15:07 - 07/08/2017

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στις 21 Αυγούστου θα έχουμε ολική έκλειψη ηλίου, ορατή σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ερυθρός Σταυρός, Νοσοκομεία, Αστυνομία όλοι προετοιμάζονται για μια πιθανή …Εθνική Καταστροφή: μπλακάουτς στο Ίντερνετ κ.ο.κ.

Η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη, η πρώτη σε 99 χρόνια που όπως αναφέρεται θα αναστατώσει τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, έχει προκαλέσει την αγωνιά σε…. τόσους πολλούς κατοίκους ώστε οι έκτακτες προετοιμασίες σε επίπεδο καταστροφών έχουν τεθεί σε εφαρμογή και λόγω του μεγάλου αριθμού των ταξιδιωτών που προβλέπεται να έρθουν από παντού στα επίκαιρα σημεία από όπου θα παρακολουθήσουν το σπάνιο αυτό φαινόμενο.

Περίπου 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να εγκατασταθούν σε μια ζώνη πλάτους 70 μίλια στις ΗΠΑ, για να παρακολουθήσουν την σκιά που θα καλύψει τον ήλιο επί δύο ολόκληρα λεπτά στις 21 Αυγούστου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα εκπαίδευσης GreatAmericanEclipse.com . Η περιοχή όπου ο ήλιος θα σκοτεινιάσει εντελώς εκτείνεται από το Όρεγκον ως την Νότια Καρολίνα.

Το όλο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί προκαλεί μια έντονη αίσθηση πανικού γιατί πολλοί άνθρωποι φοβούνται μια επικείμενη καταστροφή εξαιτίας της έκλειψης. Όπως αναφέρεται, το Όρεγκον έχει πληθυσμό 4 εκατομμυρίων ανθρώπων και με την έκλειψη αναμένεται να αυξηθεί ο πληθυσμός άλλο 1 εκατομμύριο επισκέπτες για λίγες μέρες.

Στο Μισούρι, οι προετοιμασίες μοιάζουν σαν να περιμένουν μια μεγάλη χιονοθύελλα, ενώ στο Κάνσας, μια πολιτεία που θα βρεθεί στο επίκεντρο του φαινομένου, ο Chris Hernandez, εκπρόσωπος της πολιτείας, χαρακτηρίζει την έκλειψη σαν μια παγκόσμια «γιορτή».

Όλοι αυτοί αναμένεται να προκαλέσουν αλλεπάλληλα μποτιλιαρίσματα στους κρατικούς και τοπικούς δρόμους τις ημέρες πριν και μετά την έκλειψη.

Έχουν ληφθεί μέτρα για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως , λέει ο Brad Kieserman, αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων αντιμετώπισης εθνικών καταστροφών και του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

«Κάποια από αυτά τα μέρη δεν πρόκειται ποτέ να δουν ξανά κίνηση όπως αυτή, ενώ σε ορισμένες περιοχές, ο πληθυσμός θα είναι διπλός ή τριπλός, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι επισκέπτες, θα χρειαστούν χιλιάδες μπουκάλια νερού, καταλύματα και τουαλέτες και, φυσικά, ηλιακά γυαλιά.

Στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, το κύριο μουσείο της πόλης αγόρασε 5.000 μπουκάλια νερού για τους διψασμένους θεατές της έκλειψης και η δημαρχεία της πόλης σχεδιάζει να επιστρατεύσει φορτηγά για να ξαναγεμίσει τους προγραμματισμένους σταθμούς νερού.

Στο Wyoming, το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου, Grand Teton, έχει νοικιάσει επιπλέον 200 φορητές τουαλέτες για να φιλοξενήσει «την πιο πολυσύχναστη μέρα στην ιστορία του», όπως λέει ο Kathryn Brackenridge, συντονιστής της έκλειψης για την πόλη Jackson, του Wyoming. Ο ίδιος έχει οριστεί νωρίτερα αυτό το έτος για να οργανώσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης και το μάρκετινγκ που σχετίζονται με την ηλιακή έκλειψη.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - Εικόνα1

Τα τοπικά ξενοδοχεία έχουν ήδη κλείσει από τώρα με $1,000 την βραδιά ενώ ο Ερυθρός Σταυρός ετοιμάζει εκατοντάδες καταφύγια έκτακτης ανάγκης στις 12 πολιτείες που θα είναι ορατή η έκλειψη.

Οι κεραίες κινητής υπηρεσίας Cellular service θα έχουν πρόβλημα να εξυπηρετήσουν επιπλέον 1,5 εκατομμύριο ανθρώπων ανά πολιτεία.Τα κινητά τηλέφωνα, οι υπηρεσίες GPS και οι υπηρεσίες Internet smartphone, πιθανόν θα μπλοκαριστούν και να μην λειτουργήσουν κοντά στη ζώνη έκλειψης.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - Εικόνα2

Αλλά το πιο ενδιαφέρον από όλα αυτά όπως αναφέρεται, είναι ότι : Αυτό το γεγονός είναι ευκαιρία για το βαθύ κράτος να ετοιμάσει κάτι πονηρό και να το επιβάλλει φυσικά μετά στην έκλειψη Ήλιου.

Είναι γνωστό πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν αναφορές ότι το τσουνάμι οπού χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους είχε προκληθεί σκόπιμα.

Αυτοί πάντα βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία και χτυπούν όπως την 9/11 και στη συνέχεια το απέδωσαν στην τρομοκρατία.

Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί λίγες μέρες πριν, ή μάλλον μετά γιατί πιστεύεται ότι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν ένα μεγάλο χτύπημα ανταποδίδοντας το στην έκλειψη ηλίου.

Λουκ. 21,25        Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην.

Λουκ. 21,26        Οι άνθρωποι θα παραλύουν και θα χάνουν τας αισθήσεις των και θα είναι σαν νεκροί από τον φόβον δι’ αυτά, που θα βλέπουν, και δια τα άλλα μεγάλα κακά, που θα περιμένουν να επιπέσουν εναντίον της οικουμένης. Διότι αι δυνάμεις, που κρατούν την αρμονίαν του σύμπαντος, θα σαλευθούν και θα κλονισθούν.

Λουκ. 21,27        Και τότε θα ιδούν τον υιόν του ανθρώπου να έρχεται επάνω εις ολόφωτον νεφέλην με δύναμιν και δόξαν πολλήν.

Λουκ. 21,28         Οταν δε θα αρχίσουν αυτά να γίνωνται, σεις οι πιστοί οπαδοί μου, σηκωθήτε επάνω γεμάτοι ελπίδα και σηκώστε τα κεφάλια σας προς τον ουρανόν όχι με φόβον, αλλά με χαράν και ελπίδα, διότι πλησιάζει πλέον η απαλλαγή από τα δεινά της παρούσης ζωής και η ένδοξος σωτηρία σας εις την βασιλείαν των ουρανών”.

Λουκ. 21,34        Προσέχετε δε τους εαυτούς σας, μήπως γίνουν βαρειές οι καρδιές σας και ασυγκίνητες στον λόγον του Θεού από την κραιπάλην και από την μέθην και από τας βασανιστικάς φροντίδας της παρούσης ζωής. Να είσθε άγρυπνοι, μήπως τυχόν και μέσα εις την κατάστασιν αυτήν της πνευματικής χαλαρώσεως και παραζάλης πέση επάνω σας άξαφνα η μεγάλη εκείνη ημέρα της δευτέρας παρουσίας.

Λουκ. 21,35        Διότι πράγματι σαν παγίδα θα έλθη η ημέρα εκείνη και θα συλλάβη απροετοιμάστους όλους αυτούς, οι οποίοι ξένοιαστοι εις την αμαρτωλήν και κοσμικήν ζωήν των κάθονται επάνω εις την γην.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 11
  4
  Πιστευω ακραδαντα οτι μεχρι τοτε θα εχω κερδισει το τζοκερ
 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 7 Αυγούστου 2017 @ 18:07
  11
  7
  Λουκ. 21,8 ὁ δὲ εἶπε· βλέπετε μὴ πλανηθῆτε· πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες ὅτι ἐγώ εἰμι καὶ ὁ καιρὸς ἤγγικε. μὴ οὖν πορευθῆτε ὀπίσω αὐτῶν. Λουκ. 21,8 Αυτός δε είπε· “προσέχετε, μην εξαπατηθήτε από κανένα. Διότι πολλοί θα έλθουν, χρησιμοποιούντες ως ιδικόν των το όναμά μου και θα λέγουν, ότι εγώ είμαι ο Μεσσίας. Μη τους ακολουθήσετε, διότι είναι ψευδοπροφήται. Λουκ. 21,9 ὅταν δὲ ἀκούσητε πολέμους καὶ ἀκαταστασίας, μὴ πτοηθῆτε· δεῖ γὰρ ταῦτα γενέσθαι πρῶτον, ἀλλ᾿ οὐκ εὐθέως τὸ τέλος. Λουκ. 21,9 Οταν δε ακούσετε, ότι γίνονται πόλεμοι και αναταραχαί και διασάλευσις της τάξεως, μη ταραχθήτε. Διότι πρέπει, σύμφωνα με το θείον σχέδιον, να γίνουν αυτά πρώτον, αλλά δεν θα έλθη αμέσως το τέλος”. Λουκ. 21,25 Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, Λουκ. 21,25 Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην.
 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 7 Αυγούστου 2017 @ 18:42
  8
  8
  «Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν γυναιξί, και Ευλογημένος ο Καρπός της κοιλίας Σου, ότι Σωτήρα έτεκες, των ψυχών ημών» Πρόλογος Άγχος, απελπισία, κατάθλιψη, σύγχυση, έννοιες οικίες στον σημερινό άνθρωπο που διαισθάνεται ότι ίσως και να μην έχει αύριο στη ζωή του. Πράγματι υπάρχει πολύς πόνος, ταραχή, ανασφάλεια και οδύνη γύρω μας, αλλά και σε μας τους ίδιους ακόμη. Όλοι μας νιώθουμε ότι στην καθημερινότητά μας βιώνουμε ένα κλίμα γενικής αβεβαιότητας. Οι ανθρώπινες δραστηριότητες δείχνουν να τελματώνουν, οι συνειδήσεις φαίνονται παγερές, τα λόγια των ανθρώπων ακούγονται ψεύτικα. Χάσαμε απ’ ότι φαίνεται στη ζωή μας τις ουσιαστικές χαρές και αρκούμαστε να συνηθίζουμε ευκαιριακές ικανοποιήσεις. Ο σημερινός άνθρωπος δείχνει ανήμπορος να αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια γύρω του τα πράγματα και καταφεύγει από πονηρία σε πονηρία και από ψεύδος σε ψεύδος. Πλεονέκτης, εγωιστής, απαιτητικός, νευρωτικός, υποκρίνεται σκυθρωπός στις σχέσεις του, στις κοινωνικές εκδηλώσεις, στην εργασία του και δυστυχώς και στην οικογένειά του. Παλεύει με τα δικά του πάθη και τα πάθη των άλλων. Ο νους του θολωμένος περισπάται στα μάταια πολλάκις και σε μεταφυσικές πλάνες, προκειμένου να επουλώσει τα υπαρξιακά κενά του, βασανιζόμενος και καταδυναστεύοντας τη φύση της ψυχής του. Δεν ξέρει αληθινά τι του φταίει. Δυστυχώς πολλά μπορεί κανείς να περιγράψει για τη σημερινή κατάσταση στην οποία περιήλθε ο άνθρωπος και η κοινωνία. Το θέμα είναι ΕΝΑ όμως: Ο άνθρωπος έχασε το δρόμο του. Δεν σκέφτεται τον Θεό. Το λυπηρό είναι ότι τον θυμάται όταν θέλει μονάχα να γογγύσει και να βρίσει. Όπως συμπεριφέρεται προς τον συνάνθρωπό του, έτσι πολλές φορές με αναίδεια συμπεριφέρεται και προς τους Αγίους, την Παναγία, τον Χριστό, αγνοώντας ότι μόνο σ’ αυτούς θα βρει πάντοτε τη γαλήνη, την αλήθεια, την ζεστασιά, τη σιγουριά, που τόσο ανάγκη έχει από όλα αυτά. Συσσωρεύει πάνω του με άγνοια πολλάκις, αλλά με ευσυνείδητη δυστυχώς αδιαφορία τις αρνητικές ενέργειες και συνήθειες του διαβόλου και μάλιστα τις τρέφει ποικιλοτρόπως, νομίζοντας ότι έτσι κατακτάει ή κατευθύνει τις ανθρώπινες δυνάμεις του. Τι κρίμα. Οι ψυχές μας υποφέρουν και ενώ το γνωρίζουμε, το νιώθουμε, δεν κάνουμε τίποτα απολύτως, τουναντίον επιθυμούμε να καταπιανόμαστε με τα αντίθετα, με ό,τι φέρνει δυσφορία στο τέλος μέσα μας. Και όλα αυτά διότι «τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος». Κι όμως ολόκληρη αυτή η ομίχλη εξαφανίζεται όταν ο άνθρωπος γνωρίσει το μυαλό του, την ψυχή του, τις πράξεις του προς τον Θεό. Μόλις Τον αναζητήσει, μόλις Του εξομολογηθεί τις αδυναμίες του, τα πάθη του, τις στενοχώριες του, τις αμαρτίες του, τους πόθους του, τις αγωνίες του, τότε ο άνθρωπος πραγματικά μέσα του ειρηνεύει, παίρνει θάρρος, χαίρεται. Θέλει να ζήσει τα πάντα μέσα στη Σοφία του Θεού, ελπίζει, έχουν νόημα οι πεποιθήσεις του, γιατρεύεται, αποκτάει δύναμη για ζωή, απολαμβάνει την ύπαρξή του και ό,τι έχει γύρω του, ό,τι βλέπει, ό,τι ακουμπάει, ό,τι νιώθει. Όλα αλλάζουν, ο εσωτερικός του κόσμος μεταστοιχειώνεται. Τρέφεται και χαίρεται πλέον μόνο από καλούς λογισμούς που τον πλουτίζουν από μια ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, που μεταλλάσει μέρα με τη μέρα τη ζωή του και τις αξίες της. Τότε αρχίζει και βλέπει, πάνω του και γύρω του συνέχεια θαύματα της Χάριτος του Θεού προς τον άνθρωπο και ευφραίνεται. Δίνει ΑΓΑΠΗ και εισπράττει ΑΓΑΠΗ και από ανθρώπους και από τον Ίδιο τον Θεό και αέναα ΧΑΙΡΕΤΑΙ. Τότε, θέλει να ζει κοντά σε ανθρώπους που αγαπούν τον Θεό. Θέλει να γνωρίσει και να μοιάσει στους Αγίους, να κοιτάξει κατάματα την Μεγαλόχαρη Παναγία, ν’ απλώσει το χέρι του να ακουμπήσει τον Ίδιο τον Χριστό, να Τον αγκαλιάσει. Τότε ως εκ θαύματος, του αποκαλύπτεται στην ψυχή η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ που είναι ο Ίδιος ο Χριστός. Κάθε μέρα το νιώθει όλο και περισσότερο. Τα αδιέξοδα το ένα μετά το άλλο γκρεμίζονται. Ο άνθρωπος ξαναγεννιέται. Εύχεται και προσεύχεται. Διαβαίνει το δρόμο προς τον Παράδεισο. Έτσι απλά ο άνθρωπος απαλλάσσεται από τα σκοτάδια της δυστυχίας που τον εξουθενώνουν μακριά από τον Θεό. Αυτό το μικρό αλλά σπουδαίο ποίημα που ακολουθεί, είναι ένα θαύμα δωρεάς από την ΙΔΙΑ την Παναγία και τη Χάρη Της, συνάνθρωπέ μου. Η Δέσποινα του κόσμου, η Παναγία μας, δώρησε με τη Χάρη των Αγίων Ονομάτων Της να επιζητούμε τη λύση, τη δύναμη, την παρουσία Της, το θαύμα Της, σε ό,τι μας απασχολεί στη ζωή μας. Εντρύφησε στη μελέτη των ικεσιών αυτών και στην παρακλητική τους δύναμη και θα δεις κάθε μέρα όλα να ΑΛΛΑΖΟΥΝ στην ψυχή σου, στο μυαλό σου, στη ζωή σου. Η Χάρη Της θα σε γεμίζει συνέχεια με τα άρρητα της Αγάπης Της. Την Αγάπη που γεύεται και ο Ουράνιος κόσμος, αλλά και ολόκληρη η Οικουμένη. «Άξιον εστίν ως αληθώς μακαρίζειν Σε την Θεοτόκον, την αειμακάριστον και παναμώμητον και μητέρα του Θεού ημών. Την τιμιωτέραν των Χερουβείμ, και ενδοξοτέραν ασυγκρίτως των Σεραφείμ, την αδιαφθόρως, Θεόν Λόγον τεκούσαν, την όντως Θεοτόκον, Σε μεγαλύνομεν»πρώτη ευχή Παναγία Θεοτόκε Παρθένε βασιλεύουσα, Κάλλος Ουράνιο, την πίστη ημών ευφραίνουσα, η Υψηλοτέρα των Ουρανών, το ύδωρ της ζωής, η Δυναστεία των αγαθών, Ζωοδότειρα, Ηγεμονίς, Άνθος εύοσμον, του Δημιουργού των πάντων Θεού εικόνα έμψυχη, χαράς πηγή συμβάντων, Δόξα των Αγγέλων, η αείρρυτος η υμνωδία. Η Ασύγκριτος, Θεού οσμή και ευωδία, βοήθησον τον/την δούλον/ην σου (τάδε). Ζωηφόρε, της Τριάδος της Αγίας Ευλογία, Δύναμις Θεία, νόσων ιατρός, Γιάτρισσα Αγία. Ο λόγος και το έλεος της άπειρης Αγάπης του Θεού, Πεσόντων ανάκληση, Όπλο σωτηρίας κάθε αμαρτωλού, η φοβερή κατάπτωση του εχθρού, Δύναμις Αγία. Λυτήριον λύπης, Διάδωσμα πιστών και Θεραπεία. Η Δόξα πάσα, η Αρχαγγελιώτισσα, το Άξιον Εστί. Η Γνώση της Σοφίας, Μήτηρ του Ιησού, Παραδείσου η Αρχή.
 4. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 7 Αυγούστου 2017 @ 21:02
  5
  0
  Αυτοι εκεί κινουνται μεταξύ γιβωνα και ουρακοτάγκου.
 5. 1
  0
  21 αυγουστου 1926.. Ανατρέπεται ο στρατηγός???Θεόδωρος Πάγκαλος
 6. Πάλι τα ίδια 8 Αυγούστου 2017 @ 12:48
  2
  0
  Πριν από λίγες μέρες λέγαμε τα ίδια για την Πανσέληνο και για την έκλειψη της Σελήνης στην Αμερική και τίποτα δεν έγινε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί