ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΛΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ «ΚΑΚΟ»; Ο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΝΟΜΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

H Συρία είναι έτοιμη να βρεθεί αντιμέτωπη με άλλη μια μέρα μαζικών διαμαρτυριών, μετά την προσευχή, της Παρασκευής, ενώ η Ουάσινγκτον υπόσχεται να «τιμωρήσει» την κυβέρνηση Αααάντ, για τις καθημερινές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πυροδοτώντας φόβους ότι σχεδιάζει την επανάληψη του «σκηνικού» της Λιβύης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 12.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί, από την πρώτη ημέρα των εξεγέρσεων, οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές της κυβέρνησης.

Η Ουάσιγκτον ακόμη ετοιμάζεται να αποφασίσει, κατά πόσον η 11ετής θητεία του Ασσάντ είναι νόμιμη. Πολλοί, βέβαια, είναι που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα των ΗΠΑ, στην κατεύθυνση της ανάληψης πιο δραστικών μέτρων, εναντίον του καθεστώτος.

Ποιος είναι ο «θεμιτός» διεθνής ηγέτης και ποιος δεν είναι; Φαίνεται ότι η Αμερική θα αποφασίσει…

Πηγή του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα είναι κοντά στην κήρυξη της ηγεσίας Ασσάντ ως «παράνομης» και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους διεθνείς εταίρους μας στην ΕΕ και αλλού, σχετικά με περαιτέρω μέτρα, για να καταστήσουμε τον πρόεδρο της Συρίας, υπεύθυνο για τις κατάφορες παραβιάσεις των δικαιωμάτων του λαού του», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.
Πλέον, φαίνεται πολύ φυσιολογικό, ο «παγκόσμιος αστυνόμος», οι ΗΠΑ, να παρεμβαίνουν στο εσωτερικό οποιασδήποτε χώρας, για να λύσουν τα προβλήματά της, που σε πολλές περιπτώσεις εκείνες προκάλεσαν.
Ακόμα κι αν είναι φανερό το τό γίνεται στη Συρία, την Υεμένη, το Μπρχρέιν και το τί γινόταν στη Λιβύη, δε σημαίνει ότι η Αμερική νομιμοποιείται να επιβάλει στην παγκόσμια τάξη.
http://www.liako.gr/conspiracy/globalization/704-america-world-police.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *