11:39 - 16/08/2022

«ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ» οι άνθρωποι! ΕΜΒΟΛΙΑ κάθε τρεις μήνες!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ως «λύση» θα έρθει το υπερεμβόλιο «ΧΑΡΑΓΜΑ», μία φορά και καθάρισες (;;;)

Όπως διαβάσατε χθες, στην Γερμανία αποφασίστηκε πως εμβολιασμένος θα θεωρείται εκείνος που κάνει εμβόλιο κάθε τρεις μήνες.

Παρά την πτώση των αριθμών Covid, οι Γερμανοί πολίτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για νέες απαιτήσεις μάσκας και αυστηρότερα μέτρα ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ από τον Οκτώβριο και προφανώς θα ακολουθήσει και η Ελλάδα.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach και ο υπουργός Δικαιοσύνης Marco Buschmann ανακοίνωσαν έναν αμφιλεγόμενο νόμο για την προστασία των λοιμώξεων που θα τεθεί σε ισχύ τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το νέο νόμο, μόνο τα άτομα στη Γερμανία που εμβολιάστηκαν πριν από λιγότερο από τρεις μήνες θα αναγνωρίζονται ως εμβολιασμένα.

Θα κάνουν «σουρωτήρι» τους ανθρώπους με τα προβληματικά, έως θανατηφόρα εμβόλια, όπως ισχυρίζονται επιστήμονες, μέχρι να τους προτείνουν το υπερεμβόλιο «χάραγμα»!

Δείτε να το λένε στα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας:

el.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*