12:59 - 30/07/2017

Τα ονόματα των 72 βασιλέων των Νεφελίμ σύμφωνα με τα βιβλικά και πατερικά κειμενα

Τα ονόματα των 72 βασιλέων των Νεφελίμ σύμφωνα με τα βιβλικά και πατερικά κειμενα

Ο Άγιος Ανδρέας, ο διά Χριστόν σαλός, καταγόταν από την Σκυθία και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Λέοντος ΣΤ’ του Σοφού (886 – 912 μ.Χ.). Από παιδική ηλικία είχε πουληθεί ως δούλος σε κάποιον πρωτοσπαθάριο και στρατηλάτη της Ανατολής, ονομαζόμενο Θεόγνωστο, άνδρα ενάρετο και ευσεβή, ο οποίος τόσο αγάπησε τον μικρό Ανδρέα, ώστε τον μεταχειρίστηκε ως υιό του, φροντίζοντας για την επιμελή και θεοσεβή μόρφωση αυτού.Τον Ανδρέα είλκυαν περισσότερο από κάθε άλλο τα ιερά γράμματα και ιδιαίτερα οι Βίοι και τα Μαρτύρια των αγωνιστών της Χριστιανικής πίστεως. Τέτοιος δε υπήρξε ο ζήλος του προς αυτά, ώστε αποκλήθηκε «σαλός» (μωρός), διότι ο ζήλος του αυτός τον ωθούσε πολλές φορές στο να υπομένει εμπαιγμούς, ταπεινώσεις και βαριές ύβρεις και να προβαίνει σε διαβήματα που κρίνονται ως ανισόρροπα και εκκεντρικά.

Μέσα από τον βίο του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού, εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου διαβάζουμε:

– Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία..Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!

P02969 001

Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. Εκείνες τις ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη. Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ η σελήνη κι όλα τα άστρα θα σκοτισθούν, καθώς θα τα βλέπουν επάνω στη γη να συναγωνίζονται στην ακαθαρσία. Αυτοί οι λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια τα θυσιαστήρια, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήση. Τότε όσοι θα κατοικούν στην Ασία, ας φύγουν στα νησιά των Κυκλάδων (κατ’ άλλη γραφή: τις κοιλάδες των νήσων), γιατί τα ρυπαρά έθνη δεν θα πάνε εκεί, και ας πενθήσουν για εξακόσιες εξήντα ημέρες.

Ο Άγιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς, τους βασιλιάδες των ρυπαρών εθνών που θα κατακλύσουν τον πλανήτη. Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα “ρυπαρά έθνη” στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για “Ινδαλία” δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαΐων ενώ κατά αλλά βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού…

Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα:

Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος,

Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ,

Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος,

Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας,

Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας,

Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα,

Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ,

Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ,

Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια,

Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.

Οι Νεφιλίμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια σ΄θμφωνα πάντα με τις προφητείες του Αγίου Ανδρέα.

πηγές:
https://el.wikipedia.org
ορθοδοξια.gr
http://eviou.blogspot.com/2012/07/72.html
βίος του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού, εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου
Δ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας(σειρά βιβλίων), εκδ. Λιακόπουλος

omadaorfeas

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ο ΜΥΡΩ ΔΑΤΟΣ 30 Ιουλίου 2017 @ 13:42
  13
  0
  Δηλαδη ? τωρα η ελλαδα γεματη με τετοιους ειναι…βρωμοκοπισε ο τοπος.
  • 12
   2
   ναι κι εγω που περνουσα απο το Πνευματικο κεντρο του Δημου Αθηναιων στην Ακαδημιας βρωμουσε ο τοπος απο την σκατιλα κε το κατρουλιο…ασεδε το τι γινετε μεσα στα λεωφορειο… η μποχα παει συννεφο….
 2. 22
  6
  Η σωστη αναγνωση ενος αρθρου γινεται ως εξης:για να μην χανεις τον χρονο σου ασκοπα, διαβαζοντας ενα αρθρο “σκουπιδι”,πας στο τελος και βλεπεις ποιος σχετιζεται ή ποιος το υπογραφει.μολις δεις λιακοπουλος λοιπον βαζεις οπισθεν και δρομο!!!!!!
  • 10
   5
   ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ?ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΟΜΑΔΑ ΟΡΦΕΑ…ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Ε????
   • 6
    2
    πηγές: https://el.wikipedia.org ορθοδοξια.gr http://eviou.blogspot.com/2012/07/72.html βίος του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού, εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου Δ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας(σειρά βιβλίων), εκδ. Λιακόπουλος Piges oxi malakies ti les twra……a erwtisi oi E hrthan i akoma pinoun kafedaki sto krono????
   • ορθοδοξος ελληνας 31 Ιουλίου 2017 @ 00:39
    3
    5
    Ρε φιλε θα με τρελανεις τελειως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ο λιακοπουλος εχει ανακατεψει δωδεκαθεισμο με ορθοδοξια,μαζι και λιγο μουσουλμανισμο.κατι σαν wash and go 5 σε 1.ειναι δυνατον να παρω στα σοβαρα αυτον τον βλακα;;;;;;;;αντε τωρα με τον χαφιε.λεει 2 αληθειες και 2.0000 ψεματα.μην ασχολειστε με δαυτον.η παππας η ζευγας.η με τον δια και τους ολυμπιους δαιμονες η με τον Χριστο.και με τα δυο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ο.ανθρωπος εχει παθει τσουναμι στο μυαλο του.θελει φορματ και επαναφορτωση!!!!!!
  • 3
   1
   Εχεις επιλεκτική όραση, να το κοιταξεις!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί