13:46 - 20/07/2019

Τουρκικά F-16 πάνω από την Κερύνεια, την ίδια ώρα που ο Αττίλας ξεκινούσε 45 χρόνια πριν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πρόκληση των Τούρκων ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής στην Κύπρο. Τέσσερα τουρκικά F-16 απογειώθηκαν στις 2.30 τα ξημερώματα από την αεροπορική βάση της Κόνιας και πέταξαν πάνω από την κατεχόμενη Κερύνεια. Στην Κύπρο να υπενθυμίσουμε βρίσκεται ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστος Χριστοδούλου.

Η πτήση των τουρκικών F-16 , την ίδια ώρα που ο Αττίλας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη πριν από 45 χρόνια, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι οι “απέναντι” θέλουν να επιβάλλουν “λύσεις” όχι με “συζητήσεις” αλλά με απειλές. Αποδεικνύει ότι όσοι “φίλοι και σύμμαχοι” μας προτρέπουν να συζητήσουμε με τους Τούρκους είναι απλά συνένοχοι σ΄ ένα έγκλημα διαρκείας. 45 χρόνια τώρα ο τουρκικός στρατός κατέχει παράνομα έδαφος της Κύπρου. Έγκλημα διαρκείας χωρίς παραγραφή…Ελπίζουμε…

militaire.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*