Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:13 - 14/11/2022

Πώς είναι να ζής χωρίς ελεύθερην βούλησιν; Το έχεις σκεφθεί; Το αντέχεις;….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πώς είναι να ζής χωρίς ελεύθερην βούλησιν; Το έχεις σκεφθεί; Το αντέχεις;…. Το να προσποιείσαι το ζόμπυ/ζωόβιον είναι η αρχή… της ελεύθερης βούλησης διά ηθελημένη απώλεια ελεύθερης βούλησης….

 

Το να προσποιείσαι το ζόμπυ/ζωόβιον είναι η αρχή… της ελεύθερης βούλησης διά ηθελημένη απώλεια ελεύθερης βούλησης….

Δεν αντέχεται, διότι είναι βία εις την ψυχήν, ανείπωτη τρέλλα, όπως αυτήν όπου παθαίνουν ενίοτε κάποιοι εκστασισμένοι με όξυνα παραισθησιογόνα και ψευδαισθησιογόνα, ήτοι με ψυχή, νόηση, σκέψη, χωρίς φρένα, ειρμόν και συγκεκριμένη πορεία δι’ όσον θέλεις. Εις τους παραισθησιογονιοποιημένους και ψευδαισθησιογόνους, η σχιζο.φρένεια αρκεί έστω μερικές ώρες ή ημέρες, εις την περίπτωση απώλειας διαπαντός της ελευθέρας βούλησης διαρκεί διηνηκώς και εάν δεν επανέλθει είναι χειρότερον από το να καίγεσαι !….

Να ο Λόγος διατί Ο Θεός μας έδωσε ελευθερία, χωρίς ελευθερία δεν νοείται ελεύθερη βούληση, κυριολεκτικώς η ελεύθερία μας είναι πρωτίστως η ελευθέρα βούληση μας και την έχουμε. Δεν δύνησαι να δράσεις, επιλέξεις, αντέξεις, κριθείς, γίνεις, αποφασίσεις, χωρίς ελευθέραν βούλλησιν!…

Η απώλεια της ελευθέρας δύναμης είναι η κόλλαση, εις την κόλλαση δεν έχεις ελευθέραν βούλησιν, εις την Βασιλείαν των Ουρανών διατηρείς ελευθέραν βούλησιν αλλά εάν παρεκτραπείς εις ασέβεια, βλασφημεία, υπερηφάνεια όπως ο Σκοτοφόρος και τα τσιράκια του, τότε πίπτεις…

Η ελευθέρα βούληση εις την κόλλαση αντικαθιστάται από την βούληση του διαβόλου, αυτός δεν θέλει να έχεις ελευθέρα βούληση προς καμμία κατεύθυνση αλλά αυτός να είναι η κατεύθυνση και ο μοχλός της ύπαρξης σου….

Ο αφελής νομίζει ότι ο φυλακισμένος και σκλάβος έχασε την ελευθέραν βούλησιν του πλήρως, όχι δεν ισχύει, διότι η απώλεια της ελευθέρας βούλησης είναι πλήρης απώλεια και απολειτουργία της αυτοκυβέρνησης, αυτοπροσδιορισμού, αυτοελέγχου του εαυτού σου ως σώμα και ψυχή. Η σκλαβιά, η φυλακή, η δουλειά, περιορίζουν την ελευθερία κινήσεως, δικαιωμάτων και διακινήσεων σου, αλλά η ελευθέρα βούληση της θέλησης σου, της σκέψης σου, της αξιοπρέπειας σου, των απόψεων σου όποιες και εάν είναι αυτές διατηρούντε….

Ένας σκλάβος διατηρεί την ικανοθέληση να μισεί τον σκλαβωτή του ή να διαφωνεί με αυτόν όποιος και εάν έχει δίκαιον, ένας κολλασμένος δεν διατηρεί ουδέν μία δύναμη αυτοκυριαρχίας. Όστις δύναται να το σκεφθεί τούτον με παραδείγματα, συμβολισμούς, παραβολισμούς, μεταφορές, κυριολεξίες σε ασώματες ψυχές ανατριχιάζει από το καθεστώς φρίκη, είτε αυτόν συμβεί πριν τον θάνατον είτε μετά θάνατον….

Κατά συνέπεια, η απώλεια ελευθέρας βούλησης όπου προωθούν είναι ό,τι το χειρότερον μπορεί να υπάρξει και εις τους χαραγμένους και ηλεκτρονικοσυνστηματοποιημένους δύναντε να το πράξουν….

Τι είναι η έννοια και κυριολεξία κυριοπραξία ζωή χωρίς ελεύθερην βούλησιν;

Την ελεύθερη βούλησιν και τα μάτια σου, περισσότερον από τα μάτια σου, τι είναι τα μάτια σου άμα χάσεις τά μάτια της ελεύθερης βούλησης σου;

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Μια σημειωση,βουληση δεν σημαινει απαραιτητα θελημα, αλλα διαλεγω απο επιλογες που εχω. Ελευθερα. Οσο αφορα τα πραγματικα τεκτονομενα η ελευθερη βουληση σημαινει ελευθερη επιλογη απο αυτα που ελαβαν εγκριση να βρεθουν μπροστα μου. Π.χ. δεν κυβερνουμε εστω και δια αντιπροσωπων, αλλα ειχαμε επιλογη για το τρυπημα με συνεπειες.

 2. ΠάνοςΓέριμου 11/14/2022 @ 9:59 ΠΜ

  ads, πολύ σωστή διατύπωση, εντούτοις, άμα το ψάξεις καλά με αυτοέρευνα και μέσω ψυχολογίας και θεολογίας και φιλοσοφίας, ό,τι επιλέγεις έστω με δυσφορία ή μη, δεν θα το κάνεις εάν δεν το θελήσεις, ήτοι τον τελευταίον λόγον, κορωνίδα της απόφασης είναι η θέληση, μέ την θέληση τους τρυπήθηκαν όσοι τρυπήθηκαν έστω και υπό μουρμούρικη διαμαρτυρία, μπορεί να σε εξαναγκάσουν αλλά εάν δεν προχωρήσει η θέληση, δεν γίνεται τίποτε, η θέληση είναι η έμπρακτη ελεύθερη βούληση έστω και υπό απειλή, ακόμη και

 3. ΠάνοςΓέριμου 11/14/2022 @ 10:03 ΠΜ

  όταν σε βασανίζουν και αντιδράει το σώμα. Άυτόν είναι άλλωστε όπου έκαναν οι Αγίοι Μάρτυρες, με μία διαφόρα όντως, γνωρίζοντας Ο Θεός ώσπου πάνε οι δυνάμεις του σώματος του καθενός ώστε να μην αντιδράσει από μόνον του με θέληση όπως αντιλαμβάνεται το ίδιον, Ο Θεός τους έκανε να μην πονούν, να μην λοιώνουν σε ασβέστη κτλ και ύστερα αποτελειώνονταν στο πι και φι με αποκεφαλισμόν. Στην περίπτωση 8,5 βασανιστήρια Του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης ποίος μπορεί να φανταστεί την αντοχή Του! Εντούτοις,

 4. ΠάνοςΓέριμου 11/14/2022 @ 10:06 ΠΜ

  προσευχόταν μυστικά μέσα Του, Ο Χριστός ήταν Παρών θαρρώ και είχε εχέγγυα να προχωρήσει. Είναι χαρακτηριστικόν όταν ο Πλάτωνας απαίτησε από τον Σωκράτη να του εξηγήσει τι είναι θέληση, του είπε μαζύν με τους άλλους μαθητές, ελάτε να πάμε την αυγή στον Πειραία, στη πορεία δεν μιλούσε καθόλου και τους εκνεύρισε, σε κάποια φάση αρπάσσει τον Πλάτων και τον τσιλλάει κάτω από νερόν ποταμού να τον πνίξει, ο Πλάτων όντως χειροδύναμος όπως και ο Σωκράτης, γύρισε τον Σωκράτη και κατάφερε να απελευθερωρεί

 5. ΠάνοςΓέριμου 11/14/2022 @ 10:08 ΠΜ

  διδάσκαλε τι κάνεις [ασπούμε τρελλάθηκες]; Ήθελα να σου δείξω τι είναι θέληση, δεν μπορεί να διδακτεί, είχες θέληση καί έζησες! Αυτή είναι η θέληση του είπε! Εάν ο Πλάτων δεν είχε ελεύθερη βούληση ή από την άλλη ήταν καλότατος ως Μάρτυρας ίσως ή αδύναμος δεν θα ζούσε, συνεπώς άμα κόβεται η ελεύθερη βούληση κόβεται το αυτεξούσιον και αυτοδιάθεση της θέλησης. Ο Θεός μαζύν σού, εάν έχεις παρατηρήσεις θα χαρώ να τις ακούσω, μεγάλον θέμαν!

 6. βουλή .. βουληση/Σοι.. βούλα..να και η βουλιαγμένη…
  σ’Ημερα..ας το βουλώσω καλυτερα..

 7. ΠάνοςΓέριμου 11/14/2022 @ 9:29 ΜΜ

  ΑΑΑΑ, χαχαχα, ωραίος, όχι να μην το βουλήσεις, διότι νομίζω έχεις Αποστολή!

 8. ΠάνοςΓέριμου 11/15/2022 @ 10:44 ΜΜ

  JP, φίλε ευχαριστώ, το έκανα άρθρον….

 9. Δωσε ακομα περισσοτερη προσοχη σε αυτο που θα ποσταρω απο κατω

 10. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 7:07 ΠΜ

  Θα το παρακολουθήσω, ευχαριστώ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*