20:03 - 15/12/2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με βάση όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς για τις εκάστοτε προφητείες αποφάσισα να κάνω έρευνα. Όχι ότι πίστεψα ότι θα βγάλω αποτέλεσμα αλλά προσπάθησα να το αγγίξω έστω στο ελάχιστο..

Επειδή όσοι πραγματικά με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν έχω παρωπίδες και το πιάνω από όλες τις πλευρές αυτό και έκανα μέσα στα 45′ λεπτά μιας εκπομπής.

Όπως λέω πάντα..Τα συμπεράσματα δικά σας.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. 11 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…[ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Μπράβο Αλκιβιάδη, πολύ καλή δουλειά… να συνεχίσεις! Προσωπικά θα μείνω στον Κοσμά… γιατί διακρίνω ότι πολλά από τα λεγόμενα του έχουν μια σοβαρή βάση μέσω των γεγονότων που ζούμε, να επαληθευτούν. Αυτά.

  • Είναι, η ο μόνος που πέφτει μέσα, η ο μόνος στον οποίον βασίστηκαν γεωπολιτικοί κύκλοι για τις κινήσεις τους.
   Όπως και να ναι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, οπότε σωστό είναι να τον λαμβάνουμε υπ όψην μας.

 3. Τον Θεό Γιαχβέ λατρεύουν οι πιστοί τριών θρησκειών: Του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού. Στον Ιουδαϊσμό οι προφήτες είναι ΜΟΝΟ όσοι αναφέρονται στα ιερά βιβλία τους, δηλαδή όσοι αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη και δεν υπάρχουν άλλοι μεταγενέστεροι. Στον Χριστιανισμό δεν υπάρχουν μετά Χριστόν προφήτες και στον Μουσουλμανισμό δεν υπάρχουν μετά Μωάμεθ προφήτες. Ειδικά η Εκκλησία της Ελλάδος λέει ότι όποιος λέει ότι είναι προφήτης είναι τσαρλατάνος και δεν δέχεται ότι υπάρχουν προφήτες γιατί το έργο των προφητών ήταν οι προφητείες σχετικά με την έλευση του Μεσσία. Όσοι υποστηρίζετε ότι υπάρχουν μετά Χριστόν προφήτες ποιό Θεό λατρεύετε και σε ποιά θρησκευτική οικογένεια ανήκετε;

  • Για πες μας τωρα και τι λεει η Εκκλησια της Ελλαδος για τα χαρισματα του Αγιου Πνευματος : Το Ιαματικον, το Διορατικον, το Προορατικον… Εν κατακλειδι : Βατοπεδινος “το ετος 2018 θα ειμαστε απεναντ(Μικρασια)” και Σοφρωνιος “το 2020 πρωτευουσα της Ελλαδος η Κωσταντινουπολη” : Εσυ στο χωμα, και εμεις στην Πολη, εκει !!!

   • Το Άγιο Πνεύμα είναι εκτός θέματος. Τώρα εδώ μιλάμε για προφήτες. Μην μπερδεύεις την συζήτηση. Όσον αφορά την θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος μην ζητάς από εμένα εξηγήσεις. Ζήτα από τους Ιερείς της θρησκείας σου να σε καθοδηγήσουν. Τώρα για το θέμα του Σωφρονίου η γνώμη μου είναι ότι δεν ξέρεις τί ήταν ο Σωφρόνιος ούτε γνωρίζεις τί λέει αυτό που ονομάζεις “προφητεία” και η Ορθόδοξη Εκκλησία απορρίπτει ως τσαρλαταινσμό! Γι’ αυτό θα βάλω αυτούσιο το απόσπασμα από την “προφητεία”:…. “Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλεως… Θα υποδειχθεί ποιος θα βασιλεύσει, όχι αμέσως, θα υπάρξει (αρχικά) διοίκηση της Πόλεως από τρεις επιτρόπους, ένα Ευρωπαίο, ένα Ρώσο και έναν Έλληνα, όμως μετά από αυτό θα υποδειχθεί ο Βασιλεύς και θα διοικήσει αυτός με συμβούλους πνευματικά ορατούς ή αόρατους- Θα διευρυνθούν τα όρια της Ελλάδος.”….. Αυτά λέει η προφητεία και εσύ πιστεύεις ότι μέσα σε 3 χρόνια θα αλλάξει το πολίτευμά μας και θα έχουμε Βασιλιά;;;; Και ας υποθέσουμε ότι έτσι θα γίνει. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ;;;;;;;;;; και ποιοί θα είναι οι ΑΟΡΑΤΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ;;;;;;;;;…… Όσον αφορά τον Βατοπεδινό η τάχα “προφητεία” του πηγάζει από εδώ: “ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΜΠΛΟΓΚ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2008 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.(ΕΝΝΟΥΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ)”…. Τόοοοοσο ξεκάθαρη “προφητεία” που τρία άλλα μπλόγκ είχαν πει (τρία πουλάκια κάθονται)…. ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ να είχε πει (μπορεί και να μην το είχε πει, κάποιος γνωστός του είπε ότι είχε ακούσει ότι το είχε πει)… προφανώς εννοούσε την Μικρά Ασία (αλλά μπορεί να εννοούσε ότι θα άλλαζε Μοναστήρι και θα πήγαινε στο απέναντι Μοναστήρι)!!!!!!!!!!!!! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει! Κάτι ξέρει η Εκκλησία της Ελλάδος που μιλά για Τσαρλατάνους!!!!!

    • H Εκκλησια της Ελλαδος, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ “Όσον αφορά την θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος μην ζητάς από εμένα εξηγήσεις. Ζήτα από τους Ιερείς της θρησκείας σου να σε καθοδηγήσουν”, ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΔΩΡΕΕΣ / ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ – ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑ : ΠΡΟ-ΟΡΑΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ.

    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 ΣΤΟ “Τώρα για το θέμα του Σωφρονίου η γνώμη μου είναι ότι δεν ξέρεις τί ήταν ο Σωφρόνιος ούτε γνωρίζεις τί λέει αυτό που ονομάζεις «προφητεία» και η Ορθόδοξη Εκκλησία απορρίπτει ως τσαρλαταινσμό!” youtube.com/watch?v=n0b0pLHAzMM ΤΩΡΑ ΒΡΕΣΤΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ….

     • Εμένα δεν με αφορά τί λέει η Εκκλησία για τους προφήτες. Έχω την δική μου άποψη για τις “προφητείες” Την Εκκλησία την αναφέρω γιατί ή είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και ακολουθείς και υποστηρίζεις την πίστη σου ή πιστεύεις σε μια δική σου εκδοχή, δηλαδή αίρεση του Χριστιανισμού. Αποφάσισε τί είσαι για να συνεννοηθούμε. Τώρα ας υποθέσουμε ότι είναι προφήτης ο Σωφρόνιος. Δεν απαντάς σε ό,τι ρώτησα περί Βασιλέα και αόρατων συμβούλων!!! Δώσε μια απάντηση αλλά και το ΑΝ ΕΧΕΙΣ, διαφορετικά περίμενε να έρθει ο Κοκός να σε σώσει! Αν κξαι το είναι πάρα πολύ κοντά για να αποδειχθούν οι τσαρλατανισμοί των “προφητών” Ο χαρακτηρισμός είναι της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας της Ελλάδος!!!!

     • Επαναλαμβάνω γιατί ο Σατανάς με εμπόδισε να δώσω σωστά την απάντηση!…. Εμένα δεν με αφορά τί λέει η Εκκλησία για τους προφήτες. Έχω την δική μου άποψη για τις «προφητείες» Την Εκκλησία την αναφέρω γιατί ή είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και ακολουθείς και υποστηρίζεις την πίστη σου ή πιστεύεις σε μια δική σου εκδοχή, δηλαδή σε μια δική σου αίρεση του Χριστιανισμού. Αποφάσισε τί είσαι για να συνεννοηθούμε. Τώρα ας υποθέσουμε ότι είναι προφήτης ο Σωφρόνιος. Δεν απαντάς σε ό,τι ρώτησα περί Βασιλέα και αόρατων συμβούλων!!! Δώσε μια απάντηση ΑΝ ΕΧΕΙΣ, διαφορετικά περίμενε να έρθει ο Κοκός να σε σώσει! Αν και το 2018 αλλά και το 2020 είναι πάρα πολύ κοντά για να αποδειχθούν οι τσαρλατανισμοί των «προφητών» Ο χαρακτηρισμός “Τσαρλατάνοι” για τους προφήτες είναι της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας της Ελλάδος!!!!

 4. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 12/16/2016 @ Δεκέμβριος 16, 2016 8:27 πμ

  Γενικότερα:
  Κάθε κύκλος – ιερατείο, πάντα, βλέποντας την ροή των γεωπολιτικών αναδιαμορφώσεων, δημιουργούνε μια ροή, μέσω προφητειών και άλλων θρησκευτικών διαγγελμάτων, προκειμένου, ν αποκτούν πάντα, η να συνεχίσουν να καλλιεργούν, την δυνατότητα του κύκλου τους, να είναι στα πράγματα, να ασκούν επιροή, να καθορίζουν και να διαμορφώνουν καταστάσεις, σύμφωνα με το όραμά τους, είτε είναι καλό είτε κακό. Έχουν δεν έχουν καλό σκοπό, δεν έχει τόση σημασία. Ο καθένας τους έχει μια κοσμοθεωρία από την οποία προκύπτουν κάποιες ιδέες που θέλουν να τις συμβαδίσουν με την πραγματικότητα, να ριζώσουν δηλαδή σε μια κοινωνία. Έχουν στην ουσία το δικό τους όραμα, όπως όλοι έχουν κάποιο όραμα, είτε είναι θρησκευτικό, είτε πολιτικό, είτε οτιδήποτε.
  Αυτό το πράγμα κάνουν λοιπόν, μέσω των προφητειών και πολλές, βάση των υπαρκτών προφητειών, διαμορφώνεται και η γεωπολιτική και κάθε γεωπολιτικός κύκλος, εκμεταλλεύται υπαρκτές προφητείες, γιατί είναι ένα μέσο διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, που άλλες φορές προετοιμάζει την κοινή γνώμη για κάτι, άλλες φορές την προετοιμάζει να αποδεχθεί κάτι ως δεδομένο, που πρόκειται να συμβεί κλπ. κλπ.
  Το μόνο κακό, είναι ότι ο κόσμος, ”δεν τα πιάνει” δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα, το βαθύτερο νόημα πίσω απ αυτά, το απόκρυφο νόημα και τα αποτελέσματα, απλά βλέπει και κολλάει στην επιφάνεια και πορώνεται, δίχως καν να καταλαβαίνει. Αυτό είναι το πρόβλημα. Και έτσι, είτε είναι καλή είτε κακή η ροή που δημιουργήθηκε, η οποία φέρνει κάποιο αποτέλεσμα, δεν κατανοεί καν, αν τον συμφέρει, αν θα του δώσει αυτό που πραγματικά θέλει, τίποτα…Απλά ξεδίνει και ικανοποιεί μια ιδέα στο μυαλό του, τίποτα περισσότερο και έτσι, μη κατανοώντας το βαθύτερο νόημα πίσω απ αυτό, ακολουθώντας την όποια ροή, σχεδόν τυφλά, βλέποντας μόνο την επιφάνεια, καταντά δυστυχώς πιόνι, η θύμα, η έστω εργαλείο για κάποιον σκοπό. Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι ο κόσμος δεν έχει αναπτύξει κοσμοθεωρία και όραμα από μόνος του και είτε μια ροή που έρχεται, μοιάζει καλή, είτε κακή, πάλι πάει σύμφωνα με τα σχέδια τρίτων και όχι βάση της δικιάς του βούλησης, αυτό τον κάνει θύμα και μικροσκοπικό, τον κάνει αδύναμο… Δυστυχώς έτσι γινόταν πάντα και έτσι θα γίνεται πάντα.

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 12/16/2016 @ Δεκέμβριος 16, 2016 8:30 πμ

   Μπορώ να το αποδείξω κιώλας αυτό που λέω, με κάτι που συμβαίνει και γνωρίζω και γνωρίζω και τα πρόσωπα που το κάνουν και πως… Αλήθεια είναι, δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ούτε εγώ το καταλάβαινα στην αρχή, μετά άρχισα να το καταλαβαίνω, βλέποντας ο ίδιος τι γινότανε…

   • Και για να το εξηγήσω, ώστε να το καταλάβει ο καθένας, είναι σαν την πολιτική, για την ακρίβεια, είναι ένα είδος πολιτικής και στρατηγικής.
    Έχουμε π.χ. τους αριστερούς, έχουμε και τους νεοφιλελεύθερους και οι δυο, επιφανειακά, έχουν μια ιδεολογία, η οποία τι είναι; Έχει καμιά ουσιαστική διαφορά στον τρόπο διαχείρισης μιας πολιτείας; Όχι! Και ο κόσμος, πορωμένος με την επιφάνεια, με την ιδεοληψία που εμφανίζεται στην επιφάνεια, δίχως ουσία, απλώς ιδέα, εντελώς μα εντελώς, γενική και αόριστη, σκοτώνεται μεταξύ του γι αυτά. Για κάτι νοητό, δίχως πραγματική ουσία η αποτέλεσμα… Ενώ από πίσω και οι δυο κύκλοι, νεοφιλελεύθεροι και αριστεροί, είναι ακριβώς το ίδιο, δηθεν δημοκράτες, στα πρότυπα της ρωμαικής συγκλήτου, ολιγαρχία δηλαδή! Και έτσι ο κόσμος, χάνει την ουσία, τυφλωμένος και δεν κοιτάει το πολίτευμα και τον τρόπο λειτουργίας του. Δεν βλέπει ότι έχουμε ρωμαική σύγκλητος, ένα είδος ολιγαρχικής διαχείρισης, με την μάσκα της δημοκρατίας και όχι πραγματική δημο-κρατία… Έτσι ακριβώς, είναι και μεταξύ θρησκευτικών κύκλων. Αναλύσαμε ποτέ την ουσία, για το ποια είναι η φυσική νομοτέλεια; Καταλήξαμε ποιο είναι το νόημα της δημιουργίας; Όχι… ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ!!!

 5. https://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 6. ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΑΡΟ 12/16/2016 @ Δεκέμβριος 16, 2016 8:15 μμ

  Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα δείξει με το δάκτυλό του στους ανθρώπους τον νέο βασιλιά. Και θα είναι ο άγγελος ορατός από τους ανθρώπους!
  Γέρων Εφραίμ – Αριζόνα Αμερική
  Πηγή: Βίντεο από το διαδίκτυο (youtube) Προφητεία για τον μαρμαρωμένο Βασιλιά!
  Και τότε θα ακουσθεί φωνή Αγγέλου, που θα λέει…! Ανακηρύξτε τον αυτόν Βασιλέα όλου του κόσμου! Μετά θα του δώσουν ρομφαία στο δεξί χέρι και θα του πούν… Ανδρώσου και πάρε δύναμη και νίκα τους εχθρούς σου! Και αφού πάρει την ρομφαία (εξουσία) από τον Αγγελό, θα πατάξει τους τούρκους, (τους Ισμαηλίτες Αιθίοπας) και όλους τους Εθνικούς μας εχθρούς!
  Άγιος Μεθόδιος (Επίσκοπος Πατάρων
  Κατά την διάρκεια του πολέμου, άγγελος θα εμφανιστεί και θα προκαλέσει μέθη στα πλήθη των πολεμούντων και θα καταλήξουν να σκοτώνονται ακόμη και μεταξύ τους, από ασήμαντες αφορμές.
  Στο τέλος του πολέμου, πάλι ο άγγελος θα εμφανισθεί, που θα είναι ορατός από πολλούς και θα ΄πεί το γνωστό, «Στήτε. Στώμεν καλώς»! Τότε λίγοι επιζήσαντες θα ξυπνήσουν από την μέθη και θα αναρωτηθούν τι κάνουν τόσον καιρό. Έτσι θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους, πραγματικά αποδεκατισμένοι!
  Ο άγγελος τότε θα δείξει με το δάκτυλό του τους αναστημένους Βυζαντινούς πολιτικούς και εκκλησιαστικούς, που θα μας διοικήσουν πλέον…! Ο βασιλιάς θα κοιμάται σαν τους επτά παίδες!
  Ιωσήφ Βατοπεδινός

  Οι Άγγελοι έχουν πολλές ιδιότητες. Μία εκ των οποίων είναι και η μεταμόρφωσή τους, σε ανθρώπους. Μπορούν επίσης να λάβουν και άλλες μορφές. Οι Άγγελοι του Χριστού εμφανίζονται συνήθως ως φωτοφόροι νέοι και δεν επιθυμούν να ξεγελάσουν τους ανθρώπους!
  Πατέρας Διονύσιος Βόγλος Φιλοθείτης (+ 27/03/2002)

  • Δεν μπορώ να καταλάβω, υπάρχει Θεός που δεν μπορεί να δώσει ειρηνική λύση στην ανθρωπότητα χωρίς να χυθεί αίμα;;; Δεν θέλω ούτε να ακούω για τέτοιους αιμοδιψείς Θεούς! Αλλά τώρα τελευταία όλο για Βασιλιάδες μιλάτε που θα αναστηθούν για αν κυβερνήσουν!! Μα καλά ανώμαλοι είστε που θέλετε να σας κυβερνούν ζόμπι;;;;

  • Βυζαντινοί πολιτικοί να μας διοικήσουν; Καλά… Όταν μάθετε ”στρατηγική και γεωπολιτική” και ξαναδιαβάσετε τα στρατηγικά και γεωπολιτικά δρώμενα της εποχής του Βυζαντίου, από Βυζαντινούς πολιτικούς και κατανοήσετε και τον τρόπο λειτουργίας, μεθοδολογίας της Βυζαντινής πολιτικής και πολιτεύματος, τότε θ αναθεωρήσετε πολλά!
   Η Βυζαντινή πολιτική, είναι μια τραγική περίοδος για τον Έλληνα, πάρα μα πάρα πολλά λάθη! Δεν μιλάω για τα θρησκευτικά λάθη, αν και η πολιτική του Βυζαντίου ήταν παράλληλη με το ιερατείο, (μια από τις μεγαλύτερες αιτίες της αποτυχίας της) μιλάω όμως για στρατηγικά λάθη!
   ”Άσε, ξέρω, διαφωνείτε. Γιατί διαφωνείτε; Επειδή έθιξα κάτι της θρησκείας; Αυτό είναι το θέμα; Μα ούτως η άλλως, τι δουλειά έχει η θρησκεία με την γεωπολιτική;”
   Απλή λογική ρε παιδιά!

  • Το κυριότερο που δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς σκέφτεστε, είναι το εξής: Άντε, ωραία, θα χετε, νεο-Βυζάντιο (Με ότι αυτό συνεπάγεται, στην ικανότητα στρατηγικής και γεωπολιτικής, γεωνικώς με τέτοια μυαλά, η άλωση του 1453 δεν θα ναι τίποτα μπροστά στο επόμενο) Επίσης μια πόλη πρωτεύουσα (Στα σύνορα) άκου εδώ πράγμα τώρα, πρωτεύουσα στα σύνορα… Επίσης, εντάξι θα υπάρχει μια έντονη κοινωνική θρησκευτική δραστηριότητα (Εν ονόματι αναλαμπή της ορθοδοξίας) Επίσης θα σας κυβερνά κάποιος Βασιλιάς (που ούτε τα προσόντα του και την ικανότητά του δεν ξέρετε) αρκεί να τον λένε Κωνσταντίνο για να εκπληρωθούν οι προφητείες, (τον οποίον περιμένετε να τον γνωρίσετε από μια φωνή που θ ακουστεί απ τον ουρανό χαχαχα) επίσης, ως προς τον τρόπο διαχείρισης μιας πολιτείας, δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα, κατά πάσα πιθανότητα από ψευτοδημοκρατικό να γίνει φεουδαρχικό, αυτά…
   Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα και όλα τα προαναφερόμενα γιατί; Μόνο και μόνο, για να εκπληρώσετε μια ιδέα στο κεφάλι σας, δίχως πραγματική ουσία, μόνο και μόνο για να βγει το άχτι, να εκπληρωθεί μια πόρωση, για να δώσετε νόημα στην ζωή σας… Μπράβο…
   ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ:
   Είμαι υποχρεωμένος, να μοιραστώ και να υποστώ, μαζί σας, τα όποια στρατηγικά, ιστορικά λάθη;
   ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Εγώ θέλω μια πολιτεία, με τα δικά μου, Ελληνιστικά πρότυπα, με φιλοσοφικές σχολές και με αθλητισμό και αγώνες, τι να κάνουμε τώρα; Είμαι δηλαδή του Σατανά;

   • Να δείτε που στο τέλος, θέλουμε δε θέλουμε θα σπάσουμε σε τρία κομμάτια: Ένα βαθειά Χριστιανικό κράτος αυτόνομο, ένα βαθειά Ελληνιστικό κράτος αυτόνομο και ίσως, ένα ανεξίθρησκο που θα τα δέχετε όλα μαζί και θ απορίπτει τ αρνητικά και θα δέχετε τα θετικά και απ τα δύο…
    Ίσως το τελευταίο να ναι η λύση.

    • Πολύ καλή η ανάλυσή σου, φίλε μου! Σωστά βάζεις και το “ίσως” στο τρίτο “κράτος” γιατί “…ένα βαθειά Ελληνιστικό κράτος αυτόνομο…” είναι εξ ορισμού και ανεξίθρησκο γιατί αυτό πρεσβεύει ο Ελληνισμός. Άρα το τρίτο “κράτος” δεν έχει λόγο ύπαρξης. Τώρα, το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε μόνο αυτό το ανεξίθρησκο Ελληνιστικό κράτος, γιατί για εμένα οι Έλληνες είμαστε λίγοι και δεν περισσεύει, ή καλύτερα, δεν χαρίζω κανέναν Έλληνα σε οποιοδήποτε θεοκρατικό κράτος!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*