13:29 - 20/07/2019

Περίεργα ολογραφικά αεροπλάνα ψεκασμού χημικών ουσιών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Φυσικά τα περισσότερα chemtrails ψεκάζονται με πραγματικά αεροπλάνα, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τουλάχιστον χρησιμοποιούν πλαστά ή ολόγραμμα προβαλλόμενα αεροπλάνα που κρύβουν μη συμβατικά σκάφη! Κοιτάξτε τα βίντεο μόνοι σας, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι ‘αυτό.

Chemtrails που ψεκάζονται με ολογραφικά αεροπλάνα που κρύβουν πεσμένους άγγελους/ μυστικό διαστημικό πρόγραμμα Craft;

Έχω δει τα αεροπλάνα ξαφνικά να πυροβολούν ροζ λαμπερό φως από μέσα. Έχω δει τα αεροσκάφη να αλλάζουν σχήμα. Έχω δει χημικές κρέμες να ψεκάζονται χωρίς κανένα αεροπλάνο παρόν! Έχω δει διαφανή αεροπλάνα! Έχω δει ένα αεροπλάνο chemtrail να έχει μετατραπεί σε ένα δαχτυλίδι σαν σκάφος! Έτσι, έψαξα γύρω από μερικές από τις καλύτερες αποδείξεις ακόμα στο youtube και βρήκα μερικές πολύ καλές για να ελέγξετε!

Κάποτε βρίσκονταν εκατοντάδες βίντεο εκεί που ψάχνατε το youtube για “ψεύτικα αεροπλάνα chemtrails” ή “Chemtrails ufo”, αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν. Έχω μερικά πολύ καλά για να δείτε παρακάτω. Σαφώς υπάρχει πολύ περισσότερο γκονγκ με chemtrails από ό, τι συναντά το μάτι!

Αυτό είναι καλό. Τα ψεύτικα αεροπλάνα που οδηγούνται από ένα UFO που δεν ψεκάζει χημικούς σωλήνες.

Πού είναι το αεροπλάνο; Κάποιος έχει ξεχάσει να σπρώξει το κουμπί προβολέα του ολογράμματος;

Αυτή είναι μια απίστευτη αλίευση. Ο τύπος αιχμαλωτίζει τη μεταμόρφωση τη νύχτα μίας σφαίρας που μετατρέπεται σε αεροπλάνο! Παρακολουθήστε το λαμπρό φως – αυτά δεν είναι τα φώτα των αεροσκαφών! Το λαμπρό φως είναι ορατό όλη την ώρα ακόμη και αν το αεροπλάνο δεν πηγαίνει προς την κάμερα! Έχω κοιτάξει τα αεροπλάνα το βράδυ- όλη τη ζωή μου- και αυτό δεν είναι ένα πραγματικό αεροπλάνο.

Περισσότερα παραδείγματα που δείχνουν διαφανή επίπεδα και σχήματα διαμόρφωσης που περιέχουν σφαίρες

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. “Φλατερθισμος” , Σπιλωση , Γελοιοποιηση ,Πρακτοριλικη και απο τα παραθυρα θεα 401

 2. Γενικον συμπερασμα :
  Η μαζικη καρκινιαση των λαων ειναι ιατρικο γεγονος – στατιστικως αποδειξιμο.
  Ουδεις αρμοδιος δεν φανερωνει τους υπαιτιους (οι “αρμοδιοι” γνωριζουν μα δεν μιλουν κι αποσιωπουν αληθειες)
  Τους αεροψεσμους χημικων καρκινου-καταστολης και λοιπων νεοταξιτικων τακτικων τους πηρε χαμπαρι ακομη κι η Μαριωρη που φοραει φερεντζε.. Η..Βασιλω δε, σχολιαζει πρωτη καθε μερα στο φεις και το ινστα..
  Οι μαλακες υπαλληλισκοι των μυστ.υπηρεσιων διασπειρουν ψευτιες σε καθε ιστοσελιδα προς αποβλακωση των ανθρωπων.
  Ολο αυτο θα συνεχισθει εως οτου καποιος καλος ανθρωπος βρει τροπο να καταρριψουμε καθε ιπταμενο μεσο διασπορας χημικου θανατου.

 3. “Φλατερθισμος” , Σπιλωση , Γελοιοποιηση ,Πρακτοριλικη και απο τα παραθυρα θεα 401

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*