09:59 - 15/06/2019

Στρατιωτικό φυλλάδιο επικηρύττει τον πατριωτισμό στην Αγγλία

Στο πεζικό του Ηνωμένου Βασιλείου ο πατριωτισμός είναι κάτι που διώκεται επίσημα πλέον. Ένα φυλλάδιο που διανεμήθηκε μόνο σε υψηλόβαθμους τους έλεγε μια πλειάδα χαρακτηριστικών τα οποία είναι δείγμα εξτρεμισμού και τους καλούσε όταν τα εντοπίσουν σε κάποιον να τον αναφέρουν.

Το φυλλάδιο αυτό διανεμήθηκε κρυφά στους υψηλόβαθμους και τους καλούσε να καταδώσουν όσους δηλώνουν πατριώτες ή κάνουν κριτική στην αριστερά και άλλα τραγελαφικά γνωρίσματα “ακραίου δεξιού εξτρεμισμού.”

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άτομα που αγαπούν την πατρίδα τους και το έγγραφο διέρρευσε στη δημοσιότητα, κάτι που ανάγκασε το υπουργείο αμύνης να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά του.

dailymail

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θαλασσινός 06/16/2019 @ 9:06 ΠΜ

    Αυτά είναι προχωρημένα πράγματα. Είδατε πόσο προχωρημένος είναι ο Κούλης που υποσχέθηκε να πατάξει τον “νατιβισμό”;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh