22:56 - 30/03/2020

Ήρθε η ώρα. Ο κόσμος να ετοιμάζεται για το σφράγισμα

Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά για την πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε

Την στιγμή που «όλοι μαζί» οργανισμοί και ενώσεις κρατών ετοιμάζονται να δώσουν μία κοινή «οικονομική λύση» στις επιπτώσεις του κορωνοϊού, άλλοι ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο προς την απόλυτη υποδούλωση των ανθρώπων.

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)

Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ). Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους. Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει. Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε. Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα

Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό. Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

Όλο το σύστημα από τις μικροβελόνες και τον χαλκό, θα είναι στερεωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο (patch). Ο άνθρωπος, θα παίρνει το κατάλληλο αυτοκόλλητο, θα το κολλάει στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο και οι μικροβελόνες, ανεπαίσθητα σχεδόν θα καρφώνονται στο δέρμα του, ενώ αυτός μετά θα ξεκολλάει το αυτοκόλλητο και θα το πετάει στα σκουπίδια. Οι μικροβελόνες τότε θα διαλύονται από την θερμότητα του σώματος και θα αφήνουν με τη μορφή τατουάζ τους νανοκρυστάλλους και το βιολογικό τους περιεχόμενο. Όταν φωτίζονται οι νανοκρύσταλλοι, θα παίρνουν χρώμα ανάλογα με το μέγεθός τους και την κωδικοποίηση που θα τους έχει δώσει ο κατασκευαστής. Έτσι θα έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, μία σφραγίδα, που θα περιέχει και προσωπικά στοιχεία, όχι μόνο δηλαδή τα περί εμβολίου, αλλά τα πάντα και βέβαια το απαραίτητο βιολογικό υλικό.

πηγή: https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

Όσον αφορά τις εξαετείς μελέτες του Bill Gates για τον έλεγχο των εκτρώσεων, μου φέρνει στο νου όλα όσα είχα γράψει (σαν γραφικός που είμαι) στο 25ο πρωτόκολλο των λεγόμενων Σοφών της Σιών για την παγκόσμια στείρωση όλων των ανθρώπων. (Η συνήθης έκδοση έχει 24 πρωτόκολλα).

Αυτό το ιδιόρρυθμο τατουάζ, προτείνει ο Bill Gates να συνδυαστεί με το νέο προϊόν ταυτοποίησης προσώπου με την κωδική ονομασία «ID2020».

πηγή: https://id2020.org/

Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την «ψηφιακή ταυτότητα» που δίνει σήμερα ως «διευκόλυνση» η Νέα Τάξη στους ανθρώπους.

Ο δρόμος προς την απόκτηση αυτού του «σημείου αναγνώρισης» είναι μέχρι στιγμής ένας:

Η εμφύτευση μικροτσίπ

Οι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν συμμαχήσει με τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, προκειμένου το ID2020 να αποτελεί πολύ σύντομα το «σημείο αναγνώρισης» όλων των…«υγιών» ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

Ποιο είναι το σύνθημα της «ανίερης συμμαχίας» πάντα υπό την αιγίδα της Ατζέντας 2030;

«Καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή ατζέντα δεν μπορεί να λύσει κατά μόνας αυτή την πρόκληση. Ο καθορισμός της μελλοντικής πορείας της ψηφιακής ταυτότητας και η πλοήγηση στους συναφείς κινδύνους αποτελεί πρόκληση που απαιτεί παγκόσμια συνεργασία»

Ο ίδιος ο Bill Gates εδώ και χρόνια είπε ότι οι καταστροφικές μέθοδοι που θα μπορούν να σκοτώσουν μαζικά πάνω από δέκα εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα είναι οι πυρηνικές βόμβες αλλά οι κορωνοϊοί. Είπε και δεν είχε άδικο ότι ενώ έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα για την αντιπυραυλική άμυνα, επενδύθηκαν πολύ λίγα για την αντιμετώπιση μιας σοβαρής επιδημίας. Δείτε το βίντεο.

Όσον αφορά την ταυτότητα του 2020, την ID2020, επικαλούνται το ότι 1,5 δις άνθρωποι δεν έχουν ούτε ταυτότητα ούτε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα τους βάζουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι ο ΟΗΕ στηρίζει το εγχείρημα για να πάρουμε όλοι την ταυτότητα τατουάζ του Bill Gates ID2020, ώστε να είμαστε όλοι ίδιοι και εύκολα διαχειρίσιμοι στις μεγάλες πανδημίες που ήρθαν για να μείνουν από ότι φαίνεται.

Ξαναλέω και τονίζω ωστόσο, όλο αυτό είναι το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας της Αριστεράς και της Προόδου. Η Μαύρη Αδελφότητα του Εθνικισμού, δεν συμφωνεί και αυτό φαίνεται από το ότι οι ηγέτες που ελέγχονται απόλυτα από αυτήν την Μαύρη Ελίτ, (Ρωσία, ΗΠΑ, Αγγλία, Λευκορωσία κτλ) προσπάθησαν να υποτιμήσουν την πανδημία και αυτό το είδατε στις ειδήσεις, όπου σε όλα τα κανάλια στην Ελλάδα που επικρατεί η Αριστερά, άσχετα με το αν υποστηρίζουν τον Μητσοτάκη λόγω τοπικών συμφερόντων, διαρκώς υποτιμούν τους ηγέτες της πραγματικής Δεξιάς.

Όλα όπως έχω ξαναγράψει θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει το Φθινόπωρο στις εκλογές των ΗΠΑ.

Όπως και να έχει, το σφράγισμα έρχεται και χτυπάει την πόρτα μας. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη του Ταξιδευτή είναι σαφής και σας δίνει την ευκαιρία να αρνηθείτε τον ψεύτικο αυτό κόσμο με το να αρνηθείτε το χάραγμα που θα σας δίνει την ευκαιρία να “απολαύσετε” τον πρόσκαιρο αυτό κόσμο στη χειρότερη έκδοσή του, γεμάτο με κορωνοϊούς και εγκληματικά στοιχεία να τριγυρίζουν μέσα του.

Για όλα όσα ζείτε εδώ και τώρα, κλεισμένοι, και ελεύθεροι πολιορκημένοι μέσα στα σπίτια σας, μιλάω εδώ και 20 χρόνια. Ότι είπα και ότι έγραψα γίνεται βάσει σχεδίου επακριβώς. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που ζούμε, αλλά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, όχι μόνο για να χωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι, αλλά και για να ξαναβγάλει η Γη χορτάρι.

Μη χάσετε το πάρτυ!!!

el.gr

triklopodia.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/30/2020 @ 11:13 ΜΜ

  Τά χαλάει όταν λέγει ότι υπάρχουν δύο αδελφότητες μαύρη καί άσπρη, δύο κόμματα ψευδή οπού διέσπειρε ό σιωνισμός μαζύν μέ τά τόσα άλλα…. καί δέν αναφέρει τήν λέξη Αντίχριστος νά κάνει αίσθηση περισσή….. Αρνηθείτε τό όλοι….

 2. Μπιλ αύριο το πρωί να είσαι ψιοφιος από τον κοροναιο σου να ησυχάσουμε!!!!!

 3. Το πεπρωμενο ψυγειν αδυνατον 03/30/2020 @ 11:36 ΜΜ

  Ερωτηση σε εσενα που μας λες για το τσιπακι..ΓΙΑΤΙ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ? , ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ .ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ? ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΚΛΑΒΟΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΕΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΆΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΞΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

 4. αντινεοταξιτης 03/31/2020 @ 12:31 ΠΜ

  τι γιατι ρε??? γιατι θελουν το χαραγμα αυτο τους νοιαζει να παρεις το χαραγμα μεσα σου οπως τα σκατο μακαρονια που αγοραζουμε φερουν το 666 και ολα τα προιοντα γενικα σε ολο τον κοσμο πλεον το θελουν μεσα στη σαρκα σου και η παγκοσμια κυβερνηση που θα φερουν για να κυβερνησει ο αντιχριστος το οτι δε βλεπουμε κατι δε σημαινει οτι δεν υπαρχει ολα υπαρχουν εμεις ειμαστε εγκλωβιασμενοι στην γηινη διασταση αλλα με παρεμβολες απο την αλλη πλευρα.

 5. Το πεπρωμενο ψυγειν αδυνατον. ακομα να καταλαβεις γιατι οχι μονο σε ελεγχουνε και χωρις τσιπακι με το κινητο σε ελεγχουνε πολυ καλητερα αλλα με το κινητο δεν εχουν εξουσια απανω στην ψυχη κανενος ενω με το τσιπακι barcode σε παραταει ο θεος και πας προτο καζανι πιστα

 6. Παρακαλώ καταλάβετε όλοι τα παρακάτω:
  1) ο έλεγχος ήταν το πρώτο στάδιο!
  2) ο στόχος ειναι ο Μετάνθρωπος/άνθρωπος+μηχανή!!!
  3) η Παγκόσμια Κυβέρνηση ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…
  4) η Λευκή και η Μαύρη ειναι τα δύο χέρια της Σκιώδους/Κρυμμένης Πραγματικής Κυβέρνησης της Γης…
  5) η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/Σωτηρία της ΨΥΧΗΣ, όσων εχουν Ψυχη, ειναι ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….
  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!

 7. Κανένας 03/31/2020 @ 2:25 ΠΜ

  Το 656 μ.Χ. γράφτηκε το Κοράνι και το 666 μ.Χ. κυκλοφόρησε. Μετά ακολούθησαν πόλεμοι μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων (έτσι τους λένε τώρα). Οι καλόγεροι, οι ιερείς και οι μοναχοί Χριστιανοί όταν αναφέρονταν στους Μουσουλμάνους χρησιμοποιούσαν το 666. Με αυτά το 666 συνδέθηκε με το Σατανά,ο οποίος είναι τόσο αληθινός όσο είναι και ο Χριστός. (κοσμικές οντότητες που αν σταματήσουν όλοι να πιστεύουν σε αυτούς τότε αυτοί θα πάψουν να υπάρχουν).

 8. Κανένας 03/31/2020 @ 2:35 ΠΜ

  Η Αποκάλυψη είναι το τελευταίο βιβλίο που προστέθηκε στη Βίβλο. Μέσα στα κείμενα του είδαμε να μιλάει ξεκάθαρα για την πτώση των Δίδυμων Πύργων (καπνοί που φαίνονταν από μίλια μακριά – από τα πλοία) και βλέπουμε να μιλάει και για μια εποχή με κάποιους με λευκές στολές σαν αυτές που φορούν για να μην κολλήσουν το πρίγκηπα (κορονοϊός).

  http://www.imks.gr/…/Iera_Kei…/Kaini_Diathiki/apokalypsi.pdf

 9. Για να μην λες οτι δεν σου το ειπα 03/31/2020 @ 8:48 ΠΜ

  Θα ΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;
  Αυτοι που εδωσαν στουν νικητες του τελευταιου μεγάλου πολεμου τα εφοδια ώστε να αναπτυξουν τεχνολογιες ωστε να γινουν υπερδυναμεις
  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΖΈΝΤΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ .ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

 10. Αστα φιλε οταν επιβαλλουν το τσιπ δεν το σωζεις ουτε εκτος κοινωνιας. Κ στην κορυφη του βουνου να πας θα σε εντοπιζει δορυφορος ή αεροπλανα με θερμικες καμερες. Μονο σε σπηλιες ισως , αλλα ζωη φρικη κ πεινα αστα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΖΕΙ : Με θεικο τω τροπω δεν θα σου λειπει ουτε η τροφη ουτε το νερο, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. Ποσοι αραγε απο εμας θα εχουν τετοια πιστη ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*