15:03 - 07/08/2017

Η νέα τάξη πραγμάτων σου απαγορεύει να κάνεις παιδιά – θα γίνει & αναγκαστικό στο μέλλον

Η νέα τάξη πραγμάτων σου απαγορεύει να κάνεις παιδιά – θα γίνει & αναγκαστικό στο μέλλον

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η…ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 5
    0
    Φασκουν και αντιφάσκουν. Απο την μια θελουν να μειώσουν τον πληθυσμό απο την αλλη προσπαθούν να εξαπλωθούν το Ισλάμ, και ολοι ξερουμε πως οι Μουςουλμανοι κανουν δεκα,παιδια ο καθένας. Μιλάνε φια τα δικαιώματα του παιδιού, αλλα οι ιδιοι τα καταπατάμε με νομους που βγάζουν για την υιοθεσία παιδιων απο δυο άντρες η δυο γυναικες, χωρις να ρωτήσουν αυτα τα παιδια. Θελουν να νομιμοποιήσουν την παιδεραστία, για ποια δικαιώματα του παιδιού μιλάνε;;; Θελουν να μειώσουν την θερμοκρασία του πλανήτη, η τουλάχιστον ετςι μας λενε, αλλα καίγονται συνεχώς δάση σε όλες τις χωρες για μεεερες ολόκληρες. Και τιποτα δεν γινεται για να σταματηςει η καταστροφή. Μαλλον μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλό γαζί. Τελικα τι ακριβως θελουν;;;; Εγω,παντως ξερω τι θελω γίαυτους. Να πανε στον αφέντη τους τον εξω απο δω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί