Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:22 - 16/08/2021

Προκλητική Ταύτιση Χριστιανισμού & Ακραίου Ισλάμ!

Κατάπτυστο σκίτσο του Αριστερού (ή ακροαριστερού, όπως το πάρει κανείς) The Press Project (βλέπε εικόνα δημοσίευσης)!! Επειδή έπρεπε κάτι να σχολιάσουν εν μέσω πολιτικής και κοινωνικής διάλυσης που λαμβάνει χώρα στο Αφγανιστάν λόγω της κατοχής της χώρας από τους Ταλιμπάν, αλλά να μην φανεί ότι τα βάζουν με το ακραίο Ισλάμ (;;)*1 στοχοποίησαν εκ νέου και εκ του μη όντος τον Χριστιανισμό για να μηδενίσουν το θρησκευτικό φαινόμενο εν τέλει!
Οι Φονταμενταλιστές του Αθεϊσμού*2 δράττονται πάσης ευκαιρίας να κάνουν την υλιστική και χυδαία τους προπαγάνδα, και διαμέσου στρεβλών ερμηνειών και αντι-πνευματικού μίσους να κάνουν τον κόσμο ωσάν τα μούτρα τους!! Εναν κόσμο ύλης και μόνο, που πιστεύει στο Τίποτα και στο Μηδέν!

Μα εδώ είμαστε βρε παιδιά! Έχετε θριαμβεύσει επί παντός επιστητού, και κυρίως πάνω στην υγεία μας: ψυχική (Καραντίνες, απαγόρευση κυκλοφορίας, καταπίεση και ψυχολογικός βιασμός κατ εντολή των άθεων επιστημόνων) και σωματική (υποχρεωτικός εμβολιασμός, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις πάνω στο σώμα μας με μασκοφορία και συνεχή αμφιλεγόμενα τεστ), καθώς και σε όλα μας τα δικαιώματα και ελευθερίες! Τι παράπονο έχετε; Ο,τι θέλουν οι άθεοι επιστήμονές σας γίνεται σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή!! Η ιδεολογία του Αθεϊσμού σας κυριαρχεί παντού, μέσω της ατελείωτης εδώ και 18 μήνες προπαγάνδας, της βίας και του ακραίου υπερθεματισμού του σώματος έναντι της ψυχής, της ύλης έναντι του πνεύματος!!

Τι άλλο θέλετε; Πλήρη εξολόθρευση και εξαφάνιση της Θρησκείας;
Μην αγχώνεστε. Δεν χρειάζεται να εξαφανίσετε την Θρησκεία. Φτάνει απλά να την ορθολογικοποιήσετε!
Δηλαδή: μάσκες μέσα στους ναούς, αντισηπτικό στις εικόνες αντί για μύρο, στις 21:00 το βράδυ η Ανάσταση του Χριστού (“ανέστη τη τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς” ωστόσο), περιφορά του Επιταφίου not, λιτανείες τέλος, εμβολιάκια mrna υποχρεωτικά για τον Κλήρο και για τους πιστούς που θέλουν να εκκλησιαστούν (προσεχώς αυτό, καλομελέτα κι έρχεται), βάλτε και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος να πει δημόσια “εμβόλιο ή τάφος, διαλέγετε και παίρνετε” και πραγματικά, έχετε φτιάξει μια Εκκλησία των Άθεων. Δεν έχει την παραμικρή σχέση αυτή η Εκκλησία με αυτήν που γνωρίζω ως θεολογος και ως χριστιανός*3*4

Πάρτε αυτή την Εκκλησία και ψήστε μαζί μπριζόλες Μεγάλη Παρασκευή, άθεοι και ψευτοχριστιανοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων!! Έτσι κι αλλιώς τους πετσοκόψατε τα Μυστήρια, τους κανόνες και την παράδοση της Εκκλησίας κι αυτοί τα δέχτηκαν όλα αμαχητί! Θεωρώντας ότι λαός και ιεραρχία είναι εν Κοινωνία (??)!! Που 12 διεφθαρμένες και παραμορφωμένες ψυχές*5 απο-φασίζουνε και διατάζουνε για 10.000 κληρικούς, εκατομμύρια πιστών Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών, και 2.000 χρόνια εκκλησιαστικής ιστορίας, στην οποία δεν έγιναν ποτέ παρόμοια αίσχη και βεβηλώσεις, ουτε σε καιρό διωγμών, ούτε σε καιρό Τουρκοκρατίας, ούτε σε καιρό Ναζί, ούτε στον καιρό της Χούντας*6 Έγινε όμως στην εποχή όπου μεσουρανούσε ο Αθεϊσμός: τόσο στον δημόσιο βίο, όσο και στον ιδιωτικό. Τόσο μέσα στα σπίτια και στις οικογένειες, όσο και βαθιά μέσα στις καρδιές των ανθρώπων (θα σκληρυνθεί η αγάπη των πολλών).

Πάρτε αυτή την Εκκλησία και φάτε τη! Καλή σας χώνεψη! Σε εσάς ανήκει πλέον! Ούτε στον Χριστό ανήκει ούτε στον Πιστό λαό!!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*1 Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο για το εν λόγω site, αλλά αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι παρατηρείται εδώ και πολλά πλέον χρόνια ότι μία μονόπλευρη και ευθεία κριτική στο Ισλάμ -ακραίο και μετριοπαθές- από τους Αριστερούς δεν υφίσταται και αποφεύγεται πάση θυσία. Αυτό που υφίσταται είναι ένας ασταμάτητος & φαιδρός συγκρητισμός μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού. Μόλις γίνεται κάτι που παίρνει διαστάσεις και επιφανειακά προκύπτει ότι συνδέεται με τη Θρησκεία, ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία σχέση του εν λόγω συμβάντος με τον Χριστιανισμό, εν τούτοις ξεκινάει πάλι ένα γαϊτανάκι ταύτισης των ταλιμπάν με τους ορθοδόξους χριστιανούς.

Προσωπικά ως θεολόγος και Θρησκειοφιλόσοφος θα τους απαντήσω: Ανοίξτε καμία Αγία Γραφή μπας και ξεστραβωθείτε μια μέρα. Σταματήστε αυτό τον κατήφορο των άκυρων συμψηφισμών που έχετε παρει προκειμένου να μαζέψετε λάικς από τους φανατικούς αντι-πνευματιστές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο!!

*2 Όσον αφορά το φαινόμενο του Αθεϊσμού βλέπε προηγούμενο άρθρο μου.

*3 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και του www.eiselixibooks.gr και παρασκευαστής του ποτού Κομπούχα. Επισκεφτείτε τη σελίδα του Πνευματική Ψυχολογία σε fb & MeWe

*4 Έστω και Εσωτεριστής Χριστιανός. Δεν έχει καμία σημασία εν προκειμένω. Ίσα ίσα που βλέπω ότι είμαι πολύ πιο ορθόδοξος από χιλιάδες υποτιθέμενους ορθόδοξους που θεοί τους είναι ο Μαμμωνάς, η “Δημόσια Υγεία” και η Πολιτική Ορθότητα. Για όσους έχετε την απορία του τι είναι ο Εσωτερικός Χριστιανισμός επικοινωνήστε μαζί μου στο basilisrom@gmail.com

*5 Κι αν είναι 12. Άλλοι λένε ότι 7 μητροπολίτες παίρνουν τις αποφάσεις. Το απολύτως βέβαιο στη δική μου τη συνείδηση είναι ότι αυτή τη στιγμή στην Εκκλησία υφίσταται ένας ξεκάθαρος Καισαροπαπισμός, ήτοι η Πολιτεία (η οποία είναι και αυτή παράνομη και καθεστωτική έναντι της πραγματικής Πολιτείας, αφού η Ελλάδα είναι σε καθεστώς αντισυνταγματικότητας γενικότερα εδώ και 11 χρόνια. Και οι πέτρες το ξέρουν αυτό, αλλά οι άνθρωποι ακόμα κωφεύουν) διατάζει την Εκκλησία να παραβεί το ίδιο το Κανονικό της Δίκαιο και την αταλάντευτη παράδοση δεκάδων αιώνων, και όλα αυτά με την πρόφαση της “Δημόσιας Υγείας”. Επίσης έχουμε καθεστώς παράνομο και αντικανονικό εντός της Εκκλησίας, αφού η Εκκλησία λειτουγεί Συνοδικά, και πόσο μάλλον όσον αφορά τόσο σοβαρά θέματα που αγγίζουν το πυρήνα της Ορθόδοξης Πίστης, και αντι να λειτουργεί Συνοδικά (και οι 80 Μητροπολίτες-Εκπρόσωποι Κλήρου και Λαού) λειτουργεί εν κρυπτώ και με ελάχιστους επισκόπους, προφανώς τους πλέον Νεοταξίτες-ανδρείκελα του Φασιτικού όσο ποτέ Συστήματος!!

*6 Η Χούντα της ΝΤΠ δεν θα επαναλάμβανε τα ίδια λάθη και τις παλιές πρακτικές των προπατόρων φασιστών. Έχει φτιάξει νέα μοντέλα φασιστικοποίησης της Κοινωνίας προκειμένου να τους πιάσει ξανά όλους στον ύπνο. Όπως και τα κατάφερε ήδη. Δυστυχώς. Να δούμε μέχρι πότε. Και να δούμε πόσους ανθρώπους, πόσα παιδιά, και πόσα δέντρα θα χάσουμε μέχρι να καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γεώργιος Παπαδόπουλος 08/16/2021 @ 4:34 ΜΜ

    Γιαυτό οι αριστεροί τους γλύφουν τα ποπουδάκια τους λαθροεισβολείς? Και ονειρεύονται να τους λύσουν και το αναπαραγωγικό ζήτημα. Αλλά όταν βλέπουν χριστιανούς θέλουν να τους γδάρουν με τις κονσέρβες. Δεν βλέπω και πολλή ίση αντιμετώπιση εδώ… .

  2. καιρός γάρ νυν 08/16/2021 @ 6:25 ΜΜ

    Ναι διαβάστε λίγο πόση σιμιγδάλι και λαδι θέλει ο βωμός για να ευχαριστηθεί ο Γιαχβέ. Δεν θα ξεχάσουμε τα εγκλήματα του ιερατείου που έβαλαν με το έτσι θέλω το μωσαϊκό νόμο στα λόγια του Χριστού. Θα πέσει και το ισλάμ και ο εβραιοχριστιανισμός. Θα μείνει μόνο ο αυθεντικός λόγος του Χριστού. Έννοια σας…

  3. youtube.com/watch?v=ML4t8MRbal4

    “Η υψηλότερη τέχνη του πολέμου είναι να μην πολεμάς καθόλου”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*