ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η… ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗ» Βίντεο

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η… ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗ» Βίντεο

Είναι ωφέλιμο να γνωρίζουμε καλά τον αρχηγό της λεγόμενης καθολικής, (το σωστό παπικής), εκκλησίας, που επιδιώκει με κάθε μέσο την ένωση με τους Ορθοδόξους με τον άριστο «αδελφό» του, όπως αποκλήθηκε, τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Όπως διδάσκει ο Ποντίφικας, όλα είναι “αγάπη» και η αγάπη αυτή καταργεί κάθε περιορισμό, κάθε αμαρτία, κάθε κόλαση και παράδεισο. Η αγάπη αυτή επιτρέπει τα πάντα, όλες τις θρησκείες. Η αγάπη αυτή επιτρέπει να κάνεις ότι γουστάρεις, χωρίς κανένα περιορισμό και να μην έχεις καμία συνέπεια. Η αγάπη αυτή είναι το ύψιστο κατόρθωμα της επιτυχίας. Η αγάπη αυτή επιτρέπει όλων των ειδών τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, καταργεί κάθε προκατάληψη και ανοίγει τον δρόμο για όλες τις δυνατές εμπειρίες. Σε αυτή την αγάπη όλα επιτρέπονται!

Η αγάπη είναι η απόλαυση, ένα ωραίο αυτοκίνητο, μια ωραία γυναίκα, ένα καταπληκτικό σπορ, ένα δραστικό ποτό που σε ανεβάζει.

Αγάπη είναι να περνάς καλά. Αγάπη είναι να απολαμβάνεις όλα τα υλικά αγαθά. Αγάπη για όλες τις υλικές εμπειρίες. Σε αυτή την αγάπη δεν υπάρχει καμία αμαρτία, καμία ενοχή για τις πράξεις σου όσο και αν αυτές σε οδηγούν στην κόλαση. Μπορείς να αγαπάς, να κλέβεις, να βιάζεις ,να κάνεις ότι σου κατέβει εκείνη την στιγμή , όπως π.χ. τα μηνύματα που μεταδίδουν τα κινούμενα σχεδία των Simpsons!

Έτσι περνούν αυτά τα μηνύματα σε μια νεολαία ακέφαλη και χωρίς σκέψη, χωρίς διάκριση, χωρίς δυνατότητα επιλογής και κάνουν μια νεολαία ακόρεστη και ανικανοποίητη με αυτή την πλαστή αγάπη τους, με μια αγάπη της πλάνης, με μια αγάπη της καταστροφής του ανθρώπου μέσα στα πάθη του και στις διαστροφές του.

Αλλά αυτή δεν είναι η αληθινή αγάπη, η αγάπη που σε σώζει, μπήπως η αληθινή αγάπη είναι αλλού ? :

«καὶ ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐξ ὅλης τῆς καρδίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ψυχῆς σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς διανοίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ἰσχύος σου. αὕτη πρώτη ἐντολή.» Μαρκ. 12,30

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

3 thoughts on “ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η… ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗ» Βίντεο

  1. Νικόλαος says:

    ῾Η ἀγάπη μακροθυμεῖ, χρηστεύεται ἡ ἀγάπη, οὐ ζηλοῖ, οὐ περπερεύεται, οὐ φυσιοῦται, οὐκ ἀσχημονεῖ, οὐ ζητεῖ τὰ ἑαυτῆς, οὐ παροξύνεται, οὐ λογίζεται τὸ
    κακόν, οὐ χαίρει ἐπὶ τῇ ἀδικίᾳ, συγχαίρει δὲ τῇ ἀληθείᾳ• πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ἐλπίζει, πάντα ὑπομένει.
    ῾Η ἀγάπη οὐδέποτε πίπτει. εἴτε δὲ προφητεῖαι, καταργηθήσονται• εἴτε γλῶσσαι, παύσονται• εἴτε γνῶσις, καταργηθήσεται. (πρὸς Κορινθίους ά,13,4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *