ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Στη Γαλλία το κράτος θα ενεργοποιεί εξ αποστάσεως τα κινητά των πολιτών για να εντοπίζει ήχο και εικόνες

· ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ

Στη Γαλλία το κράτος θα ενεργοποιεί εξ αποστάσεως τα κινητά των πολιτών για να εντοπίζει ήχο και εικόνες. Οι υποκλοπές, η παρακολούθηση, ο κοινωνικός έλεγχος το Πανοπτικό Νόμος του Ψηφιακού Ολοκληρωτισμού!!

”Η κυβέρνηση θέλει να επιτρέψει την εξ αποστάσεως ενεργοποίηση του τηλεφώνου σας, προκειμένου να εντοπίζει και να καταγράφει εικόνες και ήχους. Για ποιους σκοπούς; Ένας νέος τρόπος ελέγχου των ανθρώπων;” ανεβάζει πριν λίγο στο twitter του o Mike Borowski Γάλλος πολιτικός τ. βουλευτής και δημοσιογράφος. Εκεί οδηγεί η ψηφιοποίηση των πάντων που υποσχέθηκε χθες ο νικητής των ελληνικών εκλογών σε έναν ψηφιακό ολοκληρωτισμό στο Πανοπτικό και στην Πανεπιτήρηση.. Η ΠΑΝΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ πέρασε ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

dimpenews.com

*Πρώτος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών ο Κυριάκος Πιερρακάκης ο υπουργός ψηφιακής διακύβερνησης, και αυτό δυστυχώς κάτι σημαίνει..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Tech

Μπιλ Γκέιτς: «Η AI είναι σαν εξωγήινη νοημοσύνη» – Καμία κυβέρνηση δεν είναι πραγματικά έτοιμη

Σημαίες του ΝΑΤΟ – ασφάλεια και υβριδικές απειλές στην ΕυρώπηΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Όλα τα υπουργεία επικαιροποιούν τα σχέδια πολέμου – Επιστρέφει το «War Book» του Ψυχρού Πολέμου

ΔΙΕΘΝΗ

Kiyosaki: «Το μεγαλύτερο κραχ στην ιστορία έχει ξεκινήσει» – Τι λέει για αγορές, συντάξεις και αποταμιεύσεις

4 απαντήσεις στο “Στη Γαλλία το κράτος θα ενεργοποιεί εξ αποστάσεως τα κινητά των πολιτών για να εντοπίζει ήχο και εικόνες”

  1. Οταν το 1998, εγινε μια παρουσιαση στανταρ κινητης τηλεφωνιας, καποια απο τα θεματα που αναφερθηκαν ηταν οι δυνατοτητες εξ αποστασεως ενερροποιησης, κρυφης συνακροασης κλπ. Και εδω και χρονια οι μπαταριες τοποθετουνται χωρις περιβλημα με καλωδιοταινιες απο πανω, ωστε να μην μπορει να τις βγαλει ο χρηστης. Ενα τηλεφωνο 8 ετιας που η μπαταρια ειναι σε περιβλημα και αφαιρειται λυνει το προβλημα.

  2. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ,ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ(ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,WI-FI/ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET,ΚΙΝΗΤΟ,LAPTOP,TABLET,I-PAD) ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

  3. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ,ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ,ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ:ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *