17:52 - 15/12/2015

Συμβαίνει τώρα: Τρόμος στις ΗΠΑ – Έκλεισαν σχολεία στο Λος Άντζελες μετά από «αδιευκρίνιστη απειλή»

11

Στιγμές πανικού στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ έπειτα από τη διαταγή των Αρχών να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία εξαιτίας αδιευκρίνιστης «ηλεκτρονικής» απειλής η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα ή τον ακρίβεια της απειλής, η οποία διέκοψε το πρωί τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων

kontranews

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. wbtv.com/story/30755058/congressman-threat-that-closed-los-angeles-schools-appears-to-be-a-hoax
    Οι δηλώσεις στα βίντεο έχουν ενδιαφέρον

    Ανάλογες απειλές δέχθηκαν και στη Νέα Υόρκη, όμως αποφάσισαν να μην κλείσουν τα σχολεία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*