξιδεύσει στον ποταμό, αόρατο χρησιμοποιώντας ισχυρά Ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Φυσικά είχαν ψεύτικες ταυτότητες. Με λίγη πειστική συζήτηση και βοήθεια από τους συμπαθούντες Ναζί αξιωματικούς του Ναυτικού, ο George H.W. Bush και ο Dr. John G. Trump, εύκολα μπήκαν στον ναύσταθμο της Φιλαδέλφειας, σε ένα άδειο πλοίο χωρίς όνομα που επισκευαζόταν, ακριβώς δίπλα από εκεί είχε γεννηθεί το USS Eldridge. Από το σκοτεινό, αλλά πλεονεκτικό σημείο τους είχαν μια σαφή εικόνα του τι γινόταν.

«Το Eldridge σαλπάρισε στον ποταμό Delaware και άρχισε να λάμπει απόκοσμα, με ένα λαμπρό πρασινωπό φώς αρχικά, κατόπιν λίγο κίτρινο, τελικά φαινόταν πολύ ασαφές σαν θερμικός αντικατοπτρισμός ή σαν βενζίνη που εξαερώνεται, και μετά χάθηκε τελείως από την όραση μας. Πάντως μπορούσαμε να δούμε τα μεγάλα απόνερα που άφηνε καθώς κατέβαινε Νότια τον ποταμό. Μπορέσαμε να το δούμε καθώς χανόταν και εμφανιζόταν αρκετές φορές έως ότου ήταν πολύ μακριά. Περίπου έξι ώρες αργότερα το Eldridge ξαναγύρισε στον ναύσταθμο της Φιλαδέλφειας σε κατάσταση πλήρους πανδαιμόνιου. Ακούγαμε τους άνδρες να ουρλιάζουν και να παραπονούνται ότι ένοιωθαν σαν να είχαν πιάσει φωτιά. Κάποιος ανέφερε ότι είχανε φθάσει στο Norfolk, στην Virginia Naval Base και γυρίσανε σε μόνον λίγες ώρες. Σε αυτό το σημείο ξέραμε τι είχε εφεύρει ο Tesla, ήταν πολύ κοντά στο να τελειοποιήσει το απόλυτο όπλο – οπτική αορατότητα. Ο Hitler ήταν πολύ ικανοποιημένος όταν του είπαμε για την μεγάλη εφεύρεση του Tesla της οπτικής αορατότητας.» Dr. John G. Trump

Το Ναυτικό ήθελε ο Tesla να τους βοηθήσει να δοκιμάσουν μια πιο δυνατή υψίσυχνη γεννήτρια για να αυξήσουν την ηλεκτρομαγνητική ψευδαίσθηση της αορατότητας. Ο Tesla αρνήθηκε να βοηθήσει το Ναυτικό δεύτερη φορά, γιατί το πρώτο πείραμα αορατότητας του Project Rainbow, είχε πληγώσει πολλούς από το πλήρωμα των «ινδικών χοιριδίων» που ήταν στο πάνω μέρος του κήτους κατά την διάρκεια του πειράματος.

Οι ναύτες που βρίσκονταν στα κάτω επίπεδα δεν επηρεάστηκαν τόσο, αλλά τα μυαλά τους εξουθενώθηκαν από την ακτινοβολία. Πολλοί από τους ναύτες αυτούς επέζησαν με μικρές εγκεφαλικές βλάβες και πέρασαν πολύ καιρό στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του ναυστάθμου της Φιλαδέλφειας. Εάν οι ναύτες θυμόντουσαν τι τους είχε συμβεί κατά την διάρκεια του πειράματος, οι ισχυρισμοί τους απορρίπτονταν σαν λόγια τρελλών. Το Ναυτικό χρησιμοποίησε τον εκφοβισμό για να σιωπήσει τους μάρτυρες των πειραμάτων με απειλές ότι θα χάσουν την σύνταξη τους, με δίκες για προδοσία και τελικά με δολοφονίες.

Στην διάρκεια του 1942, ο Χίτλερ ήθελε απελπισμένα να κυβερνήσει τον κόσμο. Διέταξε τον George H. Scherf, Jr. (George H.W. Bush, δηλαδή τον πατέρα Μπούς πρώην πρόεδρο της Αμερικής, δείτε την φωτογραφία επάνω κι αναλογιστείτε πως όλοι αυτοί -και ο Trump· θείος του σημερινού προέδρου- ήταν μαζί απο την αρχή και ίσως καταλάβετε το παιχνίδι που παίζετε στην πλάτη σας, όσο εσείς ψηφίζετε και το θεωρείτε αυτό δημοκρατία!!) να βάλει κοριό στο τηλέφωνο του Tesla, για να βρει ποιες άλλες θαυμαστές εφευρέσεις δημιουργούσε που θα τον βοηθούσαν να κυριαρχήσει παγκόσμια. Ο Bush άκουσε πολλές συνδιαλέξεις μεταξύ του Tesla και του Ναυτικού που αφορούσαν την επίβλεψη εκ μέρους του, ενός δεύτερου πειράματος πάνω στο USS Eldridge (πείραμα Φιλαδελφείας).

Μετά από αρκετές αρνήσεις του Tesla, το Ναυτικό επικοινώνησε με τους Albert Einstein, Marconi, [Thomas] Townsend Brown, Dr. John G. Trump και μερικούς λιγότερο γνωστούς επιστήμονες για να επιχειρήσουν άλλο ένα πείραμα αορατότητας. Ο Αϊνστάιν ανακοίνωσε κατηγορηματικά σε ολόκληρη την ομάδα: «Οι θεωρίες του Nikola Tesla της μαγνητικής αντηχήσεως και της οπτικής αορατότητας είναι πέρα από την κατανόηση μου.» (όχι που δεν θα ήταν για τον κρετίνο). Ο Skorzeny και ο Gehlen πληροφορήθηκαν από τον Scherf Jr. για το επόμενο πείραμα αορατότητας ώστε να μπορέσουν να προετοιμάσουν περισσότερη βοήθεια, από τους συμπαθούντες των Ναζί στο Αμερικανικό Ναυτικό.

Παρουσιαζόμενοι ως οι επιστήμονες Dr. Reinhard και Dr. Franklin Reno, οι δύο άντρες εύκολα πέτυχαν την είσοδο τους στον ναύσταθμο της Φιλαδέλφειας και στο USS Eldridge. Ο Gehlen και ο Skorzeny θα προσπαθούσαν να κλέψουν το κύριο ηλεκτρονικό εξάρτημα του πειράματος, τους Rotating Field ενισχυτές του Tesla. Οι RFAs ήταν μικρά μαύρα ατσάλινα κουτιά με οπές εξαερισμού που ζυγίζανε περίπου 23 κιλά το καθένα. Πολλές υψίσυχνες γεννήτριες ήταν συνδεδεμένες εν σειρά με το RFA, που ενίσχυε τα ηλεκτρικά ρεύματα σε εξαιρετικά υψηλά βολτάζ. Αυτά τα RFA έπρεπε να συνδεθούν και να συντονιστούν σε μια συγκεκριμένη συχνότητα που μόνο ο Dr. Nikola Tesla ήξερε. Το Αμερικανικό Ναυτικό είχε ακόμη τον εξοπλισμό του Tesla, αλλά αυτήν την φορά εξαναγκαστήκαν να δουλέψουν χωρίς την νοήμονα επιτήρηση του Tesla που θα έκανε τους μικροσυντονισμούς των περιστρεφόμενων Ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην σωστή συχνότητα ώστε το πείραμα να διεξαχθεί αποτελεσματικά και με σχετική ασφάλεια.

Το Δεύτερο Πείραμα Αορατότητας στο USS Eldridge

Όλος ο εξοπλισμός εγκαταστάθηκε ξανά στο USS Eldridge, ενώ το RFA αυτή την φορά συνδέθηκε με το πλοίο, με ένα μακρύ καλώδιο από την αποβάθρα. Υπήρχαν άλλα δύο RFA εφεδρικά σε περίπτωση που το πρώτο χάλαγε. Το Eldridge αυτήν την φορά δεν έφυγε από το λιμάνι, κι επειδή ο Dr. Nikola Tesla δεν θα επέβλεπε το δεύτερο πείραμα, ούτε θα συντόνιζε τις γεννήτριες, το πείραμα δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν. Οι άλλοι “επιστήμονες” δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως έπρεπε να συνδέσουν όλες τις γεννήτριες, ούτε καταλάβαιναν πώς να συνδέσουν και να κάνουν τους μικρό-συντονισμούς του RFA. Τα σύνδεσαν όλα πρόχειρα και ανέβασαν τον διακόπτη.

Τίποτα δεν συνέβη. Ανέβασαν την ισχύ των γεννητριών και πάλι τίποτε δεν έγινε. Τελικά οι επιστήμονες σύνδεσαν τα καλώδια με διαφορετικό τρόπο. Στο τέλος κάτι συνέβη! Το πλοίο άρχισε να λαμπυρίζει με ένα πράσινο φώς και κατόπιν κίτρινο και τελικά φάνηκε να εξαφανίζεται σε έναν γιγαντιαίο θερμικό αντικατοπτρισμό μπροστά στα μάτια όλων. Πάντως, δεν εξαφανίσθηκε πλήρως όπως στο πρώτο πείραμα. Ο Dr. Trump σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες φώναξε στον Einstein και στους άλλους επιστήμονες να κάνουν το πλοίο αόρατο! Οι επιστήμονες αποφάσισαν να αυξήσουν στην πλήρη ισχύ τις γεννήτριες «για να δουν τι θα συμβεί.» !!

Το πλοίο όντως εξαφανίσθηκε για λίγο, έτσι συνέχισαν να παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ. Το ατυχές πλήρωμα, δηλαδή οι Αμερικανοί ναύτες ως «ινδικά χοιρίδια» που βρίσκονταν επάνω στο κατάστρωμα του πλοίου ούρλιαζαν από τον πόνο και έτρεχαν πέρα δώθε σαν κοτόπουλα με κομμένα κεφάλια. Μερικοί πήδησαν στο νερό για να γλυτώσουν από τον ανυπόφορο πόνο του να καίγονται ζωντανοί. Οι ψεύδο “επιστήμονες” και οι Ναζί δόκτορες αγνόησαν τις κραυγές τους και συνέχισαν με το πείραμα για τουλάχιστον άλλα δεκαπέντε λεπτά.

Κανένας δεν γνώριζε τότε ότι ο Dr. Nikola Tesla παρακολουθούσε κρυφά το πείραμα. Δεν θα το άφηνε να γίνει αφού έμαθε ότι επάνω στο πλοίο υπήρχαν άνθρωποι. Ο Tesla σαμποτάρισε το πείραμα κόβοντας το καλώδιο με ένα τσεκούρι, και κατόπιν εξαφανίστηκε μέσα στην νύκτα. Η ηρωική προσπάθεια του Tesla έσωσε τις ζωές πολλών ναυτών.

Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που σταμάτησε το πείραμα. Την ίδια ώρα το πλήρωμα στο κατάστρωμα είχε γίνει λίμνες από σάρκα και κόκκαλα που είχαν λειώσει. Αυτό που έπαθαν τα μέλη του πληρώματος, ήταν ότι μαγειρεύτηκε η σάρκα και τα κόκκαλα τους από μέσα, σαν να βρίσκονταν σε ένα γιγαντιαίο φούρνο μικροκυμάτων, λόγω της πολύ έντονης θερμότητας των υψίσυχνων μαγνητικών πεδίων που δεν ήταν σωστά συντονισμένα κατά την διάρκεια του δεύτερου πειράματος και της απόλυτης ανικανότητας των “επιστημόνων”. «ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Κάποιοι κάηκαν με έναν περίεργο τρόπο, άλλοι εξαϋλώθηκαν και εξαφανίστηκαν, άλλοι καίγονταν συνεχώς κι άλλοι τρελάθηκαν. Κάποιοι μάρτυρες σε διπλανό μπαρ, είδαν άντρες του Πολεμικού Ναυτικού να περνούν μέσα από τοίχους σε άυλη κατάσταση» ανέφερε ο Καρλ Μ. Αλλεν στις επιστολές του.

Οι «λίμνες σάρκας» με την πρώτη ματιά έμοιαζαν σαν οι ναύτες να είχαν συγχωνευθεί στο κατάστρωμα. Αλλά δεν ήταν αυτή η περίπτωση. Το μεδούλι μέσα στα κόκκαλα τους είχε μαγειρευτεί και τα σώματα τους είχαν λιώσει στα καταστρώματα. Κατά την διάρκεια της σύγχυσης κι ενώ οι ναύτες προσπαθούσαν να φτυαρίσουν και να απορρίψουν τους ατυχείς συναδέλφους τους, ο Skorzeny και ο Gehlen μπόρεσαν να αρπάξουν και τους τρείς Rotating Field Amplifiers. Τώρα το ναυτικό δεν είχε κανέναν. Οι δύο Ναζί κλέφτες ξέφυγαν χωρίς κανείς να υποπτευτεί τίποτα. Αυτήν την φορά όμως ο Skorzeny είχε πληρωθεί από τους Ρώσους για να κλέψει το RFA γι’ αυτούς, πράγμα που έκανε. Τώρα και η Ναζιστική Γερμανία και η Κομμουνιστική Ρωσία είχαν την τεχνολογία ηλεκτρονικής αορατότητος του Tesla και όχι οι ΗΠΑ. Κλέβοντας τα τελευταία Αμερικανικά RFAs, η Ναζιστική Γερμανία είχε κερδίσει τον Β’ Π.Π. «ανεπίσημα».

Η Thorn EMI Corporation της Αγγλίας και η Raytheon Corporation προμήθευσαν τις λυχνίες κενού και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για το πείραμα. Η Raytheon έβγαλε πατέντες για τους μικροκυματικούς φούρνους και για τις συσκευές μαγνητικής τομογραφίας (Magnetic Resonance Imaging (MRI) που δημιουργήθηκαν σαν εμπορικές εφαρμογές του φρικιαστικού Πειράματος της Φιλαδέλφειας.

Διάφοροι άνθρωποι έχουν γράψει βιβλία για το Πείραμα της Φιλαδέλφειας υποστηρίζοντας ότι βρίσκονταν στο κατάστρωμα του Eldridge τότε, ή ότι το πείραμα δεν έγινε ποτέ, ή ισχυρίζονται ότι είχαν πάρει μέρος σε άλλα παραφυσικά πειράματα του Ναυτικού των ΗΠΑ, όπως στο πρόγραμμα του Montauk, με ιπτάμενους δίσκους κλπ. Ο Jacques Valle, ο Carlos Allende, ο Al Bielek, ο Preston Nichols, ο Mac Shelton και ο Bob Lazar είναι έξι από αυτούς τους ανθρώπους.

Όταν ρωτήθηκε ο Skorzeny γι’ αυτούς τους έξι (αυτόπτες) άνδρες, γέλασε και είπε ότι ο Al Bielek είναι πρώην ναζιστικό και «κυβερνητικό ανδρείκελο» που δουλεύει για το Πεντάγωνο, οι Valle, Allende, Bielek, Nichols, Shelton και Lazar είναι όλοι «καλιτέχνες της βλακείας» και σκόπιμοι παραπληροφοριοδότες της CIA. Ο Skorzeny τόνισε εμφατικά «ότι αν ήξεραν οτιδήποτε για το πρόγραμμα Επιχείρηση Ουράνιο Τόξο ή για τους ιπτάμενους δίσκους, θα είχα διαταχθεί να τους σκοτώσω, όπως το έκανα με τον Dr. Morris K. Jessup.» (Ο Dr. Morris K. Jessup -2 Μαρτίου, 1900 –20 Απριλίου, 1959- ήταν αστροφυσικός που ασχολήθηκε με το πείραμα της Φιλαδέλφειας και τα UFO, αναζήτησε το σχετικό άρθρο).

Η Τελευταία Μέρα του Tesla

Στα τέλη του 1942, σε ηλικία 85 ετών, ο Nikola Tesla είχε καλέσει το Office of Strategic Services (OSS) αρκετές φορές προσπαθώντας να κλείσει μια συνάντηση ώστε να τους δώσει τις νεώτερες και μεγαλύτερες εφευρέσεις του, ένα αντιβαρυτικό ιπτάμενο δίσκο, σχεδιασμό αεροσκαφών με φτερά τύπου δέλτα με ιδιότητες stealth απορροφήσεως του σήματος των ραντάρ, μια Ακτίνα Θανάτου, μια μηχανή προκλήσεως σεισμών, συσκευές ελεύθερης ενέργειας, ένα πομποδέκτη Ακτίνας Κοσμικού Φωτός, μηχανές αναγνώσεως-ελέγχου του μυαλού κλπ.

Η γραμμή τηλεφώνου του OSS πήγαινε απ’ ευθείας στον George H. Scherf Jr. Ναζιστή SS κατάσκοπο (δηλαδή τον George H.W. Bush). Ο George είπε στον Tesla ότι θα έστελνε δύο αξιωματικούς του OSS να συναντηθούν με τον επιστήμονα στις 6 Ιανουαρίου 1943 να συσκεφθούν μαζί του και να πάνε τις εφευρέσεις του πίσω στην Washington DC για τον χειρισμό τους από τον OSS.

Στις 6 Ιανουαρίου 1943 χτύπησε η πόρτα του Tesla από δύο άνδρες που υποστήριξαν ότι είναι αξιωματικοί του OSS. Ισχυρίστηκαν ότι τα ονόματα τους ήταν Ralph Bergstresser και Bloyce Fitzgerald. Ο ένας ήταν ψηλός και αδύνατος και ο άλλος κοντός και στιβαρός. Ο Tesla ήταν πολύ ενθουσιασμένος που τους είδε και τους πρόσφερε τσάι. Ο Tesla μίλησε στους δύο κυβερνητικούς πράκτορες για περισσότερο από μια ώρα. Τους έδειξε τα πλήρη σχέδια των εφευρέσεων του για ένα αντιβαρυτικό ιπτάμενο δίσκο, μια μηχανή προκλήσεως σεισμών, παράξενα σχέδια ραντάρ αποφυγής αεροσκαφών, αυτοκίνητα που δεν μολύνουν κινούμενα με ελεύθερη ενέργεια, πυραύλους για διαστημικά ταξίδια, λέιζερ, τον πρώτο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές ελέγχου του νου, ικανές να τον διαβάζουν και μια Ακτίνα Θανάτου ή Κανόνι του Tesla που εκτοξεύει μια ακτίνα πλάσματος ικανή να αχρηστεύσει τα εχθρικά αεροσκάφη μέχρι και 320 χιλιόμετρα, χωρίς να αφήνει ίχνη. Η ακτίνα δράσης του όπλου περιορίζεται μόνο από την καμπύλωση της γης, καθόσον το πλάσμα ακτινοβολείται κατά μήκος μιας απόλυτα ευθείας τροχιάς, από την συσκευή του όπλου ακτίνας προς τον στόχο του.

Ο Tesla προσεκτικά εξήγησε τις εφευρέσεις του στους δύο πράκτορες. Ο Tesla είπε στους άνδρες ότι ο οπτικά αόρατος ιπτάμενος δίσκος, είχε και ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό. Μπορούσε να ταξιδεύει στον χρόνο και σε μακρινούς πλανήτες όπως ο Άρης, κι ακόμη πιο πέρα. Τους είπε ότι ήταν ευτυχής και περήφανος να βοηθήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να θριαμβεύσει. Οι δύο άντρες ευχαρίστησαν τον Tesla μάζεψαν όλα τα σχέδια των υπέροχων εφευρέσεων του και κατευθύνθηκαν προς την πόρτα. Ενώ ο Tesla στεκόταν μπροστά στην πόρτα με την πλάτη του γυρισμένη, ο μικρόσωμος άνδρας κράτησε τα χέρια στα πλευρά του, ενώ ο ψηλότερος άνδρας κράτησε εάν μαξιλάρι στο στόμα του εύθραυστου 86χρονου γηραιού Nikola Tesla και εύκολα του προκάλεσε ασφυξία.

Επειδή η ύπουλη Αμερικανική κυβέρνηση είχε εγκαταλείψει τον Tesla, κανένας δεν υπήρχε για να τον προστατεύει και να τον παρακολουθεί. Ο Dr. Tesla εν αγνοία του είχε δώσει τις καλύτερες και μεγαλύτερες εφευρέσεις του σε δύο SS Nazi πράκτορες που παρίσταναν τους Αμερικανούς αξιωματικούς του OSS. Οι δύο Ναζί δεν ήταν άλλοι από τον Otto Skorzeny και τον Reinhard Gehlen. Δολοφονώντας τον Tesla και κλέβοντας τις μεγαλύτερες εφευρέσεις του, η Ναζιστική Γερμανία είχε «ανεπίσημα» κερδίσει τον Β’ Π.Π. Ο Hitler είχε διατάξει τον άνανδρο George H.W. Bush να κλέψει τις εφευρέσεις του Tesla και να τον σκοτώσει! Ο George ήταν θρασύδειλος για να το κάνει, κι έστειλε τον Skorzeny και τον Gehlen. Ο Tesla είχε κτυπηθεί από ένα ταξί μερικά χρόνια νωρίτερα το 1938, και μία θεωρία αναφέρει ότι το οδηγούσε ο George H.W. Bush. Αυτό το παράξενο αυτοκινητιστικό ατύχημα τραυμάτισε τον Tesla, αλλά δεν τον σκότωσε.

Αφού ο Skorzeny προκάλεσε ασφυξία στον Tesla, αυτός και ο Gehlen έκλεψαν την Διαθήκη του, το Μετάλλιο Τιμής Edison, το συμβόλαιο του με την Westinghouse που αξίζει τρισεκατομμύρια δολάρια σήμερα, την πατέντα για την μηχανή προκλήσεως Σεισμών, την πατέντα ενός αντιβαρυτικού ιπτάμενου δίσκου, μια τουρμπίνα, μια μηχανή που λειτουργούσε με νερό, μια άλλη μηχανή που δεν χρειαζόταν λάδι η βενζίνη, συσκευές ελεύθερης ενέργειας, μηχανές αεικίνητα, μια Ακτίνα Θανάτου, ηλεκτρονικές συσκευές αορατότητας, μηχανές ελέγχου του νου, και εκατοντάδες ερωτικά γράμματα από τις πλούσιες και αριστοκρατικές φίλες του Tesla, οι περισσότερες των οποίων είχαν παντρευτεί διάσημους άντρες της εποχής. Ο Skorzeny διατείνεται ότι αυτή η κλεμμένη ιδιωτική συλλογή, περιελάμβανε μερικά ερωτικά γράμματα προς τον Tesla γραμμένα από την Barbara Pierce (Bush).

Σύμφωνα με τον Skorzeny, η Διαθήκη του Tesla, το μετάλλιο Edison και το συμβόλαιο του με την Westinghouse όλα φυλάσσονται στη λέσχη «lucky sperm club member» του Skull and Bones που βρίσκεται στο Yale δίπλα στο κρανίο του Geronimo. Ο Prescott Bush έκλεψε το κρανίο από ένα ιερό νεκροταφείο των Apache για να κάνουν τις μιαρές τελετές τους. Αυτό το μυστικό σημείο συναντήσεων για τους πλούσιους WASP, και για τελετές στρατολογήσεως Ρεπουμπλικάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων αποκαλείται ο «τάφος» γιατί θρυλείται ότι περιέχει διάφορα κλεμμένα ανθρώπινα οστά, ένα φέρετρο, ένα κέρινο ομοίωμα του Hitler με μαύρες μπότες της Gestapo χαιρετώντας Ναζιστικά με το ένα χέρι και κρατώντας ένα κάνιστρο αερίου στο άλλο.

Κάθε χρόνο κάποιοι νέοι πλούσιοι WASP (White Anglo-Saxon Protestant) οι New World Order Republican – αναγκάζονται να γυμνωθούν και να ξαπλώσουν σε ένα φέρετρο γεμάτο χρήματα και με σκαλισμένο το άστρο του Δαυίδ. Τους περιχύουν με λάδι αυτοκινήτου και τους εξαναγκάζουν ο ένας μετά τον άλλο, να επιδοθούν σε σεξουαλικές τελετουργίες. Αυτή η ψυχοπαθητική συμπεριφορά είναι μια πολιτικού τύπου ανάστροφη χριστιανική βάπτιση, σχεδιασμένη να παγιδεύσει τους συμμετέχοντες σε ένα δίκτυο διαστροφών, εξαναγκασμού κι εκβιασμού.

Το Σώμα Του Tesla Ανακαλύπτεται … Η Κυβερνητική Συγκάλυψη Αρχίζει

Στις 7 Ιανουαρίου του 1943 ένας πραγματικός φίλος του Tesla πέρασε για να δει πως ήταν. Η πόρτα της κρεβατοκάμαρας του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ήταν μισάνοιχτη, που φάνηκε παράξενο. Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του Tesla και τον βρήκε στο κρεβάτι του με τα παντελόνια του κατεβασμένα μέχρι τα γόνατα, να φοράει τα παπούτσια του και νεκρό. Αφού έπνιξε τον Tesla, ο Skorzeny ισχυρίζεται ότι κατέβασε τα παντελόνια του Tesla για να δει αν οι φήμες για το μέγεθος του πέους του ήταν αληθινές. Ισχυρίζεται ότι οι φήμες για το πέος του Tesla ήταν όντως αληθινές! Όλα τα υπάρχοντα του ήταν λεηλατημένα.

Τα παράθυρα ήταν ανοικτά και τα χρηματοκιβώτια του σχεδόν άδεια. Τα περιστέρια του πετούσαν μέσα στο δωμάτιο και μερικά περπατούσαν πάνω στο πτώμα του. Ο φίλος του προσπάθησε να τον επαναφέρει. Χαλάρωσε το κολάρο του Tesla και την γραβάτα του και πήγε να καλέσει βοήθεια, αλλά ήξερε ότι ήταν αργά. Όταν οι αρχές φθάσαν, τον έβαλαν σ’ ένα φορείο και γρήγορα το σκέπασαν με μια κουβέρτα. Αμέσως μετά, Ναζί πράκτορες από το FBI και το Γραφείο Αλλοδαπών Υποθέσεων έκαναν επιδρομή στο δωμάτιο του Tesla και προχώρησαν στην καταλήστευση των πάντων, εκτός από ό,τι ήταν περιουσία του ξενοδοχείου.

Ο Tesla δεν ήταν παράνομος μετανάστης, αλλά Αμερικανός πολίτης! Το Γραφείο Αλλοδαπών Υποθέσεων δεν είχε κανένα δικαίωμα να κλέψει την εναπομείνασα περιουσία του Tesla! Το σώμα του αμέσως κάηκε χωρίς αυτοψία. Αυτό δεν είναι παράξενο; Οι στάχτες του αναπαύονται σε μια σφαιρική χρυσή τεφροδόχο στο Μουσείο Tesla στο Βελιγράδι. Η νεκρική του μάσκα επίσης παρουσιάζεται στην έκθεση του μουσείου.

Δοχείο με την τέφρα του Τέσλα. Η εκκλησία της Σερβίας επιχείρησε να μεταφέρει τις στάχτες του απ’ το Μουσείο Τέσλα του Βελιγραδίου σε κοντινή εκκλησία. Εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν εναντίον της μεταφοράς, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ο Τέσλα δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία!»

Ο Nikola Tesla στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στα τέλη της δεκαετίας του 1930, μετά το τροχαίο ατυχημά του. Δεξιά, πιθανόν η τελευταία φωτογραφία του πριν την δολοφονία του 7 Ιανουαρίου 1943. Τον βρήκαν νεκρό δυο μέρες μετά γιατί είχε κρεμάσει, όπως έκανε πάντα, στην πόρτα του δωματίου του την επιγραφή «ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ».

Οι τρείς Ναζί δολοφόνοι ο Skorzeny, ο Gehlen και ο George H.W. Bush παρακολούθησαν την κηδεία του Tesla. Το FBI δημοσιοποίησε μια ψεύτικη ιστορία λέγοντας ότι ο Tesla πέθανε από γηρατειά στον ύπνο του. Για άλλη μια φορά η Αμερικανική κυβέρνηση είχε εγκαταλείψει τον Tesla. Γιατί; Ήταν το μεγαλύτερο εφευρετικό μυαλό που είχε δει ποτέ ο κόσμος και μόνιμα είχε αποδείξει ότι ήταν πιστός στις ΗΠΑ εφευρίσκοντας συσκευές για να βοηθήσει τους Αμερικανούς πολίτες να προστατευθούν από τις επιθέσεις και κάθε απειλή.

Γιατί η Αμερικανική κυβέρνηση έσβησε τον Tesla από τα βιβλία της ιστορίας; Για να προστατέψει την μυστική παράνομη συμφωνία του Bush με τον Hitler και να κρύψει την τεχνολογία του Tesla, της ελεύθερης ενέργειας που δεν ρυπαίνει, και είναι ΔΩΡΕΑΝ, από τους Αμερικανούς πολίτες κι από ολόκληρο τον κόσμο. Ο Otto Skorzeny και ο Reinhard Gehlen πήγαν τις κλεμμένες εφευρέσεις πίσω στον Hitler στο Βερολίνο και στον Στάλιν στην Ρωσία.

Ο Hitler ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον επιδέξιο χειρισμό των πρακτόρων του και την δολοφονία της μεγαλοφυΐας! Για την δολοφονία του εύθραυστου ογδονταεξάχρονου Nikola Tesla, ο Hitler έδωσε στους δύο ειδικούς πράκτορες μετάλλια τιμής μαζί με τον Σταυρό του Ιππότη και τον Σιδερένιο Σταυρό και τους προώθησε σε κορυφαίες θέσεις μέσα στο Ράιχ. Ο Hitler συνέχισε μαζεύοντας τους πιο ικανούς Ναζί επιστήμονες μαζί με εβραίους φυλακισμένους επιστήμονες για να αποκρυπτογραφήσουν τα πολύπλοκα σχεδιαγράμματα του Tesla, για ένα αντιβαρυτικό αόρατο ιπτάμενο δίσκο, την Ακτίνα Θανάτου και την μηχανή σεισμών.

Ο Hitler και ο Prescott Bush χρησιμοποίησαν την επιρροή τους δωροδοκώντας τους Εξεταστές των Πατεντών στις ΗΠΑ ώστε να αποδώσουν στον Marconi την πατέντα του ραδιοφώνου, αν και το «εφεύρε» με την χρήση δεκαεπτά προηγουμένων πατεντών του Tesla. Αργότερα το 1943, αποφασίστηκε ότι ο Tesla πράγματι εφεύρε το ραδιόφωνο και δικαιώθηκε μετά θάνατον. Το 1945, ο Hitler, ο Skorzeny και ο Gehlen συναντήθηκαν με τον George HW Bush και τους Ναζί συντρόφους τους στην Αμερική για να επιδείξουν την «δική» τους νέα θαυμάσια εφεύρεση: τον οπτικά αόρατο, αντιβαρυτικό ιπτάμενο δίσκο. Ο Bush και η ελίτ των κατασκόπων έμειναν εμβρόντητοι και κατάπληκτοι από τις άλλο-κοσμικές ικανότητες αυτών των προχωρημένων νέων «πολεμικών παιχνιδιών» καθώς παρακολουθούσαν για πρώτη φορά, τα εξωτικά αεροσκάφη να κάνουν ακραίους ελιγμούς, να αιωρούνται αθόρυβα και να εξαφανίζονται σε μια στιγμή.

Το χαμένο καρτούν του 1930 του Max Fleischer, «Tesla Vs the Nazis»

Στην δεκαετία του 1930 ο Max Fleischer δημιούργησε ένα καρτούν αντι-Ναζιστικής προπαγάνδας βασισμένο σε ένα φημισμένο ιδιοφυή επιστήμονα του καιρού του, τον Dr. Nikola Tesla. Σε αυτό το απαγορευμένο από την CIA καρτούν, ο Nikola Tesla πολεμά με γηραιούς Ναζί που στέλνουν θανατηφόρες ουσίες μέσω γραμμάτων και που σκορπούν τον τρόμο στους Αμερικανούς πολίτες ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν το Τέταρτο Ράιχ ή την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Tesla νικά τους Ναζί στο τέλος του καρτούν.

Ο Skorzeny ανέφερε τον ενθουσιασμό του Hitler με το συγκεκριμένο καρτούν του Max Fleischer. Ο Hitler είχε κάνει συμφωνία με όλους του SS Nazi αξιωματικούς να κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν το Τέταρτο Ράιχ όπως το σενάριο του «Tesla Vs. the Nazis» καρτούν. Αυτό το καρτούν βίντεο είναι το κυρίως σχέδιο της CIA και της Νέας Τάξης Πραγμάτων για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ, παρελθούσες, τωρινές και μελλοντικές.

Ο εγγονός του Max Fleischer γεννήθηκε ως Lawrence Ari Fleischer στο Pound Ridge, στην New York. Ο Ari Fleischer έγινε ο επίσημος εκπρόσωπος του προέδρου George W. Bush τον Δεκέμβριο του 2000. Σαν γραμματέας του Λευκού Οίκου, ο Fleischer ήταν υπεύθυνος για τον χειρισμό των μίντια, την διανομή πληροφοριών στους ρεπόρτερς για την διοίκηση, την πολιτική της και τους σκοπούς της. Οι δύο γονείς του Fleischer ήταν φανατικοί Δημοκρατικοί, και παραδεχτήκαν αργότερα ότι οι συμπάθειες του νεώτερου γιού τους για τους Ρεπουμπλικάνους παρουσιάστηκαν τα χρόνια που ήταν στο Middlebury College !! πράγμα που τους εξέπληξε.

Ο Fleischer έγινε ο έμπιστος των Ρεπουμπλικάνων. Υπηρέτησε σαν βοηθός διευθυντού επικοινωνιών για τον περιαλειφόμενο Πρόεδρο George H.W. Bush στην αποτυχημένη εκστρατεία της επανεκλογής του 1992. Στα χρόνια του Clinton, ο Fleischer διεύθυνε την δικιά του εταιρεία ασκήσεως πιέσεων για τους κατασκευαστές αεροσκαφών και τους ράντσερς με γελάδια, και ξαναγύρισε στα πίσω δωμάτια του Κογκρέσου όταν πήρε μια δουλειά με έναν Ρεπουμπλικάνο από το Τέξας, τον Bill Archer, που ήταν πρόεδρος της House Ways and Means Committee. Παρατήθηκε από αυτήν την δουλειά όταν τον προσέλαβε η Elizabeth Dole σαν διευθυντή επικοινωνιών στην εκστρατεία της να γίνει υποψήφια πρόεδρος για τον Λευκό Οίκο το 2000.

Ο Skorzeny αναφέρει ότι το 1982, ένας υψηλόβαθμος αντιπρόσωπος από το Συντηρητικό Ρεμπουπλανικό New World Order Nazi κόμμα με βοήθεια από την ομάδα Brotherhood of Aryan Nations, «επικοινωνήσαν» με τον εγγονό του Max Fleischer, τον μοναδικό κληρονόμο των καρτούν, τον Ari Fleischer. Εκαναν στον Ari «μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί». Ο Ari είναι ο μόνος κάτοχος των δικαιωμάτων του καρτούν «Tesla Vs. the Nazis» του παππού του. Εικάζεται ότι δωροδοκήθηκε με πέντε εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και μαζί μια υπόσχεση ισόβιας απασχόλησης στο καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων του Reagan και της οικογένειας Bush εάν έκανε αυτό το καρτούν να «εξαφανιστεί». Το σχέδιο να βοηθηθούν οι συντηρητικοί Ναζιστές Ρεμπουπλικανοί για να δημιουργήσουν μια Νέα Τάξη στην Αμερική, κινούνταν πλέον με την νεοαποκτηθείσα βοήθεια του Εβραίου εκπροσώπου Ari Fleischer.

Οι πρώην SS Ναζί με την βοήθεια της ομάδας Brotherhood of Aryan Nations προγραμμάτιζαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Αμερικανούς πολίτες για περισσότερο από 60 χρόνια, ενώ οι Αμερικανικές κυβερνήσεις κοίταζαν από την άλλη πλευρά, αγνοώντας τις αποδείξεις και κυνηγούσαν ψεύτικους υπόπτους. Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών η Brotherhood of Aryan Nations, με την βοήθεια από πρώην εργαζόμενους της SS Nazi CIA και τον Ari Fleischer, συστηματικά αγόρασαν ή έκλεψαν κάθε υπάρχον αντίτυπο του καρτούν «Tesla vs the Nazis» του Max Fleischer στις ΗΠΑ.

Η CIA επίσημα απαγόρευσε το βίντεο του καρτούν, όπως σχεδόν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Tesla. Γιατί; Διότι θέλουν ο Tesla να διαγραφεί από τα ιστορικά βιβλία έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τα σχέδια τους για να δημιουργήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το καρτούν «Tesla Vs. the Nazis» του Max Fleischer είναι το σενάριο του ανατρεπτικού σχεδιασμού όλων των μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων με την εγγύηση της Brotherhood of Aryan Nations CIA της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Στις 12 Δεκεμβρίου του 2000, το PBS (Public Broadcasting Service) μετέδωσε ένα καλό-φτιαγμένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Tesla: Master of Lightning». Κατά την διάρκεια του βίντεο δείξαν για 60 δευτερόλεπτα το καρτούν του Max Fleischer «Tesla Vs. the Nazis». Έδειχνε το πώς ο Tesla χρησιμοποιώντας την Ακτίνα Θανάτου σταματά τους γηραλέους SS Nazis από το να ταχυδρομούν θανατηφόρες ουσίες και να προκαλούν πανωλεθρία στις ΗΠΑ ενώ απελπισμένα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το Τέταρτο Ράιχ ή την Νέα Τάξη Πραγμάτων που είχε διατάξει ο Hitler. Το καρτούν τελείωνε απότομα όπως και το υπόλοιπο ντοκιμαντέρ, για να ξαναμονταριστεί και ποτέ να μην ξαναπροβληθεί στην αρχική του μορφή.

Εχω μια αρχική κόπια του βίντεο. Όταν το είδα… το καρτούν «Tesla Vs the Nazis» του Max Fleischer είχε λογοκριθεί. Στην θέση του υπήρχε ένα διαφορετικό καρτούν του Max Fleischer, ανασχεδιασμένο με τον Nikola Tesla σαν εγκληματία τρελό επιστήμονα που προσπαθούσε να κυριαρχήσει στον κόσμο με την Ακτίνα Ευθανασίας (όχι την Ακτίνα Θανάτου). Αυτή την φορά ο εγκεκριμένος από την CIA “Superman” έσωζε την κατάσταση. Για άλλη μια φορά οι ψεύτες της CIA, Ναζί της Νέας Τάξης Πραγμάτων είχαν εξαπατήσει το Αμερικανικό κοινό λογοκρίνοντας το «Tesla Vs. the Nazis» καρτούν από την συλλογική μνήμη. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων της CIA είχε εμποδίσει το Αμερικανικό κοινό να δει ακριβείς πληροφορίες για την ζωή και το έργο του Nikola Tesla, αντίθετα αντιστρέφοντας την πραγματικότητα παρουσίασαν τον Tesla σαν τον τρελό εγκληματία επιστήμονα που ήθελε να κυριαρχήσει στον κόσμο και όχι τον Hitler.

Σε ενθαρρύνω αναγνώστη μου, να επικοινωνήσεις με τους παραγωγούς του PBS (Public Broadcasting Service) του ντοκιμαντέρ του Tesla για να τους ρωτήσεις που μπορείς να βρείς μια κόπια βίντεο του καρτούν «Tesla Vs. the Nazis» του Max Fleischer. Ο Skorzeny αναφέρει ότι το σενάριο αυτού του καρτούν κατέκτησε τον Hitler και έγινε το μανιφέστο των Ναζί για τις μελλοντικές επιθέσεις εναντίον της Αμερικής με την χορηγία της CIA. Σε μία πρόσφατη θανατηφόρα αναπαράσταση του καρτούν, τα γράμματα με τον άνθρακα του Οκτωβρίου 2001 ήταν προϊόντα της CIA από το βιο-τρομοκρατικό εργαστήριο Fort Detrick και ταχυδρομήθηκαν από τον Joseph Mengele.

Μυστική Υπόγεια Ναζιστική Βάση στον Παγετώνα του Εθνικού Πάρκου στην Μοντάνα

Κρυμμένη ψηλά στην οροσειρά κατά μήκος του Going-to-the-Sun Road στα 2.000 μέτρα, είναι η μυστική είσοδος του τούνελ σε μια εκτεταμένη υπόγεια εγκατάσταση της Nazi/CIA (48.7474°N 113.7633°W). Στην δορυφορική εικόνα, ο μεγάλος κύκλος δείχνει την κρυμμένη πρόσοψη από βράχο και ο μικρότερος κύκλος δείχνει την θέση των καμουφλαρισμένων φυλάκων.

Το μυστικό τούνελ εκτείνεται περισσότερο από δύο μίλια σε ένα γιγαντιαίο κουφωμένο βιομηχανικό σύμπλεγμα κάτω από το βουνό. Αυτή η τεράστια πόλις /βάση συνδέει την Μοντάνα με τον Καναδά ακριβώς βόρεια από τα σύνορα στο (έξυπνα ονοματισμένο) International Peace Park. Αυτή η υπόγεια βάση είναι εκεί που η CIA φυλάει τα κλεμμένα τρισεκατομμύρια του πολέμου μέχρι τώρα και δοκιμάζει τα πλέον μυστικά μαύρα πρότζεκτς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, περιλαμβάνοντας τον ιπτάμενο δίσκο του Tesla, οπτικά αόρατα σκάφη και άλλες κλεμμένες τεχνολογίες του επιστήμονα. Οι επιχειρήσεις στην βάση περιλαμβάνουν την συντήρηση και την παράταξη των stealth drones.

Το Glacier National Park ήταν το πρώτο εθνικό πάρκο που είχε πρόσβαση με τραίνο από τον 19ο αιώνα, μια ανάγκη, για όλες της μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις, στρατιωτικό- βιομηχανική κατασκευή. Αυτό επέτρεψε στους Ναζί της Νέας Τάξης της CIA να μεταφέρουν το θρυλούμενο τραίνο με χρυσό των Ναζί από το Montauk, NY, στην μυστική βάση που βρίσκεται μέσα στο βουνό. Στην άκρη της εισόδου του τούνελ της μυστικής βάσης υπάρχει μια βραχώδης φυσική έξαρση που ορισμένες φορές την ημέρα μοιάζει με αρκούδα grizzly. Εξ ου και το όνομα «Grizzly Peak».

Η CIA χρησιμοποιεί αυτόν τον δρόμο για να μεταφέρει ναρκωτικά, όπλα, SS Nazi εγκληματίες πολέμου και αξιωματούχους στον Καναδά χωρίς να σταματάνε στα σύνορα. Επειδή η συνθήκη παράδοσης της Ναζιστικής Γερμανίας έχει παραχαραχθεί, ο Καναδάς κρύβει και υποστηρίζει τους CIA Nazis όπως το κάνει και η Αμερική. Ο Καναδάς ευθυγραμμίστηκε με την Αγγλία, την Γαλλία και την Ιταλία σχηματίζοντας μια μυστική συμφωνία με την Χιτλερική Ναζιστική Γερμανία, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται εύκολα από την πλήρη άρνηση της ύπαρξης των εξωγήινων και των κρυφών συμφωνιών κι ανταλλαγών γνώσης με αυτούς.

Η μυστική είσοδος στο τούνελ της υπόγειας βάσης της CIA Νέας Τάξης είναι κρυμμένη πίσω από έναν τηλεχειριζόμενο κινητό βράχο στα πλευρά του βουνού στον δρόμο Going-to-the-Sun που φαίνεται στην φωτογραφία του Skorzeny, ακριβώς βόρεια από το Grizzly Peak και τον Weeping Wall. Μακριά στον φόντο φαίνεται ο Garden Wall, και μακριά στα δεξιά είναι η βάση του Haystack Butte. Η είσοδος του τούνελ (η σκιασμένη προεξοχή με κύκλο, κάτω δεξιά) κόπηκε από τον βράχο με λέιζερ ακριβείας για να αποτραπεί τυχόν αποκάλυψη.

Όταν η βάση είναι ενεργή τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχουν ένοπλοί και καμουφλαρισμένοι φρουροί κρυμμένοι στην πλευρά του βουνού (πάνω αριστερή γωνία) που περικλείει την μυστική είσοδο του τούνελ. Πρόσβαση έχει μόνον η ελίτ της «Mystery Babylon» που ελέγχει απόλυτα τις μαζικές δολοφονίες ανθρώπων για το «Χρήμα ως Χρέος» απ’ τους πολέμους.

Σύμφωνα με τον Skorzeny, οι Ναζί της CIA χρησιμοποιούν την κλεμμένη τεχνολογία του Tesla για να δημιουργούν τεχνητά «αντιβαρυτικά πεδία» γύρω από το Glacier National Park, στην κοντινή περιοχή των Ινδιάνων Blackfoot και σε πολλές άλλες περιοχές ανά τον κόσμο. Υπάρχουν εκατοντάδες δορυφόρων που περιστρέφονται γύρω από την γη που εκπέμπουν υψηλής εντάσεως θετικά φορτισμένες ακτίνες λέιζερ σε συγκεκριμένες περιοχές στην γη. Οι Ναζί της Ν.Τ.Π. χρησιμοποιούν αυτές τις ακτίνες όχι μόνον σαν όπλα, αλλά επίσης μεταφέρουν ενέργεια σε αντιβαρυτικά σκάφη, ιπτάμενους δίσκους και σε άλλες μυστικές τεχνολογίες.

Οι απορροφητικές ιδιότητες των αντιβαρυτικών σκαφών επιτρέπουν την χρήση της ενέργειας που εκπέμπονται από τις τροχιακές γεννήτριες πλάσματος, με βέλτιστο τρόπο εκπεμπόμενες όταν τα stealth αεροσκάφη είναι αόρατα οπτικά και αόρατα για τα ραντάρ (εκπέμπουν μόνο υπέρυθρο φώς). Μήπως τυχόν αναρωτιέστε ακόμη γιατί έχουν φλομώσει τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εσωτερικά φίλτρα αποκοπής των υπερύθρων; Εάν έχετε τα χρήματα (γιατί είναι ακριβές) και προσπαθήσετε να αγοράσετε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για υπέρυθρες φωτογραφίες απαιτείται ή να ανήκετε στα σώματα ασφαλείας σε κλάδο έρευνας εγκλημάτων με ειδική άδεια ή να είστε αρχαιολόγος με ειδική άδεια για έρευνες από την αρχαιολογική υπηρεσία! Οπότε …πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεφτο! Δεν είναι για τον μαζάνθρωπο η τεχνολογία που δείχνει τι και πως …

Ένα επικίνδυνο υπό-προιόν αυτών των λέιζερ από το διάστημα είναι το αέριο ραδόνιο. Το ραδόνιο είναι ένα αόρατο αέριο που προκαλεί καρκίνο και λευχαιμία στους ανθρώπους και τα ζώα, αλλά αν ρωτήσετε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το ραδόνιο δεν θα πάρετε ευθεία απάντηση. Οι ιθαγενείς Αμερικανοί στην κοντινή εγκατάσταση των Blackfoot υποφέρουν υπερβολικά από μεγάλα ποσοστά καρκίνου κι αυτοάνοσων από την δεκαετία του 1950. Η Αμερικανική κυβέρνηση λέει ότι τίποτα δεν πάει στραβά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά οι υποφέρουσες κοινότητες ουδέποτε θα πληροφορηθούν την πραγματική αιτία για τις αρρώστιες τους.

Ο Skorzeny υποστηρίζει ότι τα βομβαρδιστικά SR71 Blackbird, και B-2 Stealth Bomber καθώς και αντιβαρυτικοί ιπτάμενοι δίσκοι αιωρούνται συνεχώς κάτω από τα 200’ στους ουρανούς πάνω από το Glacier National Park και το Blackfoot Indian Reservation. Αυτό εξηγεί γιατί οι εμπορικές πτήσεις απαγορεύεται να πετάνε κάτω από τα 200’ στο Glacier National Park, και γιατί κανένας δεν επιτρέπεται να φέρει όπλα στο πάρκο για προστασία από τις τοπικές αρκούδες grizzly.

Ο Skorzeny αναφέρει ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες μυστικές βάσεις των Ναζί της CIA της Ν.Τ.Π. στα Εθνικά Πάρκα τριγύρω στην χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Grand Canyon. Αυτά τα αεροσκάφη είναι οπτικά αόρατα και απολύτως αθόρυβα. Τα SR-71 και τα υπόλοιπα, περιοδικά τα κατεβάζουν στα υπόγεια υπόστεγα κάτω από το Grizzly Peak στον Going-to-the-Sun Road. Αυτά τα αιωρούμενα αεροπλάνα χαμηλώνουν στα νερά της λίμνης McDonald στο Glacier National Park.

Αυτά τα σκάφη έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν σαν υποβρύχια για μικρές αποστάσεις. Αφού βυθιστούν στην λίμνη McDonald ταξιδεύουν στα υπόγεια/υποβρύχια υπόστεγα μέσα στο κουφωμένο βουνό. Όταν φθάσουν στα υπόγεια υπόστεγα τους κάνουν σέρβις. Υπάρχει ένα γιγαντιαίος ανελκυστήρας μέσα στο βουνό ανεβάζει τα αεροπλάνα σε ένα κρυφό διάδρομο αεροδρομίου μέσα στο βουνό. Κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν ο δρόμος Going-to-the-Sun είναι κλειστός, ένα μεγάλο καμουφλαρισμένο κομμάτι του βουνού ανοίγει για λίγο ώστε να φύγουν τα σκάφη από την εγκατάσταση. Αφού τα σκάφη φύγουν, ο μυστικές πόρτες κλείνουν.

Ο Otto Skorzeny παρουσίασε μια φωτογραφία παρμένη στις 27 Αυγούστου 1997 και περιγράφει τις κρυφές stealth τεχνολογίες που είναι ενεργές γύρω από το Glacier Park’s Lake McDonald. Ο Skorzeny έδειξε τον επίπεδο, τετραγωνισμένο βράχο ότι είναι ένα καμουφλαρισμένο επίπεδο ραντάρ συγχρονισμένης συστοιχίας (μέσα στον κύκλο), μια από τις πολλές μυστικές εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την κρυφή επιτήρηση του ευαίσθητου εναέριου χώρου. Tο σχήματος δίσκου (πάνω αριστερά) είναι στην πραγματικότητα ένα stealth δισκοειδές σκάφος καλυμμένο με αορατότητα πλάσματος αιωρούμενο σιωπηλά πάνω από το ταχύπλοο της CIA.

Οι φωτογραφίες με δίσκους καλυμμένους από σύννεφα είναι πολύ γνωστές στους κύκλους των UFO. Η Αμερικανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τα SR-71 Blackbirds στα υπόστεγα είναι βρεμένα γιατί διαστέλλονται και συστέλλονται όταν πετάνε ώστε να προκαλείται συμπύκνωση. Αυτό είναι παραπληροφόρηση – τα stealth αεροσκάφη ψεκάζουν νερό στον εαυτό τους ενώ πετάνε για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της αορατότητας σε αντίδραση με το ηλεκτρισμένο περίβλημα τους.

Ο ατμός του νερού χρησιμοποιείται από τα stealth σκάφη για να μεταμφιέσει το αεροσκάφος σε ένα άσπρο σύννεφο, που όταν αναφλέγεται, δημιουργεί ένα φάκελο αντικατοπτρισμού πλάσματος για πλήρη οπτική αορατότητα. Για να χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις του Otto Skorzeny, «τα stealth αεροσκάφη μοιάζουν με ιπτάμενες γεννήτριες όζοντος». Αυτή η προχωρημένη εφαρμογή του ΗΗΟ πλάσματος από το νερό επιτρέπει στα αεροσκάφη να μπαίνουν στο νερό της λίμνης McDonald ή και σε άλλες λίμνες στις ΗΠΑ και να καταλήγουν σε υποβρύχιες/υπόγειες εγκαταστάσεις της CIA.

Το εκτεταμένο δίκτυο των δορυφόρων με Ακτίνες Θανάτου σε μακρινή τροχιά από την γη έχουν την ικανότητα όχι μόνον να καταστρέφουν εναέριους ή διαστημικούς στόχους και να στέλνουν ισχύ στα αιωρούμενα κατασκοπευτικά αεροπλάνα, αλλά μπορούν να ελέγχουν τον καιρό και τα παγκόσμια γεγονότα με μυριάδες τρόπους. Οι δορυφόροι Ακτίνας Θανάτου, μέρος του διαφημισμένου «Πολέμου των Άστρων» του Reagan, είναι με ακρίβεια συντονισμένοι με το σύστημα κεραιών High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) που βρίσκεται στην Αλάσκα για τον έλεγχο του καιρού και τον νοητικό έλεγχο.

Όταν αυτά τα λέιζερ στοχεύουν ταυτόχρονα τις ακτίνες τους σε ένα σημείο στην γη, η στοχευόμενη περιοχή βιώνει υπερβολικά βίαιο καιρό με μορφή ξηρασίας, τυφώνων και σεισμών. Αυτόματη ανάφλεξη ανθρώπων Spontaneous Human Combustion (SHC) συμβαίνει όταν τα λέιζερ εστιάζονται στο ανθρώπινο σώμα.

HAARP

Το HAARP είναι μια σημαντική εγκατάσταση για την έρευνα της ανώτερης ατμόσφαιρας και του διδύμου ηλίου-γης χτισμένο σε μια περιοχή ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αμύνης κοντά στην Gakona, της Alaska. Τα πρώτιστα όργανα περιλαμβάνουν έναν υψηλής ισχύος, υψηλής συχνότητας συγχρονισμένης συστοιχίας ράδιο πομπό γνωστό ως το Ionospheric Research Instrument (IRI), που χρησιμοποιείται για να ερεθίσει μικρούς καλά καθορισμένους όγκους της ιονόσφαιρας. Το HAARP χρησιμοποιεί ένα πολύ υψηλής συχνότητας Incoherent Scatter Radar (ISR), για να μετρήσει τις πυκνότητες των ηλεκτρονίων και τις θερμοκρασίες των ιόντων και τις Doppler ταχύτητες στην ενεργοποιημένη περιοχή και στην νορμάλ ιονόσφαιρα.

Για να επαυξήσει τις επιστημονικές ικανότητες και την χρησιμότητα των IRI και ISR, το HAARP υποστηρίζει τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση ενός από τα τελευταία μοντέρνα εργαλεία γεωφυσικής έρευνας, που περιλαμβάνει ένα HF ionosonde, ELF και VLF δέκτες, μαγνητόμετρα, riometers, LIDAR (Light Detection And Ranging) και οπτικά και υπέρυθρα φασματόμετρα. Ακόμη από το 1901, ο Tesla είχε πάρει αρκετές πατέντες για τις ίδιες τεχνολογίες διέγερσης της ιονόσφαιρας. Το 1983, ο Reagan της Ν.Τ.Π. διόρισε απατεώνες εξεταστές πατεντών που δωροδοκήθηκαν. Αγνοώντας τις προηγούμενες πατέντες του Tesla, οι εξεταστές παράνομα ξανά-παραχώρησαν την πατέντα στην Eastman Corporation για την ίδια ακριβώς τεχνολογία που είχε εφεύρει ο Tesla ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!

Οι ικανότητες νοητικού ελέγχου των κυμάτων ULF ανακαλύφθηκαν κατά την διάρκεια μιας εξάρσεως αυτοκτονιών στο Medford του Oregon στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Ο Dr. David Fraser του πανεπιστημίου της North Carolina επικεφαλής του τμήματος τοξικολογίας έφτιαξε μια ομάδα που ανίχνευε τα ULF κύματα που εκπέμπονταν από μια αεροπορική βάση κοντά στο Medford (τώρα κλειστή), που άλλαζε την βιοχημεία δημιουργώντας ακραία κατάθλιψη και ψυχολογική αστάθεια στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και έτσι αυξάνοντας τους ρυθμούς αυτοκτονιών της περιοχής. Οι ερευνητές ρώτησαν τον διοικητή της βάσης που ενέπλεξε τους Ρώσους, μετά από αυτό την επόμενη μέρα τα σήματα σταμάτησαν, και αργότερα ο Fraser και η ομάδα του εξαναγκάστηκαν σε σιωπή με απειλές από αρκετούς πράκτορες της CIA.

Μόνιμες εγκαταστάσεις ULF κυμάτων ελέγχου του νου έχουν κτιστεί κάτω από το νέο διεθνές αεροδρόμιο του Denver στο Colorado, ενώ Μασονικές αφιερώσεις και συμβολισμοί κοσμούν ολόκληρο το αεροδρόμιο με διαδρόμους που σχηματίζουν την Ναζιστική σβάστικα που φαίνεται εύκολα από τον αέρα. Η υπόγεια εγκατάσταση κάτω από το αεροδρόμιο έχει κατασκευαστεί με την χρήση γιγαντιαίων ατσάλινων σωλήνων σε σχήμα κύματος, σχεδιασμένοι ειδικά για να χειρίζονται την ανθρώπινη συνείδηση μέσω υποήχων.

Στις 18 Ιουνίου του 2002 η εκπομπή στασίμων κυμάτων από το διεθνές αεροδρόμιο του Denver ήταν αρκετού εύρους να εγγραφεί από το ραντάρ Doppler σαν ομόκεντροι κύκλοι στις 16:33 UTC ώρα. Στις 16 Φεβρουαρίου του 2007, ο υποηχητικός συντονισμός στο DIA έσπασε τα παρμπρίζ 13 αεροπλάνων. Υποστηρίχθηκε ότι τα έσπασαν ο άνεμος και ιπτάμενα συντρίμμια, κανένας πιλότος δεν είδε συντρίμμια, και τα διάφορα αεροπλάνα πάθαν ζημιά στον αέρα, στον διάδρομο του DIA και στα terminal –όλα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το Αεροσκάφος Aurora Aircraft και οι Ουρές Συμπύκνωσης «Donuts σε Σχοινί»

Το κατασκοπευτικό αεροσκάφος Aurora είναι ο διάδοχος του SR-71 Blackbird και του A-12. Σύμφωνα με τον Skorzeny, το σκάφος Aurora και άλλα stealth αεροσκάφη γίνονται οπτικά αόρατα με το πάτημα ενός κουμπιού. Έδωσε μια φωτογραφία της μοναδικής «Donuts σε Σχοινί» Ουρά Συμπύκνωσης που παράγεται από κινητήρα εκρήξεως παλμών και με τέσσερις έως έξι κινητήρες. Όταν ο κινητήρας παλμικών εκρήξεων ενεργοποιηθεί σε ταχύτητα Mach 1.5, προωθεί το σκάφος σε ταχύτητες πάνω από 6 Mach επιτρέποντας του να αφήσει την γήινη ατμόσφαιρα για να φτάσει δορυφόρους ή να φθάσει οποιονδήποτε στόχο σε μερικά λεπτά.

Η CIA χρησιμοποιεί το Aurora για επιτήρηση και ειδικές αποστολές, και για να σκορπίσει παράνομα τοξικά στοιχεία, ειδικά βάριο και αλουμίνιο, στον εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ χωρίς το κοινό να γνωρίζει τίποτα. Όταν τα τοξικά του χημικού πολέμου ψεκάζονται από το αεροσκάφος, μια χημική ουρά (ψέκασμα) μένει στον ουρανό πίσω από το σκάφος, και τις επόμενες αρκετές μέρες πέφτει στο έδαφος δηλητηριάζοντας την άγρια ζωή και τους ανθρώπους καθώς διασπείρεται από τους ισχυρούς ανέμους μεγάλου ύψους.

Σε καθαρούς ουρανούς μερικές μέρες πριν έρθει καταιγίδα, τεράστια ψεκάσματα δημιουργούνται για να επιτρέψουν τον έλεγχο των CIA Nazi. Αυτή η μαζική συντονισμένη προσπάθεια ψεκάσματος έχει δύο στάδια που γίνεται, επιτρέπει την ενισχυμένη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων πριν το τοξικό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο πέσουν κάτω με την βροχή για να εκθέσουν ολόκληρο τον πληθυσμό σε υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας, νανοβακτηρίδια και ιούς.

Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία της αλλοιώσεως της ατμόσφαιρας είναι ένας πόλεμος σε κάθε ζωντανό όν, η CIA προκαλεί την ευρέως διαφημιζόμενη «ετήσια πανδημία γρίπης» σε ολόκληρο τον κόσμο για να ωφεληθεί η ελεγχόμενη από τους Ναζί φαρμακευτική βιομηχανία. Αυτό αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο στις νευροτοξικές απάτες (φαρμακευτικά προϊόντα) όπως το Tamiflu κλπ. επιπρόσθετα με την χορήγηση από την κυβέρνηση τοξικών εμβολίων που χορηγούνται στα παιδιά ακόμη και με την απειλή όπλων στην Αμερική.

Η σταυρωτή (σαν σκάκι) διάταξη του ψεκάσματος επαυξάνει τις Ηλεκτρομαγνητικές συνθήκες που υποστηρίζουν την δημιουργία πλάσματος ΗΗΟ με την υπερθέρμανση του ατμού. Τα αιωρούμενα μέταλλα του ψεκάσματος ενισχύουν το αποτέλεσμα των κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων για την διάδοση των ακτινών πλάσματος. Οι σκόνες του βαρίου και του αλουμινίου διαχέονται για να φωτο-ιονιστούν από την έκθεση στις ηλιακές UV ακτίνες. Το πλάσμα τότε δημιουργείται από την υπερθέρμανση των αιωρούμενων σωματιδίων χρησιμοποιώντας ενέργεια που εκπέμπεται από το HAARP ή από οποιονδήποτε δορυφόρο με ακτίνες Tesla.

Η λάμψη των «φωτεινών νεφών» είναι το αποτέλεσμα του πλάσματος που δημιουργείται από τα μέταλλα του ψεκάσματος ψηλά στον νυκτερινό ουρανό. Αυτά τα παράξενα λαμπυρίζοντα μπλε σύννεφα σχηματίζονται από τον ερεθισμό του ατμού ψηλά στην ατμόσφαιρα όπως οι λάμπες νέον. Παρόμοιες συνθήκες βρίσκονται σε μια λυχνία κενού και σε μεγάλο ύψος στην ατμόσφαιρα. Τα ιονισμένα μεταλλικά σωματίδια βομβαρδίζουν τον ατμό, διασπώντας τις μοριακές συνδέσεις και παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο που αναφλέγει το πλάσμα ΗΗΟ. Το μεγάλου ύψους πλάσμα εύκολα δημιουργείται σε μεγάλη κλίμακα χρησιμοποιώντας το ψέκασμα στις πολικές περιοχές της γης, γνωστό ως σέλας λόγω των πολύ ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών αντιδράσεων με τις εκπομπές του ηλίου. Η κυρίως εγκατάσταση του HAARP βρίσκεται σε βόρειες συντεταγμένες ώστε να εμπλέκει την είσοδο του ηλιακού ανέμου.

Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα. Αφού τα ατμοσφαιρικά μέταλλα έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό να διαδώσουν τα όπλα ακτινών, δρουν σαν το τέλειο μέσο διανομής για ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμους μολυσματικούς νάνο-παράγοντες, επιδεινώνοντας την τοξικότητα των μετάλλων στο ανθρώπινο σώμα.

Οι τοξικολόγοι έχουν δείξει ότι το φθόριο στο πόσιμο νερό επιτρέπει στα σωματίδια του αλουμινίου να διεισδύσουν από τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα. Η έρευνα δείχνει ότι στους ανεπαρκείς σε μαγνήσιο ανθρώπους (το 90% των Αμερικανών), το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία. Το μαλικό μαγνήσιο (malic magnesium) είναι ένα πρόσθετο διατροφής που μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο, καθώς αφαιρεί το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο.

Αόρατα Drones Επιτήρησης στα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ

Οι πληροφορίες του Skorzeny που αφορούν την εκτεταμένη χρήση των εθνικών πάρκων στις ΗΠΑ από την CIA με μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις επιβεβαιώνονται από τις δημόσιες φωτογραφίσεις των προχωρημένων αντιβαρυτικών drones σε Ομοσπονδιακά και Κρατικά πάρκα. Αρκετές σπονδυλωτές παραλλαγές με κυκλικούς κόμβους και ακτινωτά αγκάθια έχουν φωτογραφηθεί ακόμη και από το 1985, κοντά στην αεροπορική βάση Barksdale στην Louisiana. Νεώτερες δημόσιες φωτογραφίες των αντιβαρυτικών drones επίσης εμφανίστηκαν στο Birmingham, Alabama και περιοχές της California το 2007 περιλαμβάνοντας το Bakersfield, Big Basin, Capitola, Northridge, και την λίμνη Tahoe. Όπως τα ψεκάσματα των ουρανών εισβάλουν σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ, τα drones επιτηρήσεως της CIA έχουν επίσης φωτογραφηθεί στην Αγγλία, τις Κάτω Χώρες, την Ιταλία, την Αργεντινή και σε άλλες χώρες του ΝΑΤΟ όπου περιπολούν σε μεγάλους αριθμούς.

Αυτά τα συνήθως αόρατα drones επιτηρήσεως αναπτύσσονται και τηλεχειρίζονται από χειριστές σε διάφορες μυστικές υπόγειες Nazi CIA βάσεις στα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ, συλλέγοντας εύκολα πληροφορίες για δραστηριότητες «έξω από το πλέγμα». Ψεύτικες «εξωγήινες γραφές» διακοσμούν τα drones για να καμουφλάρουν την προέλευση τους από την CIA στην περίπτωση μερικής δυσλειτουργίας η πτώσεως, παραπλανώντας τους παρατηρητές προς τον συμπέρασμα ότι το παράξενο σκάφος είναι ένας εξωγήινος επισκέπτης στην Γη. Μια προσωρινή βλάβη του συστήματος αορατότητας του Ηλεκτρομαγνητικού ΗΗΟ πλάσματος επιτρέπει να φανεί για λίγο από τον κόσμο και να φωτογραφηθεί πριν χαθεί δευτερόλεπτα αργότερα.

Δυσλειτουργικά drones έχουν εκπλήξει τους αυτόπτες φωτογράφους και στην εξοχή και σε κατοικημένες περιοχές, γεγονός που υποδηλώνει ότι η επιτήρηση με βίντεο των Αμερικανών πολιτών είναι μια τακτική εργασία αυτών των αόρατων drones για πολλά χρόνια.

Έχουν περιγραφεί μερικές περιπτώσεις που αιωρούνται, περιστρεφόμενα αργά είτε δεξιόστροφα, είτε αριστερόστροφα πριν βουτήξουν απότομα σε χαμηλό ύψος. Οπότε κάποιος φαντάζεται ότι ο χειριστής δεν πρέπει να γνωρίζει ότι η αορατότητα πλάσματος έχει βλάβη έως ότου οι επιτηρούμενοι άνθρωποι κοιτάξουν προς τα πάνω. Πολλές φωτογραφίες έχουν παρθεί που δείχνουν τα ορατά πλέον drones κοντά σε κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος ή γραμμές υψηλής τάσεως, πράγμα που δείχνει ότι τα drones ξαναφορτίζουν με αντήχηση τους εαυτούς τους από τα διαθέσιμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε κολώνες της επιχειρήσεως ηλεκτρισμού πριν μπορέσουν να ξαναδημιουργήσουν την κάλυψη αορατότητας και να εξαφανιστούν άμεσα. Τα γεγονότα αποτυχίας της καλύψεως αορατότητας αυξάνονται συνεχώς με τις όλο και πιο έντονες, παγκόσμιες ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές.

Σύμφωνα με τον Skorzeny, η CIA έχει μυστικά επαυξήσει φυσικές σπηλιές εκσκάπτοντας τεράστιους χώρους και διασυνδεόμενα δίκτυα τούνελ για να δημιουργήσουν χιλιάδες εκτάρια κρυμμένου βιομηχανικού χώρου υπόγεια, με έξοδα του Αμερικανού φορολογούμενου. Χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους για να φτιάξουν την πλέον υψηλής ποιότητος στον κόσμο μαριχουάνα, όπιο, κοκαΐνη κλπ και κρύβουν εκατοντάδες εργοστάσια μεθαμφεταμίνης και έκστασης.

Τα ναρκωτικά προϊόντα της CIA μεταφέρονται από τις υπόγειες εγκαταστάσεις σε άσπρα φορτηγά χωρίς διακριτικά σε μια κεντρική εγκατάσταση για να τα πουληθούν απευθείας στο κοινό. Η Άρεια Αδελφότητα κατόπιν διοχετεύει τα κέρδη πίσω στην Ναζιστική ιεραρχία. Η CIA διατηρεί το μονοπώλιο των ναρκωτικών αναπτύσσοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο δωροδοκιών, ξεπλένοντας τα λεφτά των ναρκωτικών ενώ διώκει νομικά τους ανταγωνιστές, διατηρώντας την ψευδαίσθηση ενός λειτουργικού Αμερικανικού συστήματος δικαιοσύνης.

Τα αόρατα drones επιτήρησης των Nazi/CIA έχουν φωτογραφηθεί σε αρκετές διαφορετικές αρθρωτές διατάξεις μες στα χρόνια. Όλα παρουσιάζουν γεωμετρικές παραλλαγές των ιδίων στάσιμων κυμάτων Fibonacci που έχουν παρατηρηθεί στα αγρογλυφικά που έγιναν διάσημα στην Αγγλία, σειριακά επαναλαμβάνοντας την τετραγωνική συνάρτηση [zn+1 = zn2]. Οι φωτογραφίες από τα drones από το Big Basin, στην California περιελάμβαναν μερικές θαυμάσιες φωτογραφίες μιας μεγάλης διατάξεως ενωμένων κυκλικών μονάδων εκτεινόμενα σε 5 μέτρα διάμετρο.

Ενώ τα γνήσια αγρογλυφικά δημιουργούνται από συνειδητά orbs από πλάσμα ΗΗΟ, ο Skorzeny δήλωσε ότι τα drones της CIA χρησιμοποιούν την τεχνολογία ακουστικής αιωρήσεως με αορατότητα stealth χρησιμοποιώντας ΗΗΟ πλάσμα, φαίνονται σαν λεπτή ρόζ/μπλέ ομίχλη που περιβάλει τα πολλά λεπτά θερμαντικά σώματα όταν απενεργοποιηθεί η αορατότητα. Ο σκοπός της συσκοτίσεως από την CIA ολόκληρου του φαινομένου των αγρογλυφικών ενορχηστρώνεται διότι τα γεωμετρικά μηνύματα που περιέχονται μέσα στους κύκλους δίνουν ανοιχτά στην ανθρωπότητα το ενοποιημένο κλειδί για την ακουστική αιώρηση και την τεχνολογία πλάσματος ΗΗΟ.

Ακριβώς το ίδιο κλειδί που οι Skorzeny, Gehlen και Scherf είχαν κλέψει από τον Nikola Tesla το 1943. Φωτογραφίες εξαρτημάτων των drones δοθήκανε σε μια επιχείρηση παραπληροφορήσεως και συγκαλύψεως που έγινε το 2007 μέσω μιας εταιρείας ελεγχόμενης από την CIA ονομαζόμενης Commercial Applications Research for Extraterrestrial Technology (CARET) στο Palo Alto, στην California που ισχυρίζεται ότι αποκρυπτογράφησε την «εξωγήινη γλώσσα» των σκαφών. Οι χάρτες μαγνητικής αντηχήσεως που δοθήκαν το 2003 αποκαλύπτουν την αντήχηση στάσιμων κυμάτων που δημιουργείται από τα drones της CIA για αιώρηση βάσει του σχεδιασμού του Tesla.

Ο Skorzeny για την προσσελήνωση του Apollo

Γέλασε και είπε ότι οι ΗΠΑ ποτέ δεν προσσελήνωσαν άνθρωπο στην σελήνη, αλλά γύριζαν μόνο γύρω από την Γη. Αυτός ο ισχυρισμός υποστηρίζει απ’ ευθείας αυτό που πολλοί ερευνητές είχαν ήδη βγάλει στην φόρα από την ανάλυση των ψεύτικων φωτογραφιών της NASA από την προσσελήνωση. Οι αστροναύτες είχαν φωτογραφηθεί και φιλμαριστεί σε μια γιγάντια κατασκευή στο Houston πριν την τηλεοπτική προβολή. Η χρήση ισχυρών προβολέων για να προσομοιάσουν το ηλιακό φώς είναι φανερή, όταν η σελήνη φωτίζεται από το σκληρό ηλιακό φώς παράγοντας μακριές παράλληλες σκιές.

Η φωτογραφία του Aldrin είναι γεμάτη από ασυνέπειες στον φωτισμό και επιπλέον με ανεξήγητα αντικείμενα στην ανάκλαση του κράνους του. Τα ψεύτικα φιλμ που παραχθήκανε στο στούντιο έχουν ακόμη πιο καταστροφικές αποτυχίες. Οι περισσότεροι αστροναύτες του Apollo επιλέχθηκαν από μέλη της Μασονίας. Πιστοί πράκτορες της απάτης που εορτάζονται στην σειρά καρτ ποστάλ «Masons on the Moon» του Masonic Stamp Club of New York. Οι αστροναύτες του Apollo 11 μπορεί να είχαν προγραμματιστεί με ύπνωση, με ψεύτικες αναμνήσεις ενός σεναρίου προσεδαφίσεως, πριν η μετά την διαστημική αποστολή, που δεν έφυγε ποτέ από την τροχιά της Γης.

Ο Skorzeny επίσης ισχυρίζεται ότι ο Tesla άφησε μια «έκπληξη» για αυτούς στην σελήνη που απέτρεψε όλες τις προσπάθειες για προσεδάφιση στην σελήνη από τις ΗΠΑ και την Ρωσία, που ακόμη δεν έχουν μπορέσει να καταλάβουν αυτήν την «έκπληξη». Πιθανολογούν ότι ο Nikola Tesla είχε κατασκευάσει ένα στόλο ιπτάμενων αόρατων δίσκων που προστατεύουν την επιφάνεια της σελήνης με θωράκιση πλάσματος. Τα αόρατα αεροσκάφη με το πλάσμα είναι αόρατα μόνο στο ανθρώπινο μάτι, αλλά η δυνατή υπογραφή θερμότητας είναι αναπόφευκτα ανιχνεύσιμη στο υπέρυθρο. Άρα καταλαβαίνουμε ότι ο Skorzeny είχε συμπεράνει λάθος ότι ο Tesla ήταν η πηγή αυτής της σεληνιακής Ηλεκτρομαγνητικής θωρακίσεως. Στην πραγματικότητα δημιουργείται από γιγαντιαίες τεχνητές κατασκευές στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης, όπως φαίνεται σε μυστικές φωτογραφίες της NASA τους έγινε ρετούς πριν δοθούν στο κοινό.

Αναρωτιέμαι γιατί ο Skorzeny γιατί πληροφορεί για τους «αδελφούς» του συνδικάτου εγκλήματος. Μήπως δεν ήταν επιτυχημένοι πράκτορες εξαπάτησης που απολάμβαναν την γενναιοδωρία της Νέας Τάξεως Πραγμάτων μεταξύ τους; Ο Otto αναφέρει ότι το γίνει πληροφοριοδότης στις δια βίου δραστηριότητες της Ναζιστικής ομάδας ήταν μια πράξη εκδίκησης κατευθυνόμενη στην αποκάλυψη της πραγματικής Γερμανικής ταυτότητας του George\H.W. Bush, Sr, σε αντίποινα για την εξαπάτηση του περισσότερες από μια φορές. Η απάτη καταβροχθίζει τα πάντα και δεν μπορεί να διαμερισματοποιηθεί. Η απληστία επίσης δεν γνωρίζει όρια, τους πράκτορες της απάτης δεν τους εμπιστεύεται ούτε το είδος τους, εξασφαλίζοντας ότι η απατηλές συμμαχίες αναπόφευκτα κάποια στιγμή ξινίζουν όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι.

Ενώ ο Otto περιγράφει την δυσαρέσκεια του για τις επανειλημμένες πράξεις εκβιασμού από τον George Scherf Jr. ο δημοσιογράφος Don Nicoloff επισήμανε μια ιδιαίτερα μαζική και άκρως αμφιλεγόμενη συντονισμένη κλοπή που αφορούσε 100 εκατομμύρια δολάρια δώρο στον Skorzeny από την πρώην μυστική ερωμένη του Eva Peron, που κληρονόμησε με τον θανατό της στις 26 Ιουλίου 1952. Περαιτέρω έρευνα για την ζωή του Otto Skorzeny «αρχικατασκόπου», αποκαλύπτει την ελάχιστα γνωστή σχέση του με την Eva (Evita) Marie Duarte de Peron, σύζυγο του Αργεντινού Προέδρου, Juan Domingo Peron.

Ο χρυσός που είχε κλαπεί από τους Ναζί (ξεπλυμένος μέσα από τις Ελβετικές τράπεζες και το Βατικανό, μεταφέρθηκε από τον ναύαρχο Wilhelm Canaris) είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και με τον θάνατο της, η Eva Peron κληροδότησε στον Skorzeny 100 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία τελικά πέσανε στα χέρια της CIA. Η σύνδεση Nazi-CIA με τα λεφτά ήταν προφανής. Βασιζόμενοι στους ισχυρισμούς του Skorzeny, προφανώς αυτά τα χρήματα έπεσαν στα χέρια του George H.W. Bush και στους «χειριστές» του.

Ο Skorzeny είπε ότι ο κρίσιμος ρόλος του με τον Reinhard Gehlen πίσω από την κλίκα του Rockefeller και της οικογένειας Bush στο να ενορχηστρώσουν την επί δεκαετίες συνωμοσία της παράνομης κατάληψης και ελέγχου των ΗΠΑ με την δωροδοκία των Δικαστών των Ανωτάτων Δικαστών και εγκαθιστώντας απατηλό λογισμικό εκλογών για να κερδίσουν τις Προεδρικές εκλογές του 2000 και 2004. Ο David Rockefeller δωροδόκησε ένα Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου σε μια σειρά μεταφορών χρημάτων από την Chase Manhattan Bank σε σύνολο 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως το αποκάλυψε ο γιατρός πρώην υπάλληλος της CIA, Sue Arrigo.

Η Ναζιστική αόρατη κατάληψη της Αμερικής επέτρεψε στην CIA-Mossad να προγραμματίσουν τα γεγονότα της 9/11 με τον συντονισμό του αντιπροέδρου Cheney και του ελεγκτή του Πενταγώνου Rabbi Dov Zakheim. Τεράστιες βιβλιοθήκες ενοχοποιητικών ντοκουμέντων της CIA εξαφανίστηκαν στην επιχείρηση κατεδαφίσεως του World Trade Center.

Αποκάλυψη των Ταυτοτήτων της Ναζιστικής Αδελφότητας

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή Otto Skorzeny, το συνδικάτο μίσους η «Αδελφότητα των Αρείων Εθνών» αποτελείται από παλιούς Ναζιστές/CIA πράκτορες της συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό του, τον Adolf Hitler, τον George H. Scherf Jr., τον Martin Bormann, τον Reinhard Gehlen, τον Walther Rauff, τον Alois Brunner, τον Joseph Mengele και τον August Hirt. Γείτονες για πολλά χρόνια στην ακτή Boynton στην Φλόριδα, ο Hirt πέθανε το 2001 αφού ο Skorzeny είχε πεθάνει το 1999.

Όλα τα άλλα μέλη του Ναζιστικού κατασκοπικού δακτυλίου είναι ζωντανά (όταν έδωσε την συνέντευξη ο Skorzeny), αφού ξαναενώθηκαν στις ΗΠΑ δεκαετίες πριν, δοξάζοντα τον εαυτό τους με εγκλήματα μίσους καθώς η CIA συντονίζει τις επικερδείς επιχειρήσεις τους που περιλαμβάνουν διεθνή παραγωγή ναρκωτικών και όπλων και εμπορίας, επίσης εμπορία παιδιών σεξουαλικών σκλάβων, βασανιστήρια και παραγωγή φιλμ snuff. Πριν τον θάνατο του ο Otto Skorzeny αποκάλυψε τις ψεύτικες ταυτότητες, τις τότε διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των μελών της ελίτ της Ναζιστικής Αδελφότητος:

Adolf Hitler (b.1889) faked suicide on 4/30/1945 alias William Coates wife Eva Braun, alias unknown Bethesda, MD residence

George Scherf, Sr. (1895-1972) alias Prescott Sheldon Bush Financial secretary of Nikola Tesla CEO Brown Brothers Harriman Union Banking Corporation treason

Senator of ConnecticutReinhard Gehlen (b.1919) Director of German BND, DVD faked death 6/8/1979 alias Henry “Hank” V. Janowicz 31 Rumana Rd, Wayne, NJ 07470 tel: (973) 696-6599(973) 696-6599

Walther Rauff (b.1908) faked death 5/14/1984 alias George Pfaff 175 Georgetown Woods Drive Youngsville, NC 27596-7622 tel: (919) 556-0467(919) 556-0467

Joseph Mengele (b.1917) faked death 2/7/1979, falsified DNA alias Steven T. Rabel 3688 East Ibis Cove Court Hernando, FL 34442 tel: (352) 560-0260(352) 560-0260

Martin Bormann (b.1920) faked death 5/2/1945, falsified DNA alias Edward Kobylarz 204 Creekview Road New Bern, NC 28562-9181 tel: (252) 633-7947(252) 633-7947

George H. Scherf, Jr. (b.1924) alias George Herbert Walker Bush CIA Director, 41st US President wife Barbara Pierce Bush Walker’s Point, Kennebunkport, MN

Otto Skorzeny (1908-1999) faked death 7/6/1975 alias Edward Frank Pyzyna wife Frances P. Pyzyna, alias 638 4th Avenue Boynton Beach, FL 33426 tel: (561) 732-6634(561) 732-6634

Alois Brunner (b.1912) alias Fred E. Kobylarz wife Dorothy C. Kobylarz 24 Valley View Drive Farmington, CT 06032 tel: (860) 677-4245(860) 677-4245

August Hirt (1898-2001) faked suicide 6/2/1945 alias Frank Hirt Skorzeny’s neighbor on 4th Ave Boynton Beach, FL 33426

O Skorzeny έδωσε ντουζίνες ομαδικών φωτογραφιών εκθέτοντας κοινωνικά γεγονότα από την ζωή αυτού του ελίτ Ναζιστικού κατασκοπικού δικτύου. Η φωτογραφία στο σπίτι των Scherf (σύμφωνα με τον Scherf τραβήχτηκε το 1938), είναι αυτή με τα τόξα και τα επώνυμα σε μια Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και άλλη μια από την ίδια χρονική περίοδο πάλι με ονόματα. Ο Mengele φαίνεται να φοράει την ίδια γραβάτα και στις δύο φωτογραφίες. Αυτές οι δύο φωτογραφίες παρέχουν οπτική επιβεβαίωση για τις πραγματικές Γερμανικές ταυτότητες και αδελφική εγγύτητα της ελίτ των Ναζί που αναπτύχθηκε ανάμεσα στα κεντρικά μέλη της «Άρειας Αδελφότητας» από την βαθιά ριζωμένη ρητορική του Adolf Hitler.

Μια φωτογραφία του 1942 δείχνει τον Adolf Hitler με τον προσωπικό του φρουρό και ειδικό πράκτορα Otto Skorzeny μήνες πριν ο Hitler διατάξει την δολοφονία του Nikola Tesla από τον Skorzeny και τον Gehlen, όπως ενορχηστρώθηκε από τον George Scherf, Jr. στον OSS. Ένας από τους πλέον έμπιστους πράκτορες του Adolf ο Skorzeny, αργότερα θα πρόδιδε την εμπιστοσύνη του στα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Αντιπαρατιθέμενος στο βουνό των γραμμένων από την CIA ψεύτικων ιστοριών, ο Otto Skorzeny έδωσε την προσωπική του εμπειρία των τελικών γεγονότων του Β’ Π.Π, περιλαμβάνοντας την αποκάλυψη ότι ο Adolf Hitler δεν αυτοκτόνησε. Καθώς τα Ρωσικά τάνκς κατελάμβαναν το Βερολίνο, ο Skorzeny εκτέλεσε έναν από τους σωσίες του Hitler σε μια προσπάθεια να πλαστογραφήσει την αυτοκτονία του Hitler πριν φυγαδευτεί.

Η προσωπική SS Ναζί πιλότος Hanna Reitsch πέταξε με ένα Fieseler-156c ‘Storch’ μεταμφιεσμένο σαν αεροπλάνο ανακουφίσεως του Ερυθρού Σταυρού στο μπούνκερ του Der Führer παρέλαβε τον Hitler και τον Skorzeny και πέταξε μακριά από τον κίνδυνο στο Salzburg στην Αυστρία. Μόλις ο Hitler κρύφτηκε με ασφάλεια από το Βατικανό, ο Skorzeny παραδόθηκε στους Αμερικανούς, όπως είχε σχεδιασθεί, για να απελευθερωθεί αργότερα από τον George Scherf, Jr. του OSS.

Ο Otto επίσης παρουσίασε μια φωτογραφία (επάνω) τραβηγμένη στο McDonald Lodge στο Glacier National Park στις 27 Αυγούστου του 1997. Φαίνεται καθαρά στα δεξιά ο ίδιος ο Otto, με το ψευδώνυμο «Big» Ed Pyzyna, να στέκεται σ’ ένα μπαστούνι δίπλα στην σύζυγό του «Frances» στο κέντρο. Ο Skorzeny τόνισε ότι ο ηλιοκαμένος άντρας που φοράει ένα καπέλο (μερικώς κομμένος στην κάτω αριστερή γωνία) είναι στην πραγματικότητα ο Adolf Hitler σε ηλικία 107 ετών. Ο Skorzeny επίσης επιβεβαίωσε ότι είναι η μοναδική φωτογραφία του Hitler μετά την ψεύτικη αυτοκτονία του το 1945.

Ο Hitler είχε παραμορφωμένο το αριστερό του αυτί και είχε κάνει εγχείρηση, επίσης δύο στρογγυλά σημάδια το ένα πάνω από το άλλο στο άλλο στο αριστερό του μάγουλο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του 1997. Οι πολλοί στενοί ώμοι του καθισμένου άντρα και ο κοντός λαιμός επίσης υποστηρίζει τις δηλώσεις του Skorzeny. Όντας ο προσωπικός του σωματοφύλακας και ειδικός του πράκτορας που ασφάλισε την πτήση του Μουσολίνι και του Χίτλερ από τις χώρες τους σε διαφορετικές περιπτώσεις στο τέλος του Β’ Π.Π, η μαρτυρία του και οι φωτογραφικές αποδείξεις δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

********************

Ο Otto Skorzeny ονόμασε την Bethesda, στο Maryland σαν την κατοικία του Adolf Hitler στις ΗΠΑ. Ζούσε σε ασφαλείς στρατιωτικές βάσεις και υπόγειες Nazi CIA εγκαταστάσεις. Αποδείξεις των ισχυρισμών του Skorzeny αναδύθηκαν όχι μακριά από την περιοχή της Bethesda κατά την διάρκεια ερευνών για μια περίπτωση εταιρικού βασανισμού στην Monaca, στην Pennsylvania, έχοντας σχέση με βασανισμό νοητικού ελέγχου αρκετών υπαλλήλων. Ανάμεσα στα θύματα βασανισμού ήταν δύο άτομα, πιθανόν δίδυμα, που θα μπορούσε να είναι παιδιά του Adolf Hitler.

Ένας πρώην δικηγόρος εργατικού δικαίου για την Atlantic Richfield Co. ο David E. Rosenbaum διεξήγαγε μια έρευνα εννέα ετών (1983-1992) που αφορούσε ισχυρισμούς φυσικών βασανιστηρίων και καταναγκασμού διαφόρων εργαζομένων στο εργοστάσιο της ARCO στην Monaca, PA. Οι πελάτες του Jerry L. Dotey και Ann White, υπήρξαν τα θύματα προφανούς έκθεσης σε ραδιενέργεια. Αλλά όπως ο Mr. Rosenbaum έψαχνε βαθύτερα μέσα από τις επακολουθήσασες συνεντεύξεις, αποκαλύφθηκε το «Κουτί της Πανδώρας».

Το πιο εκπληκτικό του συμπέρασμα ήταν ότι οι Jerry Dotey και Ann White ήταν μάλλον παιδιά του Adolf Hitler, βασισμένο εν μέρει στην παράξενη ομοιότητα από φωτογραφίες (τα χαρακτηριστικά του προσώπου, η δομή του σκελετού και το μέγεθος λήφθηκαν υπόψη). Ο Rosenbaum επίσης δηλώνει, «Και οι δύο δείχνουν αισθήματα και εμπειρίες που δείχνουν ότι είναι δίδυμοι». Οι Dotey και White ισχυρίζονται ότι βασανίστηκαν με πολλούς τρόπους ενώ ήταν σε ύπνωση με χρήση ναρκωτικών, με τον καθένα τους να περνά τουλάχιστον τρείς τεχνικές εκπαιδεύσεως από τους γιατρούς του εργοστασίου. Κάθε θύμα είχε εκπαιδευθεί να εισέρχεται σε υπνωτική κατάσταση με την χρήση συγκεκριμένου ερεθίσματος, συνήθως με την χρήση μιας λέξεως «κλειδί» η φράσεως και εκπαιδεύτηκαν να ξεχνάνε ότι συνέβαινε στην υπνωτική κατάσταση. Είχαν επανειλημμένα υποστεί συγκεκριμένη σειρά ερεθισμάτων ώστε να παράγουν αυτόματες αντιδράσεις στο συγκεκριμένο ερέθισμα.

Οι βετεράνοι του προγράμματος MK-ULTRA ο Dr. Bernard Diamond, ο Dr. Martin Orne και ο Dr. Josef Mengele επισκέπτονταν συχνά το εργοστάσιο της ARCO, σύμφωνα με τον Rosenbaum. Η ειδική εκπαίδευση των Dotey και White είχε σκοπό την τεχνητή δημιουργία διπλών προσωπικοτήτων μιας Αγγλικής και μιας Γερμανικής. Ο Rosenbaum που είναι Εβραίος, έχει διατηρήσει μια βαθειά φιλία και με τους δύο, παρά τις επισφαλείς συνθήκες.

Τα κατ’ εξακολούθηση βασανιστήρια και η σκλαβιά που περιγράφονται από τους πρώην υπαλλήλους της ARCO επιβεβαιώνονται ακριβώς από τα λεγόμενα του Otto Skorzeny, όπου ο ίδιος ανήκε στην ελίτ του Hitler του κατασκοπικού σώματος που εγκατέστησαν το δίκτυο των εταιρικών καλύψεων για το Ναζιστικό πρόγραμμα της έρευνας νοητικού ελέγχου για να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε στα στρατόπεδα θανάτου του Τρίτου Ράιχ. Η με αυστηρή πειθαρχία χρήση του φόβου, των τραυμάτων, του ηλεκτροσόκ και της ύπνωσης στον προγραμματισμό νοητικού ελέγχου καθιερώθηκαν από ανθρώπους οι οποίοι οι ίδιοι υπήρξαν θύματα φρικτής κακοποίησης, όπως στην περίπτωση ο πατέρας του Adolf Hitler ο Alois.

O Joseph Mengele απασχολούνταν για χρόνια χρησιμοποιώντας το Αμερικανικό ψευδώνυμο Steven Rabel, σαν «τεχνικός εργαστηρίου» για μπροστινές εταιρείες της CIA περιλαμβανομένων της ARCO και της W.R. Grace Company. Το διαβρωτικό δίκτυο των επιχειρήσεων βασανιστηρίων των Nazi CIA εκτείνεται πολύ υπογείως, σε κυριολεκτικά εκατοντάδες γιγάντιες υπόγειες εγκαταστάσεις. Αυτές οι διάφορες εγκαταστάσεις μέσα στους σκαμμένους βράχους φιλοξενούν προχωρημένες τεχνολογίες από πρωτότυπα που εκλάπησαν από τον Dr. Nikola Tesla αφού πρώτα ο Skorzeny τον σκότωσε προκαλώντας του ασφυξία.

Αυτά τα ολίγα, για όσους καταλαβαίνουν, ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του μέλλοντος της ανθρωπότητας και διεπράχθη από το Τρίτο και το Τέταρτο Ράιχ, εναντίον όλων των ιδιοφυών ανθρώπων που εργάστηκαν για το καλό της ανθρωπότητας σε κάθε αληθινά επιστημονικό επίπεδο και όχι σε επιστημονίζοντες τσαρλατανισμούς όπως ο κρετίνος Αϊνστάιν, ο Έντισον, ο Μαρκόνι, ο Χόκινγκ και λοιποί πληρωμένοι απατεώνες για να συσκοτίσουν την ανθρώπινη αντίληψη. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ.

Δεν αναφέρθηκα καθόλου προς την Ρώσικη πλευρά γιατί ο Otto Skorzeny, έδωσε και στους κομμουνιστές τα κλεμμένα σχέδια του Τέσλα. Τι γίνεται με τους μαρξιστές … γιατί δεν παίζουν μπάλα μονάχα οι Ναζί στο πεδίο του πολυπολιτισμικού τουρλουμπουκιού που σε έριξαν κι έκαναν το μυαλό σου κουρκούτι. Θα επανέλθω σχετικά με την μαρξιστική πανούκλα …

Υπάρχουν λύσεις, σε προσωπικό, ΑΤΟΜΙΚΟ και ΜΟΝΟ επίπεδο, ξέχνα τις ομάδες, τα κόμματα και τα κάθε λογής αποκόμματα των ΕΛΛ των ΚΟΥΝΕΛ των Σωραίων και των Βελαζόπουλων, της «αγάπης και φως» και του «ειρηνικού πολεμιστή» … γελάνε και τα βελανίδια με την ηλιθιότητα σου χαζοπούλι. Υπάρχουν λύσεις για κάθε πρόβλημα, αλλά απαιτείται ΓΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Δ Υ Ν Α Μ Η.-

@Ion Maggos / 2011

Αναζήτησε τα άρθρα: Αντιβαρυτικά Αόρατα Drones των Nazi & CIA / Space Command Captain: Mark Richards

Πληροφορίες από τα βιβλία του Erik Orion Berman (2003) «Interview With The Nazi» και «The Bush Connection» αναζητήσε τα στο Amazon.com

Είναι δύο εκπληκτικά βιβλία ιστορίας τα οποία αναφέρουν λεπτομερώς τις συνδέσεις της οικογένειας Μπους με τον Adolph Hitler, τους Ναζί εγκληματίες πολέμου και την δολοφονία του μεγάλου επιστήμονα, ιδιοφυϊή Νικόλα Τέσλα! Ιστορίες και φωτογραφίες παρέχονται από τον πρώην σωματοφύλακα του Χίτλερ και κατόπιν της C.I.A. Commando Otto Skorzeny.

terrapapers.com

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*